Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende gezdim temizliğede başladım da bitmedi henüz
yemeğimi yapayım da devam edeyim

evet kızlar elacığımı gördüm geldim kızım 2200 gr olmuş dr sanırım iri bi bebek olacak dedi....kan ve idrar tahlili yapıldı kanım her zamanki gibi düşük çıktı demir ilacına devam...egzamam için krem yazdı...doğumuda sezeryan yapacağını söyledi çok nadiren normal doğum tercih ediliyor dedi ama ben tüp bebekte hep sezeryanı tercih ediyorum dedi...bende hocam size güveniyoruz neyi uygun görürseniz dedim...çalışabilir raporumuda aldım...

ne güzel canımyaaaaadada o haftalarda iri bebek gibi görünüyordu,son haftalar almadı,iyikide almamışda normal doğum yapabildim,çatılarım dardı çünkü.tüp bebekde sezeryan olması mı doğruıymuş?hiç duymadım daha önce..doktorların işine geliyor sezeyan bence.korkmuyorsan normal doğum tavsiye edrim,sonrasında çook müthiş oluyorsun.bebeğini rahatça kucaklayıp emzirebiliyorsun.yinede sağlık olsun.

oh maşallah nazlı kızımıza büyümüş kuzucuk demek iri olacak ha aman çok iri olmasın sonra sermest ve özlem teyzesi gibi uğraşmasın gerçi ben çok zayıftım o da ayrı konu sermestte öyleymiş tabi.... ilaca devam diyorsun yani neyse en azından çaresi var rabbim çaresi olmayan dert vermesin ... tüpte sezeryan mı oluyor şart mı yani? ay bende normal yapacak bir kul gibi soruyorum ha ben çalışamaz raporunu alacağım tam tersi :)))

ben normalden korkuyorum ama normal yapmak istiyorum
bu ne yaman çelişkidir böyle ya :26::44::85:

herkes yemekte mi yoksa ben yedim geldim
bugün karnabahar ,pilav ve salata yaptım....
ben yaptımmmm ha kociş değil sahalara döndüm sayılır....

afiyet olsun özlemcim ellerine saglık canım
demek döndün sahalara menüleri sayarsın bize

ennur kilo almış demek masallah nazar deegmesin
tüp bebekte sezaryen oldugunu bende duymuştum Allah kurtarsın sagsalim canım

bal bende eşimle dalga gectim en erken seneye gelir bizim bebiş önümüz yılbaşı diye

mavicim rüyan hayra cıksın inş gercekleşir

özlemcim ne guzel herkesleri hatırlamıssın cok hos olmuş suratlarla

semra banada uyar yılbası cekilişi

aferim sana bu umutlu bekleyişin sonu güzel olacak kısmetse

amanın nazar mı oldun kız üst üste gelmiş
rüyan da cok güzel bence de bebime bir ogluş gelicek :)

canım elide degil ki takmamak hadi göbekten gectim neden bu kadar sesszileşiyor delirtiyor annesini bu kız daha güclü hissedicem derken daha yavasladı hanfendi agırdan mı satıyor kendini anlamıyorum ki gün boyu sırt üstü yatar vazıyetteyım delirdim artık ellerim göbegimde dinlemekten helak oldum müzik dinletmeme tatlı ekşi yememe saga sola yatmama hiçbişeye tepki vermiyor anca canına esecek de burdayım diyecek hatun bekle Allah bekle valla koyuyor artık ben de hamile gibi hissetmek istiyorum normal halimden farkım yok hiçbişekilde sürekli herkes senin dediğini söylüyor biraz geçsin bak göreceksin diye ama geçiyor zaman ilerleme yok bizde neden yüzde birlik kesimdeyim hayatın her alanında sıkıldım valla ya

masallah elacıgıma kocaman olmuş Allah nazarlardan saklasın
doktorların asırı sezeryan yanlısı tutumuna cok kızıyorum önceden sezeryan vardı sanki
sen kendin için en uygun kararı kendın ver canım

ben normalden korkuyorum ama normal yapmak istiyorum
bu ne yaman çelişkidir böyle ya :26::44::85:

ezelden normal dogum istiyorum ben korkmuyorum da garip bişekilde insallah nasip de olur
doktorumu en cok bu yönden seviyorum kadın da normal dogumda ısrarlı o gün beklerken dört dogum yaptırdı üçü normaldi biri normalden sezryana dönmek zorunda kalmış

