Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kısa kısa yazıyoruz sayfalar atlamıyor
böyle muhabbet gibi oldu be sanki hepimiz bir aradayız

tuanay canım ne olur kendine dikkat et çok hareket etme bence çok güzel haberler bize ulaşacak inşallah... bebeğin seninle canım ya annesine göstermiş kendini... ebnde görmüştüm pembe bir battaniyeye sarmışlardı ve hamişmişim ne olur tatlım inan ve bekle duanı da eksik etme....

tuanaay okudun mu kız
yakındır bebek yakındır hiç üzme kendiniii

kızlar bu defa çıktım rüya beni çok etkiledi aynısı yaaaa
hepinizi çok seviyorum hadi iyi geceler

özleeem grev mrev yok anacım iş arttıracaksın bu günlerinin tadını çıkar yakında çalışma dönemin başlayacak:))))))))))))))))))))))

Denizim,tatlı arkadaşım,ne kadar özlem duyduğumu kucağıma alınca anladım,meğer ne kadar güzelmiş o duygu,Allahım lütfen,lütfen artık hayırsıyla bitir bu hasreti,hepimizin yüzünü güldür,engel olamıyorum gözyaşlarıma.....

sermestcim senide sahalarda görmek isteriz tabi:))) kakılmış olarak değiştirsene sen adını hem sermest ne demek serbest olsa anlayacağım da:)))

amannnnnn mavi çalış çalış nereye kadar örtmen notumu kırıyor hep sıfır hep sıfır azim kalmadı örtmenim((

Mavicim,inşallah dediğin gibi olur....Allahım bize de bir mucize yaşatır....:Saruboceq:

iyi geceler tatlım güzel rüyalar

tuanayım ne de güzel anlatıyorsun ya içim eriyor okurken
Rabbim rüyanda bu kadar sahici taddırdıysa
gerçeğini yaşamaya az kaldı demektir
dilerim güzel dualarına bebişin içerden aminlerle eşlik ediyordur bizler için

kızlar yarın çok işim var sabah kalkacağım allahın izniyle abdets alıp cuma saatini değerlendireceğim
dularımı okuyacağım sonra annemi ilaç yazdırmaya kendimi kuaföre götüreceğim temizlik zamanı geldi..
eve geleceğim vakit kalırsa kocişe ttalı yaparım belki erken gelir eve..
dünya kupası maçı başlayınca yakamı bırakır bende gelirim...
herkese iyi geceler çok kaynatmayın

semracım şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller
öptüm ada mızıda..

ya sizz ne gıcıksınız oku oku bitiremiyorum en sonunda bıraktım okumayı ya ben hepinizden büyüğüm ve hastayım ayıp oluyor ama benim gibi yaşlı ve hasta bi kadına bu revamı pcnin başında ne diyo bu kızlardiye bakıyorum diziyi keşke sizden dinleseydim izlemeseydim

ya bana gülmeyin ama bende bebeğin poposunu okşarken görüyorum kendimi birkaç defa oldu bu ... hani demiştim ya popoya şaplak yiyecek diye kendi kendime ondan mı etkilednim yoksa bu velet bana kıçını mı dönmüş mesaj veriyor anlamadım ha...

sermest başı dönmüş sarhoş olmuş anlamında canım
ne bileyim ay o an bi isim bulmam gerekiyordu bula bula bunu bulmusum
yapıştı kaldı üstüme hikayesini anlattım gerilerde var:)

yat dinlen canım hayırlı cumalar sımdıden dularda bulusmak uzere

haha sevim için gitti desene yetısecem diye yapılır mı gebe kadına hiç ah biz ah:)

oy oy bebişiyle fantaziler de kurarmış

ta ben sizin niyetinizi anlıyorum bu kadar cok yazıyosunuz çünkü 1750ulaşcaksınızki tuanayım hamileyim desin am hızlı gidiyosunuz yavaşşşşşşşşşşşş

aradım azcık ta bulamadım tuanaayy
ama inan aynı rüyayı gördüm göğüslerim sızladı emzirirken gerçek gibiydi:))))))))))))

bu defa kaçtım eşim kızıyıııı
gidin yatııın leeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
dağılın çabııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…