evet kızlar elacığımı gördüm geldim kızım 2200 grolmuş dr sanırım iri bi bebek olacak dedi....kan ve idrar tahlili yapıldı kanım her zamanki gibi düşük çıktı demir ilacına devam...egzamam için krem yazdı...doğumuda sezeryan yapacağını söyledi çok nadiren normal doğum tercih ediliyor dedi ama ben tüp bebekte hep sezeryanı tercih ediyorum dedi...bende hocam size güveniyoruz neyi uygun görürseniz dedim...çalışabilir raporumuda aldım...
oh maşallah nazlı kızımızaevet kızlar elacığımı gördüm geldim kızım 2200 grolmuş dr sanırım iri bi bebek olacak dedi....kan ve idrar tahlili yapıldı kanım her zamanki gibi düşük çıktı demir ilacına devam...egzamam için krem yazdı...doğumuda sezeryan yapacağını söyledi çok nadiren normal doğum tercih ediliyor dedi ama ben tüp bebekte hep sezeryanı tercih ediyorum dedi...bende hocam size güveniyoruz neyi uygun görürseniz dedim...çalışabilir raporumuda aldım...
bende preseed denicem bu ay tuanayımla cok yakında haber vericez size
ilk defa uzgun kızgım kırgın isyankar degilim sanki regl olmamış gibi umutluyum delirmiyorum di mi kızlar hersey normal di miiii
kendime inanamıyorum çünki noldu bana böyle
selam kızlar
neler geldi bugün başıma
kalemim aktı önlüğüm battı((
yemek yerken nefes boruma kaçtı boğuluyodum az kalsın nasıl korktum((
bu kadar Allah beterini göstermesin
bebingim var mı bi gelişme seni rüyamda gördüm
mavi bi kapı süsü varmış sen yapmışsın kendime yaptım ama senin olabilir demişsin
az kaldı oğluma arkadaş getireceksin bence:))))
geçmişi okıym geliym işim çok bugün
yazılı sorusu hazırlamam lazım yazılı haftası bu hafta
sermest yine derinlere dalmışsın
demedik mi sana her hamilelik her bebek farklı diye
niye kıyas yapıyosun canım benim yolunda gitmeyen bişi olsa doktor sana söylerdi biyerinden belli ederdi
insan ister tabi karnı olsun hareketli olsun ama elden gelen bişi yok bu bi eksiklik değil ki
başkası olsa sallamaz bile bile ama biz çok inceliyoruz sanı9rım
kafana takma bebeğin çok iyi bebingin eşi de söylemiş ya kibar kızlar akılla kızlar öyle tekme atmazlar nazlı ve akıllı olurlar
uyku meselesine gelince ben ne tarafa yatsam o tarafa kayıyo ve çırpınıyo ezicem diye tedirgin olup uyumuyorum sırt üstü yatıyorum çıldırıyı bu sefer
sermest sakın karşılaştırma yapma bak ilerleyen zamanlarda daha net anlayacaksın sen de
evet kızlar elacığımı gördüm geldim kızım 2200 grolmuş dr sanırım iri bi bebek olacak dedi....kan ve idrar tahlili yapıldı kanım her zamanki gibi düşük çıktı demir ilacına devam...egzamam için krem yazdı...doğumuda sezeryan yapacağını söyledi çok nadiren normal doğum tercih ediliyor dedi ama ben tüp bebekte hep sezeryanı tercih ediyorum dedi...bende hocam size güveniyoruz neyi uygun görürseniz dedim...çalışabilir raporumuda aldım...
ben normalden korkuyorum ama normal yapmak istiyorum
bu ne yaman çelişkidir böyle ya:26: :44: :85:
off dısardan yiyebilecegim bişey yok herşeyin içinde et var yiyemiim ki
napiim bebim ya valla cok üzülüyorum elimde değil engel olamıyorum
tamamcanım herkes yazsın katılıp katılıcağını çekiliş yapalım.hediyemizi alalım:))bal bende eşimle dalga gectim en erken seneye gelir bizim bebiş önümüz yılbaşı diye
mavicim rüyan hayra cıksın inş gercekleşir
özlemcim ne guzel herkesleri hatırlamıssın cok hos olmuş suratlarla
semra banada uyar yılbası cekilişi
uyuyormus hanfendi o gün ultrasonda da hareketsizdi ultrason aletine bile aldırmadı cadı uyuyor su an dedi doktor kimi bebek böyle sakin karakterli olurmuş ne bileyim bizimki hepten sakinlik abidesi oldu masallah
genelde gece duyuyorum ben bazen de sabahları gündüz cok nadir o da bir iki pıtı gecmiyor ki haftasına göre cılız hareketleri bence artık alıştı herhalde dısardan gelen baskılara her hal ve şartta uyuyor hanım fosur fosur babasına cekmiş anası gibi olsa elli kere zıplardı uykudan babasına top patlatsan uyanmaz valla
o dediğini bir becerebilsem ama sürekli evhamlarla insan kendini dinlemekten alamıyor ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?