çalış tuanay çalış yetişeceksin bırak şu dünya kupasını ya... şeref golünü atında 9 ay sonra siz kaldırın kupayı inşallah:)))
yakın canım yakın 1750de güzel haber geliyor inşallah.....
Bak cnm karpuz çakti,soğuk soğuk gideyim yiyeyim bari...Hem afrodizyakmış,etki eder belki....
nereye gitmek zorundasın tuanay hayır meraktan soruyorum sadece :)))
gerçekten komikmiş canım ya.sende adama ömercik muamelesi yapmışsın:))Benim eşimin adı Tarık,bir gün hipermarkete alışverişe gittik kipaya.Canım sıkıldı,eşimde televizyon reyonuna bakıyor,ben de sürekli tarık can diye hitap ediyorum,bir ara bir baktım,eşim yok,ben de bağırıyorum,Tarık can neredesin diye,bir çiftte beni izliyormuş,herhalde onlar bir çocuğun çıkmasını beklerken,bizim eşek kadar adam çıkınca gülmeye başladılar,bizim ki de beni rezil ettin diye acayip kızdı,ama çok gomikti...
neden acaba?ay o ne can lı isimler hiç sevmem tek can daha güzel... seminerde ne duydum abdülkerimcan anasınıfında okuyan manyak bir çocukmuş..puuu haaaaaahaaaaaaaa:))) abdülkerimcan...
inşallah canım isim kolay olsun tek ..Erkek olursa tuan kız olursa nehir olacak Allahın izniyle...
ben 8. gün başlayacağım adetim 5 gün sürüyor zaten..ama tuanayımın dediği gibi genelde yumurtlama 11. günde başlıyor..ay ne guzel yeğenin yanında
sende onla gzel vakit gecirirsin denizim.adet bitince mi yapıcam ovulasyon testlerini
aman ne cahil kalmısım di mi
:Saruboceq::Saruboceq:ovülasyon testleri adet döngüsüne göre yapılıyor.28 günse,11. gün yapmaya başlayabilirsiniz.her gün akşam üstü 5 gibi,çok su içilmeden 3-4 saatlik beklemeden sonra yapıyorsunuz,ilk idrarla olmaz sabah ki.Dün benim şak diye 2 çizgi çıktı,Allahım dedim,şu iki çizgiyi bir de gebelik testlerinde görseydim,lütfen yarabbim dedim.....
bak aşka gelmiş senin adam da sende de heves kaçmadan inşallah bu ay gelecek mucize..isism buluruz tek sıkıntımız o olsun..bende bilinmeyen anlmı guzel söylemesi hoş bi isim istiyorum
bide bebiş istiyorum ama cok zor be kardesim hç bişey iiçin bu kadar ugrasmamıstım coktan bırakırdım baska bişey olsa
bugun eşim yemekte eczaneleri gezdiğini anlattı bende acele etme dedim.oda ama ben cocuk istiyorum dedi.ay kıyamam nasıl tatlı söledi.yazık adama ya.içim bi hoş oldu.
opuyorumnanaktanÖffffff gitmek zorundayım,ama çok güldüm bu akşam,Allah hepinize önce sağlık,sonra istediğinizden bir fazla çocuk versin inşallahhh,sonra ben hiç böyel hayal etmemiştim diyesin hepiniz,inşallah.....
benim akşamalrı bogazım agrıyor kızlar ya
doktora mı gitsem napsam
Vuvuzelanın zırt dediği yere gidiyorum öslemim,yani sırf merak ettiğin için söylüyorummmmmlülülülülülü
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee şaka şaka git git :))) ne işin var burada kooooooooooş
..
sadece geceleri mi
gündüz ağrımıyor mu?
allah allah neden acaba sadece geceleri..devam ederse git tabi pastil falan verir..
tuanay hepinizi öper,dualarınızı bekler.....Ve iyi geceler diler.....Hadi gidin sizde yatın artık,çok kaynatmayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?