Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulimuscum çatlak için ben Mustelanın hamileler için çatlak kremini kullanmıştım
çatlağım da olmadı çok şükür
bana da tuanay önermişti istersen sende bir dene

sevim başın sağolsun canıım

özlem bilirim o yolları Allah kurtarsın ne diym burda da kar çok oldu ama hep tatile denk geldi daha kar tatili göremedik:))))

gulimus ben bebe yağı sürmüştüm hergün sonra da vazelin dediler onu da sürdüm dönüşümlü ve hiç çatlak olmadı çok şükür genetik falan diyolar annemde varmış bende olmadı çok kilo almadım ondan mı sürdüklerimden mi bilemedim
dene istersen bişi kaybetmezsin banyodan sonra da bebe yağını bi tasa koy en sok dök üstünden ben hala yapıyorum kremlenmeye zaman harcamıyorum:)))hem de bebek bebek kokuyo

dün uzun aradan sonra sinemaya gittik okuldan arkadaşlarla çıkışta da eşim efe yi de getirdi takıldık onlarla değişiklik oldu azcık sosyalleştim ama film boyu oturmak bi garip geldi sıkıldım 1 senedir hiç bu kadar oturmamıştım ki ben:=)))))))))))))))))

öperim herkeslerriiiiiiiiiiiii

herkese selam.

dün akşam çok güzel geçti.çok eğlendik.yeşimime hamilelik çok yakışmış,çok güzelleşmiş,göbişi bile belli oluyodu yani,harika olmuş,maşallah ona, bebeğimize:nazar::nazar::nazar:

glimus geçmiş olsun,üzüldüm ama sağlıklı bebeğin emin ol,dr.ların önlemini alıcaktır bundan sonra.çatlaklarınada çok şaşırdım 22. haftada görünüyosun bu haftalarda çatlak olması gerçekden kötü,yapıcak bişey yok en iyi kremler bile çare olmuyor bol su az kilo en iyi çözümü.benimde 37 haftamın sonunda olmuştu,kii karnımı gören sanırım ikizz vahh vahh diyodu:1:ama şuan altta çok az belli oluyoo,tek-tük yaza bikini giyicem:46:

herkese selam.

dün akşam çok güzel geçti.çok eğlendik.yeşimime hamilelik çok yakışmış,çok güzelleşmiş,göbişi bile belli oluyodu yani,harika olmuş,maşallah ona, bebeğimize:nazar::nazar::nazar:

glimus geçmiş olsun,üzüldüm ama sağlıklı bebeğin emin ol,dr.ların önlemini alıcaktır bundan sonra.çatlaklarınada çok şaşırdım 22. haftada görünüyosun bu haftalarda çatlak olması gerçekden kötü,yapıcak bişey yok en iyi kremler bile çare olmuyor bol su az kilo en iyi çözümü.benimde 37 haftamın sonunda olmuştu,kii karnımı gören sanırım ikizz vahh vahh diyodu:1:ama şuan altta çok az belli oluyoo,tek-tük yaza bikini giyicem:46:

evet bence de güzeldi dün gece
ama sisko olmamışmıyım semra ?
haaaağ kızlar semrada öyle bir kilo vermiş ki gözlerim pörtledi şok oldum :nazar: bravo sana çıtır anne
sevimin de olurda fotoğrafına rastlarsanız kesinlikle fotoğrafta çıktığının yarısı kadar zayıfsın :52:
melek zaten çıtırlıktan kırılıyor iyi gördüm onu güzel haberler gelecek inşallah meleğimizden dönüşü muhteşem olacak
birde semra sevimin ada fıstığına ördüğü çılgın patiklerinin resmini yüklesene buraya içinde adanın fındık ayakları olsa dadundan yenmez :))))
birde kızlar bu organizasyonun yiğenlerimi sevebileceğim versiyonunu yapalım daha sakin bir ortamda kız kıza kaynatalım en kısa zamanda yiğenlerimi özledim

gulimus amniyosentezi risk çıkar çıkmaz kesin yaptıracam demiştim risk çıkmasaydı da yaştan dolayı teklif etselerdi düşünmezdim bile yaptırmayı hatta aklımdan geçiyordu teklif ederlerse redederim diye ama risk olunca elim kolum bağlandı
çınar ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah benim eşinin kuzeninin oğlunun adı da çınar çınar gibi uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah

