Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler herkeseeee
efe mi yatırdım geldim
3 gündür sallamadan uyuyoruz:nazar:yanıma yatırıyorum ama o kadar da olsun zaten uykularımız problemli buna şükür yanıma yatıyo yüzünü yüzüme yaslıyo tavana yansıtılan bi oyuncağı var açıyoruz onu 10 dk bitmeden mışıl mışıl:nazar:
gece hala sık uyanıyoruz sebepsiz yere ama bizim için iyi bi gelişme yaza doğru da odasında denicez çok deli yatıyo üstünü örtüyoruz hep:((gündüzleri oyuncak ışıkta çalışmadığı için annem sallıyo ama bize bu kadar yeter bi de sık uyanmalarımız kesilse süper olacak

özlemcim geçmiş olsun servis maceranız çankırıdaki ilk yılım geldi aklıma Allah kurtarsın seni de merkez bi okula inşalllaaahhhhh

yeşim hadi hayırlısı sağlık haberlerin gelsin de rahat bi nefes alalım hep dualarımdasın

grip oldum sanırım efe ye de geçerse yandık sürekli tepemde çünkü ilaç veriyoruz inşallah geçmez istanbul beni yedi bu sene ben hçiç grip olmazdım 4-5 senedir

bu arada fotoğraf süper hepiniz çok güzelsiniz:nazar:

meleğe de geçmiş olsun dileklerimi ilet semra görüşürseniz şimdiden de iyi tatiller olsun inşalllahhh

herkesi öpüyorum kafamı kaldırmakta bile zorlanıyorum yatıcam

bu arada tuanaaayy tuan olmıcakmıydı adı?????az kaldı bol bol uyu bu oğlanlar uyku nedir bilmiyolar bi tek deniz paşa uyuyo:nazar:

burpcum amniyosentezin iyi geçmesine sevindim inşallah sonucunda güzel çıkacak dualarımdasın

bizde bugün yine beyaz bir sabaha uyandık bu sene acaip kar yağdı buraya
senede 1 kere anca yağardı oğlumun şansına mı şanssızlığına mı bilemedim
biz de iyiyiz şükür oğlum büyüyor oğlumla ev gezmelerine bile gidiyoruz artık
oğlum bugünlerde gezmek istiyor evde bütün gün taşımaktan kollarım kopuyor
ağrısı hiç geçmiyor birde arada puset taşıyorum ama yapacak birşey yok

iyi geceler herkeseeee
efe mi yatırdım geldim
3 gündür sallamadan uyuyoruz:nazar:yanıma yatırıyorum ama o kadar da olsun zaten uykularımız problemli buna şükür yanıma yatıyo yüzünü yüzüme yaslıyo tavana yansıtılan bi oyuncağı var açıyoruz onu 10 dk bitmeden mışıl mışıl:nazar:
gece hala sık uyanıyoruz sebepsiz yere ama bizim için iyi bi gelişme yaza doğru da odasında denicez çok deli yatıyo üstünü örtüyoruz hep:((gündüzleri oyuncak ışıkta çalışmadığı için annem sallıyo ama bize bu kadar yeter bi de sık uyanmalarımız kesilse süper olacak

özlemcim geçmiş olsun servis maceranız çankırıdaki ilk yılım geldi aklıma Allah kurtarsın seni de merkez bi okula inşalllaaahhhhh

yeşim hadi hayırlısı sağlık haberlerin gelsin de rahat bi nefes alalım hep dualarımdasın

grip oldum sanırım efe ye de geçerse yandık sürekli tepemde çünkü ilaç veriyoruz inşallah geçmez istanbul beni yedi bu sene ben hçiç grip olmazdım 4-5 senedir

bu arada fotoğraf süper hepiniz çok güzelsiniz:nazar:

meleğe de geçmiş olsun dileklerimi ilet semra görüşürseniz şimdiden de iyi tatiller olsun inşalllahhh

