Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yine iyi geceler diyp çıkıcam gündüz annemdeydik gel yemek yedir oyala yatır yıka
kocayı doyur derken anca vakit buluyorum onu da yorgunluktan değerlendiremiyorum
demek hobarey pazartesi tayinler de o gün bell,i olacak ve bizim evlilik yıldönümümüz inşallaaaah dansöz oynatıcaz:16::16:

sağolun kızlar gerçekten çocuk hasta oldu mu sen ondan beter oluyorsun
hoş bizimkinin hastalık belirtisi olarak bi rahatsızlığı yok biz kakası kırmızı diye götürdük onun keyfi yerinde maşallah
tahlilimiz çıksın bakalım inşallah hayırlısı olur daha başka şeyler çıkmasın

benim abim 25 yıllık çölyak hastası glutene alerjisi var türkçesi buğday içeren ne varsa yiyemiyor mısır ekmeği tüketiyor
herkes başımıza üşüştü bu testten yaptırın diye sonuçta o da bağarsak hastalığı
Allahım sağlık versin öyletatlı ki teyzeleri bizim mi nazarımız değiyor bilmiyorum

tuanayım dizanterinin adı bile ürkütücü dr sabahtan olabilir dedi ya akşam olmadı sonuç çıkana kadar ama dediğin gibi alerjidir umarım bu arada rahatsızlık ne demek her zaman arayabilirsin
annemde tedaviye başladığını öğrendi dua ediyor hep çok sevdim ben o kızı diyor:))
tesadüf mü ki erkek lerde denk gelmen
bütün bebişler sağlıklı olsun hiç hasta olmasınlar

Son düzenleme:
hoşgeldin rumeysa bebğin hayırlı olsun ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
,sen bu savaşı kazanmışsın darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına

iyi geceler kızlar nasılsınız geç oldu ama ben anca fırsat bulabildim malum ramazan işleri kiöse kalmamış sanırım bu saatte topikte
denizim çok çok geçmiş olsun inşallah alerjiktir denizin hastalığı canım

tuanaycım o kadar çok sevindimki tedavine başlamana tez zamanda kavuşmanı nasip etsin alllahım bebeğine

mavicim annenin yanına gelmen ne güzel ana gibi yar olmaz derlerdide inanmazdım bunu anca uzak kalınca anladım canım evlilik yıldönümünüzü kutlarım şimdiden nice uzun senele dilerim. demek tayinde pazartesi belli olucak hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

nimetcimde tatillerde ooobebiş olmadan tadını çıkarsın sonra zor olucak tabi

bebigcim sen nasılsın canım sen ne zaman gidicen bebişlerini almaya tatlım
mazlar
burpcum canım benim pazartesini iple çekiyorum tatlım allahım ne olur bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle rabbim burcum bebişine kavuşsun ne olur

özlemcim senin minik batucun nasıl zaman nasıl geçiyor değilmi yaramazlar bi bakmışın büyümüşler

sağolun kızlar gerçekten çocuk hasta oldu mu sen ondan beter oluyorsun
hoş bizimkinin hastalık belirtisi olarak bi rahatsızlığı yok biz kakası kırmızı diye götürdük onun keyfi yerinde maşallah
tahlilimiz çıksın bakalım inşallah hayırlısı olur daha başka şeyler çıkmasın

benim abim 25 yıllık çölyak hastası glutene alerjisi var türkçesi buğday içeren ne varsa yiyemiyor mısır ekmeği tüketiyor
herkes başımıza üşüştü bu testten yaptırın diye sonuçta o da bağarsak hastalığı
Allahım sağlık versin öyletatlı ki teyzeleri bizim mi nazarımız değiyor bilmiyorum

tuanayım dizanterinin adı bile ürkütücü dr sabahtan olabilir dedi ya akşam olmadı sonuç çıkana kadar ama dediğin gibi alerjidir umarım bu arada rahatsızlık ne demek her zaman arayabilirsin
annemde tedaviye başladığını öğrendi dua ediyor hep çok sevdim ben o kızı diyor:))
tesadüf mü ki erkek lerde denk gelmen
bütün bebişler sağlıklı olsun hiç hasta olmasınlar
bencede anne babanın nazarı daha çok değiyor ya ...
rabbim hepsini nazarlardan korusun:nazar:
inşallah sorun çıkmayacak benim yakışıklım gelir üstesinden hem baksana keyfide yerindeymiş maşallah ona:nazar:

iyi geceler kızlar nasılsınız geç oldu ama ben anca fırsat bulabildim malum ramazan işleri kiöse kalmamış sanırım bu saatte topikte
denizim çok çok geçmiş olsun inşallah alerjiktir denizin hastalığı canım

tuanaycım o kadar çok sevindimki tedavine başlamana tez zamanda kavuşmanı nasip etsin alllahım bebeğine

mavicim annenin yanına gelmen ne güzel ana gibi yar olmaz derlerdide inanmazdım bunu anca uzak kalınca anladım canım evlilik yıldönümünüzü kutlarım şimdiden nice uzun senele dilerim. demek tayinde pazartesi belli olucak hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

nimetcimde tatillerde ooobebiş olmadan tadını çıkarsın sonra zor olucak tabi

bebigcim sen nasılsın canım sen ne zaman gidicen bebişlerini almaya tatlım
mazlar
burpcum canım benim pazartesini iple çekiyorum tatlım allahım ne olur bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle rabbim burcum bebişine kavuşsun ne olur

