Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba sayfalar dolmuş ama sıkıntılı günler geçiyor gulimus ve burpum için inşallah bütün bunlar kötü birer anı olarak kalacak ve bu mücadelenin sabrın sonunda meleklerine kavuşacaksınız..

gulimuscum bence de yapı ile alaklaı diyr düşünüyorum çatlakları ben 22 kilo aldım ama bir tane bile çatlağım yok bende badem yağı ve hamileler için aktarda satılan karşık yağdan sürdüm kakao yağı ve bebek yağıda sürdüm ama son ayda nst de yan yana yattığımız hamile nin feci çatlakları vardı krem kullanmasına ve benden daha az kilo almasına rağmen olmuş..çok kaışınıyordu benimde ama çatlak olmadı hiç tüylerim arttı göbeğimde doğumdan sonra onlarda azaldı..

bende 63 e düştüm ama karın bölgem erimedi malesef doğumdan önceki kiloma 3 kg kaldı onu veririm dert etmiyorum ama karın bölgesi feci rahatsız ediyor yaz gelince daha da sıkıntılı .yürümeye çalışıyorum ama yürümekle olacak iş değil..bölgesel erimem lazım spora yazılmaya karar verdim yarın araştırma yapacağım yaza kadar 5 ayım var belki biraz eritirim..

elanazım maşallah rüzgara Allah nazardan saklasın çok tatlı kilosu da iyi maşallah..

deniz de yine kızarıklıklar var 2-3 gündür kıyma ve et suyuna başladım ondan mı yaptı bilmiyorum ete de olabilir alerjisi..
ahhh ahhhh keşke benimde verecek 3 kilom olsaydı ama onun 5 katını vermem gerek yaza kadar bende veririm umarım... yaza bol bol yürürüm artık bende...
herkese guzel bir hafta diliyorummmmm

sıkıntılar bitsin inşşşş
saglıklı guzel haberlerle dolsun topiğimiz....
aminnnnnnn ne güzel dua bu böyle:nazar:
selam şekerleeerrrrr

burp isim çok hoş:=))fetih filmine gittik güzeldi ama savaş sahneleri çok gürültülüydü artık yaşlanmışım savaşta bile sakinlik arıyorum

deniz aynı kiloya gelmişiz:))))benim azcık fazlam kalmış 500 gr kadar
ben spora yazıldım da noldu ki ilk zamanlar hevesle gidiyodum sonra hep bişi çıkıyo gidemiyorum geçen hafta bi gün gittim:(bakalım bu hafta nolacak ama sen evdesin gidebilirsin bi de deniz akıllıı:)))

bal sen hiç kafana takma bi sorun olsa şimdiye kadar bi pürüz çıkardı şeker testini de unuttum ne zaman oluyodu az çektirmemişti halbuki inşallah çıkmaz şekerin şekerim:))))

efe ishal oldu 2 gündür ilaçla düzeltiyoruz ama sancı geçmiyo heralde kıvrım kıvrım kıvranıyo paşaaamm
bugün annneeeee dedi apaçık ama sonra elli kere tekrar söyletmeye çalıştım yok demiyo dede diyo:)))
bi otomatiğe bağlasa da annneeee dese hep

herkesi çok öpüyorum oğluşum uyumuşken bi sigara içiym sonra da tv ye takılıym eşim gececi
geçmiş olsun canım
Canım benimmm ...
Hepiniz burnumda tütüyorsunuz. iş-ev-miray derken akşam 10 oldu mu gözler kapanıyor :)
Gulimus kader arkadaşım üzme kendini. hayırlısıyla sağsalim gelecek bebeğin.
Yeşimciğimden zaten ümidimi kesmedim hiçbir zaman o da melek kartı kaderdaşım.
Pınarım,Özlemcim,bebingim hepiniz çok ama çook özelsiniz. pek gelemiyorum ama özlüyorum sizleri.
beni unutmayın.ben unutmuyorum :)
bizde seni özlüyoruz canım ya daha sık gelse herkes keşke ,gerçi benim pek zamanım olamıyor artık malesef :(
iyi geceler fıstıklar...

