benimde bebim gibi bi ara yazmıştım size böbreklerim ağrıyor diye
bu gün akşam dr randevum vardıya yumurta takibine başlıcaktık. dr bir hevesle vajinal ulrason bakıyım sana dedi. yumurta ezervine bakıcam bakınca ayyyyy dedi neoldu dedim tüh ya kist olmuş dedi. 4cm. kimyasaldan sonra oluvermiş orada bayılıcaktım dayanamadımm. ağlamaya başladım dr. teselli etti. bişey olmaz sadece 1 ay erteliez doğum kontrol hapı vermicem gebe kalmanı engellemeyen kisti küçülten Cyclo- Progynova verdi. bir dahaki reglinin 3 günü bakıcaz duruma dedi.
bebingim dr sana ne verdi. doğum kontrol hapımı verdi. tamemn yok olucakmıymış kist
denizcim sen kist le hamile kaldın peki kist ne durumda duruyormu
burpcum böbreğim ağrıyor demiştin canım erteleme ne olu bak git ultrason filan bakıl canım erteleme ben korktum. düşün yani 3 ay kontrol olmadım o arada olmuş . moralim sıfırr elimde değillllllll akşamdan beri ağlıyorum . ben bebek olayının üzerine gidince mutlaka bişey çıkıyor.geçen yıl 29 aralıktada hsg çektirmiştim. damarımı zedelemişlerdi. dikiş atmışlardı. 2 ay perişan olmuştum.
elenazcım ya erimezse tamamen sağ tarafım çok fena ağrıyor zaten bu ultrasondan sonraaböbreğim gibi hemde kasık tarfım feci yaaaaondanmış dr dedi.
hepinizin sonuçları güzel çıkmış hamişler evhama gerek yok...
gülimuscum benimde geçen sene 6.5 cm bir kistim vardı 1 ay doğum kontrolle küçüldü ama benim ameliyat olmam gerekti o ameliyatla alındı çünkü karın boşluğumdaki sıvı miktarı çok fazlaydı sıvıya bakıldı...birde drum profesördü benim o zaman karın boşluğumdan birden fazla kist toplamışlar ki dr hiç böyle bişeyle karşaılaşmamıştım meslek hayatımda dedi...kanser olabileceğimi falan düşünmüştü ama biyopsi sonuçlarım temiz geldi...neyse bunun üzerine 2 aşılama oldum olmadı sonra 2. aşılamadan sonra 4 cm kistim kaldı 1 ay doğum kontrolle gitti sonraki ay tedavim başladı ve bebeğim benimle...biliyorum çok üzgünsün her muayenede olumsuzluk çıkması insanı çok üzüyor...ama kistten sonra bebeğin gelecek canım üzülme ne olur...
profiterolleri yedin geldin tabi
hani bize yok tabi kalmadı dimi
benim aklım kaldı ama neyyyse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?