özlemcim senin minik batucun nasıl zaman nasıl geçiyor değilmi yaramazlar bi bakmışın büyümüşler

valla canım zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile bugün sadece 3 saatlik uykum var ama onun için ayaktayız yine :) başka biri uyandırsa kızar küfür bile edersin ama çocuk başkaymış :)

yine iyi geceler diyp çıkıcam gündüz annemdeydik gel yemek yedir oyala yatır yıka
kocayı doyur derken anca vakit buluyorum onu da yorgunluktan değerlendiremiyorum
demek hobarey pazartesi tayinler de o gün bell,i olacak ve bizim evlilik yıldönümümüz inşallaaaah dansöz oynatıcaz:16::16:

ay inşallah istediğin yer olur benim olmadı senin bari olsunda yüzü gülsün şu topiğin
hem ne güzel bir güne denk gelmiş olacak:71:

sağol özlemcim inşallaaahhh
bu gece biz uyuduk hatta eşim sahura da kalkamadı
önce 2 de uyandı emdi erkendir dedim uyandırmadım sonra da 5 te uyandı
en son 7 de ayakta:=))
şimdi şekerleme yapıyolar baba oğul:))
kışın hava erken kararacak ya belki uyur bizimkiler öyle umud edelim

sağol özlemcim inşallaaahhh
bu gece biz uyuduk hatta eşim sahura da kalkamadı
önce 2 de uyandı emdi erkendir dedim uyandırmadım sonra da 5 te uyandı
en son 7 de ayakta:=))
şimdi şekerleme yapıyolar baba oğul:))
kışın hava erken kararacak ya belki uyur bizimkiler öyle umud edelim

inşallah gönlüne göre olur...
oohhhh maşallah efeciğe :nazar:
bizimkide öyle bazı zamanlar o saatleri seçiyor kalkmak için o bile aynı bunların :)
oğluşumla babası yaptılar şimdi kalktılar bizimki ağlıyor,sabahtan beri çok mızmız ya ,mutsuz hiçbir şeyden mutlu olmuyor yine var bir derdi de çözemedik, karnı tok,gazını çıkardı ,altı temiz ,uyudu kalktı ayyyyyyyyy çözemedim gitti ,banyoda yaptırdık rahatlasın diye ama offf offff.......
umut etmekle olacaksa ben şimdiden başladım, erken kalkalım erken yol alalım :)))

yoktur bi derdi huysuz anacım bunlar bizim ki de öyle
dışarı çıkmak istiyodur ya balkona ya dışarı çıkarın bişeyciği kalmaz
efe öğrendi artık dış kapıyı görünce ağlıyo çıkalım diye
anneme dedik olur mu tesadüftür diye inanmadı ama onlarda da yaptı tam susuyo kapının önünden geçerken ağlıyo
böyleler işte 0-3 yaş çocuklarının ağlatılmaması gerekiyomuş güven duygusu gelişsin diye
onlarda güven duygusu gelişecek diye ben sıyırıcam kafayı az kaldı:27:

selammmlarrr.demek büyük gün pazartesi..inş. Güzel sonuç alıcaz,yılbaşına hepiniz hamile olucaksınız inş.

Okuyorum ama çok yazamıyorum telefondan yazması zor oluyor,adada zaten hep koltuk tepelerinde merdivenlerdee koşuyor ist. Gidince dr.a gldicem belim çok ağrıyoo hiç oturmuyoruzki..çarş. Dönücem kısmetse.

selamlar herkeseee
iki gündür girememişim şekerlerim
şimdide yeni iş buldum kendime ev tasıcam onun için koşuşturmalara başladım :)
napıyım vakit gecirmek için her yolu deniyorum kızlar,
yarın buyuk gun demek yasasın hobareyle cosacagız uzun zamandan sonra
bende regl oldum mu belli degil doktora gidecegim yrn telefonla haber verin bana
akıntı gibi kanama hiç alışık degilim
yani bu ayda baslayamıcaz biz
sona kalan dona kalmasın ama :)

deniizm cok gecmiş olsun canım
ablamın oglana o neocate i kullanıyorlardı ellerinde epey var eger kullanacaksan sana eczaneden daha uyguna isterim onlardan tanıdık depodan epey almışlardı ekonomik olacak diye ama artık oglan ek gıdalarla doyuyor ve mamaya gerek kalmıyor cok oburiks ablamın oglan hiç seçmiyo yiyecekleri.:52:

