Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef bizim bütün hayellerimiz alt üst oldu hic beklemedigimiz bir durumla karsilastik sok olduk birden neye ugradigimiz sasirdik ve ben o an bayilip düsmüsüm uyandigimda yumurtalar toplanmis esim onlari labora götürüp gelmisti bile yanima uzun bir süre kendimi toparlayacagimi sanmiyorum 19tane yumurta toplanmis bunlarinda 9zu donduruldu digerleride ölmüs transfer ne zaman olacak hic bir bilgimiz yok daha olacagi bile belli degil hormonlar ne zaman düsecegide belirsiz malesf dondurucudan cikardiklarinda ölme ihtimalleride olabiliyormus malesef artik hic hevesim ümitim kalmadi kafam karma karisik vardirda binda bir hayir diyorum allahin takdir ilahisi buymus diye kendimi teselli ediyorum iste daha yazak cok seyler varda kafanizi sisirmek istemiyorum eger topinge fazla giremezsemde beni merak etmeyin hepinizi cok seviyorum ve öpüyorum

melekkk... tesadüfen baktım buraya...
ohss riskinden dolayı transferin iptal edilmiş diye anladım...
bak arkadaşım beni hatırluyormusun bilmem ama bebk sahibi olabilmem içn tüp bebkten baska yol yok dedi doktor ilk gittiğimiz günden beri... bayağı bilgi sahibiyim bu konularda bana güvenirsen eger... doktorun en güzel kararı vermiş ertelemekle... dondurulmuşlardan hiç korkma sakın bozulacaklar bişey olacak diye... bizim topicte bi arkadaş daha yeni dondurulmuş iile hamile kaldı... hem 1-2 tane dğeilki 9 tane koymuşlar bak...bi kaçı bozularak cözülse bile geri kalan sana yeter Melekcim....

kıyamam sana.. cok haklısın üzülmekle ben de gün saymanın ne demek olduugnu cok iyi biliyorum.. ama sen zorları gecmişin...şükür bol bol da yumurtan oluşmuş... 1-2 ay dinlensin vücudun suyu atsın.. hormonlatın normale dönsün al bebegini inş... üzül amasadece şimdilik.. çünkü sonu iyi olacak inş...

yazmadan edemedim düşüncelerimi...

cok ama cok tsk ederim canim insallah dedigin gibi olur beni en cokta üzen dün gece gördügüm rüya oldu yavrum bana sesleniyordu anne sana gelmeyi cok istiyorum ama seni bir türlü bulamiyorum ne olursun anne bana yadim et diyordu benimse yapabilecegim bisey yok ona nasil yardim edecegimi bilmiyorum annemde dün rüye görmüs ona yavrumla gitmisim anne bak sana cocugumu getirmisim demis canim insallah dedigin gibi olurda sadece 1 yada 2 ay ertelinir buna razim ben insallah dedigin gibi olur canim insallah sende en kisa zamanda yavruna kavusursun allahim hic kimseyi böyle sinamasin

rüyaların hayra cıksın inş.
direkt bi anlam cıkarıp canın sıkma rüyalardan.. 3 tür rüya vardır..1.bilinçlatı 2.şeytani 3.haberci rüylar.... seninki bilinçaltıdır muhtemelen... yada habercidir ebbegin snei şimdi bulamıyo ama arıyor oda güzel bişey... :)) bulacak Rabbimin izniyle.... içini ferah tut.. bol duayla ALLAh tan iste evladını... ara ara girerimMelekcim güzel haberini almak için inş.
iyi geceelerrr...