herkesi öpüyorum kafamı kaldırmakta bile zorlanıyorum yatıcam

bu arada tuanaaayy tuan olmıcakmıydı adı?????az kaldı bol bol uyu bu oğlanlar uyku nedir bilmiyolar bi tek deniz paşa uyuyo:nazar:
ahh ahhh benimki ne zaman yatacak acaba sallamadan ya :(
inşallah güzel bir okula olur canım ya sıkıldım artık gidip gelmekten yoksa okulum çok iyi çok memnnunum ama yol bitiriyor beni
aman dikkat et geçmesin zaten yavrum bu sene çok hasta oldu kıyamam ona
bizde bugün yine beyaz bir sabaha uyandık bu sene acaip kar yağdı buraya
senede 1 kere anca yağardı oğlumun şansına mı şanssızlığına mı bilemedim
biz de iyiyiz şükür oğlum büyüyor oğlumla ev gezmelerine bile gidiyoruz artık
oğlum bugünlerde gezmek istiyor evde bütün gün taşımaktan kollarım kopuyor
ağrısı hiç geçmiyor birde arada puset taşıyorum ama yapacak birşey yok
ohh gezmelerede başlamışız ne güzel ya...
selam.

burpcum inş.tertemiz çıkacak sonuçlarda sende güzel bir hamilelik geçireceksin sağlıkla alıcaksın minik kızını kollarına.biraz dinlen sonnra ararım seni.

denizcim geçmiş olsun bir arkadaşımdada var aynı sorun ayağının yan tarafından kemik dışa bayağı çıkmış,toplu katiyen giyinemiyor.ameliyat olması gerekiyor ama korkuyor,sende iyice araştırırsın zaten dr.un ne derse uygularsınız.

özlemim 25kilomuu ayyy bravo sana,incecik olmuşsun bile bundan sonrakile zaten kendiliğinden gider hiç merak etme.dün yaşadığınız servis macerasıda çok komik olmuş,deme ittin bile servisi:1:batum çook yakışıklı olmuş annesi,kocaman olmuş:nazar:maşallah kuzumaa bak yaşına gelicek nerdeyse ne kaldıkii,zaman işte öyle acımasızkii insan bazen çok üzülüyor büyüyo bide yavrum.
27 oldu semram :) ay ne inceciği azcık yontuldum o kadar :)))) daha var vermem gereken kilocuklarım.
ay hemde ne komikti ya resmen delirtti bu yıl beni kar.
sağol teyzesi büyüyoruz işte çok yakışıklı olduk çoook ve çokta yaramaz.. zaman acımasız evet ne çabuk büyüdü ya ama her hali güzel bu günleride gördük deiyp şükrediyoruz değil mi :)
ada'yı öp benim için canım.
bizde vizeye başvurduk inş.kısmetse 31mart veya 1nisan meleğimin misafiriyizz,ada teyzesinin evinin haşatını çıkarmaya gidecek:1:bu arada melekde kulağından ameliyat olacak nisan ortası gibi,kulak zarında hafif bi delik varmış,şimdi kocaman olmuş.dr.u kesin ameliyat demiş ve 6saat sürüyomuş ameliyat,Allah yardımcısı olsun dua edelim dostumuza..
sıra sizde demek :) rabbim korusun yardımcısı olsun dualaırmız onunla olacak
merhaba fıstıklar pazartesi amniyosentezimizi olduk çok profesyonel bir doç. yaptı okadar kolay ve rahattıki binlerce şükür bebişim bir sıkıntı yaşamadı sonrasındada baktık pıtpıtları atıyordu zaten şu an bile hissediyorum hissettikçede içim rahatlıyor 5 gün rapor aldım dinleniyorum nasıl dinlenmeyse işyerinden rahat bırakmıyorlar
bu dinlenme olayını çok sevdim her gün bir ablam geldi yanıma onlarla kaynattık evde normalde pek gelmezlerdi demek böyle bahane gerekiyormuş
cumartesi doktor kontrolüm var gene birde hamilelik kursuna yazıldık yarın akşam başlıyor üşenmezsek gideriz
şimdi tek hedefim 2-3 hafta sonra amniyosentez sonuçlarımın temiz çıkması inşallah teyzeleri bebişim sağlıklıdır :(
seninle konuşunca daha rahatladım ,inşallah herşey çok güzel çıkacak ben inanıyorum canım. sende inan ve dualarını esirgeme ...
kızlarr işte bizden yemekden bir görüntü:)fot.dan çektiğim için sevim ve yeşimin ortasınaa koca bi ışık yansıdı ama bakın yeşime şimdiden annelik ne çok yakışmışş:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah ona.darısı meleğime ve elifime..
bende bakayım ya eminim çok tatlsınızdırda ama görelim di mi :)
Selam kızlar,herkes iyidir inşallah.Burpcum,bugün konuştuk seninle,benimde içim çok rahat,çok güzel gelecek sonucun ve derin bir ohhhhh çekeceksiniz inşallah...Hep birlikte çekeceğiz,mutlu olacağız...Bu arada fotonuz çok güzel,yeşime çok yakışmış hamişlik:nazar:,sevimi de çok özlediğimi farkettim,meleğimi de...Semracım,isim konusu hala çözülebilmiş değil.Ne zormuş yaaa kendi bebeğine isim bulmak.Neyse sağlıkla gelsinde artık koyacağız birşey...Benim de bugün kasıklarım ağrıdı biraz.Göbüş büyüdükçe ağrı ve kasılmalar artıyor sanıyorum.Paso yattım annemde,dershaneye gitmedim.Bizden haberler böyle,hepinizi öpüyorum şekerler,görüşürüz....

