gerçekten heryer çok soğuk burda kar yok ama kuru ayaz var eve gelene kadar resmen dondum işime 15 dk mesafede evim iiki öyle yoksa kesinlikle dışarı çıkılmaz....karnımı doyurdum şimdide çay koyucam dizi izliycez eşimle biraz keyif zamanı yani...
özlemcim tüm yorgunluğum bitti; yarında akşama kadar evdeyim sanırım öğlene kadarda yatarım bir hafta hep erken kalktım, yarın acısını fazlasıyla çıkarıcam....
aaaaaaaa bugün hiç kimse girmemiş nerdesiniz kızlar ya... soğuktan mı yoksa:)))
bu arada ablamla konustum ikinci cocuğu istiyorlar birkaç aydır deniyorlar olmadı o kadar üzgün ki şimdi beni daha iyi anlıyor ama tamaen anlaması imkansız...
ben ona teselli veriyorum..
hayır efendim bu doğsun onu 2. çocukta kullanırsın...
iyi bakalım:)) nasıl kızımız hoş değil mi?hihoyyyt
kızlaaar bugün kursa gittim oradan işe gittim birde diişçiye gittim ama hiç bir şey eve dönüş yolcuuluğu kadar zor olmadı otobüsler kaza yaptı metrobüse kadar soğukta yürümek zorunda kaldım metrobüsten sonra evime giden otobüsü bekledim bayaa oda yarı yolda bıraktı sonra taksi aradım taksi yokuşlarda kaydı kaç tane kaza atlattı sonunda eve attım kendimi sıcak çorba içtim hemen şimdi aklım eşimde aynı güzergahlar onu bekliyor büyükşehir insanı tüketiyor kızlar yaaa
gerçekten heryer çok soğuk burda kar yok ama kuru ayaz var eve gelene kadar resmen dondum işime 15 dk mesafede evim iiki öyle yoksa kesinlikle dışarı çıkılmaz....karnımı doyurdum şimdide çay koyucam dizi izliycez eşimle biraz keyif zamanı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?