melekcim sakın canını sıkma kuşum bak rüyalarda çok güzel bebişin gelecek sana yatağını hazırlamanı bekliyor melekcim ben 9 yumurtayı bulsam 9 takla atarım canı yaa moralini bozma bende bir eczane dolusu puregona menagona 2 tane anca çıktı onlarda bir moka yaramadı sen içini ferah tut 9 tane gayet başarılı bir yüzde alacaksın bebişini kendinide kocişinide üzme biliyorum çok zor aynı şeyleri bende yaşardım ama hormonlar moralle doğru orantılı sen moral bozarsan onlar 5e katlanır mazallah ercanada söyle hazırlansın babişi bebişi yolda ne olur rahatlat kendini seni okadar iyi anlıyorumki bende çok kötü şeyler yaşadım atlatmak zor oluyor ama eninde sonunda kendini üzdüğünle kalıyorsun üzme kendini sinemaya gidin gezmeye gidin oyalayın kendinizi bebişler gelene kadar

gulimusum geçmiş olsun tatlım ama burada tecrübe ettiğimiz kadarı ile kistler bu işin tuzu biberi çokta önemli şeyler değil mütemadiyen geliyorlar ve geldikleri gibide gidiyorlar canım amman haaa ağlayacak birşey yok artık tahammülümüz kalmadı sıkıldık bunaldık ama hepimiz birşekilde boğuşuyoruz elden başkada birşey gelmiyor önemli olan morali yüksek tutmak söylemesi kolay uzaktan birde bana sor diyorsun ama malesef hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntılı dönemleri ben uzatmaları oynuyorum kaşarlandım mesela bakalım bir sonraki tedavide neler bekliyor beni nerde bir aksilik varsa mıknatıs gibi çektiğim içüüüüün artık üzülmemek gerektiğini kavradım her nekadar başarabilmeyi öğrenemesemde
gulimuscum bende ağrı salı akşamı bir iki kere sol böreğimin üzerinde batma şeklinde oldu çarşamba günü gün içinde önce sol böbreğimin üzerinde oldu en sonda sağ böbreğimin üzerinde olup kesildi senin ağrında öylemiydi tatlım

:nazar
topiğimizin veletleri gelene kadar uğraştırıyor ama sonrasında pek uslular maşallah dün güzel haberler gelmiş allah devamını nasip etsin
:nazar

dün arabam servisten çıkacaktı ama çıkmadı bugünde taksime resimlerimi almaya gidecektim kocişin arabasınada sığmaz resimler belki öğleden sonra çıkar ne salağım yaa havalar okadar güzelken gitmedim karda kışta jeton düştü nasıl kızdım kendime kocişte spermiogram verecek bugün annemlerede gitmemiz lazım hatun tatilde baklava börek yapmış oğluşuma ve bebişime yaptım diyor onlar kocişle ben oluyorum :) oralardan has keçiboynuzu pekmezi has bal hazır hayıt suyu almış bizlere yani boş durmayın torun yapın diyor hatun benimde tek isteğim annemle babamı kaybetmeden onların kucaklarında evladımı görebilmek allah nasip eder inşallah çünkü babam ve annemin torun sevgileri harika taaa oralardan 6 aylık bebekle konuşuyor babam gözleri çipil çipil oluyor duygusala geçiş yaptım abiye kuzu gibi aklıma doğumu geldi ablamın babam bir bebeğe bir bana bakıp ağğlamıştı ufff nerden girdim bu konuya ben gideyim duş alayım

brupcugum malesef üzülmemek elde degil bugün ayni rüyayi tekrar gördüm kafayi yemek üzereyim canim biran önce herseyin düzelmesini istiyorum bebegimi kucagima almak istiyorum canim erkenden kalktim kendimi temizlige verdim ercanda iste gelince disari cikacagiz kafalari dagitmaya...

allahim insallah o güzel günleri sana ve ailene gösterir canim benim

sağol canım benim 5 aylık olduk valla:)
inşallah hep öyle başarılı ve önde olurlar canım inşallah
canım benim ben süt ve türevlerini çok ama çok severim bu hamilelikte oldu böyle
hele ayrana bayılırım ama midemi ekştiyor valla((
canın tatlı mı istiyor senin, bende hep tatlı yedim zaten tatlıyı da çok severdim :)