ela hanımı kreşe verdik onunla uğraştık bikaçgün hasta oldu ama şuan çok iyi maşallah kreşide sevdi çabuk uyum sağladı...kayınvalidem gitti artık 3 kişi çekirdek aile kaldık...inş zorlanmam...ama ela hanım çok yoruyor beni hiç durmuyor oda oda dolaşıyor tabi bende peşinde dolanıyorum...artıık her duyduğu kelimeyi tekrarlıyor yaptığı hiçbirşeyi unutmuyor...:nazar::nazar::nazar:kusmasıda biraz azalddı sanırım şuruplar iyi geldi kuzuma....
maşallah kuzuma ya ...
Selammmm herkese,bir cee-eeee yapıp gideceğim.Herkes iyidir umarım.Ben de bugün dershaneye başladım,ama ilk günün etkisi sanırım birazcıcık yoruldum.Herkes bakıp gülüyor halime,kızdaki azme bak diye.Olsun,oğlumu şimdiden yetiştiriyorum sınav sistemine :))Dün de doktorda kontrolümüz vardı,herşey yolunda Allahıma şükürler olsun:nazar:.1200 gr olmuşuz,boyumuzda 37 cm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Artık kontroller ayda bir değil,üç haftada bir olacakmış bakalım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar,hayırlı doğumlar,sağlıklı hamilelikler versin.Hepinizi öpüyorum,iyi geceler fıstıklar:16::16::16:
valla bende görsem azimkar derdim hani :) alışsın çocuk tabi ya bende geçen sene 1. sınıftım ya tüm harfleri öğrettim hatta toplama çıkarmada tamam oğluşumda :)))
maşallah herşey yolunda demek rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
bir ceee-ee de benden gelsin..nasılsınız görüşmeeyeli..bi hatır sorup görüneyim dedim..
işe baslamıs bir yorgun anne de benim neyseki haftada üc gün gidiyorum simdilik değişmezse böyle iyiydi kuzumla bizim icin..fakat Okulla ve tayınle ilgili sıkıntılarım var yer degısıklıgı olabilirmiş olursa cok kötü olacak benim icin gidecegim yer muhtemelen en berbat lise olacak ilcede ve ders dagılımı falan böyle raht olmayacak kesınlıkle kuzum ıcın de benm ıcın de kötü bi ihtimal söz konusu bu anlamda cok canım sıkılıyor dua edin bize

bunun dısında yayamazımı buyutuyorum artık yürürüyor paytak paytak cimcimeme..dogumgünümüze az kaldı saka gibi dündü dogumu hayat ne kadar hızlı..hazrılıklar telaslar var ıste ablam gelıcek benım de dogumgünü icin bakalm esım de sehır dısına gıdıyor toplantıya aksı gıbı bana kaldı hersey yıne hayırlısı artık..bizden haberler böyle arada aksilikler hastalklar olsa da genel olarak iyiyiz sükür

hamilelerimizden haberler iyidir insallah saglıkla kucagınza almak nasip olsun
küccük yigenler de büyüdü bile masallah dünyaya gelen yol alıyor
sifa recetem azmini kutlarm gene kursa yazılmısın bebegının hürmetne emegın zayi olmasn insallah
umarm herkes iyidir tek tek yazcak vaktm yok gecmısten de haberm yok zaten ahde vefa bi hatırlataym kendmı dediydim öpüldünüz
offf offf bir daha dünyaya gelirsem ev hanımı olacağım sanırım :(
inşallah senin işlerinde yoluna girer istediğin gibi olur canım.
demek yürüyor ha valla daha dün gibi doğum haberini almamız değil mi?
selam bir ceee de ben yapayım.))
arka arkaya güzel oldu bu ceee'ler:)

sermestim kolay gelsin sana inş.değişmez görev yerin maşallah esleme ve mercana 1 yaşınız bitiyor darısı başımıza büyük parti var galiba hazırlıklar tam gaz:)

