bebingim geçmişolsun tatlım yaaa.ne zordur o ağrıı.mutlaka göründoktora inşallah önemli bişeyin yokturr.üzüldüm bak şimdi!
inşallah güzel haberle gelirsin bebingim
balcım yaaa,ben çok üzüldümsenin gelememene.hafta sonu cumartesi olsa sabah olması şart,burpun 2ye kadar vakti var,sermestineşi var.bak kendimi kötü hissediyorum şimdi
inşallah sermestim yarın bende duyarım ve eniyle boyuyla herşey yolunda olur
çok evhamlı demeyin ama kasığımın sağ tarafınde ağrı var 2 gündür
normaldir belki ama tuafım işte ne bileyim
kızlar dün oğlumu hıçkırık tuttu:
10 dk ya yakın pıt pıt attı 5-6 sn aralıklarla
sitelerde okuyodum ama benim oğlum hiç hıçkırmıyo diyodum ilk defa gördüm çok tatlıydı
düzenli aralıklarla aynı yerde 10 dk kadar
yavrum hıçkırdıkça sarsılıyodur yazık
sermest uykuya daldı galiba
yarında büyük buluşma va ne güzel
balım olmayacak galiba tek
başka zaman buluşursunuz artık
hıh siz buluşun bizde tuanayımın işi olmazsa yarın görüşeceğiz işte
bende bugün kıl tüy temizliği yaptım çok yoruldum ulennn
bu akşamda eşimin işyerine yeni biri geldi evliymiş onlara gideceğiz yani yokummmmmmmmm
cok komik olur dimi yarın doktora gitsem ve hamile oldugumu ögrensem
imkansız tabiki ama benim komşum var güya amerikada okumus filan ama gebe oldugunu 3 ay anlamamıs karnım agrıyor diye doktora gitmiş doktor hamilesin demiş ne gulmustum
tsk ederim sevimcigim cok mutluyum ya az kaldi randevuma:)))
melek ve ball katılıyormusunuz çekilişee.si yazın ona göre biz yapıcaz yarın çekiliş.haber verin yarına kadar!!
ben onu hele hiç sevmiyorumözlem ben de dondurucudan çıkardım öyle olunca sevmiyorum pek
ama çeşit olsun diye yaptım
ben tazeyken ve bol domatesli seviyorum ama bu
hem dondurucudan hem de dondurucudan çıkmış domatesle idare edicez artık
git canım ankaraya başla bi ucundan hepsi birlikte halledilmiyo ki zaten
rahat rahat gezip tozuyoken kolayla
sonra sırtın belin tutar rahat edemezsin
ama çok da yorma kendini daha zamanla alırsın bizim şanssızlığımız burda istediğimiz şeylerin olmaması ya da dandik olması
burda olsa ufak ufak alır bitiririz
ama benim bitti sayılır
ateşölçer,buhar mak,perde ,halı bi de ana kucağı kaldı sanırım
araba ve oto koltuğunu yaza doğru alıcam ilk baharda burda kışın o ayazda çıkıp arabayla gezdirecek bi alışveriş merkezi bile yk şansımıza
ya benimde gözüm oda takımlarında kalıyor ama alamam yer yok zatievet mavicim sorma yarın derin bir oh çekerim inşallah
ay yerim ben onun hıçkırıklarını ya
net hissediyorsun ne güzel nasıl bir duygu ya
yaşamk için sabırsızlıkla bekliyorum
bende öğlen yedim bugun topiğin taze fasulye günü galiba
yok canım zaten çooook erken almak için değil gezdik öyle
nasıl birşey olabilir diye eviiz müsait değil ama oda alacağım gibi yani kafada plan yapmak adına neyi andıl yaparsak kurarız diye fala takım parçasını da ardiye ye kaldıracağım tayin olunca kurarız tam takım
bakalım sadece kafada ..