mavi hangi filme gittin biz bu aralar gidecek film bulamıyoruz geçenlerde sırf gitmiş olmak için sümelenin şifresine gittik aman allahım ne banal millet nasıl gülüyor anlamadım o banal küfürlerin nesi komik geliyor ben birtek repliğe güldüm sadece o replik için gitmiştim zaten
adam oğlunun adını oğuz vermiş
hoca soruyor niye verdin bizim buralarda yaygın bir isim değil kuranda da geçmiyor diyor
oda olur mu hoca "oğuzu billahimneşşeytanirracim" diye geçiyor ya diyor :9:

özlemim allah kaseye zeval vermesin :))))
izin alamazmısın demişsin alabilirim ama biizim bölümde benim verdiğim dersi verecek kimse yok diğer bölümlerde vereceğim dersi verecek kimseler çok iki ucu moklu değnek o bölümlerde de dersleri elimden kaptırırsam birdaha geride alamam allah sağlık versinde başlamayı ben çok istiyorum inşallah bebeği güvenle bırakıp başlayabilirim

kızlar almira ismi nasıl öztürkçe isimler ararken almina ismini buldum anlamını ve fonetiğini beğenmedim kızıl elma demekmiş sonra almira yı buldum ay tutulduğunda kızardığı anın adıymış ancak kökenini bulamadım

evet bence de güzeldi dün gece
ama sisko olmamışmıyım semra ?
haaaağ kızlar semrada öyle bir kilo vermiş ki gözlerim pörtledi şok oldum :nazar: bravo sana çıtır anne
sevimin de olurda fotoğrafına rastlarsanız kesinlikle fotoğrafta çıktığının yarısı kadar zayıfsın :52:
melek zaten çıtırlıktan kırılıyor iyi gördüm onu güzel haberler gelecek inşallah meleğimizden dönüşü muhteşem olacak
birde semra sevimin ada fıstığına ördüğü çılgın patiklerinin resmini yüklesene buraya içinde adanın fındık ayakları olsa dadundan yenmez :))))
birde kızlar bu organizasyonun yiğenlerimi sevebileceğim versiyonunu yapalım daha sakin bir ortamda kız kıza kaynatalım en kısa zamanda yiğenlerimi özledim
:))sağol bidenem yaa:))valla diyet falan yapsam veremedim heralde :1:tersim anam benn tersss:1:şişko değilsin cnm yaa çok güzel olmuşsun çok yakışmış hamilelik,bide derlerki kız güzelliği alır bence bu tez sende yanıldı,bence eskisinden daha güzelsin.resimi yüklicem yaa bayıldım patikleree bayıldımmm,taytının üstüne tozluk gibi çekicez fot.ınıda koyucam:1:sağolsun sevim teyzemiss.bu arada evet yaa ben söyledim valla memo enişteme o getircek mercanı bana,sende bizim kızları tost yapar yersin,seneye bu vakitte bizde senin yellozu yerizzzzzz..:1:bu aralar yelloz hoşuma çok gidiyoo,adayada söylüyorum:1:zaferden gizli tabi:1:
kızlar almira ismi nasıl öztürkçe isimler ararken almina ismini buldum anlamını ve fonetiğini beğenmedim kızıl elma demekmiş sonra almira yı buldum ay tutulduğunda kızardığı anın adıymış ancak kökenini bulamadım

almira kulağa hoş geliyor cnm anlamıda fena değilmiş ama fecii yaygınn çok var,okul döneminde en az 2tane olur sınıfda.adada öyle,hemde bisürüde erkek var ada:1:olsun oda masal'ı kullanır:ssz:demokrasıde çare bitmez.arkadaşımın kızının ismi lina bende çok beğeniyorum,ben ada da kararsız kaldığım isimler şunlardı yaziyim fikrin olsun.ilk olarak kızım olursa ismi lara olur diyodum taa lisedeyken bile,ama nedense bu evlenince ada'ya dönüştü,sonra ilya dedim,arkadaşda lina koyunca çok benzedi birbirine sıkça görüşüyoruz yani bide.doğa-duru-derinDe güzel ama yayıldıda yayıldı.lilya güzel hoş kulağa güzel geliyo,alya güzel,burda bi forumda duymuştum alya dua koymuş kadın.zeynep çok eski ama feci şekilde zeynep var.bence bu dedilklerim arasında en orjinali çok yok çünkü ilya-alya-mina-mira.haa bide asya var ablamda masal'ı yetmiyo gibi bide asya diyodu:1:

