Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim sen tüpü burdamı yaptırdın
yeni yasayla sadece tek embryo konuyor
ikiz olma ihtimali cok azalıyor

sermestcim sen hep saglıklı hayırlı olsun diye dua et canım ikiz yada tek farketmez canım
zamanla daha iyi olucaksın hepimiz cok cesitli seyler yasadık kimi zaman kabullendik kimi zaman da isyan ettik ama yılmadık imkanın varsa tüpü direk deneyebilirsin canım.sonucta secilmiş embryolar konuluyor.hem erken oğrenmen iyi olmuş pko oldugunu ama merak etme pko engel degil

tuanayım basın sağolsun canım.ne denir ki böyle durumlarda.Allah geride kalanlarına ömür versin canım.

sevimcim kader işte yaradan bizi böyle sınıyor guclu olmaya calıs canım.

preseed çiler arttı demek topikte.
burp um yogunmuşsun kolay gelsin canım

bu arada bat ne yenen bişey sanırım ama anlayamadım

butun sayfaları okudum sanırım eksigim kalmadı canlarım

mavicim gecmiş dogum gunun kutlu olsun canım nice saglıklı mutlu huzurlu yaslara bebişinizle birlikte.

melekcim seni görüyorum okuyormusun
canım saat farkını sormustum gecen sana acaba yanıtladın da ben mi kacırdım sen şimdi işte olman gerekmiz mi?

evet canim türkiyede yaptirdim bursa acibademde 3tane yerlestirmislerdi eylüldede allah nasib ederse ve bi sorunda cikmazsa yine 3tane yerlestirecek canim bakalim artik herseyin hayirlisi tek olsunda ben birde raziyim canim

melekcim seni görüyorum okuyormusun
canım saat farkını sormustum gecen sana acaba yanıtladın da ben mi kacırdım sen şimdi işte olman gerekmiz mi?

biz burda 1 saat gerideyiz yani suan saat burda 12.40. ben isteyim canim calisiyorum isim masa basi oldugun icin istedigim an internete girebiliyorum canim sen calisiyormusun?

sana yazdım melekcim ama aferin anlamıssın cumlemi cevap vermişssin.
canım amsa bası calıstıgını bilmiyordum oh sürekli girebilmen guzel cok sevindim.
eskiden nursim de surekli giriyordu böyle ama simdi uygun olmuyormus.
bende calısıyorum canım bebek ürünleri satan magazam var

sana 3 tane yine nasıl yerleştiricekler canım onu anlamadım ben
yasa varya 1 tane yerleştiriyorlar.
yine aynı yerde mi yaptırıcan

melekcim gitmişssin ben demirbas burdayım bekliyorum topiğimizi.
özlemcigimin gelmesine az kaldı.maviş iyisindir inş. canım sen.

nursim belki fırsat bulur girer.
semra emziriyordur simdi.
sermest sende gelirsin okuldan birazdan hala seminer devam ediyormu acaba
burpun kafası yogun koşuşturuyordur

aaaaaaaaaa denizim nerde ki işi mi vardı acaba...

sevimin acısı büyük bugun.keşke elden bişey gelse

baska kalan var mııııııııı

sevimcim dün tv de izledigim o korkunc kazada tanıdıklarınız mı vardı cok feci oldum ya
basınız sağolsun.

evt canım malesef bu gün birinin cenazesi vardı akşam annemi götürdüm bıraktım şişliye yarında birinin annem cenazeye gitmemi istemedi iğne kullanıyosun hava soguk üşütmemen lazım dedi bende evde tek başına patlıyorum çok üzüldüm çok

sana 3 tane yine nasıl yerleştiricekler canım onu anlamadım ben
yasa varya 1 tane yerleştiriyorlar.
yine aynı yerde mi yaptırıcan

bilmiyorum canim belki yurdisinda kaldigin icin yapiyordu bana herhangi gibi bisey demedi canim eger yumurtalarim yine yüksek olursa 3 tane embryo yerlestirecek yani ücüz olacak ama birini gelisimini 10cu haftata durmamiz gerekiyor öyle dedi doktor.

kizlar buarda benim ara kanamam oluyor ilk defa böyle bisey geliyor basima herhangi bir bilginiz varmi bu konuda? Neden olabilir acaba?

sevim tekrar başın sağ olsun çok zor tam tedavi üzeri moralin bozuldu ama bozulmayacak gibid eğil ki..allah sabır versin size..mekanları cennet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…