Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede anne babanın nazarı daha çok değiyor ya ...sağolun kızlar gerçekten çocuk hasta oldu mu sen ondan beter oluyorsun
hoş bizimkinin hastalık belirtisi olarak bi rahatsızlığı yok biz kakası kırmızı diye götürdük onun keyfi yerinde maşallah
tahlilimiz çıksın bakalım inşallah hayırlısı olur daha başka şeyler çıkmasın
benim abim 25 yıllık çölyak hastası glutene alerjisi var türkçesi buğday içeren ne varsa yiyemiyor mısır ekmeği tüketiyor
herkes başımıza üşüştü bu testten yaptırın diye sonuçta o da bağarsak hastalığı
Allahım sağlık versin öyletatlı ki teyzeleri bizim mi nazarımız değiyor bilmiyorum
tuanayım dizanterinin adı bile ürkütücü dr sabahtan olabilir dedi ya akşam olmadı sonuç çıkana kadar ama dediğin gibi alerjidir umarım bu arada rahatsızlık ne demek her zaman arayabilirsin
annemde tedaviye başladığını öğrendi dua ediyor hep çok sevdim ben o kızı diyor:))
tesadüf mü ki erkek lerde denk gelmen
bütün bebişler sağlıklı olsun hiç hasta olmasınlar
iyi geceler kızlar nasılsınız geç oldu ama ben anca fırsat bulabildim malum ramazan işleri kiöse kalmamış sanırım bu saatte topikte
denizim çok çok geçmiş olsun inşallah alerjiktir denizin hastalığı canım
tuanaycım o kadar çok sevindimki tedavine başlamana tez zamanda kavuşmanı nasip etsin alllahım bebeğine
mavicim annenin yanına gelmen ne güzel ana gibi yar olmaz derlerdide inanmazdım bunu anca uzak kalınca anladım canım evlilik yıldönümünüzü kutlarım şimdiden nice uzun senele dilerim. demek tayinde pazartesi belli olucak hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
nimetcimde tatillerde ooobebiş olmadan tadını çıkarsın sonra zor olucak tabi
bebigcim sen nasılsın canım sen ne zaman gidicen bebişlerini almaya tatlım
mazlar
burpcum canım benim pazartesini iple çekiyorum tatlım allahım ne olur bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle rabbim burcum bebişine kavuşsun ne olur
özlemcim senin minik batucun nasıl zaman nasıl geçiyor değilmi yaramazlar bi bakmışın büyümüşler
yine iyi geceler diyp çıkıcam gündüz annemdeydik gel yemek yedir oyala yatır yıka
kocayı doyur derken anca vakit buluyorum onu da yorgunluktan değerlendiremiyorum
demek hobarey pazartesi tayinler de o gün bell,i olacak ve bizim evlilik yıldönümümüz inşallaaaah dansöz oynatıcaz![]()
sağol özlemcim inşallaaahhh
bu gece biz uyuduk hatta eşim sahura da kalkamadı
önce 2 de uyandı emdi erkendir dedim uyandırmadım sonra da 5 te uyandı
en son 7 de ayakta:=))
şimdi şekerleme yapıyolar baba oğul:))
kışın hava erken kararacak ya belki uyur bizimkiler öyle umud edelim