Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tuanay cok güzel bir rüya görmüsün canim allah en kisa zamanda bebegini alma nasib etsin canim enazindan rüyasini görebiliyorsun ben göremiyorum bile(((

Kızlar hepinizi çok seviyorum,kimseyi üzmek istemem.Benim duygularımı en iyi siz anlayabilirsiniz,arada bir patlarım ama,bu gece daha farklıydı.Hani küçük bir çocuğa oynaması için oyuncak verirsiniz ya,oyunun en tatlı yerinde elinden çekip alıverirsiniz.Ayne öyle oldu,tekrar uyumaya çalıştım,belki geri alırım diye,olmadı ağlamaktan uyuyamadım.Zaten sabah olmuştu,gerçeklik tüm açıklığıyla yaşanmaya başlamıştı....Kendinize iyi bakın,beni bugün mazur görün...Allaha emnate olun,iyi geceler...

kizlarrr bende kaciyorum artik kociste geldi yatalim diyor hadi sizde cikin yatin artik yarin okumaktan gözlerim pörtlemesin vallaha yoksa yerim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii allah rahatlik versin güzellerim iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

i.a.k. n.,b.ç.y. h.ç.s. g......

ana tuanayım canım rüyan çok güzelmiş kız inş o günü allah tez zamanda nasip etcek sen hamile kalınca bana bak gözleri yeşil olur

hadi herkez gitti bende gider ama aklım sende kaldı şimdi tuanayım ya lütfen üzme kendini mutlu günler sana çok yakın bitanem dualarım senle olcak merak etme çok güzel bir oğlun olcak hemde kısa zamanda

kızlar dün akşama doğru içimi bir his kaplaadı korkudan sizede bahsetmedim deliler gibi mol gebelik dış gebelik kimyasal gebelik hcg değerleri araştırdım ( ne olur kızmayın inşallah sizide göreceğiz benden akıllanın yapmayın eşime kaybedeceğiz bunu göreceksin dedim birde sonra karın ağrım başladı bugünde devam ediyor üstüne diş ağrım başladı allahın gücüne mi gitti nedir al sana dert oyalan işte dercesine karın ağrım acaba ters rahmim ondanmı çünkü bir ara rahmimi büküyorlarmış gibi hissettim doktoruda arayamıyorum cumartesi gideceğim randevum var ve değiştireceğim malı hergün aramam gerekti gerizekalıyı yada benmi gerizekalıyım diyecceğim ama bir dediği bir dediğini tutmadı mal herifin düşünün ilk günler böyle sonrasında hayır gelmez bu adamdan araştırdım allah devamını kısmet ederse ki içimde buna dair kötü bir his var kadiköy şifaya gideceğim
kızmayın kızlar yaa dua edin bende size ediyorm sürekli off off bizde manyaklık işte al hamilesin dediler aksi söylenene kadar tadını çıkar dimi yok en kötü düşünülecek illaki ://///
okadar çok kötüyü yaşadıkki iyiyi yaşamayı unuttuk bebek konusunda benim bir arkadaşım var ilk adet gecikme günü müjdeyi verir çatır çatırda hiç bir sorun yaşamadan doğurur offff pufff
gene tekrarlıyorum kızmayın bana elimde değil malım çünkü

tuanayım allahım bu rüyan kesin çıkacak hangisi çıkmadıki sende benim gibi pimbiriklenmelere başlarsın ama yok allah korusun siz benden akıllanın yapmayın böyle pimpiriklikler ne olur

kızlar vallaha çok tatlısınız o diziyi nasıl izlemişsiniz bittim size yaa akşam girsem fransız kalırdım diziyi hiç izlemedim ben ama behlül eski üniversiteden öğrencimdi hatta bir gece genç bakış programı vardı üniversitede oda gümüşte konuktu öğrencimiz ya aynı zamanda gece 3:30 da hoca otoparkından ben eşim ve o yan yana e5 e çıkmıştık arabayı ben kullanıyordum eşiminde saçlar uzun ve kıvırcııktı bizi iiki kız hoca sandı heralde çünkü ben hep trafikli gördüğüm yolu gece gece boş görünce deli gibi bastırdım sonra bu kendine yediremedi heralde deli gibi arkamdan bastırıyor sonra ben sağa çekip yol verdim tabi onda öküz gibi jeep var bende 1500 motor honda haddimi bilip yol veriyorum sonra o beni geçiyor önüme geçip tini mini gidiyor ben kalayı basıp gene solluyorum o gene arkama geliyor sonra gene yol veriyorum gene beni geçip önümde yavaşlıyor köprüye kadar bizi çileden çıkarmıştı biz osıra eski evimizde oturuyorduk orasıda köprüden sonra ilk çıkıştan çıkılıyordu öyle ayrıldık hıyardan :))) sonra bide peyker ablamın öğrencisi idi bu sene mezun oldu şimdiki üniden hatta ablamın karnını seviyorduda aman bende hamile kalsam artık hep dizilerde yastık koymaktan sıkıldım gerçekten olsun istiyorum demişti
son olarakta firdevsin kardeşinin kızı benim öğrencim yani dizi komple öğrencilerin şusu busu kendisi :))))

