bizimkide acayip sinirli bir bebek ya anacım 7 aylıksın bu ne sinir diyorum ama duymuyor :) . bazen batu'da rüyasında gülüyor ,korkuyor sende bir takip et bakalım. durduk yere götürme çocuğu bir sıkıntısı yoksa. ne hocası canım ya sen yatarken oku çocuğa tamam işte... dr a şişlik için git sadece ihmal etme.özlem benim cadıyı tipten gören alırda huyunu bilen taaaaaaaa nerelere kaçar bilmem hem sinirli hem cadı hem ağlak 3gündür uykusuzuz ev ahali kople hep ağlıyor hep ağlıyor ama bişey yok gözleri kapalı ağlıyor zilli uykusunun arasında her önüne gelende bir akıl veriyor şimdide rüyasında korkuyordur hocaya götür dua yazsın diyorlar dr lar bitti hocalara kaldık şimdi hay allahım ne zormuş bu ya çoçuk istemekle olmuyormuş şişlik gene kayboldu dr araştıyorum
Herkese selammmm,ama kismecikler yok,yalnızlar topiğine merhaba o zamanKızlar dün kontrolümüz vardı,1 ay sonra gördüm bebeğimi.Allaha çok şükür herşey yolundaymış Veee cinsiyetimiz kesinleşti,oğluşumun annesi olacakmışım kısmetse. Rabbim arzu eden herkese bu mutluluğu yaşatsın.
ayşencim hayırlı olsun cnm,sağlıkla kucakladığın günleride göstersin Allah.topiğimizde anırım kızlar azınlıkda kalıyor:)
elanazcım yarın diğilmi doğumun,sağlıkla al meleğini kokla içine çek yavrunun kokusunu,inşallah fazla acı yaşamadan kavuşursun cnm rüzgara..hayırlı doğumlar..
Nimet canım allah yardımcın olsun ,rahat ve kolay bir doğum olur inşallah, dualarımız seninle....
selam millet gelemedim kaç gündür eşim evdeydi misafirim vardı hafta sonu bugunde denizin kontrolü vardı
herşey yoolunda şükür ki keçi sütünden yoğurt yapacağım bir de meyve suyuna devam..
nimetimle konuştum hayırlısı ile sabah rüzgarımız gelsin dünyaya Allah ikisinide sağ salim kurtarsın
tuanayımda oğlan annesi olacakmış hayırlı sağlıklı bir evlat olsunda hiç önemli değil
bakalım gelen giden olmuş mu
çok teşekkür ederim teyzesi hepimiizn oğluşları yakışıklı ya ben hiç çirkinini görmedim... amin keşke olsalar neyse büyüdükçe değişir diye umuyorum :),özlemcim ben yorumumu fotosuna yazdım ama gerçekten çok yakışıklı bir oğlun var
Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi inşallah uslu akıllı uyuyan bebişler olsunlar
ben şikayet edemiyorum oğlumdan çünkü üzmüyor beni şimdilik :)
hastalıklarıyla üzdü onlarda geçiyor şükür ki..
insanın canına bişey olsa içi yanıyor gerçekten çok zormuş annelik hem zor hem çok güzel
almıyorum sen başka kapı buldun hemen :)) neyse ayşen alır .kız yok seninki evde kalmaz boncuk boncuk maşallah çok tatlı...ötuanayım bi tahminim doğru çıktı bak oğluşumuz geliyor maşallah paşama eee özlem oğluna almıyor benim cadıyı senin oğluna kaldı alcanmı yoksa sendemi almıyon kız evde kaldı ne edecez
öyle canım ya sağlıklı olsunlarda çekeriz tabi....özlem bizim topikte uslu çoçuk yokki bi ada ve deniz onlarda bizimkilerin uslu huyunu almış biizmkilerde onlardaki huysuzluğu almışlar kendi üzerlerine o yüzden bizimkiler biraz daha huysuz sağlıklı olsunlarda gerisi boş
maşallah ya ne çocuklar var imrenmemek elde değil, bizde sağlıklı olsunlar diye yapmadığımızı bırakmıyoruz yaranamıyoruz :) nasıl kilo alacak bizikiler ya benim umudum yok artık ...akşam misafirliğe gittik gittiğimiz yerde mercandan 1ay büyük bir bebek vardı allahım maşallah kadın bi mercana baktı bi kendininkine sen dedi iyi katlanıyorsun ben asla katlanmazdım bune ya sürekli ağlıyor yemiyor emmiyor devamlı huysuz dedi ben yeri geliyor melek oğluma bile katlanamıyoorum dedi çok uslu bir oğlum var dedi ay nasıl imrendim akşam saat 9da yatırıyorum ertesi gün ben ne zaman yataktan kalkarsam ozaman kalkıyor oda en erken saat 10 dedi veriyorum gögsümü sürekli yiyoruz içiyoruz uyuyoruz oynuyoruz hiç ağlamaz dedi ay maşalah allah nazarlardan saklasın dillendirmeye bile korkuyorum ama inanın kızlar içim gitti keşke onun yarısı kadar olsa benim kızımda bir lokma mamada yemekte veremedim bizimkinin yemediklerini çoçuk ham diye götürdü mamayı hiç yememiş denesin bakalım dedim belki tadını beğenmez mercan ondan içmiyordur dedim benim 5saatde verdiğim 100mg mamayı saniye sürmeden lok diye götürdü ne versem yiyor diyor çok güzel ya kilosuda 11 kilo maşallah topaç gibi bizimkide 7kilo 9aylık cadı kızm he bide kadın hem emziriyor hemde fosur fosur sigara içiyor bebeğe zarar manyakmısın dedim yok diyo bak nasıl yarıyor topaç gibi biz neler yapıyoruz çoçuklarımız hem hırçın hem yemiyor hem mız mız sermest ben özlem mavi pınar nursim hepimiz muhakkak bi sorun yaşadık allah dağına göre kış veriyor demekki biz onlar sağlıklı olsun diye neler yapıyoruz milletin umrunda değil
[/BKızlar,nimetimiz kucağına almış mis kokulu bebeğimizi.Sabah gerçekleşmiş doğum.Bebeğimiz sağlıkla dünyaya açmış gözlerini.Uzun ve hayırlı ve sağlıklı ve çok mutlu bir ömrün olsun Rüzgar oğlum,sen hep sevdiklerinle yaşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?