oto koltuğu ana kucağı bir takımlar var özlemcim
ondan bakabilirsin
kullanılıyormuş
bugun chicconun takımı vardı 1500 lira bu ne dedim yahu çooook pahalı herşey
allaha şükür şiddetli değl mavicim
herhalde normal seyrinde devam ediyor
yarını geçirelim rahatlayalım inşallah
ayyyyarın sabah erkenden gidicem ultrasonla baktırıcam kızlar tamam mı anlastık mı istediginiz oldu mu
denizim canım yarın buluşuyorsun demek denizle guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım
annele gezin dolaşın keyfini çıkarın tabikide
yavas yavas alabilirsin yada bekler hepsini alırsın ama aklına geldikçe liste yap gereksiz seylere para harcamamıs olursun
keşkeeeeeeeeeeeecok komik olur dimi yarın doktora gitsem ve hamile oldugumu ögrensem
imkansız tabiki ama benim komşum var güya amerikada okumus filan ama gebe oldugunu 3 ay anlamamıs karnım agrıyor diye doktora gitmiş doktor hamilesin demiş ne gulmustum
ay ben turşunun kokusunu duyunca bile krize giriyorum direkt midem yanıyorybebim bencede haklısın hem zevklerimizi bilmiyoruz hemde herkesin bütcesi uygun olmayabilir
bir sınır olsun dediğin gibi
bizde etli nohut pliav salata turşu var
ama ben turşu yerinde bol yoğurt yemeyi düşünüyorum
midem fena oluyor sonra
kizlar ben hep olumlu düsünüyorum olumsuzu hic düsünmüyor eger olmaza cok aci cekecegim malesef ozaman yapacagim tek is amerikaya ucak bileti alip 2 haftaliga gidecegiz burdan uzaklasacagiz dün esimle böyle bir karar aldik amerikaya gitme sebibimizde benim hayelimi gerceklestiregiz insallah bebisim gelirde gitmeyizzz
elanaz ne güzel gidin gezin ben de sinemaya gitmek istiyorum
ama geçen sene
nefes i izlemeye gitmiştik hamileydim
aşırı kasık ağrım oldu
ertesi gün de leke geldi ve bebeğim meğer ölüymüş((
o yüzden klasik koşullanma oldu heralde
çok istiyorum gitmeyi ama korkuyorum saçma bişi biliyorum aslında ama takıntılıyım işte
bi daha ne zaman sinemaya gidebilirim bilmem
doktorum aradı sonunda oh beeee
tahlilieer normal sınırlar içinde dedi
dogum kontrole basla bitince gel dedi
okey dedim cok şükür Allahıma
eşimi ikna etmem lazım hemen tüp taktırmak istiyorum
sende yolundun yani:))) güle güle kıllanben kacar yemek yapacagim, tüylerimi alacagim sonrada esim gelir yemek yer yatarim hepiniz cook seviyorum kendinize iyi bakin öpüldünüzzz
anacım adını değiştirdin resmini niye değiştirdin valla çıkaramadım benben bal20 değiştiricem demiştimya nickimi değiştirdim haberiniz ola
tüp düşünüyorsanız bencede gerek yok sonuçta 3-5 sperm iş görüyor:)bu arada varikosel ameliyatı düşünüyoruz onu araştırıyoruz uff çok sıkıldım nasıl nefret ediyorum bir bilseniz tüp yaptıracakların varikosel yaptrırmasına gerek yok diyorlar falan off nebiliiiim yarın gitsem kociş tüp bebek tedavisi için can atıyor bense yaza bile hazır olabileceğimden şüpheliyim çok olumsuz bakıyorum hiç inancım kalmadı tedaviyede çocuğumun olacağınada ayrıca böyle iyiyim gibi bir durum vardı gene geldi kapladı içimi tüpe vereceğin parayla maldivlere git diye dürtüyor şeytan
gidiiim kahvaltı edeyim duş alayım arabayı servise götüreyim
geçmiş olsun canım ya inşallah sorun çıkmaz ama çıkmaz sanmıyorumşimdi bana gelelim sabah 8.30 da doktordaydım ama size haber vermedim çünki buluşma öncesi keyfiniz kacsın istemedim
karacigerimde hiç büyümeyen cocukluktan beri varolan bi kist vardı o büyümüş ama doktor sorun yok dedi.