:))sağol bidenem yaa:))valla diyet falan yapsam veremedim heralde :1:tersim anam benn tersss:1:şişko değilsin cnm yaa çok güzel olmuşsun çok yakışmış hamilelik,bide derlerki kız güzelliği alır bence bu tez sende yanıldı,bence eskisinden daha güzelsin.resimi yüklicem yaa bayıldım patikleree bayıldımmm,taytının üstüne tozluk gibi çekicez fot.ınıda koyucam:1:sağolsun sevim teyzemiss.bu arada evet yaa ben söyledim valla memo enişteme o getircek mercanı bana,sende bizim kızları tost yapar yersin,seneye bu vakitte bizde senin yellozu yerizzzzzz..:1:bu aralar yelloz hoşuma çok gidiyoo,adayada söylüyorum:1:zaferden gizli tabi:1:

almira kulağa hoş geliyor cnm anlamıda fena değilmiş ama fecii yaygınn çok var,okul döneminde en az 2tane olur sınıfda.adada öyle,hemde bisürüde erkek var ada:1:olsun oda masal'ı kullanır:ssz:demokrasıde çare bitmez.arkadaşımın kızının ismi lina bende çok beğeniyorum,ben ada da kararsız kaldığım isimler şunlardı yaziyim fikrin olsun.ilk olarak kızım olursa ismi lara olur diyodum taa lisedeyken bile,ama nedense bu evlenince ada'ya dönüştü,sonra ilya dedim,arkadaşda lina koyunca çok benzedi birbirine sıkça görüşüyoruz yani bide.doğa-duru-derinDe güzel ama yayıldıda yayıldı.lilya güzel hoş kulağa güzel geliyo,alya güzel,burda bi forumda duymuştum alya dua koymuş kadın.zeynep çok eski ama feci şekilde zeynep var.bence bu dedilklerim arasında en orjinali çok yok çünkü ilya-alya-mina-mira.haa bide asya var ablamda masal'ı yetmiyo gibi bide asya diyodu:1:

lara bizimde seçeneklerimizin içinde vardı diğer seçeneklerin yanında kulağımıza ve kalbimize en çok almira hitap etti sanki bebikimizin ismi zaten almira idi biz keşfettik öyle bir duygu uyandırdı diğer bütün isimler yabancılaşıyordu ama bu isim bütünleşti içimize sindi tabi daha çok vakit var değişebilirde birde oğlan çıkarsa :27::27::27::27::27:

gulimuscum çatlak için ben Mustelanın hamileler için çatlak kremini kullanmıştım
çatlağım da olmadı çok şükür
bana da tuanay önermişti istersen sende bir dene

elenazcım onuda deneyim bakalım kaşıntı çok ona dayanamıyorum olur olmaz yerde kalçam karnım batarak kaşınıyor

özlem bilirim o yolları Allah kurtarsın ne diym burda da kar çok oldu ama hep tatile denk geldi daha kar tatili göremedik:))))

gulimus ben bebe yağı sürmüştüm hergün sonra da vazelin dediler onu da sürdüm dönüşümlü ve hiç çatlak olmadı çok şükür genetik falan diyolar annemde varmış bende olmadı çok kilo almadım ondan mı sürdüklerimden mi bilemedim
dene istersen bişi kaybetmezsin banyodan sonra da bebe yağını bi tasa koy en sok dök üstünden ben hala yapıyorum kremlenmeye zaman harcamıyorum:)))hem de bebek bebek kokuyo

dün uzun aradan sonra sinemaya gittik okuldan arkadaşlarla çıkışta da eşim efe yi de getirdi takıldık onlarla değişiklik oldu azcık sosyalleştim ama film boyu oturmak bi garip geldi sıkıldım 1 senedir hiç bu kadar oturmamıştım ki ben:=)))))))))))))))))

mavicim onuda kullandım banyodan sonra vücudun nemi azalıyormuş oda fayda etmedi. sürdükten sonra daha fena oluyordum. doktorun verdiği jel de nemlendirici özelliği olmadığından kuruyordu.
ooo ne güzel sinemaya gitmekle çok iyi yapmışın eşimde bana şu yeni vizyona giren fetih filmine gidelim diyorda bende sevmiyorum o tür filmleri

herkese selam.

