Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemmm bir ortak yönümüz daha olduuu kızz
benim de eşim zamanında cok evlat sahibi yapmıs inekleri
şimdi baska iş yapsa da aynı meslekten gelmelermişşş yaa
o da anlatıyordu biz asılma sürecindeyken ne var biz hep yaptık bu işi ineklere diye

adam geldi ya özlemcim
geldiginde ne olur ne olmaz calıstık be yaw
reglıme de var benım ayın onundan sonra beklenen tarıh

yarı abimin yanına denize gidiyorum
iyi mi yapıyorum bilmiyorum ben yengemle konuşmuyorum ankaradan izne gümüldüre geldiler hafta sonu izmire gelecekler bize ama bim yeğenimle gelecek 1 gece kalıp başka yerlere gideceklre çok vakit yok diye hafta sonu bzii çağırdı abim size doyamayacağım vakit az dedi şenol gitmem dedi çünkü yengemle ben onun yüzünden bozuldum laf söylemişti haklı yani abimde bize hak veriyor zaten..neyse ben pazar günü annemi gönderdikten sonra ağladım şenol istemiyor diye değil abimi bile göremiyorum diye üzüldüm içime işledi..yarın akşam benimki gelmeyecek eve günü birlik gideyim dedim tamam dedi abimi aradım seve seve gel hatta kalırsın dedi bende yok dedim..ayrı gayrı olacak olsun kendi hatası seni kırmadan önce düşünecekti dedi karısı için..
sonra bir şok daha babamda ordaymış 2 gündür hep beraber tatil yapıyorlarmış ama yarıns abah çıkacakmış öyle dedi eğer bizi buluşturmak için aksini söylemediyse....
onun bu saate kadar hazırlandım azcık tüylerim vardı onları aldım.
iyi mi yapıyorum bilmiyorum o farklı yerde oturacak ben farklı yerde
bir de abim buraya gel konuşalım dedi .barıştırmaya çalışacak galiba

hımm doğru onu hatırlamadım ben ya evet eee ne zamandı ha onundan sonraydı canım o beklenen değil beklenmeyen tarih:)))

evet öyleymişler sekerim bu vesileyle ögrenmiş olduk

denizcim bence git neticede aile bu sen yapacagını yapmıs ol gerisi onlara kalmıs
bi değişiklik olur hem belki hayırlara vesile olur hakkınızda

ama denizzzzz bu ara senin günlerin değil mi bence gitme sonra git .... ne kadar kalacaklardı ki? hem belki olurya siniri bozan birşey olur bence gitme....

canım hani az önce sıraladım ya ben yani o sıra doğru mu?
hani 1 tuanay 2- sen 3- bebing dedim ya o sıra canım:)

semest az daha konuşursak akraba bile çıkarız:))) hani senin şu istenmeyen herşeyi didikleyen akrabalarından olabilirim mesala.....
böööööööööööö kork benden:)))
,
evet istenmeyen tarih o:))

ya bizim günlerde ben sabah gidip akşam geleceğim
bugün 10.gün bugünde yapacağız
yarın eşim yok perşembe yapacağız
ya özlem abimle yalnız konuşmaya ihtiyacım var 1 senedir görmüyorum ankaraya gittik afganistandaydı
görüşemedik
hafta sonu izmire gelecekler ama annem eşim geyik yapacağız
böyle yalnız gibi olmayacak
ama dediğin de doğru can sıkıcı şeyler olabilir

yok içimden gelen değil bu sıra çalışmalara göre düzenledim ben bunu:)))
hanaaaaa yanlış anlaşılmayım nasıl bir cümle olmuş tabiki istiyorummmmmmmm .....

analdım da sonra düştü jeton
dediğim gibi nasıl istersen özlemcim istersen tuanaydan başla çünkü bende ona başlayacağım ikimiz aynı anda 2 kere okuyalım benim öbür ay ya aşılama sonra da bana okursun ben de sana okumş olacağım

özlemm b ugün ovulasyon yaptım ıkmadı çfitçizgi
benimki diyor ki tuttu ondan artık yumurtlamıyorsun ne güldüm yaaa

hımm o zaman iş değişir canım madem günübirlik madem abini hiç görmedin değişir tabi... halledilmeyen iş kalmasın tabi ama babanla ilgili durumları düşünürsen canın sıkılabilir diyorum tabi bu benim fikrim canım... gönül isterki sorunsuz git gel tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…