Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 3 gün önce rüya gördüm güya hamileymişim okadar büyük karnım vardıki yürüyemiyodum . rüyada bi lacivert askılı elbiem var üzerimd bi mavi oluyor elbisenin rengi öyle uyandımki nefessis kalmışım gerçek gibi krnımı şişirmişimki gerçek gibi uyandım gülüyom kendime mıçım açıkta kaldı heralde

çok istedim kızlarla buluşmayı olmadı işte gidemedim. denetim vardı 17.30 da çıktım hastaneden çok yoruldum.
bizde gidemedik :)
çinde üretilsede kaliteil onlar canım kraft chicco da garantisi var servisi var hwmide

balcım seni bizde özlüyoruz
hımmm onlara bakayım o zaman
sağol canım benim....
ama oto koltuğunu chicco alacağım ,bebiş için olanı da kraft düşünüyorum zati onu 1 sene anca kullanırım...
kız cadııı bebim ne dalgamı geçiyon resimle kötümü olduu mıstık mustafa yani özlemcimmm musa rahnetli babasının ismi
bir taşla 2 kuş vurmuşum :)
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....
bebim kız bak sinirlendirme beni tükanını basarım silahlı kızımla
amannnnnnnnnn azılı aileeeeeeeeeee

bana kim çıktı acabaaaa
cok merak ediyorum

en yakın zamanda sölecez eşiminkilere bakalım nolcak tepkileri

herkese sölecem işte bunu böyle düşünmek bile rahatlattı beni

sana bil bakalımmm kim çıktıı heheheh:)))
aferim bu arada adım atmısın biyerden baslamak iyi sen içinden kuracagına söyle kurtul olsun

oyy oyy kıskanırmış da aman kıyamam ben aldatırmıyım sevgilimi hiç
adamı postalıycam nasılsa iki güne yine senin bu kalp tatlı kuşum benimmm gelirim ben muhabbete
cok dısarı cıkmayız adamım cok yoruldu bu hafta oradan oraya dinlensin azcık eziyet etmiyeyim ben de evde olunca da girerim havada karada merak etme sen

delüye bak hemide itiraf ediyor
var mı facede bi durum
canıma susamışım sanırım
yok be aynı tas aynı hamam :)
yanardönerli elbise :) ay aman hamiş kalda ne olursa olsun
kesin mıçın açıkta kalmış o nasıl elbise:)))
oh be düzeldi sanırım ne eziyet cekmişim

sermest okumaya kalkarsan senle muhabbet edemeyiz ama
haaa edemeyiz valla...

geldim geldim hemen okuyayım dedim
kocicim gelir birazdan zati anca iki satır kelam edeyim
sırtım belim koptu valla ya ev batmıs iyice neyse paklandık şükür
ne pasaklı tembel bir hatun oldum ben ya kendimden utanıyom artık valla

ballım insallah rüyan hayra cıkar da kocaman bir göbüşün olur cok yakında kuzummm

çok yorgunum ya uykusuzluktan ölüyorum valla
bebim sen ne zaman geliyon buralara taa subatı mı bekliycez ya
arada bi kacamak yapsana özledik

şişkooooooooo nasılsın kız :)
ışıl hızıyla ışık ışık temizlik ha :)
aaaa söyle bana kim çıktı kim biri aklıma geliyor ama o mu acaba :)
evet gıdıklanıyor gibi geliyor demekki bu o heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy
ne zaman gelecek kocişin?

simdi anladım iyi yaparsın yarı yarıya fiyat farkı var gereksiz sonra kilo alır bebek 1 yıl kullanamazsın bide

sermestim ben sana alıcam sanırımmmmmmmm

kocişim yolda canım aslında inmesi lazımdı coktan sesi cıkmadı hala merak ettim ben de bak simdi

yazıooooooom yazıoooom çatlamaa

günaydın kızlar dünkü buluşma harikaydı vallaha en kötüsü sürenin yetmemesi :))) sevim ve sermeste inanmayın şişkoyum şişkoyum diyorlar hiç bir şey yok sadece efekt yapıyorlar kendilerini kandırıyorlar yok öyle birşey onlar şişko görmemiş semramda çıtır annem zaten çalıfamilyasından adanın mamatabağı görevinden sonra gene çalılığa dönüş yapacağı her halinden belli son gördüğüme göre bayaağı kilo vermiş adamız kuzumuz ipeğimiz öyle tatlıki kızlar ipek ipek bakıyor (anaaa smile'ler gözükmüyor nazarboncuğu ekleyecektim) keyifli bir toplantıydı bayağıda kalabalıktık bebingimin dediği gibi kelebek ve öyküde vardı :)
çekilişler yapıldı dün gece faceden yazmış sermestim

bebingim geçmiş olsun bitanem geçmiş olup bebiş olsun o kist bebişine yatak hazırlayıp defolup gitsin inşallaaaaah kıyamam ben fıstığıma bundan sonra ailelerede söyleyecekmişsin bir tüp taktır artık canım
denizim maşallah pıtpıtlar duyuldu artık gün sayacaksın endişede kalmasın artık rahat ol herşey yolunda gidecek inşallah yaa şu smileler nereye gitti nazarboncuuu koyamıyorum
özlem yauv varikosel yapmamı diyorsun kuşum şu varikoselden kafam öyle karışıkki anlatamam sana ben düşüklerden birde yumurtanın zor döllenmesinden kıllandım belki kalite değişir diye off çok sıkıldım 6. yılımıza gireceğiz doktor zengin etmekten fenalık geldi biz çok rahat üniversiteye kadar okutmuştuk bu masrafla
elanaz senin bebişin gelsin benden sana 6 kalp 5 de değil :)
melekcim sen iğne olarak ne kullanıyordun tatlım ?
bakcım yaa yeni rumuzun uğurlu gelsin ama bayılıyordum sana balım demeye çok sıcak bir rumuzdu ama alışırız yenisinede

haha sırf kekliğimi gör diye düzeltmiyorum bakcımmış balcım demek istedim ama diyememişim hehe demekki değiştirdiğin iyi olmuş :))))

aaaa bebingim sana kaç gündür söyleyeceğim unutuyorum arkadaşımın uçak korkusunu nasıl yendiğini öğrendim
THY larına başvuruyorsun orada bir program varmış 750 tl imiş ve buna uçak parası dahilmiş terapistler eşliğinde bu korkuyu hallediyorlarmış süpermiş benim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…