Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum gidersek arabayla gideriz uçakla gidince orda arabasız yapamayız
ama bu kaza haberleri ile zor gibi
eşimde yalnız gitmez bir yere ben gidersem anca öyle..
bakalım hafta sonu geçsinde ne yapacağız karar verelim

öyle mi dersin mavicim
çabuk geçer mi ki
özlemde 5 aylık oldu ya maşallah
doğum ard arda gelecek inşallah

özlemcim maşallah batu beye
bizim bebişler hep önde inşallah hayatta da hep böyle önde başarılı ve seçilmiş olurlar
kıymetli hepsi değerli çünkü:))
hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar

özlem süt içemesende peynirle yoğurda yüklen
ben ayran çok severim mesela 3 bardak bile içebilirim

gerçekten bizemaşallah
yakınıyorum ama arkadaşın gerçekten kötüymüş
benimde var bir arkadaşım 9 ay fena haldeydi kaç defa hastaneye yattı bebek beslenemiyor diye iskelet gibi dolaştı kızcağız..

elanazın misafiri vardı profiteroller nasıl oldu acaba kesin güzel olmuştur ben evde yapmadım hiç canım bir tatlı çekse yaparım ama bugunlerde değil..

sermest hala yok bu hafta kocası gelecek miydi acaba geçen hafta mı burdaydı karıştırdım
ama kocası da gelse girerdi inşallah olumsuz birşey yoktur ..

glkoz yükleme sonucum geldi 100 lük yükleme
açlık 84
glukoz 1. saat182
glukoz 2saat 151
glukoz 3saat 61
yarın memo dr göstercek ama galiba yüksek
artık diyet uyguluycaz başka yolu yok ne yapalım bebekler sağlıklı olsund abiz neler yapmayızki
ama kızlar bana kızmayında bu ne ya burpa benzedin demeyin sıkıldım artık her şeymi beni bulur kardeşim ne ararsa var hamile kalmak için yıllarca uğraştım şimdide habire her geçen gün bişey çıkıyor bi doğsa sağsalim şu velet ben ona sorarım ne dir kardeşim benim bu çektiğim allahım sizlere vermesin böyle kötü hamilelik canım sigara istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

sevim bendeki değerlere göre
açlık 70-100 arası olmalı o iyi
1.saat 190 dan küçük
2.saat 165 ten küçük
3.saat 145 ten küçük olmalı

yani sen de şeker yok bence inşallah referans değerleri aynıdır

kızlar iyi akşamlarrr moralim çokkkkkkkkk bozuk tahmin edin ne olduuuuuuu. akşamdan beri ağlıyorum. eşim teselli edip duruyor. telefonum seviste bütün telefon numaralarınız onda kayıtlı kaldı. arıyamadım kimseyi canım çok sıtkın

karrrrrrrr yağıyorrr şimdiiiiiii

seviim düzgünmüş bak değerler niye sıktın canını
daha doktora göstermeden yaktın gemileri yahu

mavi bugun bir tv de dinledim günüdz kuşağı kadın programı muhtemelen
hamilelikte çıkan rahatsızlıklar şeker,tansiyon gibi
ileride de çıkacağına işaretmiş
vucut hamilelikte veriyormuş ilk tepkiyi
bilgin olsun ddim doğurduktan sonra
çukulata tatlı yicen ya az ye

gulimüs ne oldu da telin serviste
dr ne oldu bugun gitmeyecek miydin?

benimde bebim gibi bi ara yazmıştım size böbreklerim ağrıyor diye

bu gün akşam dr randevum vardıya yumurta takibine başlıcaktık. dr bir hevesle vajinal ulrason bakıyım sana dedi. yumurta ezervine bakıcam bakınca ayyyyy dedi neoldu dedim tüh ya kist olmuş dedi. 4cm. kimyasaldan sonra oluvermiş orada bayılıcaktım dayanamadımm. ağlamaya başladım dr. teselli etti. bişey olmaz sadece 1 ay erteliez doğum kontrol hapı vermicem gebe kalmanı engellemeyen kisti küçülten Cyclo- Progynova verdi. bir dahaki reglinin 3 günü bakıcaz duruma dedi.

bebingim dr sana ne verdi. doğum kontrol hapımı verdi. tamemn yok olucakmıymış kist

denizcim sen kist le hamile kaldın peki kist ne durumda duruyormu
burpcum böbreğim ağrıyor demiştin canım erteleme ne olu bak git ultrason filan bakıl canım erteleme ben korktum. düşün yani 3 ay kontrol olmadım o arada olmuş . moralim sıfırr elimde değillllllll akşamdan beri ağlıyorum . ben bebek olayının üzerine gidince mutlaka bişey çıkıyor.geçen yıl 29 aralıktada hsg çektirmiştim. damarımı zedelemişlerdi. dikiş atmışlardı. 2 ay perişan olmuştum.

denizciim telefonum şarj olmuyordu. soketimi ne kırılmış kadıköydeki servise bırakmıştım geçen cuma günü eski bi nokya getirdi eşim onla idare ediyorum. ezberimde yok numaralar telefonun hafızasında kalmış.

