Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim herhangi bir ilaç kullandın mı bu dönemde belki ondan olmuştur
inşallah düzeni bozacak kist gibi birşey çıkmamıştır.

bebingcim döktürmüşsün..ben annemi sağlık ocağına götürdüm ilçaları avrdı
perşembede hastaneye götüreceğim rahatsız biraz ..tuanayım sağ olsun iyi bir hastanede tanıdığı varmış randevu aldım oraya götüreceğim..

melekcim sen şubatta yasa çıkmadan yaptırdın 3 tane koyulmuş ama
yasa martta çıktı galiba senin doktorun tolerans gösterecek..
birde bu kadar kesin konuşup üçüz olacak diye garanti vermesi garip geldi bana..
senin şubatta yaptırdığın ve düşen üçüz müydü..onu ben kaçırdım galiba..
inşallah sağlıklı olsun tek olsun devamını getirsin rabbim..

mavi şu preseed i sen hangi siteden aldın br çok yer varmı arkadşlara söyledim alcaklar marmarise göndrerirlermi inş onlarda senin gibi hemen hamiş kalırlar kızlar okadar çok arkadaşım varki bizm gibi sorunu olan hepsine söyledim ilacı onlarda arştırıyorlar alcaklar ama sahtekarlar varya internette sahtesi olmasın yazık bazılarının durumu iyi ama bazıların kötü

yok canim hicbisey kullanmadim ay insallah kötü bisey degildir aksam acilemi gitsem ne yapsam

acilde bakarlar mı ki?ağrın var mı ?

normla bir kadın doğum muayenehaneisne gitsen..hem kontrolden geçmiş olursun...düşükten sonra gittin mi hiç doktora?

sevimcigim cok üzüldüm keske elmizden bisey gelsede yapsak canim
sagol canım elden bişey gelmiyo zaten allah kimsenin evladının acısını göstermesin
sevim tekrar başın sağ olsun çok zor tam tedavi üzeri moralin bozuldu ama bozulmayacak gibid eğil ki..allah sabır versin size..mekanları cennet olsun..

amin canım
melecim dikkat et canım aman sogan suyu iç tedavi öncesi bişey olmasın

sevimcigim cok üzüldüm keske elmizden bisey gelsede yapsak canim
sagol canım elden bişey gelmiyo zaten allah kimsenin evladının acısını göstermesin
sevim tekrar başın sağ olsun çok zor tam tedavi üzeri moralin bozuldu ama bozulmayacak gibid eğil ki..allah sabır versin size..mekanları cennet olsun..

amin canım

evet canim ücüzdü ama doktorum illaki ücüz olacak diye bisey demedi sadece isini biraz daha garantiye almak icin yapti bebeklerde biri yada ikisi düserse yine elimizde biri kalir diye eger 3de tutarsa birinin gelisimini mecburen durdurmam gerektiginide söyledi canim

hayırlısını olsun melekcim inşallah gerek kalmaz sağlıklı olur hepsi ya da ikisi:))
bend eçok isterim ama bir taneden umudum yok ki 2 tane olsun:)

sevim sne beni ekle kız senden çok var:))
hangisi ne bileceğim şimdi dur analiz edeyim tutturabilecek miyim..

acilde bakarlar mı ki?ağrın var mı ?

normla bir kadın doğum muayenehaneisne gitsen..hem kontrolden geçmiş olursun...düşükten sonra gittin mi hiç doktora?

sadece yanma var kadin hastanesine gidersem bakarlar canim düsükten sonra hic gitmedim bu ayin 23.06 radevum var doktorda biraz ihmal ettim acikcasi morelsizlikten gitmedim artik basa gelecen cekilecek

amin canım

ay bilmiyorum sevimcigim morelim sifirlandi insallah bisey yoktur internette biraz arastirdim ama hep negatif ara kanamasi hic pozitif yönü yok

melek git o zaman canım ya
hiç ihmal edilir mi kotrole gitmen lazımdı şimdiye kadar..
daha çok var gitmene ara kanama yani ne anlama gelir bilmiyorum ki..

sevim vallaha tahmin ettim,
ne kadar güzel kız dedim resme bakıp sonra vazgeçtim eklemedim..

canım seni çok iyi anlıyorum çok takıyoruz kafamıza ama aklımızdan da çıkmıyor ki
hadi senin eşin yanında değil benim eşim yanımda ama ikimizde o kadar sıkılmışız ki yumurtlama döneminde bile denemek istemiyoruz sarılıp uyumak daha güzel geliyor
hamile kalsak çocuğumuz olsa hayat çok güzel olacak diye düşünüyoruz da öyle mi olacak bilemiyoruz bence sıkıntılarımız değişecek sadece
yeni gelen arkadaşlarımız bebek istemiyor diye bahsetmiştim ya kız 38 yaşında çok rahat çoluk yok çocuk yok haftasonumuzu rahat rahat geçirdik ağlama zırlama olmadan
ben de 38 yaşında olup hala çocuksuz mu olacağım diye düşünüp sıkıntı yaptım kendi kendime Allah sonumuzu hayır etsin

ohhh semracım hoşgeldin canım bu kadar çabuk döneceğini düşünmemiştim maşallah maşallah bizi düşünüp dua ettiğin için de teşekkür ederim canım sütün de mutlaka gelir canım sıkıntı yapma kendine abimlerin bebeği erken doğmuştu biliyorsun ona rağmen sütü gelmişti bizim gelinin dualarım seninle canım

Kızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....

tuanaycım başınız sağolsun canım

sevim face e beni de ekle canım ben de çok kullanmıyorum da yine ordan da bağlantımız olsun
ben daha çok çifliğime bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…