Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim tuanaayyy
darısı bizim spermlerin başınaaa
bitkisel ilacı yazarmısın???deneyelim biz de:)))))
bebiş yakındır o zaman sende sakın hap map içme:)))))))))))

tuanaycım biz ist samandıra semtindeyiz burası aynı köy gibi benim sacım kurulu herzaman istedigim de katmer çökelikli yapıyom yaz geldimide bahceyle ugrasıyoz kıvırcıgımı maydonozumu topladım bi güzel salata yaptım sarmanın yanına vallaha kendin ellerinle yapınca domatesi patlıcanı pancarı biber ayrı bi güzel en azından hormonlu olmadıgını biliyorum bugün salatalıkla kabak ektik kıvırcık fideledik ben bahçivan oldum yani

ağzım sulandı seviiiiim yaza geliym de katmer yap bana :)))
ya da yok hamile ol da hiiiç uğraşma yeşillik toplayıp yiyelim:))))

kendimi yenilediim kızlaar :))))))))))))))
avatarımla başladım makus talihimi de değiştiririm inşallah:)))))))))

süppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!delikafadulden,delikafadulden,delikafadulden

sositososito:dance::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçok sevindim,sıra geldi bebişe..

selam millet ben geç kaldım yine ama evde değildim
ayaklarım ağrıyor çok yoruldum
burpcum çok sağol inşallah geldiğinde güzel haberi vermek nasip olur olmasa da olur napalım alıştık artık kısmet ne zamansa o zamana..
bizde arkadaşlarla pazar planı yaptık herkes eşli ama bende gideceğim annelerde gelecek pikniğe gideceğiz ama yer konbusunda daha karar veremedik 4,5 aile gidiyoruz:))ben yarım oluyorum çocuk da var bir sürü ama iyi gelecek eminim..
bebişim gündüz inan pc yi bile açmıyorum ama bundan sonra girerim..iyi eğlenceler sana canım şu saatte sahnede zıplıyor musun yoksa:))
sevimcim okudumda bende çok güldüm gerçekten süper bir cümle orta katı kiraya vermek inşallah verelimde artık bizde rahatlayalım..
özlemcim varmış mıdır acaba?
gamze kayınvalide peşinde nursimde girmedi yumoşlar toplanmıştır noldu acaba ya da ben mi kaçırdım..
veeeee tuanayım çok güzel bi haber hemde süper bu karışımı bende senden alacağı ama elden şekerim böyle yazıyla değil..onun için hafta içi seni kahvaltıya davet ediyorum :))
pazartesi hariç hangi gün uygun olursa sonraki hafta eşim geliyor ve gelir gelmez izne çıkıyor 25 gün:))
semracım iyi yapmışsın gitmemişsin ne güzel olmuştur ada mızın odası..sağlıkla büyüsün yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın..

Son düzenleme:

semracım hayırlısı olsun güle güle büyüsün bebiş senin de çok az kaldı sen de hayırlısıyla kolay bir doğum yapıp kucağına alırsın inşallah

mavicim senin de tree line ın düzelmesine çok sevindim yumurtanın küçük olmasına bakma geç de olsa çatlayabilir sen çalışmalarını ihmal etme yine de adet olana kadar devam:kedi:

amin canım,inşallah.:Saruboceq:çok sağol tatlım.

sağol denizcim,allahım sizde böyle yorgunluklar nasip eder inşallah.:Saruboceq:

bebeğimden kalan herşeyi yırtıp attım parçaladım resmen
ne kalmıştı ki zaten
kopkoyu 2 çizgili test
kan testi sonucu
2 tane ultrason resmi
ona yazdığım ve yarım kalan günlüğüm
kötü oldum yine ben((
hiç gelmeyecek bi daha sanıyorum
eşim de evde değil gelince kızacak taşınırken atalım demiştim izin vermemişti
içim acıyo yine yaaa
sızısı hiç geçmiyo
Allah mucizesini göndermişti ve biz kaybettik onu
nasıl dayandım nasıl durdum ben
nasıl günlük koşuşturmalarla oyaladım kendimi
Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

gece gece yapılır mı bu şimdi
kendine eziyet ediyorsun
allahın takdiri tabiki kolay değil bana söylemesi kolay amaelden gelen birşey yok
sen niye kaybedesin bebeğini allahım ne yazdıysa o oldu
eşin yok bunalım takılıyorsun anlaşıldı ama bu kadar üzme kendini allah korusun ölümler oluyorda günlük ahyata dönülüyor malesef doğanın kanunu..
en kısa zamanda verecek rabbim hepimize inşallah..

inşallah öyle olur deniz
hepimiz için
hemen toparladım kürtaj olunca çok üzülemedim yaşayamadım üzüntümü güçlü göründüm hep
değerlerin düzeldiğine mi güvendim şokla anlamadım mı bilmiyorum güçlü oldum
ama şimdi o günden daha üzgünüm

hala o günde yaşıyorsun o yüzden üzgünsün..
bebeğin oldu zaman acın geçecek mi hayır geçmeyecek belki azalacak bu kadar aklına gelmeyecek..
uuff bende bunalımım zaten
bize ne zaman sıra gelecek
bu kadar zor mu ya hamile kalmak..
bi hamile kalsam herhalde dünyadaki en başarılı mutlu insanı ben olurum sanki yeni birşey bulmuş gibi..bu kadar uzak yani

nbnh nasılsın
nasıl geçti iş görüşmen
send emi bıraktın doktro işlerini

nbnh nasılsın
nasıl geçti iş görüşmen
send emi bıraktın doktro işlerini

iyiyim denizcim sen nasılsın geçmişi okumaya çalışıyorum günceli daha yakalayamadım tatilin nasıl geçti yumurtaların güzel büyümüş günlerini değerlendirmişsindir umarım güzel haberlerini bekliyorum
iş görüşmem de iyiydi işyerini taşıyacaklarmış 15-20 güne kadar belli olur dediler çalışma saatleri de fazla geldi bana biraz sabah 8 akşam 8 miş bakalım olursa da başlamayı düşünüyorum bebek olayından biraz uzaklaşırım dr işlerini ben de biraz isteyerek biraz zorunlu olarak bıraktım şimdilik hem çok sıkıldım bebing gibi hem de burda tüp bebek yaptıramayacağız eşimin izin alması zor bahsetmiştim biliyorsun 1 yıl sonra tayinimiz çıkıcak artık gideceğimiz şehirde yaptırırız diye düşünüyorum hayırlısı artık

görkemli çok üzüldüm canım kısmet değilmiş demek ki ne desem boş hayırlısı olsun Çok üzgünüm çoook

güle güle giysin Ada hanım ve Ata bey:))))))

kızlar ya benim yine o sıvı gelmiş ama yine azcık kanlı kalitesiz yumurtadan oluyomuş sanırım
az araştırıym da gelirim yine

mavicim bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde de lekelenme olabiliyor o günleri değerlendirmişsindir umarım:kedi:

denzicim inşallah aynı duyguları bizlerde yaşarız bir gün... eşinde ne yapsın merak ediyor işte inşallah güzel haberler vermek kısmet olur canım...
ay evet ya susuzluk kadar kötü bir şey yok valla rezil oldum yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…