tuanaycım biz ist samandıra semtindeyiz burası aynı köy gibi benim sacım kurulu herzaman istedigim de katmer çökelikli yapıyom yaz geldimide bahceyle ugrasıyoz kıvırcıgımı maydonozumu topladım bi güzel salata yaptım sarmanın yanına vallaha kendin ellerinle yapınca domatesi patlıcanı pancarı biber ayrı bi güzel en azından hormonlu olmadıgını biliyorum bugün salatalıkla kabak ektik kıvırcık fideledik ben bahçivan oldum yani
Kızlar,benimde eşimde hep sperm hareketliliği problemi vardı.Çift taraflı varikosel ameliyatı bile oldu.Ama fazla bir işimize yaramadı.Sayımız iyiydi ama astenospermi vardı.Ve 2 aydır bir ilaç kullandık.Bu hafta spermiogram yapıldı.Sonuç normospermi.Çok şükür ki,herşey normal.Bitkisel bir ilaç kullandık.3 yıldır uğraştığımız spermler ,Allaha çok şükür ki,normale geldi.
iyisabahlar herkese.ben yine uyandım kızlar.görümcem doğuma girmiş,haber geldi.şuan doğumda,inşallah biran önce kurtulur.benide uyku tutmadı,sütümü içiyorum,birazdan kociş işe gide onu gönderip yatarım.şimdiden:
GGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNAAAAAAAAAAYYYYYYYDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNN!!!!!!!!
semracım hayırlısı olsun güle güle büyüsün bebiş senin de çok az kaldı sen de hayırlısıyla kolay bir doğum yapıp kucağına alırsın inşallah
mavicim senin de tree line ın düzelmesine çok sevindim yumurtanın küçük olmasına bakma geç de olsa çatlayabilir sen çalışmalarını ihmal etme yine de adet olana kadar devam:kedi:
selam millet ben geç kaldım yine ama evde değildim
ayaklarım ağrıyor çok yoruldum
burpcum çok sağol inşallah geldiğinde güzel haberi vermek nasip olur olmasa da olur napalım alıştık artık kısmet ne zamansa o zamana..
bizde arkadaşlarla pazar planı yaptık herkes eşli ama bende gideceğim annelerde gelecek pikniğe gideceğiz ama yer konbusunda daha karar veremedik 4,5 aile gidiyoruz:))ben yarım oluyorum çocuk da var bir sürü ama iyi gelecek eminim..
bebişim gündüz inan pc yi bile açmıyorum ama bundan sonra girerim..iyi eğlenceler sana canım şu saatte sahnede zıplıyor musun yoksa:))
sevimcim okudumda bende çok güldüm gerçekten süper bir cümle orta katı kiraya vermek inşallah verelimde artık bizde rahatlayalım..
özlemcim varmış mıdır acaba?
gamze kayınvalide peşinde nursimde girmedi yumoşlar toplanmıştır noldu acaba ya da ben mi kaçırdım..
veeeee tuanayım çok güzel bi haber hemde süper bu karışımı bende senden alacağı ama elden şekerim böyle yazıyla değil..onun için hafta içi seni kahvaltıya davet ediyorum :))
pazartesi hariç hangi gün uygun olursa sonraki hafta eşim geliyor ve gelir gelmez izne çıkıyor 25 gün:))
semracım iyi yapmışsın gitmemişsin ne güzel olmuştur ada mızın odası..sağlıkla büyüsün yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın..
nbnh nasılsın
nasıl geçti iş görüşmen
send emi bıraktın doktro işlerini
kızlar benim olmadı.kısmet değilmiş.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim.umarım herkes en kısa sürede bebişine kavuşur.
güle güle giysin Ada hanım ve Ata bey:))))))
kızlar ya benim yine o sıvı gelmiş ama yine azcık kanlı kalitesiz yumurtadan oluyomuş sanırım
az araştırıym da gelirim yine
iyigeceler özlemcim.sıkma canını sabah erkenden kalkar duşunu alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?