Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim ben de merem suresini okuyunca öyle yapıyorum tek okuyunca örtüsüz okuyorum Allah kalbimizi biliyor kabul ediyordur
aman canım sen yine de eşimin çocuğu olsun diye söyleme Allah korusun nolur nolmazlmaz:

evet paylaşınca daha kolay oluyor benim sağ olsun 2000 kayınvalidem okudu niyeti biliyor tabi kalanı da annemle ben tamamlıyoruz

denizcim ben de merem suresini okuyunca öyle yapıyorum tek okuyunca örtüsüz okuyorum Allah kalbimizi biliyor kabul ediyordur
aman canım sen yine de eşimin çocuğu olsun diye söyleme Allah korusun nolur nolmazlmaz:

amin canım inşallah kabule der hepimizinkini ..yok canım espri tabiki güya benim çocuğum olmuyor demiyecekmişim eşimin olmuyor diyecekmişim kendimi kurtaracakmışım töbe yarabbim benimki çok fena vardır böyle esprileri..

evet paylaşınca daha kolay oluyor benim sağ olsun 2000 kayınvalidem okudu niyeti biliyor tabi kalanı da annemle ben tamamlıyoruz

paylaşınca daha kolay tabi canım benim nasılsa bebiş falan olduğu yok zamanım bol bitiririm birara

sevimcim sen aşılamaya ara vermiştin dimi yanlış hatırlamıyorum umarım..

canım ben aşıları bitirdim şimdi tüp denyecegim adet olmayı bekliyorum hormon testleri için yarın olurum heraldesalıgünüde testlere baslarım tekrardan allah isteyen herkeze nasip etsin aralarında banada

semracım ya niye sinir oluyorsun burp gelmiyorsa sen ona git:)))
ne güzel canım ya adacık büyümüş demek.... sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin....

ay mavişim ya aşkol yani kızım konuşabilen bir fil yavrusuyum ya:))) ama çok teşekkür ederim çok cici bir ev sahibisin tanıştıktan sonra ne kadar geç kaldığımı fark ettim en kısa zamanda bende bekliyorum...

mavişim ya ne güzel tarif etmişsin sen beni öyle valla açıkçası bende seni çok beğendim sende çok güzelsin canım arkadaşım benim... zaten diğer özellikler benzer olduğundan ve sende anlattığından gerek duymadım canım:))

nerdesiniz kızlaaar
öözleeeem dönemediniz mi eve???

yeni geldik sayılır canım ya 23'tü oradan çıktık... sen nasılsın neler yaptın? senden sonra birde o çiğ köfte yaptılar illa ye ama dedim diyetteyim yok hafta sonu olmaz dedi ,dedi ama ben sadece 2tane yedim (( başka hiçbir şeye elimi bile sürmedim...

canım durumunu çok iyi anlıyorum bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp 8 haftalıkken kaybettim Allah sabır versin hepimize

canım çok teşekkür ederim ... rabbim inşallah yeniden gönderir minik melekleri... bu arada aramıza hoş geldin canım...

binlerce kalori aldım gece gece
nasıl yapışıp kalacak bunlar((((
şipşişko olucam yaaaaaaaaaaaa
sinir oldum kendime gece gece yemek zorundamıydım??????????

canım benim ya sen zaten incaciksin o bel bölgene spor yap birşeyin kalmaz zaten 1-2 haftada düzelir ne var sende ya....

kızlar ben aşılama bölümüne bir konu daha açtım ama
asla sizi ihmal etmem..kızmayın bana merak ediyorum ondan açtım ..

ohhhhhhh ne güzel sohbetler geçmmiş yine ben geç kaldım diye okudum sadece:))

nursim canım tedavin şimdiden hayırlı olsun....

özlemcim nasıl geçti günün
bizi de göstermişsin sağol arkadaşım..

çok güzel geçti sağolsun maviş çok tatli bir ev sahibi ve benim gibi ya da her öğretmen gibi konuşkan valla dediği gibi hiç susmadık:)) ee ilk defa görünce herşeyi konuşalım mı dedik ne? gerçi çok önceden tanıyormuşum gibiydi şahsen hiç yabancılık çekmedim:))) evet adlarınızı söylediğimde şaşırdı tabi o nedenle nickleri kullandık:)) hepinizi çok beğendi hepsi de çok güzel allah çirkin şansı versin dedi:))) kulaklarınızı çınlattık tabi ... bir program varmış biz kaçırdık tabi eee konuşmaktan saate bakmak aklımıza gelmedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…