selam kızlar biz perşembeden beri kayınvalidemlerdeydik görümcem yurt dışından geldi şimdi döndük evimize
bende artık herşeyden ümidi kestim tüm sıkıyönetim kurallarına kalayı bastım laptopu aldım kucağıma
öncelikle çarşamba gecesi korkunç adet sancıları yaşadım tamam dedim günü şaşmadan perşembeye adetim perşembe sabah gene ağrı sızı ama allah şükür gelen giden olmadı biraz daha rahatladım cuma biraz daaha umutluydum
cuma pembe leke geldi peçeteye gök beynime indi gene hasta olmaya başladım dedim gene yıkıldım o gün öyle ümitsiz geçti cumartesi günü o pembe lekenin hayatımda ilk defa karşılaştığım basur tarzı bir şişlikten geldiğini anladım rahatladım hatta ümitlendim tabi bu gelişmeler beni gerdi ama test yapmaya hiiiç niyetim yoktu çünkü 4 hücreli ve 2. gün verilmişti henüz çıkmazdı moralim boşuna bozulurdu
ama çok yatmaktan basur oluyorum diye alışverişe gittik eczane görünce içim kıpır kıpır oldu hatta cüneyin doğum günü 17 sinde belki o gün ağların gene ağlayarak doğumgünü kutlamayalım hem anne babası ile kutlarız diye erkenden pastasını aldık ben eve gelir gelmez idrar testi yaptım ama birşey çıkmasa zerre sallamayacaktım çünkü daha çok erkendi sadece eğlencesine yaptım kumar gibi kazı kazan gibi ama 5-10 dakikaya kalmadan ikinci çizgi silik çıktı ama biliyorsunuz son tüp tedavisinde 5 gün gecikmeye iki idrar testi çift çizgi çıkmıştı ve ertesi gün kantestinde 1 çıkmıştı değer dolayısı ile sevinmedik ve sizlere bile haber vermedim yanlış alarm olmasın diye ama içten içe sevinç kıpırtıları doğdu havayada girdim kendi kendime ilk defa içimi bir umut kapladı allahıım bir daha böyle test etmesin neyse pastayı daha bir mutlu kestik daha bir neşeliydik hemen sabah testi tekrarlamak istedim ertesi gün pazar diye cüneyti yolladım ve bir test daha aldırdım kan testinede korktum içten içe yalancı mutlulukta olsa o anı yaşamak istedim
sabah 6 da gözümü açtım heyecandan gözümden uyku akmasına rağmen hemen test yaptım hiç bir şey yok gök başıma yıkıldı resmen sabahın 7 sinde cüneyti nöbetçi eczaneye gönderdim test daha aldırdım testler 1 saat sonra innnncecik artık psikopatça bakınca silik bir pembe gölge halini aldı yani her test bir öncekinden daha silikti yani anlayacağınız ya çatlatma iğnesinin etkisi geçiyordu yada kimyasal gebelik bile sayılmayacak birşey geldi geçti
yarın kan vereceğim ve böylece 3. tüp maceramda böyle kapanacak
bu şimdiye kadar yaşadığım en zor tüp bebek tedavisiydi karnımdan kan sulandırıcı iğne vuruyorum ve artık karın kaslarım okadar hassaslaştıki mosmor çiğer gibi oldu ve çok acıyor popodan yediğim progesteron iğnesini saymıyorum bile zaten biliyorsunuz nasıl can yakar zaten tedavi süreci yumurta geliştirme sırf 18 gün sürmüştü iptaldi devamdı olduydu olmadıydı cabası çok yoruldum artık ve kendime bunu yaptığıma kızar oldum çocuk tüm bunları yaşamaya değermi 2 haftacık tatile gittik onun dışında eve kapandım hiç denize giremedim benim için deniz nekadar önemliydi ama bu fedakarlıkların karşılığını alamamak insanı üzsede bunada şükür deneyecek gücüm vardı denedim diyorum

delisin delisin delisin
niye umutsuz konuşuyosun yaaaa
silik te olsa çıkmış bak
ayrıca her zaman bhcg aynı değerde salgılanmaz,hem her testin hassaslığı aynı değil ki:35::35:
silik bile olsa yeter lütfen umutsuz olma ve kan testi vermeden sonucunu görmeden var ya da yok deme
ne çatlama iğnesiymiş bal gibi bebek inşallah yarın inşallah güzel haberler gelecek umutsuz olma bebişini üzme
ayrıca karından kan sulandırıcı iğneyi ben hamileyken hergün yapmıştım onu hatırladım :84::84:
çok öpüyorum nolur sakin ol yarın büyük gün:emir_bebek:

burpumm canımmm saçmalamaaa,bak 2. Çizgi çıkmış canım.lütfen üzma kendinide bebğinlde.inanalım dua edelim bltanem,allahım güldürücek yüzünüzü ben biliyorum,canımsın sakın yıkılma sağlam dur yarını bekle.

canım ya ikinci çizgi çıktı diyorsun hadi ilki dediğin gibi iğnenin etkisiydi eee sonraki çıkan neyin nesi peki?
kendini üzme ne olur yarın testini yaptır ondan sonra konuş
hem sevimde neler yaşadı bak şimdi mercanı kollarında inşalah seninde öyle olcak ve gülüp geçeceğiz bunlara :)

Back
X