Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hemde ne cici anne özlem hepimizden olur inşallah..
hayırlısıyla olacak
sevimcimin duası bitti tuanaya başlıyorum arkasından sen ben çok inanıyorum allahım birbirimize ettiğimiz duaları daha çok kabul edecek

canım benim limonlu deyince içindekiler sen nasıl istersen yap demek istedim :))) sarımsaklı yoğurtlu da yaparlar bizde aynen haşlayıp yola devam .. maydanoz
dereotu gibi otlarla falan süslenir bende böyle biliyorum:))) demekk bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor ... bizim oradada ot çok ya ordan biliyorum:)

ya nasıl yapılıyor bu dua banada öğrette bende sırası gelene okuyayım canım ya...
evet canım benim ben eminim bizim kızlarımız çok tatlı hepsinden çok ama çok cici anne olur ....

her türlü yeriz özlemcim bugün kolaya kaçtım yanına domatesli makarna eşim erken geldi zaten erkenden yedik sofra bile kurmadım maç izliyordu tepside sundum adama:))

tuanayımmmmmmm cankuşum neredesin sen ya ? hep güzel haberle geldin bana rabbim inşallah kendi haberini vermeyide nasip eder sana ..... sen bunu çoktan hakettin çok ama çok cici bir anne olur sanden eminim ben...

bence dee annesi gibi kalbi temiz bir melek gelecek cok yakında insallah

sorma denizim kendimizi unutmadgımıza sukredelim:)

ya haberlerde izledim genc bır kızcagız tatıle dedesıne gıtmıs
dedesı dogumgunu hedıyesı mp3 calar almıs
dınlerken kız elektrk akımından ölmuş yaa:S
Allahım sabır versın gencecıkmis yavrum
dedesi ne üzülmüşür ama

evet sermest ya beni sersemletti bu ağrı bazen başımı kaldıramıyorum ama şükür 3-4 gündür daha iyiyim...

canım ya varis duası 707 tane okunuyor nette var ama ben sana yazayım istersen
hepsi bir günde bitecek diye birşey yok zaten kendi çocuk sahibi olma duası
bende okurken mesela sevim için allahım gönlümüzden geçeni biliyrosun hayırlısı ise ver diye başlıyorum ve günde 200 bazen 250 3 günde falan bitiriyorum

sana da gecmiş olsun o zaman özlemcim
Allah sifa versin hepimizee

ayy yarın yine sagnak diyor yaa hooff

denizim emin ol daha tatlı gelmiştir... bende hazır yufkadan gözleme yaptım yanına kahvaltılık şeyler ,karpuz tam yaz masası oldu .. bende tembellik had safhada abiye kuzu 2 :)))

esmaül hüsna okuyorsun demek
ben de okumaya calısayım bari
düzenli bişeyleri takip etme konusunda
acımadan sıfırı basarım kendime

yz geldi bize bir haller oldu ama dün sütlaç yaptım kocama çok seviyor birde
nette okumuştuk süt pirinç şeker sperm dostu:))

amin denizim amin

menülerde hafif şeyler vardı he
ben de bamya yaptım kendime
dibini yaktık azcık amma güzeldi özlemişim

sağol canım benim inşallah geçer ya seninde çok zor valla yaşayan bilir....
ayyy yazık ya allah rajmet eylesin ne acıdır dede için ya....

hayır canım esmaül hüsna değil arada onu da okuyorum allahın isimlerini.
bu farklı

yazayım hemen ezberde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…