Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizim sofra kurulcak herşeyim hazır annem hadi hazırla diyoda ben kalkmıyorumki pcnin başınadan :56:

kalabalık mı s asagısı
neler var menüde hatunlar
biz tost yicez kapanmazsa tostcu

sevim dükkanı faceden gördüler sende bak

ya benim facedemi bi mok var bişey yokki benim menü
imam bayıldı bayıltım onuuuuuuuuuuuu:92:
yıldız şehriye pilavı
yoğurtlu havuç
salataaaaaaaaa

yarın oğlumu görmeye gidicem uzun oldu görmeyeli
inşallah güzel büyümüştür ve işim erken biter bi de güzel haberlerle gelirim
dua edin bana

kız sevim benim sesimmi güzel delüüüü sen güzel ses görmemişsin ama sesimden yaşımı küçük sanarlar o ayrı birde en güzeli kapıya gelen satıcılar evin reisi veya sahibi evdemi diye soruyorlar evin kızı sanıyorlar beni bende evin sahibide reiside benim ama size vakit ayırmak istemiyorum diyip yolluyorum o güzel oluyor

bebingim gerçektende çok düzenliymiş bayıldım... ilk defa bu kadar temiz ve düzenli bir mağaza görüyorum valla tebrik ederim... ya belli varya bir sürü manyak titiz burda buluşmuşuz daha ne olabilirdi ki:))) bol kazançların olsun canım benim....

özlemim bozuk saatte günde iki kere doğruyu gösterirmiş senin öğrenci o hesap olmuş :27::27:
özlem biz nakit az taşıyoruz paramız bankada duruyor alışverişleri kredi kartı ile yapıyoruz ama ne alacaksak onu alıyoruz kredi kartı yanımızda diye abartmıyoruz gerçi geçen gün sinemaya gittik sinema saatini beklerken çamaşır makinesi ve kurutma makinesi aldık tek çekimde ama o sayılmaz :))) birde daha ödeme gününün ilk güünü öderiz allaha şükür hatta bir sonraki ayın kredi kartı borcunu bir önceki aydan bankada hazır bekletiriz garanti bankasına faiz bindirmek nasip olmadı çok şükür allah fırsat vermesin :)))
sevim ben çok feci sıkışıktım ondanmı tutmadı benim velet hehe tutmaması için okadar neden vardıki nasıl tutunsun

sermeeeeeeeeeeeesst hasta hatun nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

özlemcim o şekerleri istanbuldan aldım ben
peki ben nasıl alabilirim bunları ?
ya benim facedemi bi mok var bişey yokki benim menü
imam bayıldı bayıltım onuuuuuuuuuuuu:92:
yıldız şehriye pilavı
yoğurtlu havuç
salataaaaaaaaa
senin anan snei baymadan sen imamı mı baydın:))))
yarın oğlumu görmeye gidicem uzun oldu görmeyeli
inşallah güzel büyümüştür ve işim erken biter bi de güzel haberlerle gelirim
dua edin bana
ayy hadi bakalım ne güzel
güzel süprizlerle gel inşallah....
süperrrrrrr miş aferin sana yaaaaa
keske bende yaapabilsem
ay bunu da mı yapamıyorsun kız deli etme beni....
kız sevim benim sesimmi güzel delüüüü sen güzel ses görmemişsin ama sesimden yaşımı küçük sanarlar o ayrı birde en güzeli kapıya gelen satıcılar evin reisi veya sahibi evdemi diye soruyorlar evin kızı sanıyorlar beni bende evin sahibide reiside benim ama size vakit ayırmak istemiyorum diyip yolluyorum o güzel oluyor
ohhh ne iyi atmişsin valla :)
çıtır hatunsun diyoruz o kadar sana ama....
acayip sevindirik oldu mmm yaaa gercekten miii kızlar
nasıl mutluyummmmm
valla öyle bence tertemiz görünüyor, ellerine sağlık....