özlemcim sana da kolay gelsin erken saatte git gel yolun uzak yorgunluğun çok tabi inşallah yakına biryerlere gelirsin de rahat edersin

bilgecim unutur muyum hiç ama hayat telaşı koşuşturmalar işte böyle devam ediyor seninde hayatın düzene girmeye başladı bak iş iyi oldu senin için hem kafan dağılır Allah kolaylık versin sana da canım

tuanayım konuştuk zaten ama kendini çok yorma lütfen daha hazırlıkların var bak bebiş için dikkatli ol lütfen

mavicim dediğin gibi bi heves başlıyorsun arkası gelmiyor aynı kiloadayız demek ama benim kilo sorunum kalmadı gibi sadece karnıma sinir oluyorum hafta başı pantolon aldım 38 beden:))
ama kalıbı genişti galiba:)))eşim evdeydi 2 gündür işlerimiz vardı dünde b fite gideyim dedim ama sevmedim hiç aynı şeyler evimin burdaki parkta da var hem açık ,temiz havada o yüzden vazgeçtim sabahları işlerimi toparlayıp çıkıcam bide evde cd den falan karın hareketleriyle halletmeye çalışacağım artık

bu arada sigara gözümden kaçmadı başladın galiba baya baya içiyorsun..efe senin için bi şanstı ama çünkü bırakmak kolay değil sebep yokken ben kurtuldum çok mutluyum inşallah şeytana uyupta başlamam..sende bırak bak sonra arkası geldikçe geliyor..

burpcum az kaldı hayırlısı ile güzel günler yakın feraha ereceksiniz eşinle beraber..

bizde bütün hafta hastanede idik..dün babası baktı oğlumuza annemi götürdüm
hafta başı denizin kontrolü vardı kızarıklıklar söndü dr a göre kıyma dan değil içtiği şuruptan kesince ilacı düzelme oldu yani hasta etmemek için 2 katı özen göstereceğiz bundan sonra ki ilaç içmek zorunda kalmasın..

benim de ayağımda nasır çıkmıştı dün ona da gittim hayatımda ilk defa oldu böyle birşey 2 ayağımda da var krem verdi ama ortopedinin görmesi lazımmış taban çökmesi varmış o yüzden de olurmuş nasır..yarın randevu aldım ortopediye gidicem bakalım
haftayı da hastane ile kapatacağım buna da şükür napalım..
off pınarım of yolum çok uzak gerçekten ve yorucu :( sabahın köründe çıkıyorum akşamın bir saatinde evdeyim ve bebeğimden uzağım.
canım ikinizede geçmiş olsun ,öp yakışıklmı benim yerimede...
slm kızlar nasılsınız...umarım hepiniz iyisinizdir...beni sorarsanız ben çok iyi değiim çok üzgünüm...canım iş arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetti ağlamaktan kendimi alamıyorum...allahım canım arkadaşıma sabırlar ver yarabbim kimseyi evlat acısıyla sınama....tez zamanda acısını hafiflet yüzünü güldür inş...

rabbim sabır versin inşallah çok üzüldüm

selam şekerler kaç gündür net çok yavaştı giremedim hiç:(((
bugün hızlanmış
aynı koşturmacalar var bizde de
nursim Allah sabır versin güç versin arkadaşına kimseye de yaşatmasın ne kötü
ela hanımın kreşi ve çekirdek aileniz de hayırlı olsun:)))))
demek konuşuyo cimcime bizde hala icraat yok baba, dede, bımbım bu su demek ,mama,abla,işine gelirse de anne,bikaç kez teyze dayı ve amca da dedi ama çoktandır demiyo
ananem erken yürüyen çocuğun ayağı dilinin önüne geçer geç konuşur diyo:))))))bi de heep güya hapşuruyo:)))kelimelerimiz bu kadar bu konuda babasına çekmiş çok konuşmuyo

sermest hayırlı olsun minik adımlarınız şimdi daha zorlaşıyo herşey az önce dışarı çıkardık çocukları tutup sarılmaya çalışıyo haşince onlar da korkup kaçıyolar yolda kimi görürse koşup bacağına yapışıyo

deniz başladım valla sanırım sigaraya emzirirken asla içmem diyodum ama sütü kesince şeytan a uydum:P

tuanay hayırlı olsun kursun oğluş şans getirsin inşallaahhh

özlem kilo veriliyo da karın için bişiler şart ben de 63 oldum ideal kilom 60 mış benim ama ben 58 falan olmak istiyorum ama karın hala hallolmuyo
sen okula gidip gelmeye iyice alış nasıl gittiğine sen bile inanamıcaksın
ama sanırım spor şart ta nasıll?????