zasacım ay ne güzel ne güzel geçmiştir buluşmanız eminim yeşimi bende merak ediyorum şu fotoları koyunda bakalım bari ama insan dil ucuylada olsa teklif ederdi semracım dimi imrendim yani gerçekten bende burda istanbulda değilmiyim kız
aşk olsun eşimde tanışırdı sizinkilerle neyse artıkkkk. canım benim karnımın erken çatlaması benim vücudum zaten kışın kupkuru oluyor ben her kış vücut kremi kullanıyordum. şimdik zararı olur diye kullanmadım jelde karnımı kalçalarımı nemlendirmiyor zaten oda bitti bir arkadaşımda vazelin birde gliserin kullan dedi valla denicem artık semraa kız sen bikini gicen ooo öylemii ah ah en son geçen yıl giymiştim artık bu çatlaklarla hiç giyemicem sanırım ya erken başladı benim

gulimus amniyosentezi risk çıkar çıkmaz kesin yaptıracam demiştim risk çıkmasaydı da yaştan dolayı teklif etselerdi düşünmezdim bile yaptırmayı hatta aklımdan geçiyordu teklif ederlerse redederim diye ama risk olunca elim kolum bağlandı
çınar ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah benim eşinin kuzeninin oğlunun adı da çınar çınar gibi uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah

mavi hangi filme gittin biz bu aralar gidecek film bulamıyoruz geçenlerde sırf gitmiş olmak için sümelenin şifresine gittik aman allahım ne banal millet nasıl gülüyor anlamadım o banal küfürlerin nesi komik geliyor ben birtek repliğe güldüm sadece o replik için gitmiştim zaten
hoca soruyor niye verdin bizim buralarda yaygın bir isim değil kuranda da geçmiyor diyor

izin alamazmısın demişsin alabilirim ama biizim bölümde benim verdiğim dersi verecek kimse yok diğer bölümlerde vereceğim dersi verecek kimseler çok iki ucu moklu değnek o bölümlerde de dersleri elimden kaptırırsam birdaha geride alamam allah sağlık versinde başlamayı ben çok istiyorum inşallah bebeği güvenle bırakıp başlayabilirim

burpcum yaptır tabi için rahat etsin am bişey çıkmıcak allahın izniyle bende çok sevdim çınar ismini amin inşallah

burp almira çok güzel isimmiş yakışırrr canım cadıya bende kızım olsaydı tuanna ismini koyucaktım yeğenimin adıda duru ama senin düşündüğün çok güzel ya

lara bizimde seçeneklerimizin içinde vardı diğer seçeneklerin yanında kulağımıza ve kalbimize en çok almira hitap etti sanki bebikimizin ismi zaten almira idi biz keşfettik öyle bir duygu uyandırdı diğer bütün isimler yabancılaşıyordu ama bu isim bütünleşti içimize sindi tabi daha çok vakit var değişebilirde birde oğlan çıkarsa :27::27::27::27::27:

aynen burpp bide baktın osman geldiiiii

bende bugün sabah ilk işim doktoruma gitmek oldu sonuçlarımı gösterdim. oda tabi bozdu yine moralimi tek arter olan bebeklerde her on bebekten 3 ünde anomali olma olasılığı riski varmış. yine tekrar tekrar amniyo sentez istedi yaş riskinden dolayı reddetmiştim tabi eşimin istemediğini daha önce 2 li testte söylemiştim. o zaman ultrason takiplerine devam edicez dedi. 1 martta tetanoz aşım var 2. dozu o gün gidicem kontrole ama şeker testimi de yaptırıp getirmemi istiyor.erken değilmi ya 24. haftada yaptırmak
allahım herşeyin hayırlısını versin

offf canım offf yollar kötüde oğluşumdan o kadar saat ayrı kalmak daha kötü :( yol yine çekiliyor ya...

bu arada ben ne sürdüysem fayda etmedi çatladım :( vıcık vıcık gezmeme rağmen yaaaaaa:(

