bizde gidemedik :)çok istedim kızlarla buluşmayı olmadı işte gidemedim. denetim vardı 17.30 da çıktım hastaneden çok yoruldum.
hımmm onlara bakayım o zamançinde üretilsede kaliteil onlar canım kraft chicco da garantisi var servisi var hwmide
balcım seni bizde özlüyoruz
bir taşla 2 kuş vurmuşum :)kız cadııı bebim ne dalgamı geçiyon resimle kötümü olduu mıstık mustafa yani özlemcimmm musa rahnetli babasının ismi
amannnnnnnnnn azılı aileeeeeeeeeeebebim kız bak sinirlendirme beni tükanını basarım silahlı kızımla
bana kim çıktı acabaaaa
cok merak ediyorum
en yakın zamanda sölecez eşiminkilere bakalım nolcak tepkileri
herkese sölecem işte bunu böyle düşünmek bile rahatlattı beni
ama sermestim bugun hiç görüşemedik
eşinde geliyoır kıskanıcam sanırım seni muhabbetimiz yarım kaldı senle ayrılık girdi aramıza
saka tabiki canım biz hep konusuruz eşin sagsalim gelsin bol bol birlikte sarılın öpüşün koklaşın
burp nerdeeeeeeeeee
kızceğizim özledim senide gelecegum istanbula gari bende görüşürük artıkın
ay yetermi zaman burada bile yakalayınca muhabbet bitmiyor ki yüzyüze hiç doyum olmaz...
demek sevim kilolu değil
demek sermest şişkoooooo
hadi temizle kocişin paspal görmesin seni
ışıl hızıyla ışık ışık yap :))))
bana kim çıktı ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn/QUOTE]
hee şişkoyuz nolcak yeni mi öğrendin sankim basbas bagrıyoum şişkoyum diye
ayy ışık hızı diyecegime ışıl mı demişim neyse bari temizlikle ilgili bişey olmus haha
söylemiom sana kim cıktı catla da patla biraz:))
bugün benimki kımıl kımıldı ya da bana öyle geldi
ay hala anlamlandıramıyorum
hayır önceden olmayan birşey ama hala inanamıyorum
harekettir özlemcim baslarda öyle gıdıklar gibi oluyor emin olamıyon ama daha önce olmayan bişeyse bebişindir canım masallah batuma
çok istedim kızlarla buluşmayı olmadı işte gidemedim. denetim vardı 17.30 da çıktım hastaneden çok yoruldum.
o kadar da takıldık be tatlım keske gelebilseydin
neyse tekrar bulsucaz nasılsa o zaman geliyon kesin ama
canıma susamışım sanırımdelüye bak hemide itiraf ediyor
var mı facede bi durum
yanardönerli elbise :) ay aman hamiş kalda ne olursa olsunben 3 gün önce rüya gördüm güya hamileymişim okadar büyük karnım vardıki yürüyemiyodum . rüyada bi lacivert askılı elbiem var üzerimd bi mavi oluyor elbisenin rengi öyle uyandımki nefessis kalmışım gerçek gibi krnımı şişirmişimki gerçek gibi uyandım gülüyom kendime mıçım açıkta kaldı heralde
haaa edemeyiz valla...oh be düzeldi sanırım ne eziyet cekmişim
sermest okumaya kalkarsan senle muhabbet edemeyiz ama
özlem anlamadım oto koltugunu chicco alacan da kraftın nesini alacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?