kız sen nerelerdesin kaçak ,ösledim ya

özlem iyi bi okul olur inşallah ama 4-4-4 le sınıf öğretmenlerinin bi kısmı boşa çıkacak bina yetmeyecek bizim tayin işleri de zorlaşacak sanırım
ben de efe kreşe gitme yaşına gelince evimin daha yakınına isteriim diyodum ama zora girdi heralde her kafadan bi ses çıkıyo
nasıl bi işse bu 4-4-4

öpüyorum herkesi kızlar iyi geceleeerrr

elanaz efe de evde hiç kucaktan inmez kalabalığı severdi
görenler çok uslu derlerdi hala da öyle kalabalıkta melek gibi yalnızken cıvıtıyo
ben doğuma 2 hafta kalana kadar çalışmama bağlıyorum bu durumu da seninki neden bilemedim
çok mu gezdin acaba hamileyken???

Kızlar bugün doktora gittim doktor ultrason cihazını koyar koymaz karşımızda iki bacağını ayırmış iki top bir pipi çıkmasın mı doktora olamaz imkansız eminmisiniz değildir diyorum teyzesi pembe pembe bir alay şey almıştı önce üzüldüm dumur oldum sonra alıştım amniyosentezimiz temiz çıksında kız oğlan farketmez yani almira mız değil sarp ımız olacakmış

yaaaaaaa ben biliyodum çok sık rüyamda görüyorum erkek diye deim sana zatennnn.oyyyyyyy sarpıımmmmmmm sağlıkla gel teyzecimm.bu arada sarp ismi gerçekden en sevdiğim erkek isimlerinden-sarp-demir-bora:))))):nazar::nazar::nazar:

yaaaaaaa ben biliyodum çok sık rüyamda görüyorum erkek diye deim sana zatennnn.oyyyyyyy sarpıımmmmmmm sağlıkla gel teyzecimm.bu arada sarp ismi gerçekden en sevdiğim erkek isimlerinden-sarp-demir-bora:))))):nazar::nazar::nazar:

evet yemektede söylemiştin gözümün içine bakarak sen kız diyorsun ama oğlun olacak senin demiştin vallaha korktum senden :)))))))))

özlem iyi bi okul olur inşallah ama 4-4-4 le sınıf öğretmenlerinin bi kısmı boşa çıkacak bina yetmeyecek bizim tayin işleri de zorlaşacak sanırım
ben de efe kreşe gitme yaşına gelince evimin daha yakınına isteriim diyodum ama zora girdi heralde her kafadan bi ses çıkıyo
nasıl bi işse bu 4-4-4