çanağa zeval gelmedi şükürler olsun :)))
hımmm o zaman mecbur başlayacaksın inşalah gönlüne göre bir bakıcı bulursun canım ya.
almira deyince aklıma bursa'da otel var o geldi :) ama bende çok severim o ismi fonetik gelir banada hatta bende düşünmüştüm kız olursa diye :)
bende semra gibi lina'yı ve liya'yı düşünmüştüm
LİYA:sabrın en güzeli demekmiş bence sanada uyar bacııııııııııııım :)
ben ceylin, naz, ayris,tuğsem, melis falanda düşünmüştüm ama olmadıııııııı :))))

merhaba sayfalar dolmuş ama sıkıntılı günler geçiyor gulimus ve burpum için inşallah bütün bunlar kötü birer anı olarak kalacak ve bu mücadelenin sabrın sonunda meleklerine kavuşacaksınız..

gulimuscum bence de yapı ile alaklaı diyr düşünüyorum çatlakları ben 22 kilo aldım ama bir tane bile çatlağım yok bende badem yağı ve hamileler için aktarda satılan karşık yağdan sürdüm kakao yağı ve bebek yağıda sürdüm ama son ayda nst de yan yana yattığımız hamile nin feci çatlakları vardı krem kullanmasına ve benden daha az kilo almasına rağmen olmuş..çok kaışınıyordu benimde ama çatlak olmadı hiç tüylerim arttı göbeğimde doğumdan sonra onlarda azaldı..

bende 63 e düştüm ama karın bölgem erimedi malesef doğumdan önceki kiloma 3 kg kaldı onu veririm dert etmiyorum ama karın bölgesi feci rahatsız ediyor yaz gelince daha da sıkıntılı .yürümeye çalışıyorum ama yürümekle olacak iş değil..bölgesel erimem lazım spora yazılmaya karar verdim yarın araştırma yapacağım yaza kadar 5 ayım var belki biraz eritirim..

elanazım maşallah rüzgara Allah nazardan saklasın çok tatlı kilosu da iyi maşallah..

deniz de yine kızarıklıklar var 2-3 gündür kıyma ve et suyuna başladım ondan mı yaptı bilmiyorum ete de olabilir alerjisi..

herkese guzel bir hafta diliyorummmmm

sıkıntılar bitsin inşşşş
saglıklı guzel haberlerle dolsun topiğimiz....

selam şekerleeerrrrr

burp isim çok hoş:=))fetih filmine gittik güzeldi ama savaş sahneleri çok gürültülüydü artık yaşlanmışım savaşta bile sakinlik arıyorum

deniz aynı kiloya gelmişiz:))))benim azcık fazlam kalmış 500 gr kadar
ben spora yazıldım da noldu ki ilk zamanlar hevesle gidiyodum sonra hep bişi çıkıyo gidemiyorum geçen hafta bi gün gittim:(bakalım bu hafta nolacak ama sen evdesin gidebilirsin bi de deniz akıllıı:)))

bal sen hiç kafana takma bi sorun olsa şimdiye kadar bi pürüz çıkardı şeker testini de unuttum ne zaman oluyodu az çektirmemişti halbuki inşallah çıkmaz şekerin şekerim:))))

efe ishal oldu 2 gündür ilaçla düzeltiyoruz ama sancı geçmiyo heralde kıvrım kıvrım kıvranıyo paşaaamm
bugün annneeeee dedi apaçık ama sonra elli kere tekrar söyletmeye çalıştım yok demiyo dede diyo:)))
bi otomatiğe bağlasa da annneeee dese hep

herkesi çok öpüyorum oğluşum uyumuşken bi sigara içiym sonra da tv ye takılıym eşim gececi

selam.

herkesin sıkıntılı günleri geride kalsın,topiğimiz çok şenlensin inş.

balcım aslında bi organizasyon yapmadık,sadece melekler geçen geldiğinde konuşmuştuk,melek yeşim ve sevimi aradı oda unuttu bende unuttum seni,hatta o akşam havaalanından gelirken konuştuk melekle nasıl unuttuk dedim,oda hay allah bu saatte aranmazki dedi,hatta.tel.da yeşimede söyledim buluşcağımız akşam onlarda biliyolar.yani organizasyon sahibi değilim bana kırılmana gerrek yok tatlım..

