Bugün içimde yangınlar var,çok doluyum,öyle güzel bir rüya gördüm ki,kucağıma bir bebek verdiler.Ben doğurmuşum,battaniyeler içinde kucağıma aldım,yüzüne baktım.O kadar güzeldi ki,küçücük,yeşil gözlü,tatlı mı tatlı bir erkek çocuğuydu...Annem acıkmıştır dedi,göğsümü verdim,emmeye başladı,sonra diğer göğsümden de emmeye başladı.O kadar canlı hissettim ki kızlar,uyandığımda gözlerimden yaşlar akıyordu,şu an size yazarken de gözlerimden yaşlar akıyor.Rüyası bu kadar güzelken,kendisini tahmin bile edemiyorum...Sadece rüyalarda görüyoruz,içim yanıyor kızlar bu akşam,hiç bu kadar koymamıştı,o kadar güzeldi ki,,,,Keşke gerçek olsaydı...Kızlar içim acıyor bu akşam....
i.a.k. n.,b.ç.y. h.ç.s. g......
Bugün içimde yangınlar var,çok doluyum,öyle güzel bir rüya gördüm ki,kucağıma bir bebek verdiler.Ben doğurmuşum,battaniyeler içinde kucağıma aldım,yüzüne baktım.O kadar güzeldi ki,küçücük,yeşil gözlü,tatlı mı tatlı bir erkek çocuğuydu...Annem acıkmıştır dedi,göğsümü verdim,emmeye başladı,sonra diğer göğsümden de emmeye başladı.O kadar canlı hissettim ki kızlar,uyandığımda gözlerimden yaşlar akıyordu,şu an size yazarken de gözlerimden yaşlar akıyor.Rüyası bu kadar güzelken,kendisini tahmin bile edemiyorum...Sadece rüyalarda görüyoruz,içim yanıyor kızlar bu akşam,hiç bu kadar koymamıştı,o kadar güzeldi ki,,,,Keşke gerçek olsaydı...Kızlar içim acıyor bu akşam....
seviimmm kaç gün kaldı teste
ben de senden olumlu haberler bekliyorum canım
insallahh olacakk bu kez
melekcim adet olmuşsun canım kistin gitmiştir inş bol bol sumakla soğan ye kistin gitsin yumurtaların çogalsın preseeedi kullandınmı er şey tamam eylülde tüp bebege gerek kalmaz inş
yine yagmurlu bir hava dışarı gezmesi yapamayacagım anlasıldı
arkadaslarla alısverıs merkezine gideceğiz
evde oturmaktan iyidir napalım
aksama görüşmek üzere kızlar
iyi bakın kendinize
üzmek üzülmek yok
güzel günler görmek için
güzel düşler kuralım hep beraber
hadi hoşcakalın
nursimle melek hala caadıların film yorumlarınımı okuyosunuz bugünde uyur uykucu şirineler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?