Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hadi inşallah güzel kaliteli yumoşlar büyüsün ve sonuda güzel olsun güzel haberlerle dolsun sayfamız:)):1hug:

canım benim ya seni anlıyorum demek çok zor bende aynı şeyleri düşünürüm eğer sonuç olumsuz olursa akşam yine bunalımlardaydım ağladım bir yandan da titriyorum soğuktan eşimde çok destek ama insanın elinde değil hiç olmasa bile ben seninle mutluyum dedi ama şimdi böyle düşünüyorsun dedim ee tabiki öyle söyleyecek teselli etmek için ama ben daha şimdiden o güne hazırlamaya çalışıyorum kendimi kasıklarım ağrıyor ara ara sankia det olacakmışım ki bir tuah durumdayım olmazsa da uzun bir süre kafamdan atarım herhalde eşimde yeter ki iste arabayı satalım bitene kadar yapalım tüp bebek dedi ama hiç hazır değilim yeni bir serüvene
ay şöyle bir baktımda sanki negatifte ne yapacağım ona bile karar vermişim..
klava: yı hakettim yinesenağlama

birazdan duamı okuyacağım 14 olacak allahın izniyle kaldı 27..
yine elektrikler giderse giremeyebilirim kızlar..

selam kızlar bende zopalık oldum di mi
dun aksam netimiz yoktu.giremedim bi türlü.
bugun sabah arkadaslarla kahvaltıya gittik.sonrada dukkan kalabalıktı.simdi fırsat buldum.
masallah ilerlemişssiniz.
önce okudum bayagı oyaladı ben duamı cok ihmal ettim...

hava cok soğuk kızlar di mi yaaaaa
gecen hafta telefonum bozaulmuştu yeniledik ama bazı numaralar kaybolmuş..
tabi tuanayında hala girmemiş nete
cok merak ediyorum ya

bende 2 gündür mutfak temizliyorum bitti sayılır, yarın pencereler ve ertes günde evi temizlerim diyorum .. yormayacağım kendimi yavaş yavaş yapıyorum... sen ne güzel hallretmişsin:) e2 de inşallah iyi çıkar canım ya....

canım ya eşimde aynı şeyi söylüyor oohh ne güzel yan gel yat diyor ama evin işi bitiyor mu:)) tabi o yapmadığından herşey önüne geldiğinden hiçbir şeyden haberi yok:))
internet gerçekten büyük nimet ya işkence yok sayesinde...
canım seni çok iyi anlıyorum ama umutsuzluğa yer yok ne olur kendini hazırla ve öyle başla... eğer eşin de isterse ertele 1-2 ay ama sen iyi başla olur mu?

ay özlemcim ne zman ki suratım asık moral bozuk ki şu anda daha yeni ısınıyorum ellerim buz kesti hep güldürüyorsun beni yaw..
inşallah ilki olsun da ikinciye bakarız

gül bitanem ya... içini ısıttıysam ne mutlu bana:)

özelden tekrar atarım sana o zaman...

canım benim sana birşey söylemek istiyorum hani demiştim hatırlasan yan komşum hamiş diye.. işte o belki 10 -15 gün tutturdu karnım ağrıyor diye kasılmalar falan ay bir adet olsamda kurtulsam derken hamiş çıktı:)) o nedenle sıkma canını ya senin neden öyle olmasın onu bırak benimde ayn olmuştu normalde ağrı bilmem adette hamiş kaldığımda ağrımıştı kasıklarım:)
eşlerimiz gerçekten hep yanımızdalar rabbim bize çok büyük bir hediye zaten vermiş birde onların bir parçasını içimizde taşımamıza ve bu sevdiğimiz adamlara hediye etmemize izin verirse çokkkk güzel olur... ben inanıyorum olacak hepimizin olacak inşallah.......
şimdi düşüncelerin için çok erken öyle olursa da biz yine buradayız ve seninleyiz.. ama şunu söyleyeyim ki biz cuma burada çığlık çığlığa kalacağız....:lepi:

ooohhhhhh sabah kahvaltıları falan sen ye ye bu sene sonunda yuvarlanacaksın:)))

herkes yemek saati kabuguna cekilmiş sanırsam...
ben aksam girmeye calısıcam ama anneme yemege gidicez bide günü var pasta yapmam lazım...
aklımda sizde kalıcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…