öperim herkesleri çok çok efe uyurken işleri halletmeye çalışıym

selam bir ceee de ben yapayım.))
arka arkaya güzel oldu bu ceee'ler:)

sermestim kolay gelsin sana inş.değişmez görev yerin maşallah esleme ve mercana 1 yaşınız bitiyor darısı başımıza büyük parti var galiba hazırlıklar tam gaz:)

özlemcim sana da kolay gelsin erken saatte git gel yolun uzak yorgunluğun çok tabi inşallah yakına biryerlere gelirsin de rahat edersin

bilgecim unutur muyum hiç ama hayat telaşı koşuşturmalar işte böyle devam ediyor seninde hayatın düzene girmeye başladı bak iş iyi oldu senin için hem kafan dağılır Allah kolaylık versin sana da canım

tuanayım konuştuk zaten ama kendini çok yorma lütfen daha hazırlıkların var bak bebiş için dikkatli ol lütfen

mavicim dediğin gibi bi heves başlıyorsun arkası gelmiyor aynı kiloadayız demek ama benim kilo sorunum kalmadı gibi sadece karnıma sinir oluyorum hafta başı pantolon aldım 38 beden:))
ama kalıbı genişti galiba:)))eşim evdeydi 2 gündür işlerimiz vardı dünde b fite gideyim dedim ama sevmedim hiç aynı şeyler evimin burdaki parkta da var hem açık ,temiz havada o yüzden vazgeçtim sabahları işlerimi toparlayıp çıkıcam bide evde cd den falan karın hareketleriyle halletmeye çalışacağım artık

bu arada sigara gözümden kaçmadı başladın galiba baya baya içiyorsun..efe senin için bi şanstı ama çünkü bırakmak kolay değil sebep yokken ben kurtuldum çok mutluyum inşallah şeytana uyupta başlamam..sende bırak bak sonra arkası geldikçe geliyor..

burpcum az kaldı hayırlısı ile güzel günler yakın feraha ereceksiniz eşinle beraber..

bizde bütün hafta hastanede idik..dün babası baktı oğlumuza annemi götürdüm
hafta başı denizin kontrolü vardı kızarıklıklar söndü dr a göre kıyma dan değil içtiği şuruptan kesince ilacı düzelme oldu yani hasta etmemek için 2 katı özen göstereceğiz bundan sonra ki ilaç içmek zorunda kalmasın..

benim de ayağımda nasır çıkmıştı dün ona da gittim hayatımda ilk defa oldu böyle birşey 2 ayağımda da var krem verdi ama ortopedinin görmesi lazımmış taban çökmesi varmış o yüzden de olurmuş nasır..yarın randevu aldım ortopediye gidicem bakalım
haftayı da hastane ile kapatacağım buna da şükür napalım..

yok canım biliyorum ben unutmadığını. senin de hayat yoğun. benim de anlattığım gibi işte. işe girmek iyi geldi gerçekten.en azından canın istemese de süslenmek, bakımlı olmak zorundasın. ilk zamanlar cok sıkıcı oluyor ama sonra iyi geldiğini farkediyorsun. en azından bana öyle oldu. umarım daha da iyi olurum.

özlemcim sana da kolay gelsin. kiloları dert etme giderler. ben de 30 kilo almıştım ama şimdi 34 bedenim bak :)kızma bana üzmek için söylemiyorum ama Batu hareketlendikçe vereceksin kiloları merak etme.

nursimcim Allah sabır versin arkadaşına gerçekten çok zor dayanmak
içim cız etti denize sarıldım hemen düşüncesi bile çok kötü

demek lea hanım kreşe başladı hayırlı olsun inşallah alışır sende çok yoruluyorsun bi de taşınacaksın galiba Allah kolaylık versin

özlemcim sen bu tempo ile vereceksin zaten hiç merak etme uykusuz yorgun bi de batu paşa ohoo gitti bile fazlalıklar.))

ama asıl mesele karın bölgesi mavinin dediği gibi 5 kiloa da versek orası kalacak galiba ben gidiyorum her gün yürüyüşe aletler falan ama erimek zor açık havada iştahım açılıyor eve gelince acıkmış kurt gibi oluyorum:))

bilgecim ne güzel işte ya kendine bakmak moralini düzeltir dediğin gibi inşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak senin ve güzel kızın için..

