Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim sofra kurulcak herşeyim hazır annem hadi hazırla diyoda ben kalkmıyorumki pcnin başınadan![]()
kalabalık mı s asagısı
neler var menüde hatunlar
biz tost yicez kapanmazsa tostcu
sevim dükkanı faceden gördüler sende bak
10 sebze derken mavi
afiyet olsun canım guzel miş menün![]()
özlemcim o şekerleri istanbuldan aldım ben
bak 10 sebzeyi sayıym
1.marul
2.maydonoz
3.kırmızı biber
4.yerli yeşil biber
5.domates ama bu da bahçeden
6.brokoli
7.tere
8.roka
9 havuç
10.kırmızı lahana
limonla 11 oluyo:)))))))))))))))))))))))
sevim benim kendi sayfamda degil dükkanın face inde fotolar
ya bende diyorum bu pc ye ne oldu ben senin dükkanının facesini nerden biliyim kız![]()
peki ben nasıl alabilirim bunları ?özlemcim o şekerleri istanbuldan aldım ben
senin anan snei baymadan sen imamı mı baydın:))))ya benim facedemi bi mok var bişey yokki benim menü
imam bayıldı bayıltım onuuuuuuuuuuuu:92:
yıldız şehriye pilavı
yoğurtlu havuç
salataaaaaaaaa
ayy hadi bakalım ne güzelyarın oğlumu görmeye gidicem uzun oldu görmeyeli
inşallah güzel büyümüştür ve işim erken biter bi de güzel haberlerle gelirim
dua edin bana
ay bunu da mı yapamıyorsun kız deli etme beni....süperrrrrrr miş aferin sana yaaaaa
keske bende yaapabilsem
ohhh ne iyi atmişsin valla :)kız sevim benim sesimmi güzel delüüüü sen güzel ses görmemişsin ama sesimden yaşımı küçük sanarlar o ayrı birde en güzeli kapıya gelen satıcılar evin reisi veya sahibi evdemi diye soruyorlar evin kızı sanıyorlar beni bende evin sahibide reiside benim ama size vakit ayırmak istemiyorum diyip yolluyorum o güzel oluyor
valla öyle bence tertemiz görünüyor, ellerine sağlık....acayip sevindirik oldu mmm yaaa gercekten miii kızlar
nasıl mutluyummmmm
valla dediğin gibi oldu sanırım :) yok öğrencimden memnunum çalışkan ama çok sıkılıyor ya insan oyun oynarken bile sıkılır mı bu sıkılıyor, teneffüste bile :))))özlemim bozuk saatte günde iki kere doğruyu gösterirmiş senin öğrenci o hesap olmuş
özlem biz nakit az taşıyoruz paramız bankada duruyor alışverişleri kredi kartı ile yapıyoruz ama ne alacaksak onu alıyoruz kredi kartı yanımızda diye abartmıyoruz gerçi geçen gün sinemaya gittik sinema saatini beklerken çamaşır makinesi ve kurutma makinesi aldık tek çekimde ama o sayılmaz :))) birde daha ödeme gününün ilk güünü öderiz allaha şükür hatta bir sonraki ayın kredi kartı borcunu bir önceki aydan bankada hazır bekletiriz garanti bankasına faiz bindirmek nasip olmadı çok şükür allah fırsat vermesin :)))
sevim ben çok feci sıkışıktım ondanmı tutmadı benim velet hehe tutmaması için okadar neden vardıki nasıl tutunsun
sermeeeeeeeeeeeesst hasta hatun nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
herkes yemegini yedi mi ben dükkandayım hala
yuppi yarın annem geliyor yasasın güzel yemekler yicemmmmmm
valla dediğin gibi oldu sanırım :) yok öğrencimden memnunum çalışkan ama çok sıkılıyor ya insan oyun oynarken bile sıkılır mı bu sıkılıyor, teneffüste bile :))))
bizde nakit çok taşımayız kartla alışveriş yaparız dediğin gibi daha zamanı gelmeden de öderiz ama yinede gıcığım ben bu bankacılara, çevremde çok etkilenen oldu ha onlarda salaklıklarından oldu o başka ayağını yorganına göre uzatmazsan o olur diyemedim o da ayrı :))))
tabi canım onlar sayılmaz sanki şekerle çikolata almış :))))
bende çok sıkışık değildim o küçük şişelerden içtim yarım saat sonra aldılar...
ama o içtiğim ilaç cırcır etmişti ondan tedirgindim zati onun derdinden hiçbir şey hissetmedim :)
sende öyle denersin olmadı çıtırıkkkkkkkkkkkk![]()