Denizim,tatlı arkadaşım,ne kadar özlem duyduğumu kucağıma alınca anladım,meğer ne kadar güzelmiş o duygu,Allahım lütfen,lütfen artık hayırsıyla bitir bu hasreti,hepimizin yüzünü güldür,engel olamıyorum gözyaşlarıma.....ah tuanayım içimi yaktın
eridim canım arkadaşım kıyamam akan gözyaşlarına senin
ama kalbin yüreğin öyle temiz ki gördüğün o rüya bir gün gerçek olacak..allahım sana bebeğini önceden göstermiş kalbini ferah tut emanetini vereceğim demiş hayırlısıyla ..
tevekkül edelim gerisini yüce rabbime bırakalım ..
tuanaay okudun mu kız
yakındır bebek yakındır hiç üzme kendiniii
kızlar bu defa çıktım rüya beni çok etkiledi aynısı yaaaa
hepinizi çok seviyorum hadi iyi geceler
özleeem grev mrev yok anacım iş arttıracaksın bu günlerinin tadını çıkar yakında çalışma dönemin başlayacak:))))))))))))))))))))))
tuanaay okudun mu kız
yakındır bebek yakındır hiç üzme kendiniii
kızlar bu defa çıktım rüya beni çok etkiledi aynısı yaaaa
hepinizi çok seviyorum hadi iyi geceler
özleeem grev mrev yok anacım iş arttıracaksın bu günlerinin tadını çıkar yakında çalışma dönemin başlayacak:))))))))))))))))))))))
Denizim,tatlı arkadaşım,ne kadar özlem duyduğumu kucağıma alınca anladım,meğer ne kadar güzelmiş o duygu,Allahım lütfen,lütfen artık hayırsıyla bitir bu hasreti,hepimizin yüzünü güldür,engel olamıyorum gözyaşlarıma.....
kızlar yarın çok işim var sabah kalkacağım allahın izniyle abdets alıp cuma saatini değerlendireceğim
dularımı okuyacağım sonra annemi ilaç yazdırmaya kendimi kuaföre götüreceğim temizlik zamanı geldi..
eve geleceğim vakit kalırsa kocişe ttalı yaparım belki erken gelir eve..
dünya kupası maçı başlayınca yakamı bırakır bende gelirim...
herkese iyi geceler çok kaynatmayın
semracım şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller
öptüm ada mızıda..
ya sizz ne gıcıksınız oku oku bitiremiyorum en sonunda bıraktım okumayı ya ben hepinizden büyüğüm ve hastayım ayıp oluyor ama benim gibi yaşlı ve hasta bi kadına bu revamı pcnin başında ne diyo bu kızlardiye bakıyorum diziyi keşke sizden dinleseydim izlemeseydim
ya bana gülmeyin ama bende bebeğin poposunu okşarken görüyorum kendimi birkaç defa oldu bu ... hani demiştim ya popoya şaplak yiyecek diye kendi kendime ondan mı etkilednim yoksa bu velet bana kıçını mı dönmüş mesaj veriyor anlamadım ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?