evet sevim şimdi netten baktım
değerlerin normal şekerim
bu topiğin en şekeri benim
ayy şeker kız candy
ne oldu canım ya merak ettim
inşallah kötü birşey yoktur
burayada hala lapa lapa yağıyor kar
bana iyi gibi geldi ama bilemedim ki 4 hafta sonrada bana yüklenecek
aaa sakın üzülme buradaki hemen hemen tüm hamişler kistten sonra hamiş kaldılar
bende dahil :))))
herşeyin hayırlısı olsun öyle düşün
kızlar bende bugün ovulasyon testine başladım
hafif silik 2.çizgi çıktı gibi birkaç gün daha test yapıcam bakalım
ovulasyon testinde bile çift çizgiye hasretiz
hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhh
özlemcim batu bey de büyümüş maşallah
Allah nazarlardan saklasın
sağol teyzesi allah razı olsun
öyle düşünme ne olur herşeyde vardır bir hayır
bence çok az kaldı azcık sabret ve sakın isyan etme
belkide rabbim hala senin sabrını ölçüyor ne dersin
hem çözünenler ölecek diye birşey yok tüp bebek bölümünde çözünmüşlerle hamile kalan o kadar çok insan var k
hem benim 1 tane senin 9 tane var hepside ölecek değil ya
ben bunu doğurayım sonraki planım diğer yavrumu büyütmek
hayallerimi yıkma lütfen ((
buraya girmemek ne demek valla zopalarım ha

bak ne güzel rüyalar inşallah 1-2 aya gerçek olacak sen inan
benimde dualarım seninle canım benim

ayyy senden bunları duymak ne güzelllllllllllllll
aman boşver resimleri arabayı bana göre en güzel haber bu

gerçekmi ay çok güzel bir haber bu canım saol
denizim senin izlediğin proğramı bende izledim dün orda bebekte ölüm sakatlık falan dedi ya benim aklım gitti zaten hamile kaldım ilk 8hafta güzel geçti sonrası malum siz biliyosunuz yok kanamalar yok saktlık testleri şimdide bu ne biliyim kafam karıştı evdede kimseye patlayamayınca içimi size döküyorum
ozaman hazırlan bebek geliyorrrrrrrrrrrrr çünkü burda kimde kist çıksa 2. ayında hamile ben kendimden biliyorum tam tüp bebğin ilaçlarına başlıyacaktım usgde kist çıkmıştı 2. ayda tüp yapıldı ve hamileyim denizde öyle kızların hepsi yaşadı bu sorunu mavi idrar yolu iltihabı tedavisi görürken hamile kaldı yani üzülme döverim heeeeeeeeeeeeee
doğum kontrol hapı kullan verdiyse hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor korkma şekerim zaten gebelikten sonra düşecek ben buna hiç canımı sıkmadım şekerin yaptığı etkilerden dolayı korktum gene küçük cadı için yani kendim için değil yani
maşallah gülüm geliyor yağmurumuz sen endişelenme 9tane dondurulmuş allah nazarlardan saklasın gülüm bendende 18 yumoş aldılar sadece bu bendeki 8 hücreli iyi kalitedeydi diğerleri çöp oldu dondurulmaya bile gerek olmadı hem vücudun dinlenir ne güzel işte bebğin kesin seninle rüyaları kafaya taksak ben boğaz köprüsünden her gün kendimi atmam lazım her gece sabaha karşı anca uyuyorum ve kucağıma yarım bir bebek alıyorum korkuç bişekilde allahım kimseyi evladıyla sınamasın bazen keşke hiç uğraşmasamıydım diyorum allahtan hayırlısını dile gülüm o sana verecektir sağlıklı bebekler versin hepimize mevlam
of ya beni niye ağlatıyorsun çok kötü oldum ya canım inş annenin aldıklarıyla hemen hamile kalırsın senin hamile haberini dört gözle bekliyorum ben yiycem ben o osmanı
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrr :)

kız nedir senden çektiğim bu gece seni rüyamda gördüm hediye konusunumu taktım ne yaptım bilmem hediye almaya çalışıyorum sen herşeye bir bahane buluyosun sonra gene sakat bebeklerle ve farelerle uğraştım allah hayra yazsın