öpüyorum herkesi kızlar iyi geceleeerrr

elanaz efe de evde hiç kucaktan inmez kalabalığı severdi
görenler çok uslu derlerdi hala da öyle kalabalıkta melek gibi yalnızken cıvıtıyo
ben doğuma 2 hafta kalana kadar çalışmama bağlıyorum bu durumu da seninki neden bilemedim
çok mu gezdin acaba hamileyken???
offfffffffff canım ya ben bir anlasam . 60 ayını dolduran yani 5 yaşındaki çocuk 1.sınıfa giedecekmiş. allah aşkına mantığa bakar mısın? 72 ayını dolduran bile tam gelişmemişken. ya bu bakanın var ya ne diyeceğimide bilmiyorum artık offfff. 1.sınıfta ay olarak küçük olanlar her zaman sorun olmuştu şimdi tam sorun ya. 5+3 ün neresi battıysa artık . hiçbir moktan anladığı yok başımıza bakan oldu haspam ya. ona vermek lazım 40 tane 5 yyaş çocuğu bakalım ne yapıyor? ne zihinsel ne bedensel hazır değil daha o yaşta. onu bir tarafa bırak 10 yaşındaki çocuk gelecekte ne olacağına karar verecek nasıl olacak bu? ben asıl velileri merak ediyorum. şimdi kimsenin sesi çıkmıyor o zaman ne olacak acaba? 5 yaşındakilerle nasıl ilgilenecek aileler gerçekten çok merak ediyorum. bu kadar saçmalık olamaz ya.
sınıf mevcutları azaltılacakmış 17 falan olacakmış sözde, eğer öyle olursa sorun olmaz ama yok öyle olmazsa zorunlu emeklilik bile getirebilirler.
ben bu sene eş durumu istiyorum sadece o da nasıl olacaksa, hiç umudum yok canım ya . okulum uzak olmasa hiç düşünmem ayrılmayı gerçekten çok memnunum ama
bu arada bu seneki anasınıfları ve gelecek sene anasınıfı okuyacak olanalrın hepsi 1. sınıf olacaklar hesaba bak :)
bu sene bir yere kapağı atabilsem iyi olacaktı aslında ama nerdeeeeeee
batu için 2-3 yıl daha kalacağız bakan teyzemiz sağolsun çok iyi nerede bulacağız bir daha hem alıştı ,onun için katlanacağız artık ne yapalım
Kızlar bugün doktora gittim doktor ultrason cihazını koyar koymaz karşımızda iki bacağını ayırmış iki top bir pipi çıkmasın mı doktora olamaz imkansız eminmisiniz değildir diyorum teyzesi pembe pembe bir alay şey almıştı önce üzüldüm dumur oldum sonra alıştım amniyosentezimiz temiz çıksında kız oğlan farketmez yani almira mız değil sarp ımız olacakmış
ben bildimmmmmmmmmmmmm :))) o da iyi çıkacak emin ol canım benim, kalbini ferah tut sen
bende ilk duyduğumda dumur olmuştum hatta hamileyken bile bazen ya keşke kız olsaydı demiştim ama olduktan sonra hiç farkının olmadığını gördüm, meğer ben erkek çocukta seviyormuşum :))) hatta 2. olsa o da erkek olsa derken buluyorum kendimi o kadar yani :) evlat çok farklı canım kucağına alınca beni daha iyi anlayacaksın, bana hep demişlerdi bende sana diyeyim güçlü kadınların oğlu olurmuş :) erkek fatma gibiysen sanada derler ben azcık öyleyimde :)))):1:

yaşasın SARPPPPPPP

bende sarp istemiştim ama sonra alparslanın çakması gibi olur diye vazgeçmiştim :):1:
eee ne de olsa soyadına uymalı azcık

eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

topiğimizin 3.cinsiyet yanılması yaşandı:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sarp paşamız da olacak:)))))))

sağlık haberleri de yakın inşallahhhh
bu arada ben de erkek demiştiimmm:=)))))))))))))))))))

iyi geceler herkesee

bugün aklıma geldi ya dün MERCAN ve ESLEM'in doğumgünüydü değil mi?