Son düzenleme:
benim de ayağımda nasır çıktı demiştim ya cildiyeci ortopediye göndermişti taban çökmesi varmış ve ayak baş parmaklarım içe doğru dönüyormuş .yıllar içinde daha da dönecekmiş ve ameliyat olmak zorunda kalacakmışım yaşıma göre çok erken başlamış ..tabanlık verdi 2 ayağımada dar burunlu topuklu ayakkabı yasak ortopedik tabanlı düz ayakkabı giyecekmişim..canım sıkıldı biraz ama bi yandan da yürüyebildiğim ayaklarım olduğu için şükrettim napalım çok gerekirse arabada taşırım topukluyu düğünde seyranda çıkartır giyerim artık..

selam şekerler kaç gündür net çok yavaştı giremedim hiç:(((
bugün hızlanmış
aynı koşturmacalar var bizde de
nursim Allah sabır versin güç versin arkadaşına kimseye de yaşatmasın ne kötü
ela hanımın kreşi ve çekirdek aileniz de hayırlı olsun:)))))
demek konuşuyo cimcime bizde hala icraat yok baba, dede, bımbım bu su demek ,mama,abla,işine gelirse de anne,bikaç kez teyze dayı ve amca da dedi ama çoktandır demiyo
ananem erken yürüyen çocuğun ayağı dilinin önüne geçer geç konuşur diyo:))))))bi de heep güya hapşuruyo:)))kelimelerimiz bu kadar bu konuda babasına çekmiş çok konuşmuyo

sermest hayırlı olsun minik adımlarınız şimdi daha zorlaşıyo herşey az önce dışarı çıkardık çocukları tutup sarılmaya çalışıyo haşince onlar da korkup kaçıyolar yolda kimi görürse koşup bacağına yapışıyo

deniz başladım valla sanırım sigaraya emzirirken asla içmem diyodum ama sütü kesince şeytan a uydum:P

tuanay hayırlı olsun kursun oğluş şans getirsin inşallaahhh

özlem kilo veriliyo da karın için bişiler şart ben de 63 oldum ideal kilom 60 mış benim ama ben 58 falan olmak istiyorum ama karın hala hallolmuyo
sen okula gidip gelmeye iyice alış nasıl gittiğine sen bile inanamıcaksın
ama sanırım spor şart ta nasıll?????

öperim herkesleri çok çok efe uyurken işleri halletmeye çalışıym
sen başla bakalım anlatırsın bizede bizde yaparız :)ben gidemem nerdeee saat 6da evdeyim zaten spora zaman ayıramam oğluşuma ancak :)
yok canım biliyorum ben unutmadığını. senin de hayat yoğun. benim de anlattığım gibi işte. işe girmek iyi geldi gerçekten.en azından canın istemese de süslenmek, bakımlı olmak zorundasın. ilk zamanlar cok sıkıcı oluyor ama sonra iyi geldiğini farkediyorsun. en azından bana öyle oldu. umarım daha da iyi olurum.

özlemcim sana da kolay gelsin. kiloları dert etme giderler. ben de 30 kilo almıştım ama şimdi 34 bedenim bak :)kızma bana üzmek için söylemiyorum ama Batu hareketlendikçe vereceksin kiloları merak etme.
bende 75 ile tombiş bir hamiş olarak başaldım zaten şimdi 27 kilo verdim 73 oldum ama daha çok yolum var. 38 olsam yeter bana :)
demek lea hanım kreşe başladı hayırlı olsun inşallah alışır sende çok yoruluyorsun bi de taşınacaksın galiba Allah kolaylık versin

özlemcim sen bu tempo ile vereceksin zaten hiç merak etme uykusuz yorgun bi de batu paşa ohoo gitti bile fazlalıklar.))