özlemcigim sevimcigim güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim canlarim sizlerde olmasaniz halim harap benim canlarim benim

ya burası ne zaman düzelcek bune
özlemmmmmm sarı çıtır delü oğlan ne yapıyor tekmeliyormu oh seni bi güzel dövsün

özlemcigim sevimcigim güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim canlarim sizlerde olmasaniz halim harap benim canlarim benim

meleğim sen kafanı yorma inan bana her şey çok güzel olacak sende iyiki varsın bitanem yoksa bizim kahrımızı kim çeker be iyiki varsınız

meleğim temizlik en iyi terapi tatlım bende her tedavide çıkmaza girip üzüldüğümde kendimi temizliğe vurdum birde kafa çektim ikiiside iyi geldi birde bol bol gezdik hayat işte meleğim ama senin durum daha farklı sadece ertelendi dahada garantiye alındı durum hem doktorların bilinçli davranmasa seni riske atsa dahamı iyiydi şansını yitirmedinki tatlım rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur tatlım öyleyse ben zıçtım geçen gece elime ruh deyiyordu hani örümcek ağı gelir ya insanın eline benim elime güya ruh geliyordu :)))
özlemim senin donduurulmuşunmu var ben niye kaçırmışım bunu ben onlara çok şaşırıyorum düşündsene şimdi batuyla ikiz aslında allahım dünyaya gelişi 2010 ama doğuşu kim bilir 2013 falan olacak nasıl yani allahım çok enteresan bir durum allah onların ikisinide sana bağışlasın ikisinide sağlıkla kucağına al inşallah sana tombiş diyen doktor senin tatlı nanaklarına demiştir öyle tatlı görünüyorlarki faceden onun dışında bir tombişliğin yok zati bu forumda kim tombişim diyosa inanmayacağım hadi oradan diyeceğim siz tombiş görmemişsiniz
sevimim o rüyaları geride bırak canım eli ayağı herşeyi normal canım eskiden olsa endişelen derdim ama ayrıntılıda herşeyi görünüyor bebişinin bilinçaltlarımızın içine ediiim zaten yaa herşey geride kaldı sevimim mercan memo sen yeni evinizde herşeyi geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken mercanın cadolozlukları ile cebelleşeceksin bu arada sen niye özleme hediye bakıyorsun özlem bana çıktı kız yada benide yanılttın zati kaç gündür barın barın özlemden adres istiyorum atmıyor acaba benmi karıştırdım ayol dur sermestin face duvarına bakayım hah baktım sen nursime alıyorsun sevümüüüm :)
evet özlemim sevimim ben istemesine istiyorum bebiş zati öyle olmasa burda işim ne istiyorumda istemekten yoruldum mevlam vermemekten yorulmadı töbe töbe işte bu yüzden çocuğum olmuyor dangul dungul hep ayu ayu konuşuyorum ah sevim o osman bir gelse kocişimin gözü beni görmez artık heralde nasıl sevgi dolu benim kocişim nasıl hasret bir bilseniz

sermest tüm bu zopalar sana eli merdaneliside vardı bulamadım sopanın nedenide senin hasta olman
hasta olmanın nedenide yetersiz beslenme yemeni içmeni es geçiyorsun bağışıklık sistemin zayıflıyor hastalanıyorsun iyileşemiyorsun aaaaaaaa artık günlük menünü rapor edeceksin burada ne bu yaa hasta ve hamilesin diye acıcamızımı sanıyorsun

canım biliyorum ben nursime alcamda ne alcam diye çok kurmuşum bu özlem cadısıda her yerden çıkıyor işte güya bu hanımada hediye alcam dünürüzya bu da uyuzluğu tutuyor beğenmiyor işte osmanımızda gelcek inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kocakarı anne istemiyorsa erken gelmesi lazım şimdiden morukladım sonra sorarlar lisede ona anneannenmi dedenmi diye kendi bilüüüüür

sermestt nerdesin sen bebingde yok kaçtınızmı el ele verip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…