Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp seni vuracağım ben sana korku filmine gitme yumoşları ve spermleri korkutma demiyorummmu cadı bide dün dedim

sermestim memoda bana kızdı madem o kadar geç kaldınız arasaydın ben zaten işten çıkmıştım gelir sizi alırdım zaten sermete yolumuzun üzerinde oturuyordu kız cağızı kadıköye yormuşsun dedi

yaa sevim çok fenaydı hemde en korktuğum etkilendiğim sahne bile vardı offff hiç dayanamadığım çocukluğumdan beri korktuğum bir sahne vardırki oda yanma detay vermiyorum hamileler dolayısıyla ama bide 3d idi hanaaağğğğm

yaa ben çok kötü vicdan yaptım sizi bırakamadığıma akşamdan navigasyonu alsam sizi dinlemezdim yaa güzergahlar çok farklı olunca trafikte doğru güzergah seçemezsem sizide perişan etmekten korktum yoksa sizimi dinlerdim ben beaaaaahhh isterse 100 km uzakta oturun

yaaa facebookktaki mesajlarınız öyle tatlıki beni çok mutlu ettiniz hani şöyle lalalala dolaşasım var :)))

yaa kızlar ben bu profilimdeki resmi çok seviyorum çok tatlı yaaa kaç yıldır bendedir bu resim halaa çok severim :) böyle bir çocuk doğururmuşum tööbe tööbe

zasacım adaya piyango bileti çektirin dün aklıma gelseydi ona çektirirdim ikramiye çıkarsada eğitim fonu açardım adama :))))))))

sabah sabah annemden dünyanın fırçasını yedim güya bu gün 100lük kanı vermiye gidecektim bu ara sen fazla gezdin otur dinlen pzt gidersin dedi dün eve geldim çeyize çıktım biraz uğraştık bize misafir gelmiş geri eve geldim onlar gidince tekrar dayımlara çıktım sonra baktık olmuyor bu güne erteledik eve geldim memo eved yok aradım geldi hadi gidiyoruz dedi nere arkadaşıyla idaya girmiş onlar gelemezsiniz demiş olurdu olmazdı derken baktım bana küsüyor sen beni dinlemeiyorsun diye gittim annem kudurdu siz bu çooçuğu 6senede zorbuldunuz mıçınızı kırıp oturun her yere zıplıyosunuz beni sinir hastası ettiniz siizn yüüznüzden troitlerim azdı of söylemdiği laf kalmadı halada sayıyor ben evden çımazsamda sayacak ben gidemde çeyiz asam bari sitres atarık hehehe

arabayı servise bıraktım yaya kaldım ondandır :) bu yaya lar ama eksper gelince geri alacağım haftaya perşembe bırakacağım işlem için

bak sen burpcum
siz bileceksiniz ortamda olmayan avcunu yalasın
bende de yok smile o yüzden birşey koyamıyorum sonuna:))

küçükken sınfıta çekerdik öğretmen kimse söylemeyecek derdi
ama sabırsız biz hemen o saniye öğrenirdik kim kime alacak sınıfa döndü burası da..

yok tatlım zaten benim otobüs gelmeyince beni kartal köprüsünden memo aldı rahat geldim yani ama keşke sermestle beraber memo bizi optimumdan alsaydım sizi dedi
korku filmine gidersen öyle olur cadı
allah seni ne yapsın emi çoçuğu benzettiği şeye bak o benim yeğenim cüneyit enişteme benzeyecek görürsün bak hele siz şu varikoseli bi halledin

kabulum denizim adiyim :))))))))))) ya sermest göstermem desede yırtınırdık ayol görmek için düzeltiyorum yırtınırdım

sevimcim annen böyle yaparak seni daha çok strese sokuyor farkında değil
bizimki karışmaz birşeye iş konusunda zaten birşey yaptırmıyor sağ olsun
ama seninde doktora gitmen lazımsa gideceksin birşeycik olmaz allahın izniyle öykümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…