.bilgecim seni gördüğüme sevindim.
ama bi tek beni unutmusun
cok üzüldüm ama kızamadım sana.
Allah yardımcın olsun canım benim.
hersey yoluna girsin hayatında.
elanazım tattlıııı anne nasıl oğluşunun kokusu
bol boll cek içineeee.
şimdi topikte kızlar mı cok erkekler mi hesaplayamadım yaaaa
oğlanlar di mi çok yoksam eşit mi
ay sabah sabha kafam çalışmıyo benim
kahvaltı yapmadım henüz
nursim kız sermest kız sevim kız
mavi erkek özlem erkek elanaz erkek deniz erkek tuanay erkek baskaaaaaaa
bal ın kini bilmiyoz unuttugum yok di mi
hesaba gore erkekkkk cokmuş yaaa kızlar yaşadı bu durumda :)
bilgecigimide kız ama mirayın yaşı büyük oğlanlardan
büyüdü teyzesi yağuşuklu oğluşum :) çok fena çok bildiğin gibi değil cin cin ... hiç durmuyor ya bu dişler bizi mahvetti çıksaydı hayırlısıyla.......hosgeldin rüzgar bahtın aydınlık parlak huzur ve mutluluk dolu olsun güzel yeğenimm ailenle bir ömür saglıkla mutluluk icinde yaşa..Rabbim bahtından güldürsün insallahh..nimetcim bu cadıdan aramaya fırsatım olmadı bitürlü ama hayırlı ugurlu olsun evladına kavustun saglıkla sükürler olsun rabbime..Allah analı babalı büyütsün kuzum
tuanayımmm demek bir yakısıklı da senden geliyor ayyy ne kadar şanslı bir oglan senin gibi fıstık annesi olacak oyy ne tatlıdır kimbirli benm miniş kuzummm saglıkla senin de gelişini kutlayacagız insallah canmmmm benmm
bilgecim zor bir dönemecindesin hayatın inişler cıkışlar hep bizim icin ne denir ki Allah yar ve yardmcın olsun sana aydınlık günlerin kapısını acsın insallah yeni tertemiz musmutlu bir hayata baslangıc olsun bu canm
bebinnngg üstüne alnma beni de unutmus bilgecim ama oluyor öyle yazana kadar kafa gidiyorD tükkan ne alemde bulamadn mi birini hayret valla herkes iş yok diyor kız cok mu zor patronsun acep D
özlemcim pınarcım yakusuklu ogluslarınız büyüdü bile..kocaman masallah onlara..özlem cok bıdık bişey olmus batu görmemstm epeydr degişmiş gözlerinden cinlik fısrkıyor onun da..denzimi görmüştüm zaten büyümüş de kücülmüş tosbaa cok tatlıı o da masallah..maviş ne ediyor kosturmacalarda efe pasasıyla o da galiba
sevimm kaderdasmmmm oyyy netcez bu cadılarla anacım benm demedgmı sen dıyon senın demedgnı ben hersey aynı mübarek cadılarr ee aynı gün aynı saatte dogunca normal tabi..kıyamam sana Allah yardmcımz olsn evin ne alemde canım
gülimus melek semra nasıllar ses seda yok nursimin cimcime de pek edalı olmus sacları attırmıs öne masallah ona da
sen deyince bende düşündüm :) semranında kız onlar 4 etti, 4te kız işte eşit :) gerçi bir ara boncukta vardı hatırlarsan ,pek paylaşımı olmadı ama onunda kızdı ama onu saymıyorum.......bilgecim seni gördüğüme sevindim.
ama bi tek beni unutmusun
cok üzüldüm ama kızamadım sana.
Allah yardımcın olsun canım benim.
hersey yoluna girsin hayatında.
elanazım tattlıııı anne nasıl oğluşunun kokusu
bol boll cek içineeee.
