Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben aşılama bölümüne bir konu daha açtım ama
asla sizi ihmal etmem..kızmayın bana merak ediyorum ondan açtım ..

konunun içeriği ne ? neden ihtiyaç duydun? ayy canım ya niye ihmal edesin olur ne olacak yani bende zayıflama bölümüne uğruyorum burayı yanıtladıktan sonra:))) ama ihmal yok... orayıda 1-2 güne bırakırım çünkü yarın o diyet bitiyor:))) gerçi mavişim ve diğer arkadaşım azcık bozdurdular ama olsun... bir daha gittiğimde ne yaptıysa hepsini yiyeceğim söz verdim....

canım benim konum ne olur çukulata kisti ameliyatı olup aşılama ile hamile kalan var mı diye..
işte ne bileyim aklımda yoktu bir anda oldu herşey memur bey:)

günaydın kızlar azcık geç kaldım bugün
kahvaltı yaptık ortalığı toparla nevresim değiştir derken bu zamana kaldım
özlem ben de bozmadın diyeti azcık boozdum falan deme:)))
az sonra dışarı çıkıcakmışız eşim plan yapmış:)))
yarın annesi geliyo ya şimdidn moral vermeyi planlıyo sanırım:)))))

günaydın canım... ne güzel bugün havada güzel gezin bakalım... eee tabi moral versin :))

vercek tabi niye çıldırıyorum sank iben
hiç bahsetmiyo da yarın geliyo falan diye:)))
yazık acıdım kocama ama napıym kötü gelinim işte:))))

vercek tabi niye çıldırıyorum sank iben
hiç bahsetmiyo da yarın geliyo falan diye:)))
yazık acıdım kocama ama napıym kötü gelinim işte:))))

canım hayırlı olsun ağır misafirin gözün aydın bol bol gezdirirsin artık kayınvalideciğini hazır havalar böyle güzel giderken kolay gelsin sana :)))

ay merhaba kızlar hepinize iyi pazarlar bugün gerçekten hava çok güzel kocacıklarınızı kandırıp güzel havanın tadını çıkarın yeni haftaya bol bol moral depolayın valla ben öyla yapıcam birazdan hadi herkesi öpüyorum :)))

oh ne güzel pazar kahvaltıları gezmeler
bende pazara gidicem hava gerçekten çok güzel
herkese iyi pazarlar

selam kızlar.

bugün hiç giremedim,sabah arkadaşlarımızı kahvaltıya davet etmiştik,sabah 7 buçukda kalktım kahvaltı falan hazırladım,kocişde terası yıkadı,gerçi ben yıkamıştım temizdi ama olsun.masayı hazırladık güzel kahvaltı yaptık.sonra kocişler ayrı çıktı biz ayrı çıktık,daha sonra tekrar buluşup yemek yedik.kociş maça gitti bugün fenerin maçı var stada gitti.bende okiyim dedim,iyi kaynatmışsınız.
aramıza yeni arkadaş katılmış hoşgeldin.
bebingcim hiç girmemiş bugün.yoklamada yok yazıldın haberin olsun.
burpcum ne güzel adadasın bugün istanbul yanıyordu,iyi yapmışsınız.
denzicim sen yeni konular açsanda burayı boşlamazsın,burası bağımlılık yapıo.
kızlar ben biraz uyuyorum,akşama konuşuıruz.

ohhhhhhh semracım ya ne güzel özendim valla... bende çok halsizim bugün nedense....

ama kızlar lütfen nerdesiniz yawwww?neyse bugün size izin,pazardı,gezdiniz heralde yoruldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…