melekcim herhangi bir ilaç kullandın mı bu dönemde belki ondan olmuştur
inşallah düzeni bozacak kist gibi birşey çıkmamıştır.
bilmiyorum canim belki yurdisinda kaldigin icin yapiyordu bana herhangi gibi bisey demedi canim eger yumurtalarim yine yüksek olursa 3 tane embryo yerlestirecek yani ücüz olacak ama birini gelisimini 10cu haftata durmamiz gerekiyor öyle dedi doktor.
yok canim hicbisey kullanmadim ay insallah kötü bisey degildir aksam acilemi gitsem ne yapsam
sagol canım elden bişey gelmiyo zaten allah kimsenin evladının acısını göstermesinsevimcigim cok üzüldüm keske elmizden bisey gelsede yapsak canim
sevim tekrar başın sağ olsun çok zor tam tedavi üzeri moralin bozuldu ama bozulmayacak gibid eğil ki..allah sabır versin size..mekanları cennet olsun..
sagol canım elden bişey gelmiyo zaten allah kimsenin evladının acısını göstermesinsevimcigim cok üzüldüm keske elmizden bisey gelsede yapsak canim
sevim tekrar başın sağ olsun çok zor tam tedavi üzeri moralin bozuldu ama bozulmayacak gibid eğil ki..allah sabır versin size..mekanları cennet olsun..
melekcim sen şubatta yasa çıkmadan yaptırdın 3 tane koyulmuş ama
yasa martta çıktı galiba senin doktorun tolerans gösterecek..
birde bu kadar kesin konuşup üçüz olacak diye garanti vermesi garip geldi bana..
senin şubatta yaptırdığın ve düşen üçüz müydü..onu ben kaçırdım galiba..
inşallah sağlıklı olsun tek olsun devamını getirsin rabbim..
acilde bakarlar mı ki?ağrın var mı ?
normla bir kadın doğum muayenehaneisne gitsen..hem kontrolden geçmiş olursun...düşükten sonra gittin mi hiç doktora?
sagol canım elden bişey gelmiyo zaten allah kimsenin evladının acısını göstermesin
amin canım
melecim dikkat et canım aman sogan suyu iç tedavi öncesi bişey olmasın
melek sen yine yumurtlama zamanı denk gelip birlikte oluyorsun..benim 2009 eylül ve ekimde aşılama oldu sonra eşim bir gitti aralık sonunda geldi o geldiğinde iğnelere başladım tüp bebk oldu zaten yasaktı..sonra bir gitti mayısta geldi gelir zaten ya hastayımdır sonra yumurtlama dönemi görev çıkar bir ben mersine gittim tuanayım sağ olsun doktora götürdü çatlatma iğnesi oldum bir heves o da olmadı zaten..sonra aşılama da yasaktı..şimdi de gitti koca bir yumurtlama dönemi..çok mu takıyorum hesap yapıyorum bilmiyorum..artık hayatım düzene girsin istiyorum diken üstünde bir hayat..
sanki şu anda yaşadığım hayat benim değilde hamile kalırsam hayatı yaşamaya hak kazanacağım gibi geliyor..zafer kazanacağım herşeye karşı sanki..ama benim ,içime doğanlar hep çıkardı..yıllar önce bekarken ameliyat olduğumda hep içimde korku vardı ya olmazsa diye ..
kızlar hepinize ayrıayrı teşekkür ederiz.şuankızım kucağımda,çok güzel bbir duygu.anlatamam...doğumhanede hepinize ayrı ayrı dua ettim.allah hepinize adagibi güzel evlat nasip etsin.rabbime çok şükür,dediğiniz gibi tek avazda kurtuldum,kızım tam gününde geldi.normal doğum çok güzel bişey,aynı gün eskisi gibi oldum.sadece süt sorunu yaşıyoruz,onuda aşıcaz inşallah.dualarım sizlerle,lütfen sizde bizedua edin.
Kızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?