ama asıl mesele karın bölgesi mavinin dediği gibi 5 kiloa da versek orası kalacak galiba ben gidiyorum her gün yürüyüşe aletler falan ama erimek zor açık havada iştahım açılıyor eve gelince acıkmış kurt gibi oluyorum:))

bilgecim ne güzel işte ya kendine bakmak moralini düzeltir dediğin gibi inşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak senin ve güzel kızın için..
ay batu zaten çok yaramaz ve hareketli yürüse kesin daha çok vereceğim eminimde onun hiç gayreti yok sağolsun :)
ne yapacağız bu karınlara ya :(
benim de ayağımda nasır çıktı demiştim ya cildiyeci ortopediye göndermişti taban çökmesi varmış ve ayak baş parmaklarım içe doğru dönüyormuş .yıllar içinde daha da dönecekmiş ve ameliyat olmak zorunda kalacakmışım yaşıma göre çok erken başlamış ..tabanlık verdi 2 ayağımada dar burunlu topuklu ayakkabı yasak ortopedik tabanlı düz ayakkabı giyecekmişim..canım sıkıldı biraz ama bi yandan da yürüyebildiğim ayaklarım olduğu için şükrettim napalım çok gerekirse arabada taşırım topukluyu düğünde seyranda çıkartır giyerim artık..

canım ya çok geçmiş olsun inaşlaah olmaz ameliyat falan ,gerek kalmaz umarım

herkese iyi haftalarrr...

denizcim canım gecmiş olsun.yinede sükür erken farkettin ilerlemeden.sen dikkat edersen kendine gerek kalmaz ameliyata filan.
bu arada 2 doktora gitmeden karar verme.ablama hipoglisemi teshisi kondu ilaça basladı inanılmaz bi diet verdiler filan cok korkuttular
neyse bi diabet uzmanına gitti garanti olsun diye.ne demiş biliyomusun tahlilerin cok iyi ne sekeri ne diyeti.düşün yani.artık tıpta güvenilmez bi hal aldı.
her konuda oldugu gibi.en iyisi bi ameliyat gibi kararlar için farklı doktorlardan görüş almak.ne de olsa para girdi mi işin içine iyi olmuyoooo
tabi bu benim fikrim.

özlemcim süper vermişsin sende bravo valla kalanı da gider bak yoğunluk ve koşuşturmadan :))

bebingim sağol canım haklısın doktorlara güven yok gerçekten zaten ne kendim ne de annemi 2 dr a gitmeden elletmem
hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek sen nasılsın işlerin nasıl?

öğlen burp ile konuştum dinleniyordu
dün yapılmış amniyosentez başarılı geçmiş
inşallah sonucu da olumlu çıkacak Allahın izniyle sağlıklı doğacak

kızlar ya bugün başıma ne geldi bir bilseniz, güler misin ağlar mısın durumu desem yeridir. okuldan erken çıktık kurs iptal edilince çünkü yoğun bir kar yağışı vardı . neyse servis geldi ,bindik,yola çıktık. çankırıya 20-25 km falan kalmıştı. ilk tren yolunu geçtik ki koca bir tır yolu kapatmış geçemedik. öyle olunca geri geri gelerek bir köy yoluna girdik.işte macera da burada başladı. herkes servisi süren öğretmenimize 'ya hocam ana yol iyiydi burada kalsak kimse bize bulamaz cümlesiyle herkes tedirgin oldu. biraz ilerledik e hadi derken ters yola girdiğimizi gördük.tekrar geri geri gelip yolu bulduk veeeeeeee bomba :) yokuş yukarı olan yolda kaldık. minibüsün yarısı indi itti bende 2. grupla indim :))) allahtan çıkardık yoksa orada kalmıştık ya v eçok üşüdüm boğazım inanılmaz ağrıyor :( ayyy minibüs bile ittim ya :)))))))))):1:

öğlen burp ile konuştum dinleniyordu
dün yapılmış amniyosentez başarılı geçmiş
inşallah sonucu da olumlu çıkacak Allahın izniyle sağlıklı doğacak
aaa bende arayacaktım yoğunluktan unuttum ya aklımdaydı halbuki, inşallah herşey çok güzel olacak eminim ben...
özlemcim süper vermişsin sende bravo valla kalanı da gider bak yoğunluk ve koşuşturmadan :))

verdim valla ama hala bir sürü var ya ver ver bitmiyor :) inşallah gidecek canım ya gitsin artık yiiiiiiiteeeeerrrrrrrr :))))))

selam.