derslerle bogustum kac saat bitmedi de umrumda değil valla of sıkıldım artık herşeyden
ohh herkesin menüler hazır karınlar doyurulmuş ya da doyurulcak bende yemek de yok
kafam bozuk girişemem hiç mutfaga falan şimdi
pskolojim bozuldu benim ya niye benim kızım üzüyor daha şimdiden annesini

sermest doktorunla konustun mu bu tepki vermeme durumunu
biraz ilgilenmesem kendi haaline bıraksan mı acaba cok mu zorluyorsun cocugu o da sıradan snaıp artı cevap vermiyor mu
mesela tatlı yeme bir iki gün yada yatıp elini koyma bekleme dğrtme bakalım nolcak

sermestim yapma böyle amaaaa
kızıcam biraz daha psikolojin bozulursa zoplarım bile
doktorunla konusuyorsun di mi kontrollerde bi sorun yok aaaaaaa
huysuz cadı cabuk yemek söyle kendine dısardan çikolata ye mutluluk hormonu salgılansın biraz
kafamın tasını attırma kafanı koparcam

çocugun tekmesini hissetmedim diye kızıyor cocuga
bünye den kaynaklı olabilir mesela ben yumurtalarım büyürken hissederim doktor inanamaz bu duruma
kac kişi hisseder bizim gibi manyaklar dısında
acil toparlanman lazım cocuga yanlış mesajlar gönderiyorsun

uyuyormus hanfendi o gün ultrasonda da hareketsizdi ultrason aletine bile aldırmadı cadı uyuyor su an dedi doktor kimi bebek böyle sakin karakterli olurmuş ne bileyim bizimki hepten sakinlik abidesi oldu masallah
genelde gece duyuyorum ben bazen de sabahları gündüz cok nadir o da bir iki pıtı gecmiyor ki haftasına göre cılız hareketleri bence artık alıştı herhalde dısardan gelen baskılara her hal ve şartta uyuyor hanım fosur fosur babasına cekmiş anası gibi olsa elli kere zıplardı uykudan babasına top patlatsan uyanmaz valla
o dediğini bir becerebilsem ama sürekli evhamlarla insan kendini dinlemekten alamıyor ki canım

off dısardan yiyebilecegim bişey yok herşeyin içinde et var yiyemiim ki
napiim bebim ya valla cok üzülüyorum elimde değil engel olamıyorum

off dısardan yiyebilecegim bişey yok herşeyin içinde et var yiyemiim ki
napiim bebim ya valla cok üzülüyorum elimde değil engel olamıyorum

istanbulda yemek sepetini acsan bi dünya sey bulursun canım ya
mesela salata patates kızartması tatlı taze sıkılmıs meyve suyu gibi
yada sebzeli pizzzaaaaa

seni anlıyorum canım evhamlarınıda isteklerinide
bende karnımın olmasını isterim ama olmuyorsada kabullenicen kendini yıpratmıcan
bakalım dğnyaya gelincede böyle sakin mi olacak yoksa durdugu yerde durmıcak mı
benim bi arkaadasım hamile suan 7.ayı bitiyor sadecea aksam yatınca tekmeliyormus o da cok hafif oğlu olacak kilo almadıgın için karnın da cıkmıyor canım millet 7 ayda 9*10 kilo alıyor da öyle cıkıyor karnı
bana kızma olur mu canım

tamamcanım herkes yazsın katılıp katılıcağını çekiliş yapalım.hediyemizi alalım:))

canım ada'da öyle her dakika haraket etmezdi,gündüzleri edrdi,senin haftalarında gündüzleri ayakta olduğun için çook hissedilemeybilir,30. haftadan sonra net ve güçlü hissedersin,düşünme,bir kupa salap iç,bol tarçınlı,sol yanına yat,bak yarım saat sonra cadı nasıl tepiniyor.bizimkide ultrasonda hep uyurdu,şimdide uykuyu seviyor,çokhuysuz değilboşwer çok oynamasın,huyu güzel olsun.

seni rahatlatırmı bilmem ama benim yegenim geceleri en fazla 45 dkk uyurdu hemen aglamaya baslardı
düşünebiliyorsun cektikleri ızdırabı 3 kişi bakamıyordu
benim eşim dogmuş annesi bi yatırırmıs gece hiç uyanmazmıs sabah kayınvalide nezman bakar o zaman uyanırmış düşün el kadar bebek gece kac kere acıkır diye düşünürsün ama uyanmazmıs
seninde hamilelliğin herkesten farklı baskalarını okuyarak hata yapıyorsun
cunki insanlara cok gelen sana normal gelebilir bu da var
ve sen üstünde durdugun için cocuk alıstı belkide bu dürtmelere ve yanıtlamıyor bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…