Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem benim cadıyı tipten gören alırda huyunu bilen taaaaaaaa nerelere kaçar bilmem hem sinirli hem cadı hem ağlak 3gündür uykusuzuz ev ahali kople hep ağlıyor hep ağlıyor ama bişey yok gözleri kapalı ağlıyor zilli uykusunun arasında her önüne gelende bir akıl veriyor şimdide rüyasında korkuyordur hocaya götür dua yazsın diyorlar dr lar bitti hocalara kaldık şimdi hay allahım ne zormuş bu ya çoçuk istemekle olmuyormuş şişlik gene kayboldu dr araştıyorum

bizimkide acayip sinirli bir bebek ya anacım 7 aylıksın bu ne sinir diyorum ama duymuyor :) . bazen batu'da rüyasında gülüyor ,korkuyor sende bir takip et bakalım. durduk yere götürme çocuğu bir sıkıntısı yoksa. ne hocası canım ya sen yatarken oku çocuğa tamam işte... dr a şişlik için git sadece ihmal etme.

amannnn maşallah oğluşumuz geliyor desene inşallah topikteki tüm delikanlılar gibi o da çok yakışıklı olur :)

Nimet canım allah yardımcın olsun ,rahat ve kolay bir doğum olur inşallah, dualarımız seninle....

selam millet gelemedim kaç gündür eşim evdeydi misafirim vardı hafta sonu bugunde denizin kontrolü vardı
herşey yoolunda şükür ki keçi sütünden yoğurt yapacağım bir de meyve suyuna devam..

nimetimle konuştum hayırlısı ile sabah rüzgarımız gelsin dünyaya Allah ikisinide sağ salim kurtarsın
tuanayımda oğlan annesi olacakmış hayırlı sağlıklı bir evlat olsunda hiç önemli değil

bakalım gelen giden olmuş mu

,özlemcim ben yorumumu fotosuna yazdım ama gerçekten çok yakışıklı bir oğlun var
Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi inşallah uslu akıllı uyuyan bebişler olsunlar

ben şikayet edemiyorum oğlumdan çünkü üzmüyor beni şimdilik :)
hastalıklarıyla üzdü onlarda geçiyor şükür ki..

insanın canına bişey olsa içi yanıyor gerçekten çok zormuş annelik hem zor hem çok güzel

mavicim ne güzel yazıyorsun topiğinize can gelsin diye gelsin tabi ya cansız olmaz bu topik:))

sağol canım
evet yarın sabah doğuracağım hayırlısıyla

Nimet canım allah yardımcın olsun ,rahat ve kolay bir doğum olur inşallah, dualarımız seninle....

canım çok sağol

amin canım

Elanazım,kader arkadaşım,yarın gece bu saatlerde,hatta çok daha önce çiçeği burnunda taze mi taze anne olacaksın canım benim.Rüzgar Paşan kollarında,kokusu mis gibi burnunda emzirmeye çalışıyor olacaksın.Yılların hasreti bitecek.Siz de artık 3 kişilik bir aile olacaksınız,çoğalan mutluluğunuzla...Şu an çok mutluyum ve heyecanlıyım senin için,bir umutlu savaşçı daha zaferle mezun olacak bu topikten.Rabbim sana ve bebeğine kolaylıklar versin,çok kolay bir doğum olsun inşallah,dualarımız seninle ve meleğinle...Allaha emanet olun canlarım...

tuanaycım güzel dileklerin için çok sağol canım
darısı senin başına inşallah
oğlunun olacağına da çok sevindim canım gözün aydın

elanazcım Allah kolay doğum nasip etsin canım rüzgar oğlun sağlıcakla kavuşsun annesine inşallah
eskilere gittim sşimdi bol foto.çekin bol sütün uslu bi oğlun olsun inşallaaaahhhh

tuanayın tuan ı da geliyomuş maşallah
hamile kadromuzun biri daha boşalıyo çabucak dolsun yeri inşallaahhhh

öpüyorum herkesiiii

zaman şuurunu kaybetcek kadar bihaberim hayattan tesadüfen girebilmeseydim elanazımın dogumunn arefesinde oldgumuzu hatrlamayacaktm bile cok üzgünüm..canım arkadsım yarın cok kutlu mutlu bi yolculuga baslayacaksn br o kadar da zor ama deger herseyıyle..RAbbim yar ve yardmcn olsun hayırlı saglıklı kolay dogumun olsun acın sızın olmasn insallah melegı de saglıklı güclü bi bebiş olur..ay doya doya yasa ne dıyeyım canım benm duygulandm yazarken RAbbm herkese nasip etsin mucizeni alıcan kollarına ötesi var mı..ekstradan cok cok dilerim ki RAbbimden insallah sorunsuz emer ve sütün bol olur da sorun cekmezsn canm

hayrlı haberlernle hosgelsin bakalm rüzgar paşa:)

elanazımmm allahım sağlıkla kucağına versin rüzgarımızı bol bol sütün olsun annesine hemen alışsın hastalık yüzü göstermesin mevlam

tuanayım bi tahminim doğru çıktı bak oğluşumuz geliyor maşallah paşama eee özlem oğluna almıyor benim cadıyı senin oğluna kaldı alcanmı yoksa sendemi almıyon kız evde kaldı ne edecez