İyi geceler şekerler,geç bir vakit oldu,ama yatmadan bakayım dedim.Gerçekten ne kadar terkedilmiş bir topik olmuş burası.Öslem hiç gelmiyor artık.Sermestte öyle.Pınarım çok geçmiş olsun kuzum,yarın arayacağım seni.Umarım şimdi iyisinizdir..
Zasacım,demek melekler tekrar geliyor,ne güzel bir bağ kurdunuz,çok seviniyorum :))Çok ama çok slm söyle meleğimize...
Burpcum,27 şubatta büyük bir rahatlama hissedeceksin.Testten 2 gün sonra gelen sonuç zaten bilgi veriyormuş,ama tertemiz çıkacak,eminim ben,dualarımızdasın zaten tatlım...
Gulimus,hiç sesin soluğun çıkmadı,büyümüştür senin göbüşte artık...
Bebingim,dükkan işleriyle meşgul,kolay gele diyelim :))
Nursimcim kızımızı büyüttü,kocaman yaptı maşallah...
Mavicimde yakışıklı bir paşa büyütüyor,daha ne olsun....
Sevim yok,mercan ve kendisi iyidir umarım...
Bilgecim de yeni işiyle haşır neşir,adaptasyon,oryantasyon derken,alışmıştır bile...Haber alamayınca hep böyle tahmin etmekle geçiyor.Bir de çiçeği burnunda yeni annemiz var tabi,ama Rüzgar Paşa da büyüdü artık,Nimetim bir ses ver canımmm :)))
Biz de iyiyiz çok şükür.Dershaneye kayıt oldum yine.Madalya verecekler yakında bana :))Ne yapayım,içime sinmiyor,ne yaparsam kardır,hepinizi çok öpüyoruz canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler :)))

Canım benimmm ...
Hepiniz burnumda tütüyorsunuz. iş-ev-miray derken akşam 10 oldu mu gözler kapanıyor :)
Gulimus kader arkadaşım üzme kendini. hayırlısıyla sağsalim gelecek bebeğin.
Yeşimciğimden zaten ümidimi kesmedim hiçbir zaman o da melek kartı kaderdaşım.
Pınarım,Özlemcim,bebingim hepiniz çok ama çook özelsiniz. pek gelemiyorum ama özlüyorum sizleri.
beni unutmayın.ben unutmuyorum :)

iyi geceler fıstıklar...

ela hanımı kreşe verdik onunla uğraştık bikaçgün hasta oldu ama şuan çok iyi maşallah kreşide sevdi çabuk uyum sağladı...kayınvalidem gitti artık 3 kişi çekirdek aile kaldık...inş zorlanmam...ama ela hanım çok yoruyor beni hiç durmuyor oda oda dolaşıyor tabi bende peşinde dolanıyorum...artıık her duyduğu kelimeyi tekrarlıyor yaptığı hiçbirşeyi unutmuyor...:nazar::nazar::nazar:kusmasıda biraz azalddı sanırım şuruplar iyi geldi kuzuma....

Selammmm herkese,bir cee-eeee yapıp gideceğim.Herkes iyidir umarım.Ben de bugün dershaneye başladım,ama ilk günün etkisi sanırım birazcıcık yoruldum.Herkes bakıp gülüyor halime,kızdaki azme bak diye.Olsun,oğlumu şimdiden yetiştiriyorum sınav sistemine :))Dün de doktorda kontrolümüz vardı,herşey yolunda Allahıma şükürler olsun:nazar:.1200 gr olmuşuz,boyumuzda 37 cm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Artık kontroller ayda bir değil,üç haftada bir olacakmış bakalım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar,hayırlı doğumlar,sağlıklı hamilelikler versin.Hepinizi öpüyorum,iyi geceler fıstıklar:16::16::16:

bir ceee-ee de benden gelsin..nasılsınız görüşmeeyeli..bi hatır sorup görüneyim dedim..
işe baslamıs bir yorgun anne de benim neyseki haftada üc gün gidiyorum simdilik değişmezse böyle iyiydi kuzumla bizim icin..fakat Okulla ve tayınle ilgili sıkıntılarım var yer degısıklıgı olabilirmiş olursa cok kötü olacak benim icin gidecegim yer muhtemelen en berbat lise olacak ilcede ve ders dagılımı falan böyle raht olmayacak kesınlıkle kuzum ıcın de benm ıcın de kötü bi ihtimal söz konusu bu anlamda cok canım sıkılıyor dua edin bize