gerçi diğer üni.de iletişim tasarımı bölümü buradada konservatuar olunca dizilerin reklamların yarısı bizim öğrenci :)

kızlar sizleri çok sevdiğimi söylemişmiydim evet sizleri çok seviyorum iyiki varsınız

aklım tuanayda kaldı canım ya duygularını içinde fırtınalar koparak yaşıyor dışardan görene sorsanız deli dolu hiç sorunu yok sanar gülüm senin rüyan çıkcak buna inanıyorum

burp seni elime alır evire çevire döverim demiycem çünkü senin için bebeğin çok değerli hani bulunmaz hint kumaşı deriz ya öyle biliyorum zor bir süreç desin ama canım boşuna telaşlanıyorsun çünkü kan tahlilin okadar çabuk yükselmezdi boş gebelikte deger düşer normal gebelikte artar biz yıllarca istediğimiz için gerçek olduğuna inanamıyoruz illaha bi mokluk bulmaya çalışıyoruz canım bebişini kucağına alcan hatta bende alcam

günnayydıınnnnnn güzelller

çıkmadan bir bakıyım istedim size
burp canım endişelerini anlıyorum
için yaprak gibi titriyor
zor kavuştun mucize gibi geldi
ondan inanamıyorsun belki
ama böyle sürekli kaybetme korkusuyla yaşanmaz ki
herşeyi yazan bilen O biz böyle teslim olmazsak
ya şöyle olursa ya böyle olursa dersek gücüne gider Rabbimin
hem gözyaşlarının hasretinin hediyesi olarak gönderilmedi mi sana bebişin
yapma böyle güzel arkadasım yiyip bitirme kendini
pozitif düşünmeye bak olumsuzlukları uzaklastır kafandan
herşey O'ndan zaten verse de alsa da bize teslimiyetten baska bişey düşmüyor
sen inan ve bırak kendini artık teslim ol kadere hayırlısını dile Yaradandan
öyle kötü düşüncelerle hem kendini hem eşini üzme
güzel düşün güzel gör canım benimmm
yeğenimizin hakkını da yeme maşallahı var annesi sen endişeden farkedemiyorsun:=)

seviimmm kaç gün kaldı teste
ben de senden olumlu haberler bekliyorum canım
insallahh olacakk bu kez

melekcim adet olmuşsun canım kistin gitmiştir inş bol bol sumakla soğan ye kistin gitsin yumurtaların çogalsın preseeedi kullandınmı er şey tamam eylülde tüp bebege gerek kalmaz inş

yine yagmurlu bir hava dışarı gezmesi yapamayacagım anlasıldı
arkadaslarla alısverıs merkezine gideceğiz
evde oturmaktan iyidir napalım
aksama görüşmek üzere kızlar
iyi bakın kendinize
üzmek üzülmek yok
güzel günler görmek için
güzel düşler kuralım hep beraber
hadi hoşcakalın

melekcim adet olmuşsun canım kistin gitmiştir inş bol bol sumakla soğan ye kistin gitsin yumurtaların çogalsın preseeedi kullandınmı er şey tamam eylülde tüp bebege gerek kalmaz inş

insallah gitmistir canim bu ay cok kanamam oluyor normalde fazla olmazdi tatlim bu sumak ve sogan aklima geldikcemi yiyecegim? Canim ben aslinda bu ay sogan kürünü baslamak istiyorum am tam olarak nasil yapacagimi bilimiyor sen biliyormusun güzelim nasil ve nazaman basladigini? buarada sen nasilsin? agrin sizin varmi? nezamana test yaptiracaksin? hayatim insallah bebisin tutmusutur cektiklerine insallah deger tatlim senin icin bol bol dua ediyorum.

tatlim burda hava süper 27derce sicak:))))))))))))) oleyyyyyyyy:))))))))))))))

nursimle melek hala caadıların film yorumlarınımı okuyosunuz bugünde uyur uykucu şirineler

ya kizlar okadar cok yazmiski oku oku gözlerm agridi iyice cadilar ne olacak hic bizleri düsünmüyorlarki laf yetistiriyorlar:))))naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…