şimdi topikte kızlar mı cok erkekler mi hesaplayamadım yaaaa
oğlanlar di mi çok yoksam eşit mi
ay sabah sabha kafam çalışmıyo benim
kahvaltı yapmadım henüz
nursim kız sermest kız sevim kız
mavi erkek özlem erkek elanaz erkek deniz erkek tuanay erkek baskaaaaaaa
bal ın kini bilmiyoz unuttugum yok di mi
hesaba gore erkekkkk cokmuş yaaa kızlar yaşadı bu durumda :)
bilgecigimide kız ama mirayın yaşı büyük oğlanlardan
ohhh sefan olsun aylar sonra iyi gelmişti ,ben kaş-bıyık aldırsam saçımı boyatsam yeniden kadın olduğumun farkına varıyorum :) ufacık şeyler bile mutlu ediyor ,bebişe babası bakıyor bende işime bakıyorum, ara sıra verip bizi anlamalarını sağlamak gerek :)gelelim bana..haftasonu süper bi tatil yaptık üc günlügne şahane bi termal spa otelde kendimi bakıma aldım nerdeyse on aydır ilk kez kendm ıcın bıseyler yaptm kendime vakıt ayırdım kadın oldgumu insan oldgumu hatrıladım..bol bol yüzdüm termale saunaya hamama girdim..masaj yaptırdm agrıların acısına inat..bakım kürlerine katıldım..nasıl iyi geldi anlatamam..kızı ilk gün sokaym dedm durmadı agladı ssonrasında hep esim baktı saolsun o oyaladı gezdrdı de ben keyfıme baktım..annelgmde ılk kez kızımı bırakıp kendme zaman ayrdım hem zor geldi hem iyi geldi buna da ihtiyacı varmıs insanın babaya bırakmann rahatlıgı vardı bır de ondan kafam rahattı baska türlü olsa ayrılamazdm keyfım icin herhalde..
gerci tatiln bası aksiliklerle basladı..kuzu nerdeyse 1.5 gün hiç uyumadı devamlı agladı sonra baya bi ateslendi yavrucum..aksa dısarı cıkmsıtk dönerken köpek fırladı önümüze carpmayalm derken takla atıyorduk büyük kaza atlattık Allahm korudu sükürler olsun..sonra esımle kız havuzun merdvenlerınden uctu resmen esım son anda kurtardı kızın kafası dırek mermere gelıyordu olan adamcagızn belıne oldu ama hala aklmdan cıkmıyor dıyor ya carpsaydı kafası..ilk aksam aylar sonra ceist cesit yemek bulmann verdgı öburluk gözü dönmüşlükle tam tabagımı doldurdm masaya geldm o da ne..kuzucuma ekmek verms babası o da bogazna takılmıs selale gibi kusmus ama nasıl üst bas yemek masası yerler..faciaydı resmen..suratımdaki ifadeyi görmenz lazmdıD hay ben sizinnnnn diye DD böyle baslaynca tabi cok moralim bozuldu bunları hepsi ilk gün oldu bir de düşünün ne umutlarla gitmişin neler yasıom sinirden agladm sonrası güzel geçti ama sükür ona da ne diyeyim
bakıcı arıyoruz hala kücük yerde bulmak cok zor..daha önce önerdklerı bırı vardı baskasını bumstu gecen duyms aradgmızı bakarz dems nasl sevndm esım ısyernden kontrol edeblecegı bırıydı referanslıydı dıye megersem kadının gecn kızı varms da evınde annesının yannda bızımkıne de bakarz dıye dusunmusler cüşşş artık dedim..insanlara ne kadar basit geliyor sankı cocuk oyncag zaman doldrmaya eglence..sinir oldm ona da bir de bunlara ıyı dıyolardı..bilmiyorum napcazz bir ayım kaldı sadece:SS
geldik geleli gene hersey aynı tabi..huysuzluk uykusuzluk yorgunluk tam gaz..kaldgımz yerden devam ediyoz
merhaba canlar,
herkes kendi temposunda. bu topikteki bu huzura bayılıyorum. biz de iyiyiz çok şükür. ama elimde değil evimi düzenimi özlüyorum çok. kız haftasonları gidiyor eblek eblek dolanıyorum içtiğim sudan bile tad alamıyorum. geçecek, alışılacak hepsine. en az hasarla atlatmaya çalışıyorum bugünleri.