rabbim prenseslerimize sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

offfffffffff canım ya ben bir anlasam . 60 ayını dolduran yani 5 yaşındaki çocuk 1.sınıfa giedecekmiş. allah aşkına mantığa bakar mısın? 72 ayını dolduran bile tam gelişmemişken. ya bu bakanın var ya ne diyeceğimide bilmiyorum artık offfff. 1.sınıfta ay olarak küçük olanlar her zaman sorun olmuştu şimdi tam sorun ya. 5+3 ün neresi battıysa artık . hiçbir moktan anladığı yok başımıza bakan oldu haspam ya. ona vermek lazım 40 tane 5 yyaş çocuğu bakalım ne yapıyor? ne zihinsel ne bedensel hazır değil daha o yaşta. onu bir tarafa bırak 10 yaşındaki çocuk gelecekte ne olacağına karar verecek nasıl olacak bu? ben asıl velileri merak ediyorum. şimdi kimsenin sesi çıkmıyor o zaman ne olacak acaba? 5 yaşındakilerle nasıl ilgilenecek aileler gerçekten çok merak ediyorum. bu kadar saçmalık olamaz ya.
sınıf mevcutları azaltılacakmış 17 falan olacakmış sözde, eğer öyle olursa sorun olmaz ama yok öyle olmazsa zorunlu emeklilik bile getirebilirler.
ben bu sene eş durumu istiyorum sadece o da nasıl olacaksa, hiç umudum yok canım ya . okulum uzak olmasa hiç düşünmem ayrılmayı gerçekten çok memnunum ama
bu arada bu seneki anasınıfları ve gelecek sene anasınıfı okuyacak olanalrın hepsi 1. sınıf olacaklar hesaba bak :)
bu sene bir yere kapağı atabilsem iyi olacaktı aslında ama nerdeeeeeee
batu için 2-3 yıl daha kalacağız bakan teyzemiz sağolsun çok iyi nerede bulacağız bir daha hem alıştı ,onun için katlanacağız artık ne yapalım

ben bildimmmmmmmmmmmmm :))) o da iyi çıkacak emin ol canım benim, kalbini ferah tut sen
bende ilk duyduğumda dumur olmuştum hatta hamileyken bile bazen ya keşke kız olsaydı demiştim ama olduktan sonra hiç farkının olmadığını gördüm, meğer ben erkek çocukta seviyormuşum :))) hatta 2. olsa o da erkek olsa derken buluyorum kendimi o kadar yani :) evlat çok farklı canım kucağına alınca beni daha iyi anlayacaksın, bana hep demişlerdi bende sana diyeyim güçlü kadınların oğlu olurmuş :) erkek fatma gibiysen sanada derler ben azcık öyleyimde :)))):1:

yaşasın SARPPPPPPP

bende sarp istemiştim ama sonra alparslanın çakması gibi olur diye vazgeçmiştim :):1:
eee ne de olsa soyadına uymalı azcık

ya evladın sağlıklısı makbul kızı erkeği fark etmez gerçekten :))
ölene kadar birinci sınıf özleeeeeeeem bu bir kabuuuuuuuuuuuus :) alllah kurtarsın anacım seni inşallah eş durumundan istediğin bir yere tayininiz olur batuyada harika bir bakıcı nasip olur

eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

topiğimizin 3.cinsiyet yanılması yaşandı:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sarp paşamız da olacak:)))))))

sağlık haberleri de yakın inşallahhhh
bu arada ben de erkek demiştiimmm:=)))))))))))))))))))

iyi geceler herkesee

aynı şeyleri sende yaşamıştın dimi mavi insanı maymun ediyorlar sarp paşa sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum

bugün aklıma geldi ya dün MERCAN ve ESLEM'in doğumgünüydü değil mi?

rabbim prenseslerimize sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şu memoyu dövecem gidip kızın pc sini bir halledemedi

Bugun içimden bir ses sürekli Yeşim'i andı durdu. İnanın çarsıdaydım zor dayandım eve geldim nete girdim hemen. Meğer yanılmamışım topik çalkalanıyormuş Sarp efendinin müjdesiyle. Çokkkk sevindim. Ne tahmin etmiştim ben onu hatıramıyorum ama sağlıklı olmasına o minik bacakları ayırmasına öldüm bittim çok sevindim.
tebrik ederim canım. Nice mutlu haberlere inşallah.

