Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim çok teşekkür ederim canım iyi geçti yolculuk... evet ev kirli kaldı bence:)))

burpum sanada teşekkür ederim canım... benim görümcelerim kardeş gibidir ya iyidir ikiside şimdi haksızlık edemem yani...

semracım hayırlı olsun canım güle güle kullansın fıstığım... 35. haftamızda hayırlı uğurlu olsun:)))

canım ya sıkma kendini bu kadar allahın takdiri sonuçta bizimde sınavımız buymuş... seni çok iyi anlıyorum kürtajdan sonra en az 6 ay beklemen gerek diyenlere gıcık oluyordum ne var sanki hemen olur benim bebeğim diyordum ne oldu 15 ay geçti bunu bile kabullendim yani zaman o kadar acımasız ki ve o kadar çabuk geçiyormuş ki anlamak mümkün değil... bende senin gibi hiç gelmeyecek diye düşünüyrum bazende içim umutla doluyor.... allah bizede emanetini inşallah gönderecek bir gün... allah o acıyı düşmanıma bile yaşatmasın... ben şimdi 9 aylık bir çocuk görsem benim yavrumda bu kadar olacaktı demekten, acaba kime benzerdi demekten kendimi alamıyorum... çivi çıkıyor ama izi kalıyor işte...:gitme:

herşeyin hayırlısı bitanem.... bunalım yapmayalım rahat olalımki gelsin bebiş böyle yaparsak gelmek ister mi ? sıra inşallah bizede gelecek.... sağlıklı olsun hayırlı olsunda gerisi boş neler neler var rabbim korusun....

hayırlısı olsun ..belki bu 1 senede kendisi gelir:))inşallah
zaten ne zaman yazıldıysa o zaman gelecek biz ne yaparsak boş..
inşallah işin de iyi olur kafanı dağıtırsın işine yoğunlaşırsın
sağol canım yumurtalar büyüdü buna bile seviniyorum hamile kalamasamda bu ay...inşallah çabalarımız boşa çıkmaz..

özlem varmışsınız sağ salim ne güzel arada yazacaksın bize de çok sevindim..

bazen yazdığın gibi düşünüyorum o zaman kendimi rahatlatıyorum
bazen de olmuyor insanın gel gitler yaşaması çok zor kendine söz geçiremiyorsun..
yine de bin şükür halimize..

bebingcim düğün nasıl geçti bende dün düğün videomu izledim ne heyecanla geçmiş çok güldüm hallerime..

mavim gel canım yazın yaparım sana katmer kafana takma demek kolay biliyorum ama olcak bizde hamile kalcaz deniz bebing özlem hepimiz kalcaz inş

selam kızlar sayfamızın 1000 olmasına cok az kalmıs yoksa yeni bir hedef mi belirlemek gerekicek yok mu orta katı kiraya veren....

sevimcim hayırlı olsun odanız mutlu saglıklı büyüüsün bebişiniz odasında.

burp um iyi gezmeler iyi gelicek sana bu haftasonu ozaman...
tadını cıkar canım.

özlemimi sag salim varmıssın cok sevindim guzel gecer sonuna kadar inş.

sanırım yazdıklarımla 1000.sayfayı ben bulurum bugun bilemiyorum tabi.

tuanayım super bi haber bu bitkisel karısımı merak ettim kim söyledi ve neler var içinde.canım sende hiç birseyi caktırmıyorsun sonra dan söylüyorsun olmuoyr ama dahada paylasımcı olmalısın sekerim.

denizim piknik sanada iyi gelicek.boşver kim kimle gelmiş colu coocuk onlar yorulurlar nalamazlar sen tadını cıkar.sonra senin de kafan sisecek zaten demek eşinin gelmesine cok az kaldı hadi hayırlsıı canım benim.sizin her kavusmanızda zamanın gectigini daha cok kavrıyorum

sevimcim samandıra nerde ben bilemedim.ama cok sanslısın ist gibi yerde bahcen oldugu için ürünlerini yetiştirebildiğin için.bebeişinde o bahcede buyusun inş.doğal doğal beslensin canım benim.
bu kadar iş yapma ya boser sende kolay pratik seyler yap.annnemde bahceyle ugrasıyor bilirim ne kadar yoruldugunu....