amaaaaaaaaaaaaaaa kocaman bir kist büyütmüşüm içimde ve agrının sebebi buymuş 5.5 cm hemide
tabi 1 yıldır doktora gitmedim.bu ay öyle damla damla olmanın nedenide belli oldu
hemen kadın doguma gittik o da baktı neyseki üsttten sanırım dogum kontrol hapına baslıcam kan testi istedi onun sonucunu bekliyorum suan biraz korkuyorum inş temiz cıkar Allahım sen buyuksun yarabbim yardım et bana.
doktorum telini acsa ögrencem de acmadı o da bu bekleme işi insanı mahvediyor yaaaa
tuanayım baska bahara kaldı seninle hamile kalma ihtimali cünki bu ay ilaç içiersem bakalım önümüzdeki aya gidermi bu arkadas ama 1 tüp 1 dogal olduguna göre melek tüp pozitif sende doğal pozitif vereceksin canım bu ay.
bende tüp yapar sırayı devam ettirim artıkın.
iyiyim canım ya sen nasılsın?hoşgeldin özlem anne
nasılsın iyimisin?
benimde genelde tansiyonum hep düşüktür...deniz naptı acaba kaçta gidecekti ki????
ben de öğleden sonra sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 e 5 miş((
ama bana bi etkisi olmuyo çünkü nedense benim tansiyonum ezelden beri düşük
kilo aldım diyodum ama almamış çıktım
hemşire şeker i olan annelerin bebekleri çok tombik oluyo dedi
canımı sıktı biraz zaten bikiyodum da duymak sinir etti
ben de kontrol altında tutuyotum şekerimi olmaz inşallah dedim
ama ben de 4 kiloyu az geçerek doğmuşum
dombik dombik olacak belki oğlum
öyle olursa sezaryanla alırlar sanırım ve ocak sonuna gelir
önümüzdeki hafta sorucam doktora en son kilosu gayet normal şekerden etkilenmemişti
dombik oğlum
ohhh nihayet güzel haber geldiiiiiiidoktorum aradı sonunda oh beeee
tahlilieer normal sınırlar içinde dedi
dogum kontrole basla bitince gel dedi
okey dedim cok şükür Allahıma
eşimi ikna etmem lazım hemen tüp taktırmak istiyorum
şimdi bana gelelim sabah 8.30 da doktordaydım ama size haber vermedim çünki buluşma öncesi keyfiniz kacsın istemedim
karacigerimde hiç büyümeyen cocukluktan beri varolan bi kist vardı o büyümüş ama doktor sorun yok dedi.
amaaaaaaaaaaaaaaa kocaman bir kist büyütmüşüm içimde ve agrının sebebi buymuş 5.5 cm hemide
tabi 1 yıldır doktora gitmedim.bu ay öyle damla damla olmanın nedenide belli oldu
hemen kadın doguma gittik o da baktı neyseki üsttten sanırım dogum kontrol hapına baslıcam kan testi istedi onun sonucunu bekliyorum suan biraz korkuyorum inş temiz cıkar Allahım sen buyuksun yarabbim yardım et bana.
doktorum telini acsa ögrencem de acmadı o da bu bekleme işi insanı mahvediyor yaaaa
tuanayım baska bahara kaldı seninle hamile kalma ihtimali cünki bu ay ilaç içiersem bakalım önümüzdeki aya gidermi bu arkadas ama 1 tüp 1 dogal olduguna göre melek tüp pozitif sende doğal pozitif vereceksin canım bu ay.
bende tüp yapar sırayı devam ettirim artıkın.
gulimus hoşgeldin canım
sen naptın gidebilecekmisin buluşmaya
elanaz ne güzel gidin gezin ben de sinemaya gitmek istiyorum
ama geçen sene
nefes i izlemeye gitmiştik hamileydim
aşırı kasık ağrım oldu
ertesi gün de leke geldi ve bebeğim meğer ölüymüş((
o yüzden klasik koşullanma oldu heralde
çok istiyorum gitmeyi ama korkuyorum saçma bişi biliyorum aslında ama takıntılıyım işte
bi daha ne zaman sinemaya gidebilirim bilmem
elanazcım 1 ay kullanıcam şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?