burpcum inş.tertemiz çıkacak sonuçlarda sende güzel bir hamilelik geçireceksin sağlıkla alıcaksın minik kızını kollarına.biraz dinlen sonnra ararım seni.

denizcim geçmiş olsun bir arkadaşımdada var aynı sorun ayağının yan tarafından kemik dışa bayağı çıkmış,toplu katiyen giyinemiyor.ameliyat olması gerekiyor ama korkuyor,sende iyice araştırırsın zaten dr.un ne derse uygularsınız.

özlemim 25kilomuu ayyy bravo sana,incecik olmuşsun bile bundan sonrakile zaten kendiliğinden gider hiç merak etme.dün yaşadığınız servis macerasıda çok komik olmuş,deme ittin bile servisi:1:batum çook yakışıklı olmuş annesi,kocaman olmuş:nazar:maşallah kuzumaa bak yaşına gelicek nerdeyse ne kaldıkii,zaman işte öyle acımasızkii insan bazen çok üzülüyor büyüyo bide yavrum.

bizde vizeye başvurduk inş.kısmetse 31mart veya 1nisan meleğimin misafiriyizz,ada teyzesinin evinin haşatını çıkarmaya gidecek:1:bu arada melekde kulağından ameliyat olacak nisan ortası gibi,kulak zarında hafif bi delik varmış,şimdi kocaman olmuş.dr.u kesin ameliyat demiş ve 6saat sürüyomuş ameliyat,Allah yardımcısı olsun dua edelim dostumuza..

ayşencim maşallah oğluşunaa kocama olmuş bak azıcık bi vakit kaldı,isim düşündünüzmü ne olacak yakışıklının ismi?

nucihan arkadaşının ve sizin başınız sağolsun çok zordur Allah yardımcıısı olsun bol sabır..ela'nında kreşi hayırlı olsun,:1:tam günmü kalıyor nasıl memnunmusunuz?

merhaba fıstıklar pazartesi amniyosentezimizi olduk çok profesyonel bir doç. yaptı okadar kolay ve rahattıki binlerce şükür bebişim bir sıkıntı yaşamadı sonrasındada baktık pıtpıtları atıyordu zaten şu an bile hissediyorum hissettikçede içim rahatlıyor 5 gün rapor aldım dinleniyorum nasıl dinlenmeyse işyerinden rahat bırakmıyorlar
bu dinlenme olayını çok sevdim her gün bir ablam geldi yanıma onlarla kaynattık evde normalde pek gelmezlerdi demek böyle bahane gerekiyormuş
cumartesi doktor kontrolüm var gene birde hamilelik kursuna yazıldık yarın akşam başlıyor üşenmezsek gideriz
şimdi tek hedefim 2-3 hafta sonra amniyosentez sonuçlarımın temiz çıkması inşallah teyzeleri bebişim sağlıklıdır :(

kızlarr işte bizden yemekden bir görüntü:)fot.dan çektiğim için sevim ve yeşimin ortasınaa koca bi ışık yansıdı ama bakın yeşime şimdiden annelik ne çok yakışmışş:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah ona.darısı meleğime ve elifime..

Selam kızlar,herkes iyidir inşallah.Burpcum,bugün konuştuk seninle,benimde içim çok rahat,çok güzel gelecek sonucun ve derin bir ohhhhh çekeceksiniz inşallah...Hep birlikte çekeceğiz,mutlu olacağız...Bu arada fotonuz çok güzel,yeşime çok yakışmış hamişlik:nazar:,sevimi de çok özlediğimi farkettim,meleğimi de...Semracım,isim konusu hala çözülebilmiş değil.Ne zormuş yaaa kendi bebeğine isim bulmak.Neyse sağlıkla gelsinde artık koyacağız birşey...Benim de bugün kasıklarım ağrıdı biraz.Göbüş büyüdükçe ağrı ve kasılmalar artıyor sanıyorum.Paso yattım annemde,dershaneye gitmedim.Bizden haberler böyle,hepinizi öpüyorum şekerler,görüşürüz....

Back
X