özlemim bozuk saatte günde iki kere doğruyu gösterirmiş senin öğrenci o hesap olmuş :27::27:
özlem biz nakit az taşıyoruz paramız bankada duruyor alışverişleri kredi kartı ile yapıyoruz ama ne alacaksak onu alıyoruz kredi kartı yanımızda diye abartmıyoruz gerçi geçen gün sinemaya gittik sinema saatini beklerken çamaşır makinesi ve kurutma makinesi aldık tek çekimde ama o sayılmaz :))) birde daha ödeme gününün ilk güünü öderiz allaha şükür hatta bir sonraki ayın kredi kartı borcunu bir önceki aydan bankada hazır bekletiriz garanti bankasına faiz bindirmek nasip olmadı çok şükür allah fırsat vermesin :)))
sevim ben çok feci sıkışıktım ondanmı tutmadı benim velet hehe tutmaması için okadar neden vardıki nasıl tutunsun

sermeeeeeeeeeeeesst hasta hatun nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
valla dediğin gibi oldu sanırım :) yok öğrencimden memnunum çalışkan ama çok sıkılıyor ya insan oyun oynarken bile sıkılır mı bu sıkılıyor, teneffüste bile :))))
bizde nakit çok taşımayız kartla alışveriş yaparız dediğin gibi daha zamanı gelmeden de öderiz ama yinede gıcığım ben bu bankacılara, çevremde çok etkilenen oldu ha onlarda salaklıklarından oldu o başka ayağını yorganına göre uzatmazsan o olur diyemedim o da ayrı :))))
tabi canım onlar sayılmaz sanki şekerle çikolata almış :))))

bende çok sıkışık değildim o küçük şişelerden içtim yarım saat sonra aldılar...
ama o içtiğim ilaç cırcır etmişti ondan tedirgindim zati onun derdinden hiçbir şey hissetmedim :)
sende öyle denersin olmadı çıtırıkkkkkkkkkkkk:16::16::16::16:

oy oy oy bu brokoli ne fena kokiiiiii aspiratörüde açmayı unutmuşum ev leş gibi kokuyor

valla dediğin gibi oldu sanırım :) yok öğrencimden memnunum çalışkan ama çok sıkılıyor ya insan oyun oynarken bile sıkılır mı bu sıkılıyor, teneffüste bile :))))
bizde nakit çok taşımayız kartla alışveriş yaparız dediğin gibi daha zamanı gelmeden de öderiz ama yinede gıcığım ben bu bankacılara, çevremde çok etkilenen oldu ha onlarda salaklıklarından oldu o başka ayağını yorganına göre uzatmazsan o olur diyemedim o da ayrı :))))
tabi canım onlar sayılmaz sanki şekerle çikolata almış :))))

bende çok sıkışık değildim o küçük şişelerden içtim yarım saat sonra aldılar...
ama o içtiğim ilaç cırcır etmişti ondan tedirgindim zati onun derdinden hiçbir şey hissetmedim :)
sende öyle denersin olmadı çıtırıkkkkkkkkkkkk:16::16::16::16:

ay ben sıkışıklıktan ne çekmiştim bende zaten bir bardak içip 5 oturum halinde 5 bardak geri bırakan bir potansiyel var birde böyle çok sıkışık olunca çok fena olmuştum sonrada hastabakıcı ördek tutmuştu onada yapamamıştım tamamen tutulup kalmıştım sonra tuvalette huylu olduğum içüüün ayakta tutuk tutuk tisimi yapmaya çalışmıştım ne bileyim yaaa rahmim ters iyi görsünler diye içmiştim zati o küçük pet şişelerde yetiyor sıkışıklıktan gebermeme
bankalara bende çok gıcığım dün bile deniz banktan arıyorlar deniz bank bonus verelim diyorlar ya garanti menşeyli bonusum varken niye deniz bank alayım dedim en sonunda araba kullanıyorum polis ceza yazarsa size yollayacağım dedim :)))

Back
X