burçları pek tanımam ama balık burcu tanıdığım var huysuzmuş
aramızda balık yoktu dimi pot kırmış olmayalım :)
laf aramızda benim de butun tanıdıgm balıklar huysuz ve kaprsiliydi valla
balıklarda var bu huylar nedense....
oh oh laflara bakın hele..balık burcunun huysuzluğu tescillendi zati burçları tanımamama rağmen ben bile bildiğime göre vardır bişiler
ne güzel ben severim burcumu..özelliklerini d etaşıyorum yükselenim de aslan..deniziiimmm burçdaşım benim
ben de sendenim:)))
olsun da burcu ne olursa olsun özlemcim ya:))denizcim su serptin yüreğime valla ama sanki hamile kalacağımda derdine düşmüşüm ha:)))
aaa demek senin kociş balık ha ahanda pot kırdık:)))
sen yengeçsin ha benim kuzumda doğsaydı yengeç olacaktı teyzesi gibi(((
oh yasaklılar sizi kıskandıralım sizi burdan ..aaaa deniz sevime söyleyince aklıma geldi bende yasaklıyım değilmi yihhuuuuuuu artık istediğim saatte banyo yapabilirim aman kociş nasılsa ister ondan sonraya bırakayım stresi yok :) türk kadınları böyle isteksiz işte yapınca iiyide yapana kadar hiç havaya giremiyorum ayol :)
benim abimde boğa aynen yemeğe içmeye çok düşkün..bizim gelin garso gibi istekleri hiç bitmez..melekkkkkkkk benim kardeşimde boğa severim boğalarıda yemeye içmeye düşkün olurlar:)
denizim özlemim yok anam bende normalde tık yok evlendim evleneli kaçtım o işten adam adımı buz dolabı bile koydu hele şimdi hiç istemiyorum son bir aydır önüne gelen dr spekulumu takıp durdu aman 9aydaha benden uzak olsun haha
sermestcim dengeleyin işte birbirinizi ne güzel:)))
orgazm olmak her dakka yaşanan şey değil sonuçta yani benim açımdan:))
biri beni korkutsunnnnnnnnn hıçkırık dursunnnnnnnnn!!!!!!
kızlar hani gecen yumurtaları şişirince benim karnım gazla doldu bide gazı çıkarama sorunum olduya yumurta toplama işleminde tutamazda bi kaçırırsam diye çok korktum bende ama benimki terbiyeli çıkmadı evdede çıkmadı nezamanki tuanayım bademyag dedi de ancak ozaman
biz böyle her detayı konuşuyoruz ya tuanay ile deniz geldiğinde kociştte bizimle oturdu konu birşeyden açıldı hatırlamıyorum kociş onudamı yazıyorsunuz dedi bende kocişe yyerinde olsayım burada olmazdım direk uzardım dedim
sonra kızlar gidince ne anlattın ne anlattın diye yüzerken sıkıştırdı söylemesem açar okur bende preseedle kasıldığını yazdım dedim oda önce hadi yaa dedi bir iki kulaç atıp hızla geri dönerek peki sonra iyi bir performans gösterebildiğimide açıkladın dimi dedi ohaaaaaaaaaaaa standup gibi ya :)))
bupcum bende en çok ona sevindim istediğin zaman banyo yap istediğin zaman yap kocayı beklemeye gerek yok valla pek rahat oldu gerçi dr.um ilişki serbest dedi ama bizimkinin ödü kopuyor bişey olur diye o yüzden pek rahatım valla....
kizlar ben sigara icip geliyorum kimsecikler gitmesin morel oldunuz bana ilk defa aglamadim sizler sayesinda yoksa simdiye aglamaktan gözler sismisti
kızlar hani gecen yumurtaları şişirince benim karnım gazla doldu bide gazı çıkarama sorunum olduya yumurta toplama işleminde tutamazda bi kaçırırsam diye çok korktum bende ama benimki terbiyeli çıkmadı evdede çıkmadı nezamanki tuanayım bademyag dedi de ancak ozaman
biz böyle her detayı konuşuyoruz ya tuanay ile deniz geldiğinde kociştte bizimle oturdu konu birşeyden açıldı hatırlamıyorum kociş onudamı yazıyorsunuz dedi bende kocişe yyerinde olsayım burada olmazdım direk uzardım dedim
sonra kızlar gidince ne anlattın ne anlattın diye yüzerken sıkıştırdı söylemesem açar okur bende preseedle kasıldığını yazdım dedim oda önce hadi yaa dedi bir iki kulaç atıp hızla geri dönerek peki sonra iyi bir performans gösterebildiğimide açıkladın dimi dedi ohaaaaaaaaaaaa standup gibi ya :)))
sehirdisi imalatiyim ondandir herhalde babam izmirede calisiyormustu izine gelmis o arada annem bana hamis kalmismelek sen nasıl boğasın ya yemek yemeyen boğa mı olur:)))
sermestcim mide yanmasına yoğurt iyi gelir tatlım yoğurt iç
sevimcim işte diyorum ben tuanayım her derde deva
:))) sermest inanmak başarmanın karısıdır ha....
her koyun kendi bacanağıyla basılır da var:))))
miden için şekerli su yap tatlım ya da rezena çayı falan iç...
oh oh laflara bakın hele..
benim bildiğim balık burcu özellikleri kocişimde hep vardır..ama huysuzluk yeni duydum sizden..benimki sakin soğukkanlı pammık gibidir..huysuz olan benim valla..zırlayan dırdır yapan şikayet eden..ama kocişim hiç huysuz değil ne desem tamam der ne istesem yapar..hiçbirşeyden şikayet etmez önüne ne koyarsan yer..
aaa o kadra laf söylediniz savunmaya geçtim bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?