şimdi bana gelelim sabah 8.30 da doktordaydım ama size haber vermedim çünki buluşma öncesi keyfiniz kacsın istemedim
karacigerimde hiç büyümeyen cocukluktan beri varolan bi kist vardı o büyümüş ama doktor sorun yok dedi.
amaaaaaaaaaaaaaaa kocaman bir kist büyütmüşüm içimde ve agrının sebebi buymuş 5.5 cm hemide
tabi 1 yıldır doktora gitmedim.bu ay öyle damla damla olmanın nedenide belli oldu
hemen kadın doguma gittik o da baktı neyseki üsttten sanırım dogum kontrol hapına baslıcam kan testi istedi onun sonucunu bekliyorum suan biraz korkuyorum inş temiz cıkar Allahım sen buyuksun yarabbim yardım et bana.
doktorum telini acsa ögrencem de acmadı o da bu bekleme işi insanı mahvediyor yaaaa
tuanayım baska bahara kaldı seninle hamile kalma ihtimali cünki bu ay ilaç içiersem bakalım önümüzdeki aya gidermi bu arkadas ama 1 tüp 1 dogal olduguna göre melek tüp pozitif sende doğal pozitif vereceksin canım bu ay.
bende tüp yapar sırayı devam ettirim artıkın.
doktorum aradı sonunda oh beeee
tahlilieer normal sınırlar içinde dedi
dogum kontrole basla bitince gel dedi
okey dedim cok şükür Allahıma
eşimi ikna etmem lazım hemen tüp taktırmak istiyorum
geçmişi okuyamadım kızlar buluştu mu ki
gelelim bana
eve yeni geldik
doktorumuzu çok sevdik herşey yolunda babamızda bende hem kesemizi içindeki bebişimizi ve kalp atışını ekranda gördük
ve sonrasında da da dinleme şerefine nail olduk
gözlerim dolu dolu zor tutarak kendimi kalktım masadan
yarın sabah erkenden kan ve idrar rutin testleri yapılacak 1 ay sonrasına da gün aldık 2.li tarama testi ve ense kalınlığı için gideceğiz
kasık ağrılarım aşırı ve kanlı olmadığı sürece normalmiş birde karın gerilmelerim kese hızla büyüdüğü için ameliyat yerlerinden dolayı fazla hissedilirmiş
böle işte
beyaz tenli doğru tahmin ama küt saçlı değilim:))))
kardeşimin tayiin işleri var o dur belki
ve şubat mart gibi eşim dilekçe verecek istanbul için
çok umutlu değilim ben çıkmaz gibi geliyo ama
o mu olacak oğlumun şansına ne
nasıl olsa olmaz diye düşünmüyodum bile bugün eşimle de olsa ne iyi olur falan dedik
inşallah o alacaktır da rüyana girmiştir
inşallah gönlünüze göre olur
sen niye katılmıyorsun çekilişe?
kzılar yaptı mı acaba çekiliş ama bize kim kime çıktı kim söyleyecek biri bilecek ya da bugun buluşmada olanlar bilecek biz bilemeyeceğiz
kızlar geldik bizzz,güzel akşam üzeriydi.gerçibize bu kadar vakit mümkün değil yetmez.1 ay aynı evde kalsak ancakk yani..sevim hiçde kilolu değil,gayet güzel,sermestte göbişimyok diye boşuna tribe giriyor,kocaman karnı var.burpum zaten aşkım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?