Tuanaycığım oğluşun kısmetiyle, şansıyla, sağlığıyla gelsin evinize neşe versin inşallah. çok sevindim. darısı istteyen herkesin başına.
Elanaz Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsin oğlunuzu. Tebrik ederim canım.
Sevim merak etme senin cadı da büyüyünce uslu olur. benimki şimdi duruldu 6lı yaşlarda :)))) o da yaşıtlarının 3 katı enerjiyle dolu(( öpüyorum cadını.
burp nerelerde? özledim inanır mısınız? göremiyorum satırlarda bunu okursan burp sana kocaman sevgiler :)))
özlem, mavi, melek size de kocaman öpücük.
pınarcım canım arkadaşım oğluşun hiç üzmesin böyle devam etsin. topik bacaklarını ısırıyorum. seni de çok seviyorum zaten biliyorsun.
adını unuttuklarım da kocaman öpüldüler. iyi ki varsınız. sevgiler.
2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....
2010 UN UMUTLU SAVAŞÇILARI SAVAŞMAYA DEVAM EDİYOR VE BİR BİR ZAFERE DOĞRU GİDİYORUZ ..ÇOOOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANIYORUZ:)))
boncuk1985.......3.aşılamada oldu..19.05.2010 da meleğimiz dünyaya geldi KIZ
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK 14.01.2011 de meleğimiz dünyaya geldi KIZ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ.22.01.2011 de paşamız dünyaya geldi ERKEK
sevim...2 NEGATİF AŞILAMA 1 negatif tüp bebek..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..veeee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
sermest.....1 NEGATİF AŞILAMA..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi.KIZ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...04.05.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK....kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ...11.07.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
elanaz..........4 NEGATİF AŞILAMA..transfer oldu sonuç bekliyoruz:))VEEEE O BİR HAMİŞ..30.11.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
tuanay..... ilk tüp bebek tedavisi başladı VEEE O BİR HAMİŞŞŞ ERKEK
gulimus.........negatif tüp bebek ve kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ..
bebing........ Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
bilge_79........bebiş yok ama bizimle olmaya devam..
burp.........Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
melekd......Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
iyi akşamlar
topiğimiz bir bebişine daha kavuştu
sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum Rüzgar' ıma..
dün arayamadım bugunde müsait değildi galiba konuşamadım ama hayırlı haberlerini aldım çok sevindim
dilerim deniz abisi gibi hiç üzmez annesini
ilk günlerde yaşanan sıkıntılar hariç tabiki..
bilgecim yeni bir düzen kurmak ve buna alışmak zor olsa gerek verdiğin kararın senin ve kızın için hayırlı olmasını diliyorum bunu biliyorsun zaten bende seni seviyorum canım çok sağol ..
özlemcim kiloya takılma canım sağlığı yerinde olsun yeter gerçekten bak her çocuğun bünyesi farklı önemli olan sağlık..
sevimcim sana Allahtan kolaylıklar diliyorum durmayan çocuk gerçekten çok zor hem bunaltır hem de onunla paylaşımların onu sevginle besleyecek kadar kaliteli olmaz bazen bizde yaşıyoruz ama inşallah zamanla düzelir mercan kızımız..
sermestim çok iyi yapmışsın tatil iyi gelmiştir kesinlikle ama yaşanan aksiliklerin beterinden korumuş gerçekten hele mermer kısmında tüylerim ürperdi..deniz beyde büyüyor işte her geçen gün yeni bi hareketini keşfediyor onunla mutlu oluyoruz ..
aaa ada hepsinin ablası olmaz ...adamasal ımızı büyüdü artık ona nasıl sizin oğlanlarla kertecez ki olmazzzz.
ilk göz agrımızı vermeye kıyamam ben yaaaa.....
tursusunu kurarız :)
şaka şakaaa
semracım ada nın yasıtını belki de dogum yaptıgı haziran anneleri mi ondan bulacak artııkın.
