Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öffffff gitmek zorundayım,ama çok güldüm bu akşam,Allah hepinize önce sağlık,sonra istediğinizden bir fazla çocuk versin inşallahhh,sonra ben hiç böyel hayal etmemiştim diyesin hepiniz,inşallah.....

çalış tuanay çalış yetişeceksin bırak şu dünya kupasını ya... şeref golünü atında 9 ay sonra siz kaldırın kupayı inşallah:)))

Bak cnm karpuz çakti,soğuk soğuk gideyim yiyeyim bari...Hem afrodizyakmış,etki eder belki....

sermset karpuz kürü diyorum başkada birşey demiyorum :)))

hadı bakalım bı de bunu deneyelim:)

Öffffff gitmek zorundayım,ama çok güldüm bu akşam,Allah hepinize önce sağlık,sonra istediğinizden bir fazla çocuk versin inşallahhh,sonra ben hiç böyel hayal etmemiştim diyesin hepiniz,inşallah.....

güle güle canım
bereketli bir gece olur inşallah

baş ağrısı beni geçen hafta iyi vurdu valla çok rahatsız oldum ama dr a gitmedim bıktım dr lardan ya...

Bebing,ekinezya tableti alsana,doktora gidiceksin,dayayacak antibiyotiği,evde bol bol adaçayıyla gargara yap,günde 3 kez ekinezya tableti,2 günde bomba gibi olursunnn

Vuvuzelanın zırt dediği yere gidiyorum öslemim,yani sırf merak ettiğin için söylüyorummmmmlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…