bunun dısında yayamazımı buyutuyorum artık yürürüyor paytak paytak cimcimeme..dogumgünümüze az kaldı saka gibi dündü dogumu hayat ne kadar hızlı..hazrılıklar telaslar var ıste ablam gelıcek benım de dogumgünü icin bakalm esım de sehır dısına gıdıyor toplantıya aksı gıbı bana kaldı hersey yıne hayırlısı artık..bizden haberler böyle arada aksilikler hastalklar olsa da genel olarak iyiyiz sükür

hamilelerimizden haberler iyidir insallah saglıkla kucagınza almak nasip olsun
küccük yigenler de büyüdü bile masallah dünyaya gelen yol alıyor
sifa recetem azmini kutlarm gene kursa yazılmısın bebegının hürmetne emegın zayi olmasn insallah
umarm herkes iyidir tek tek yazcak vaktm yok gecmısten de haberm yok zaten ahde vefa bi hatırlataym kendmı dediydim öpüldünüz

selam bir ceee de ben yapayım.))
arka arkaya güzel oldu bu ceee'ler:)

sermestim kolay gelsin sana inş.değişmez görev yerin maşallah esleme ve mercana 1 yaşınız bitiyor darısı başımıza büyük parti var galiba hazırlıklar tam gaz:)

özlemcim sana da kolay gelsin erken saatte git gel yolun uzak yorgunluğun çok tabi inşallah yakına biryerlere gelirsin de rahat edersin

bilgecim unutur muyum hiç ama hayat telaşı koşuşturmalar işte böyle devam ediyor seninde hayatın düzene girmeye başladı bak iş iyi oldu senin için hem kafan dağılır Allah kolaylık versin sana da canım

tuanayım konuştuk zaten ama kendini çok yorma lütfen daha hazırlıkların var bak bebiş için dikkatli ol lütfen

mavicim dediğin gibi bi heves başlıyorsun arkası gelmiyor aynı kiloadayız demek ama benim kilo sorunum kalmadı gibi sadece karnıma sinir oluyorum hafta başı pantolon aldım 38 beden:))
ama kalıbı genişti galiba:)))eşim evdeydi 2 gündür işlerimiz vardı dünde b fite gideyim dedim ama sevmedim hiç aynı şeyler evimin burdaki parkta da var hem açık ,temiz havada o yüzden vazgeçtim sabahları işlerimi toparlayıp çıkıcam bide evde cd den falan karın hareketleriyle halletmeye çalışacağım artık

bu arada sigara gözümden kaçmadı başladın galiba baya baya içiyorsun..efe senin için bi şanstı ama çünkü bırakmak kolay değil sebep yokken ben kurtuldum çok mutluyum inşallah şeytana uyupta başlamam..sende bırak bak sonra arkası geldikçe geliyor..

burpcum az kaldı hayırlısı ile güzel günler yakın feraha ereceksiniz eşinle beraber..

bizde bütün hafta hastanede idik..dün babası baktı oğlumuza annemi götürdüm
hafta başı denizin kontrolü vardı kızarıklıklar söndü dr a göre kıyma dan değil içtiği şuruptan kesince ilacı düzelme oldu yani hasta etmemek için 2 katı özen göstereceğiz bundan sonra ki ilaç içmek zorunda kalmasın..

benim de ayağımda nasır çıkmıştı dün ona da gittim hayatımda ilk defa oldu böyle birşey 2 ayağımda da var krem verdi ama ortopedinin görmesi lazımmış taban çökmesi varmış o yüzden de olurmuş nasır..yarın randevu aldım ortopediye gidicem bakalım
haftayı da hastane ile kapatacağım buna da şükür napalım..

slm kızlar nasılsınız...umarım hepiniz iyisinizdir...beni sorarsanız ben çok iyi değiim çok üzgünüm...canım iş arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetti ağlamaktan kendimi alamıyorum...allahım canım arkadaşıma sabırlar ver yarabbim kimseyi evlat acısıyla sınama....tez zamanda acısını hafiflet yüzünü güldür inş...

Back
X