mavicim afiyet olsun sana.magnumu cok severim ama buyuk geliyor bayıyıor sonu beni.senin planın yok mu haftasonu.
.çok uzdun beni okurken aglıcaktım nerdeyse kıyama sana neden boyle oldunsen?
kürtajdan sonra psikolojik destek lazım bunu birkere daha anladım.canım o nu sen kaybetmedin sğlıklı olsa düşmezdi.doğal seleksiyon zayıfların yasama sansı olmuoyr yasada size cok zor olurdu canım ya.bu da senin sınavın lütfen kendine gel toparlan avatarında hoş olmuş yani.

sıra gelsin bana... ve düğüne...
öğleden sonra süslendim püslendim.
nikaha gittim.cok sadeydi hoştu.nikahı kıyanın aptallıkları olmasa daha iyiydi herşeyi birbirine karıstırdı.cok gulduk.
sonra pis boğazlıyım tuttu dugune gitmeden bisürü sey yedim.düğüne gittik.vurdun şarabın dibine hopladım zıpladım gecenin 2 sine kadar.oh be sefam olsun dedim yıllardır ya bu ay hamileysem diye sadece el çırpardım neleri kaçırmısım ben meger.herkes cok sasırdı tabi ne oluyor idye anlayamadılar.anlamak zorundada degiller zaten.yaşlılarla ilgim olmadıgı için bebek mevzuları acılmadan rahat bi akşam gecirdim.zaten hazırlıklıydım biliyorsunuz.
döktüm kurtlarımı.eve geldim herşey buraya kadar cok guzel di mi gecenin sonu kotu bitti ama hastanleik oluyordum.
Allah yaktı beni valla.yattık bi saat sonra kabus görmüş gibi sıcradım nasıl titriyorum terlemişim midem berbat yataktan kalkamıyorum tuvalette gecirdim sabaha kadar bi de panikliyorum hasta olunca carpıntı oluyorum hemen koçiş tosur tosur uyuyordu kıyamadım da uyandırmaya.sabah uyumusum bi kaç saat yine mide bulantısı sindirim sistemini bozmusum yediklerim dokundu herhalde zor dukkkanda duruyorum gidicem eve aksamustu yatıcam cunki akşam arkaadaslara gidicez benim yüzümden bugune ertelemi,şlerdi mecburen gidicem.

yine ben yine bir olay canlarım içki mi içmemeliym pis boğazlık mı etmemeliyim bilemedim ya.
simdide mal geldi onları halledeyim yine ugrarım

Bebing,tatlım geçmiş olsun canımm yaaaa,ama olsun,sonu kötü de olsa içinden geldiği gibi bir gece geçirmişsin,kendini özgür bırakmışsın...bugün sadece yoğurt,patates haşlaması falan ye de miden düzelsin.

Mavicim,kocaman bir dalga,senin gönlünü yalayıp geçmiş,ama şunu sakın unutma,herşey Rabbimin elinde.Ve bir kere olduysa yine olur ve bu sefer sımsıkı yapışırsın bebeğine ve asla bırakmazsın.Zaten o da seni bırakmaz.Sen rahat ve hazır olmaya bak şekercim, o gelip annesini bulacak....

Seviiimmmmm,sacı yak,ben geliyorum,çok acıktııııııııımmmmmmmmmm:sinifsinif:

sadece bebingim vaar:)))
bugün iyiyim temizlik falan yaptım öyle bazen bunalım geliyo özellikle yalnız olunca koyveriyorum kendimi başkasına hep güçlü görünmeliyim gibi geliyor:))))
tuanayım sen de sağol şu karışımı merak ettim yaz da biz de alalım belki faydası olur bize de

özlemim taaa oralardan yetişmiş canım beniiim:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…