Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok be tatlım niye kızayım bir siz anlıyonuz zaten ondan agrıtıyorm basınızı burada
asıl ben sizi kızdırmıyorumdur insallah bebegim olacak diye şükredecegim yerde dert aranıyormusum gibi
ama inan normalde de az cok benziyoruz senle anlarsın oradan düşüncelerimi endişelerimi
göbegi kabullenmekten baska care yok onu anladım zaten ama hareketsiz kalınca böyle deliriyorum korkudan inan ki hep
demek arkadasınki de sessiz bebelerden bilmem artık dogunca nasıl olacak tam tersi dünyayı ayaga kaldırırmış bir de enerji mi depoluyor içerde nerde anlamadım gitti:)

Ay sağlıkla hamile kalsamda,karnım niye büyümüyor,bebişim niye tekmelemedi diye dertlensemmmmmm

bebimm alıştıgı kesin valla sallamayısından belli beni:)
beni korkutmasın da baska bişey istemem ay bir sagsalim dogdugunu görsem de rahatlasam

demek ada da sakindi normal diyon ya semracım öyle mi hayırlısı artık elden ne gelir baska
ama o kadar etkilenmişim ki rüyamda doguma gidiyorum ama ben gayet normal şimdiki halimde ne göbek var ne hareket o da nstde mi ne sancı cıkıyor cok yüksek acil dogum diyorlar ben şaşırıyorum daha geceligim bile yokus hazırlıksızmısım falan neyse iste ölcmek icin parmagıma bişey takmıslar diyorlar ki hareketlerini say bilmem kac dakikada su kadar olunca doguma alcaz diye ben diyorum ama ben hissetmiyorum ki nerden anlıycam bilcem dogumun baslıycagını:))

çekilişe ben de katılırım arada kaynadı gitti

tatlım sermestim,ikinci bebeğinde inşallah tam tersini yaşarsında,oğluşun karnını tekmeleye tekmeleye senin haşatını çıkarır

aman diyeyim tuanayım öyle deme
sağlıkla hamile kal ama herşey olabildigince dogal seyrinde olsun
insan içine girmeden ne menem bişey oldugunu anlamıyor
hele benim gibi normalde de paronaya bir tipse bu kişilik
inan bana komik abartı gibi gelse de panki atak krizlerine eşdeger bişey hissettiklerim:))

haha demin eşimle onun dalgasını gectik
acaba dedim kızın adından dolayı mı bu kadar sakin mizaclı olması
hani selametli ya isminin bir anlamı sakinliklik selimlik kökünden geliyor isim
dedim ikinciye oglum olursa adını cabbar koycam yeri göğü inletsin diyeD

Sermestim,endişelenmen zarar veriyor ama sana tatlım,o da inada bindiriyor,tınmıyor seni,ilgilenme bak azıcık annesi,ilgini çekmek için neler yapacak,o kanlı canlı bir küçük insan...

anası da inattı da bu kadar değildi valla kızım işi abarttı iyice:)

bu arada kargo en gec carsamba öglen elinizde olacakmıs canım
insallah hayırlara vesile olur annesini üzmeyen bir cimcime getirir sana:))

ben hayırlara vesile olacağına inanıyorummmm,Allah razı olsun tatlım,ama bu ay tutarsa,düşün yani,sen tuanayın bebişi için o preseedi sipariş etmiş olacaksın,bak Allahın işine

inşallah canım kul kula vesile olurmuş neden olmasın RAbbim büyük
belki zamanını bekliyordu preseded dolabımın içinde esas adresine gitmek üzere kimbilir:)

sermestim,sen rahatlat kendini,arkadaşım çok stresli bir hamilelik geçirdi,iş yerinde problemleri vardı,miray kızımız doğdu,5 aylık oldu,ama bir felaket,çocuk asla susmuyor,hep ağlıyor,hep ağlıyor,arkadaşım,kafayı sıyırmak üzere,dr.a götürdüler kolik dedi,geçer dedi,alakası yok,camdan atacağım diyor ,o derece yanii...Keşke daha huzurlu geçirseydi hamişliğini...Yani sen,bu tür şeyler için bile endişelenirsen,olumsuz etkilersin,kendini ve meleğimizi,sakin ol,karın nefesi al,ver,diyafram nefesi alınca,daha çok hareket ederlermiş,yere yat ya da koltuğa,kitap koy karnına,kitap insin kalksın,burnundan nefes al,burnundan ver,göğsünü şişirme sakın...Hem bebeğe daha çok oksijen gitmiş olur,hem hareket etmeye başlar...

ben yıllardan beri bugünü bekliyordum,kalplerim 4 olunca hamile kalacağımı biliyordum,bak görün,hobareyyyyler var bu ay...

selam kızlar
ilk defa ve tek preseed kullanan bi kişi daha hamile sanırım
idrar testi hep çift çizgi çıkıyomuş:))))
preseed nasıl falan diye sormuştu ben de kendimi anlatmıştım nerden nasılş alınır nasıl kullanılır
sadece 1 defa kullanmışlar ve sanırım sonuç pozitif darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah

benim kociş,maça gitti,halı saha maçı var,9 da bitiyor,daha yemek yemedik yani,bekleyeceğiz beyimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…