üzülme canım ya kist hepimizde oluyor sonra geçiyor
bebiş 1 ay daha geç geliversin sıkma canını

elenazcım ya erimezse tamamen sağ tarafım çok fena ağrıyor zaten bu ultrasondan sonraaböbreğim gibi hemde kasık tarfım feci yaaaaondanmış dr dedi.

hepinizin sonuçları güzel çıkmış hamişler evhama gerek yok...

gülimuscum benimde geçen sene 6.5 cm bir kistim vardı 1 ay doğum kontrolle küçüldü ama benim ameliyat olmam gerekti o ameliyatla alındı çünkü karın boşluğumdaki sıvı miktarı çok fazlaydı sıvıya bakıldı...birde drum profesördü benim o zaman karın boşluğumdan birden fazla kist toplamışlar ki dr hiç böyle bişeyle karşaılaşmamıştım meslek hayatımda dedi...kanser olabileceğimi falan düşünmüştü ama biyopsi sonuçlarım temiz geldi...neyse bunun üzerine 2 aşılama oldum olmadı sonra 2. aşılamadan sonra 4 cm kistim kaldı 1 ay doğum kontrolle gitti sonraki ay tedavim başladı ve bebeğim benimle...biliyorum çok üzgünsün her muayenede olumsuzluk çıkması insanı çok üzüyor...ama kistten sonra bebeğin gelecek canım üzülme ne olur...

denizcim yolculuğa çıkmadan önce mutlaka doktoruna danış canım...yola çıkarsanız eğer yavaş ve sık aralık vererek aralarda 10 dklık yürüyüşler yapman gerek canım kan dolaşımını sağlamak için...

elenazcım ya erimezse tamamen sağ tarafım çok fena ağrıyor zaten bu ultrasondan sonraaböbreğim gibi hemde kasık tarfım feci yaaaaondanmış dr dedi.

bak canım deniz kistiyle birlikte hamile kaldı
bir problem olmuyor demek ki
sana niye doğum kontrol hapı vermedi ki

gulimuscum benim kistim duruyor 3 cm civarı
sol yumurtalığımda dr bebk büyüdükçe küçülecek dedi
en kötü ihtimal alınacak doğumda bilmiyorum zaman gösterecek ama benim sol zaten umutsuz vakaydı orda çıkmış allahtan
sağ iyiydi bebiş ordan gelme yani:))

ksit haberlerinden sonra geldi bebişler biliyorsun
nursimde yazmış bak
hayırlısı neyse o olsun
moral bozuluyor tabiki tedavilerde umutlarla beraber iptal oluyor
bak meleğe o daha kötü olmuştur umudu daha çok sonuçta
hiç belli olmaz bir bakarsın beklerken hamilesin yaşadık bunları olmaz olmaz değil yani
sıkma canını ağlama çok geçen günlere acıyorsun sonra şimdi böyle söyleyince boş geliyor
mavide söylüyordu haklıymış
herşey geride kalacak inşallah

sağol nursimcim tavsiyelerin için zaten can sıkıntısına normalde bile çok dururuz
ama daha karar vermedik benim adamda hevesli değil ki anlamadım ben olsam durmam hazır tatil varken..yaza kısmet olursa izinler bebieş bir yere gidemeyiz yani
kısmet bakalım ne olacak

profiterolleri yedin geldin tabi
hani bize yok tabi kalmadı dimi
benim aklım kaldı ama neyyyse:))

ay cnım nedir bu kadınların çektikleri evet canım bende bu olumsuzluklara üzülüyorum . herdefasında mutlaka bişey çıkıyor. nursimcin şükürler olsunki hepsi geride kaldı bebişin seninle en büyük mutluluğun senin

nursimcim korkuyorum kist ya tamamen yok olmazsa tedaviye başlayamazsam

sermest ve bebingcim sözleştinizde buluştunuz mu yoksa? aa merak ettim ama
sermestim bak yarına kadar geldin geldin gelmedin yarın uygun bir saatte ararım ona göre bak tehdit ediyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…