kendimi yenilediim kızlaar :))))))))))))))
avatarımla başladım makus talihimi de değiştiririm inşallah:)))))))))
canım ya sıkma kendini bu kadar allahın takdiri sonuçta bizimde sınavımız buymuş... seni çok iyi anlıyorum kürtajdan sonra en az 6 ay beklemen gerek diyenlere gıcık oluyordum ne var sanki hemen olur benim bebeğim diyordum ne oldu 15 ay geçti bunu bile kabullendim yani zaman o kadar acımasız ki ve o kadar çabuk geçiyormuş ki anlamak mümkün değil... bende senin gibi hiç gelmeyecek diye düşünüyrum bazende içim umutla doluyor.... allah bizede emanetini inşallah gönderecek bir gün... allah o acıyı düşmanıma bile yaşatmasın... ben şimdi 9 aylık bir çocuk görsem benim yavrumda bu kadar olacaktı demekten, acaba kime benzerdi demekten kendimi alamıyorum... çivi çıkıyor ama izi kalıyor işte...:gitme:bebeğimden kalan herşeyi yırtıp attım parçaladım resmen
ne kalmıştı ki zaten
kopkoyu 2 çizgili test
kan testi sonucu
2 tane ultrason resmi
ona yazdığım ve yarım kalan günlüğüm
kötü oldum yine ben((
hiç gelmeyecek bi daha sanıyorum
eşim de evde değil gelince kızacak taşınırken atalım demiştim izin vermemişti
içim acıyo yine yaaa
sızısı hiç geçmiyo
Allah mucizesini göndermişti ve biz kaybettik onu
nasıl dayandım nasıl durdum ben
nasıl günlük koşuşturmalarla oyaladım kendimi
Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
hala o günde yaşıyorsun o yüzden üzgünsün..
bebeğin oldu zaman acın geçecek mi hayır geçmeyecek belki azalacak bu kadar aklına gelmeyecek..
uuff bende bunalımım zaten
bize ne zaman sıra gelecek
bu kadar zor mu ya hamile kalmak..
bi hamile kalsam herhalde dünyadaki en başarılı mutlu insanı ben olurum sanki yeni birşey bulmuş gibi..bu kadar uzak yani
iyiyim denizcim sen nasılsın geçmişi okumaya çalışıyorum günceli daha yakalayamadım tatilin nasıl geçti yumurtaların güzel büyümüş günlerini değerlendirmişsindir umarım güzel haberlerini bekliyorum
iş görüşmem de iyiydi işyerini taşıyacaklarmış 15-20 güne kadar belli olur dediler çalışma saatleri de fazla geldi bana biraz sabah 8 akşam 8 miş bakalım olursa da başlamayı düşünüyorum bebek olayından biraz uzaklaşırım dr işlerini ben de biraz isteyerek biraz zorunlu olarak bıraktım şimdilik hem çok sıkıldım bebing gibi hem de burda tüp bebek yaptıramayacağız eşimin izin alması zor bahsetmiştim biliyorsun 1 yıl sonra tayinimiz çıkıcak artık gideceğimiz şehirde yaptırırız diye düşünüyorum hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?