ayyyy burp çok şaşırdım canım kız beklerken erkek öylemi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez tabi bizler için

benimde canım yine sıtkın bu defada gebelik şekerim yüksek çıktı hemde çok yüksek 1. saatte 263 genetik diyor doktor bu kadar erken yüksek çıkması normal değilmiş.ablamlarında gebelikte şekeri yüksek çıkmıştı dahiliyeye gönderdi oda diyetisyene acil 1 haftalık diyete başladık sonra kanda yine bakılıcak eğer düşmezse insüline başlanıcakmış. çok zorlanıyorum diyet saatlerim yazılanlara uymuyor bu arada çınar paşamızın keyfi yerindeymiş maşallah bebişler iyi olsunlarda herşeye katlanırız napalım rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah mavi seni arıcaktım telini bulamadım telefonumda sendede çıkmıştı değilmi canım gebelikte şeker

:nazar:

gulimus dert etme şekeri canım diyetle hallolur ama benimki 170lerde ya da 190 lardaydı ama mükemmel bi diyetle bitti gitti çok şükür hiç sıkıntı yapma un ve şeker yeme hiç buğday ekmeği ye yürümeye gayret et falan ve en önemlisi strest yapma o da çok etkiliyo

bence bi diyetisyene git senin çalışma şartlarına yaşantına göre bi diyet yazsın bana öyle yapmışti
çınar bey gelsin sağlıcakla da diyet yapılır sorun etme

sarp a kız diyen doktorlar
o iki topu ve pipiyi yesinler:52::52:
bi de risk var deyip insanı geriyolar siz önce pipiyi görün:51:
topiğimizin bebekleri hep sağlıklı

ya evladın sağlıklısı makbul kızı erkeği fark etmez gerçekten :))
ölene kadar birinci sınıf özleeeeeeeem bu bir kabuuuuuuuuuuuus :) alllah kurtarsın anacım seni inşallah eş durumundan istediğin bir yere tayininiz olur batuyada harika bir bakıcı nasip olur

aynı şeyleri sende yaşamıştın dimi mavi insanı maymun ediyorlar sarp paşa sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum

şu memoyu dövecem gidip kızın pc sini bir halledemedi
aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil inan.
offf ki ne offf sorma ya mesleği bırakacağım böyle giderse :)
canım ya şimdilik kımıldamayı düşünmüyoruz teyzemiz çok tatlı kızları onlardanda tatlı ,inşallah böyle devam ederse biz 3-4 sene daha buradayız, hem evin borcuda biter daha iyi olur diyoruz.
ayyyy burp çok şaşırdım canım kız beklerken erkek öylemi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez tabi bizler için

benimde canım yine sıtkın bu defada gebelik şekerim yüksek çıktı hemde çok yüksek 1. saatte 263 genetik diyor doktor bu kadar erken yüksek çıkması normal değilmiş.ablamlarında gebelikte şekeri yüksek çıkmıştı dahiliyeye gönderdi oda diyetisyene acil 1 haftalık diyete başladık sonra kanda yine bakılıcak eğer düşmezse insüline başlanıcakmış. çok zorlanıyorum diyet saatlerim yazılanlara uymuyor bu arada çınar paşamızın keyfi yerindeymiş maşallah bebişler iyi olsunlarda herşeye katlanırız napalım rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah mavi seni arıcaktım telini bulamadım telefonumda sendede çıkmıştı değilmi canım gebelikte şeker

:nazar:

oyyy çınar paşa çok tatlı ya ondandır o şekerlik :)
canım meraklanma sen bir diyetisyen yardmıyla atlatırsın bu durumu ,yediklerine içtiklerine dikkat et ki bundan sonra edersin zaten.

selam iyi hafta sonları herkese

ben geçen gün ayşene dedim bi de erkek oluyormuş diye :))sağlıklı olsun paşamız hiiiç önemli değil
temiz çıkacak sonuçlarda inşallah

sağol elanazım geçmiş olsun dileklerin için gezmeler başladınız öyle mi en güeli eve kapanmak da iyi değil gezin bakalım havalar düzelince atıcaz kendimizi dışarı

mavicim özlemcim işiniz zor valla bu sistemle herkes şikayetçi ama bakan da iş yok..

gulimuscum geçmiş olsun sana da mavi tecrübeli şeker konusunda biraz dikkatle sıkıntısız atlattı bak inşallah sende atlatırsın

Back
X