Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sorma denizim oda sizi çok sevdi ben gider başbaşa kalırız diye düüşündüm ama dibimizde ayrılmadı :)

sermestttttttt canım bu ne arabesk ruh böyle o eski halimden eser yok falan:)

e yarı evli yarı bekar hayat yasayınca sonuc bu oluyor demek ki özlemim
benimki uzun yıllar tek yasamıs tam evlendi rahat yuzu gördü benle
ben de titiz maharetli turk kadınlarındandım ayıptır söylemesi
adam yıllar sonra insanüstü yasama evresine geçmişti ki benim tayin cıktı
e ben de burda düzensiz bekar hayatına alıstım yemek bile pişirmiyorum
eski yetenekler köreldi yapmadıkca da uzaklastım ev işlerinden
ondan yani arabesk ruhum simdi gözümde buyuyor sekiz aydır gitmedgim ev
ne hale gelmiştir Allah kerim üzerine aylardır karısının yemeklerine hasret bir adamı da ekleyince ben aglamayayım kim aglasın:)

sermestcim bu bizim 3. topik galiba ilki uğursuz deik 2. de özlemi kk dan attılar:))
sonra başka topik açtık

kız günde iki kere her zaman verirmiyim ben :))))))) gün aşırı allahın emri ama arada tabi istediği oluyor

valla burp benim kocişte sever muhabbeti her ne kadar çaktırmasada:) sanırım seninkiyle çok iyi anlaşacaklar:)

sermest biz neredeyse 1yıldır tanışıyoruz ve bundan önce 2 başlık daha vardı:)))

oy masallahh bereketlı güçlü dostlugunuz var desene

sermestcim bu bizim 3. topik galiba ilki uğursuz deik 2. de özlemi kk dan attılar:))
sonra başka topik açtık

hadı ya özlemi mi attılar hic canlandıramadım gözümde özlem ve kkdan atılmak :)

kızlar iyi insan lafının üzerine gelirmiş kociş geldi dışardan yemek almış benim çıkmam lazım sizi çok seviyorum iyi geceler canlarım

sağ olsun burpcum ya
iyi ki gitmedi çok gzüel bir sohbetti:))

sermest ağlayasım geldi ya valla sizin ki bizden de beter canım ya..
inşallah en kısa zamanda biter bu ayrılık bebişinizde gelir aile olmanın tadına varırsınız..

inşallah canım benim tüm ayrılıklar son bulsunn tez vakitte

sende haklısın sermestim ya ben senin yerine kendimi koyduğumda ne yapardım demekten kendimi alamıyorum valla((
becerikli olduğun kesin bu topikte hiç beceriksiz yok zati....
neyse kocişinin yanına gidince tüm yeteneklerin tekrar gelir ... yazık adama ya yapta yesin ... eşin benim hemşom sanırım:)

ay evet ya beni attılar değil mi:)))) eee kendi topiğindne başkasına girer burnunu sokar birde laf atarsan öyle olur şimdi tövbe okuyorum ama yorum morum yok:)))

off 8 kişiyiz ama bende kaçtım
akşam dışarı çıkmadık yemek yiyelim diye annem iğne vuruyor ya kandırdım gezelim biraz.. sahile inip deniz havası allaım azcık ya çok sıkıldım
öptüm herkesi gece gelirim yine

zor ama alışıyorsun be canım ben bir de mutluyum burada olmaktan
ne yalan söyleyeyim biraz da ondan cok zor gelmedi bana
ama ona cok zor geldigi kesin gidince artık kısa süreli de olsa mutlu edecez gönlünü
el mahkum ona da yazık tabii
eşim hemşon değil ne yazık kı canımın içi:)

evet sermestcim beni attılar (( yazık banaaaaaa........ dostluğumuz çok sıkı valla.... inşallah hep böyle devam eder...

ay evet ya beni attılar değil mi:)))) eee kendi topiğindne başkasına girer burnunu sokar birde laf atarsan öyle olur şimdi tövbe okuyorum ama yorum morum yok:)))

oo geçmişimiz karanlık desene özlemim:)
aman tövbeni bozma kal aramızda

ay ne güzel benim yerime de içine çek denizin tuzlu kokusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…