aslında şimdilerde erkekler kendilerinden büyüklerle de evlenebiliyo sizin oglanlardan birini cıtır alır olmaz mıııı
kızmayın haaaa şaka yapıyorummmmm
valla listenin sonunda olmak cok canımı sıktı
sizler adına cok sevinçliyim ama listede kendimi okumak üzüyo
şimdi cıkarın dicem beni kızacaksınız biliyorum.
aslında cıkarsanız olursa yazsanız daha mutlu olurum ben
gencecik adam ya artık ne kadar çok değil mi bu şekilde ölen,Allah rahmet eylesin ,daha minicik bir bebek ortada kalmış yazık...bebingim canım hiç sıkılmasın canın bence sıra sen de:=))))))
elanaz arayamadım ama güzel haberlerini aldım rüzgar paşa sağlıcakla büyüsün inşallaahhh
sermestcim sefan olsun canım benim
kafam çok karışık kızlar annemin alt komşusunun oğlu 35 falan anca kalp krizi geçirmiş ölmüş mahvolduk gidemedim de
yazık 1.5 yaşında oğlu var daha yeni ev aldı mis gibi tam rahat edecez derken böyle oldu bi kez daha anladım ki ne kadar basit şeylere üzülüyoruz sorun yapıyoruz
canım sıkkın ağla ağla o da açmıyo artık
bize gelince dişleri 4ledikve sanırım yürüyoruz kendi kendine kalkıyo 4-5 adım atıyo sonrada temkinlice dizlerinin üstüne çöküyo ara sıra tutturamayıp düşüyo annem yürüdü işte diyo ama ben ne zaman oturmadan odayı turlarsa o zaman yürüdü dicem diyorum o da anca 1.5 yaşında turlar diyo öyle işte anneme göre yürüyo bana göre yürümenin ilk aşamasında ama 15-20 güne tamam olur kazasız ca yürür inşallahhh
öyle işte belim ağrıyo 3 aydır falan adet te yok sıkıntılardayım prolaktin coştu heralde hamilemiyim diye geçiyo bazen içimden ama sıkı sıkı da korunuyoruz olmadığımı da biliyorum adet olsam da rahatlasam artık
öpüyorum herkesi sırtım ağrıyo
bilgeee bebek konusunu kapatsan da hep geelll
slm canlarım gripten başımı kaldıramıyorum annem bendende kötü inad ediyor gene her zamanki gibi dr a götüremiyorum mercan daha iyi ama öksürüyor hala
sermestim evi sormuşsun canım kusura bakma kaçırmışım canım ev berbat gidiyor banyo dolabı fortmanto ve mutfak dolabını bekliyorum verdik bakalım nasıl bişey çıkacak ankestreler geldi he bide evin elektriğini çektirmiştim prizleri taktıracaktı ne görelim gerizekalı hırsızlar ki kesin hurdacılarmış evin kablolarını ta kökten sökmüşler çelik kapı takılmadan önce yeniden elektirik döşettik yani 800tl yaptıracağım şey bana 1500 patladı avizeleri taktırdım bide hırsızların kabloları çalması yüzünden yeniden alçı kartonpiyer ve boya içi çıktı inş boya iz yapmaz boyam çok güzel olmuştu bide ta emin önünde özel boya simi almıştım şimdi çoçukla nasıl giderim ulan hırsızlar ben sizin ....... anlayın gerisini ulan gelselerdi abla ya para ver deselerdi vallahi veriridim altı üstü hurda niyetine en fazla 100 liraya satmışlardır ama benim başıma kaç paraya mal oldu uyuzlar
Herkese iyi haftasonları kızlar,inşallah herkes iyidir.Bebingcim,listeden falan silinemezsin,sen hamiş kal,belki sileriz :))
Kızlar,burpu aradım az önce.Bugün doğumgünü.Ama kendisi kötü durumda.Dün gece kapı komşusu olan ablasının beyin damarı tıkanmış.Ambulansla hastaneye kaldırmışlar.72 saat kritikmiş.yoğunbakımdaymış.Çok üzgündü,ben de üzüldüm.Dua edelim de en kısa zamanda sağlığına kavuşsun güzel ablası.İşte böyle durum.Belki arayıp destek olmak istersiniz diye yazayım dedim.Tez zamanda şifa bulsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?