Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çalış tuanay çalış yetişeceksin bırak şu dünya kupasını ya... şeref golünü atında 9 ay sonra siz kaldırın kupayı inşallah:)))

hadi inşallah :Saruboceq:

yakın canım yakın 1750de güzel haber geliyor inşallah.....

inşallah

Bak cnm karpuz çakti,soğuk soğuk gideyim yiyeyim bari...Hem afrodizyakmış,etki eder belki....

afiyet bal şeker olsun yarasınnn:Saruboceq:

nereye gitmek zorundasın tuanay hayır meraktan soruyorum sadece :)))

delikafadulden ben de merak ettim bak şimdi nereye nereyedelikafadulden

kac sayfa yazıstık bu gece yarın girelerin gözleri pörtlicek
brp olsa hemen derdi su kadar yazısmısız diye

gerçekten komikmiş canım ya.sende adama ömercik muamelesi yapmışsın:))
inşallah bir gün ismini koyduğun bebişinin öyle çağırırsın..
ay o ne can lı isimler hiç sevmem tek can daha güzel... seminerde ne duydum abdülkerimcan anasınıfında okuyan manyak bir çocukmuş..puuu haaaaaahaaaaaaaa:))) abdülkerimcan...
neden acaba?
Erkek olursa tuan kız olursa nehir olacak Allahın izniyle...
inşallah canım isim kolay olsun tek ..
ay ne guzel yeğenin yanında
sende onla gzel vakit gecirirsin denizim.adet bitince mi yapıcam ovulasyon testlerini
aman ne cahil kalmısım di mi
ben 8. gün başlayacağım adetim 5 gün sürüyor zaten..ama tuanayımın dediği gibi genelde yumurtlama 11. günde başlıyor..
:Saruboceq::Saruboceq:
bak aşka gelmiş senin adam da sende de heves kaçmadan inşallah bu ay gelecek mucize..isism buluruz tek sıkıntımız o olsun..
Öffffff gitmek zorundayım,ama çok güldüm bu akşam,Allah hepinize önce sağlık,sonra istediğinizden bir fazla çocuk versin inşallahhh,sonra ben hiç böyel hayal etmemiştim diyesin hepiniz,inşallah.....
opuyorumnanaktan
benim akşamalrı bogazım agrıyor kızlar ya
doktora mı gitsem napsam

sadece geceleri mi
gündüz ağrımıyor mu?
allah allah neden acaba sadece geceleri..devam ederse git tabi pastil falan verir..

Rezilimiz çıktı vallahi,burayı okuyan herkes bilecek ne yaptığımızı,neyse,kutsal bir amaç için yapıyoruz,başka bir niyetimiz varsa iki gözümüz önümüze aksın

afrodizyağı ne yapacaksın bebingim sen :))) çikolata ye ,hindistancevizi ye,çilek ye ne bileyim arat nelermiş bul ya.... bizede söyle...

opuyorumnanaktanafrodizyağı ne yapacaksın bebingim sen :))) çikolata ye ,hindistancevizi ye,çilek ye ne bileyim arat nelermiş bul ya.... bizede söyle...

tuanay hepinizi öper,dualarınızı bekler.....Ve iyi geceler diler.....Hadi gidin sizde yatın artık,çok kaynatmayın.....

..
sadece geceleri mi
gündüz ağrımıyor mu?
allah allah neden acaba sadece geceleri..devam ederse git tabi pastil falan verir..

kız bu klasık yurdum kadınının baş agırısndan olmasın sakın:)
şaka bir yana ihmal etme migren falan da gece agrıtır genelde bası

Haaaa en iyi afrodizyak,kavrulmamış badem,varya o konuda süper,her gün bir avuç ye,ama sermest sen yemedelikafadulden

boshayallersmilehanaaaa kızlar bi yakalayadım sizi ben yazdıkça hep sayfalar artıyor
iyi geceler tuanayım hadi yiğidim başaracaksın bu sefer gol olacak..gaza bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…