özlem bizim topikte uslu çoçuk yokki bi ada ve deniz onlarda bizimkilerin uslu huyunu almış biizmkilerde onlardaki huysuzluğu almışlar kendi üzerlerine o yüzden bizimkiler biraz daha huysuz sağlıklı olsunlarda gerisi boş

akşam misafirliğe gittik gittiğimiz yerde mercandan 1ay büyük bir bebek vardı allahım maşallah kadın bi mercana baktı bi kendininkine sen dedi iyi katlanıyorsun ben asla katlanmazdım bune ya sürekli ağlıyor yemiyor emmiyor devamlı huysuz dedi ben yeri geliyor melek oğluma bile katlanamıyoorum dedi çok uslu bir oğlum var dedi ay nasıl imrendim akşam saat 9da yatırıyorum ertesi gün ben ne zaman yataktan kalkarsam ozaman kalkıyor oda en erken saat 10 dedi veriyorum gögsümü sürekli yiyoruz içiyoruz uyuyoruz oynuyoruz hiç ağlamaz dedi ay maşalah allah nazarlardan saklasın dillendirmeye bile korkuyorum ama inanın kızlar içim gitti keşke onun yarısı kadar olsa benim kızımda bir lokma mamada yemekte veremedim bizimkinin yemediklerini çoçuk ham diye götürdü mamayı hiç yememiş denesin bakalım dedim belki tadını beğenmez mercan ondan içmiyordur dedim benim 5saatde verdiğim 100mg mamayı saniye sürmeden lok diye götürdü ne versem yiyor diyor çok güzel ya kilosuda 11 kilo maşallah topaç gibi bizimkide 7kilo 9aylık cadı kızm he bide kadın hem emziriyor hemde fosur fosur sigara içiyor bebeğe zarar manyakmısın dedim yok diyo bak nasıl yarıyor topaç gibi biz neler yapıyoruz çoçuklarımız hem hırçın hem yemiyor hem mız mız sermest ben özlem mavi pınar nursim hepimiz muhakkak bi sorun yaşadık allah dağına göre kış veriyor demekki biz onlar sağlıklı olsun diye neler yapıyoruz milletin umrunda değil

bebing ne yaptın canım elaman buldunmu bulamadınsa ben kaçmaya karar verdim beni alırmısın ama yaş sorunum var ben senin sınırlarının dışındayım maaş sigaorta yeter he bide arasıra yemek

selamlarrr
herkeseee
rüzgarımız gözlerini acmısmıdır acaba
elanazım inş kucagındadır bebişin suan
Eger dogmadıysa Allah yarıdmcın olsun canım
içim nasıl heyecanlı kıpır kıpır bir melek daha geliyor dunyaya
cok mutlu sanslı olur inşşşş
eşinin seni tebrik ederim canım.
biraz dinlen ilk fırsatta arayacagım

sevim gel canım yas problem degil benim için
sııyırma noktasındaıyıım memlekette işssiz yok kufredecem yakında yaahu

[/BKızlar,nimetimiz kucağına almış mis kokulu bebeğimizi.Sabah gerçekleşmiş doğum.Bebeğimiz sağlıkla dünyaya açmış gözlerini.Uzun ve hayırlı ve sağlıklı ve çok mutlu bir ömrün olsun Rüzgar oğlum,sen hep sevdiklerinle yaşa...

çok teşekkür ederim teyzesi hepimiizn oğluşları yakışıklı ya ben hiç çirkinini görmedim... amin keşke olsalar neyse büyüdükçe değişir diye umuyorum :)
maşallah denizime ya üzmedi annesini ,hastalıklarıda geçer gider inşallah
tuanayım bi tahminim doğru çıktı bak oğluşumuz geliyor maşallah paşama eee özlem oğluna almıyor benim cadıyı senin oğluna kaldı alcanmı yoksa sendemi almıyon kız evde kaldı ne edecez
almıyorum sen başka kapı buldun hemen :)) neyse ayşen alır .kız yok seninki evde kalmaz boncuk boncuk maşallah çok tatlı...ö
öyle canım ya sağlıklı olsunlarda çekeriz tabi....
maşallah ya ne çocuklar var imrenmemek elde değil, bizde sağlıklı olsunlar diye yapmadığımızı bırakmıyoruz yaranamıyoruz :) nasıl kilo alacak bizikiler ya benim umudum yok artık ...

oyyy demek doğmuş bende sabahtan beri arayacağım saatini yazmadığı için bilemedim arayıp rahatsız etmek istemedim, sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun rüzgar oğluşumuzun ,bahtı açık olsun inşallah....

merhaba canlar,

herkes kendi temposunda. bu topikteki bu huzura bayılıyorum. biz de iyiyiz çok şükür. ama elimde değil evimi düzenimi özlüyorum çok. kız haftasonları gidiyor eblek eblek dolanıyorum içtiğim sudan bile tad alamıyorum. geçecek, alışılacak hepsine. en az hasarla atlatmaya çalışıyorum bugünleri.

Tuanaycığım oğluşun kısmetiyle, şansıyla, sağlığıyla gelsin evinize neşe versin inşallah. çok sevindim. darısı istteyen herkesin başına.

Elanaz Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsin oğlunuzu. Tebrik ederim canım.

Sevim merak etme senin cadı da büyüyünce uslu olur. benimki şimdi duruldu 6lı yaşlarda :)))) o da yaşıtlarının 3 katı enerjiyle dolu (( öpüyorum cadını.

burp nerelerde? özledim inanır mısınız? göremiyorum satırlarda bunu okursan burp sana kocaman sevgiler :)))

özlem, mavi, melek size de kocaman öpücük.

pınarcım canım arkadaşım oğluşun hiç üzmesin böyle devam etsin. topik bacaklarını ısırıyorum. seni de çok seviyorum zaten biliyorsun.

adını unuttuklarım da kocaman öpüldüler. iyi ki varsınız. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…