Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
59 kiloda ben olmuşum:)biraz geç olsada gdiyor:)9kilo daha vericem inşallah ondan sonra eski bedenime dönücem,bugün melek şok oldu çok zayıflamışsın dedi,bende havalara uçtum:)))))
bende hızla veriyorum Allaha şükür
emzirmeninde etkisi var çünkü deli gibi yiyorum hayatımda makarna pilav hamurişi de var:)
kısıtlama yok yani:))
daha var tabi 65 kilo oldum ama 82 den sonra iyi :)
60 a düşsen ne isterim daha
aman bebişler sağlıklı olsun önemli değil
mercan müsade etmiyor yazamıyorum pc nin başına geçti eline gelen yere vuruyor aye aye deyip duruyor öpüldünüz biz iyiyiz sizde iyi olun benim kulağımdaki sesi alınnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrr
hımm demek sitenin adı bu bende diyorum acaba ne :) inşallah satışlarada başlada alalım siftah yapalım :) ama bak % bilmem kaç arkadaş indirimi isterim :)))ay sayfalarda bi kıpırdanma olmus nasıl sevindim
okurken mutlu oldum
aferin kızlar nasıl azimle gidiyo kilolar tebrik ediyorum sizleri
nursimcim bi calısan var şimdi idare ediyoruz kör topal
web sayfamız hazır görebilirsiniz.magazamın adının yanına.com eklemeniz yeterli
ufak tefek eksikler biter bitmez satısa baslıcaz inş
melege hosggeldin diyorum semracım bizim yerimize op cok ta selam sole
izmirde deprem mi oldu gecmiş olsun kızlar
korkmusunuzdurr.
burpun pıtpıtlarına kurban olalımm biz onun.Allah ablanada sifa versin.sende hayatını rölantiye al sakin yasa doktorun dedigi gibi
ayy bilmez olur muyum şekerim tabi çok güzelim ama çıtır bir güzel olmak var tombik bir güzel var dimi ama :)))kızlar teşekkür ederim pıtpıtları hiç durmasın uzun bir ömür inşallah ablam için dualarınız içinde teşekkür ederim
ohh kızlar hummalı bir şekilde kilo veriyorsunuz ne güzel
bebing sayfan hayırlı olsun bol kazançlar inşallah bebişin gelsinde sermayeden ya bol bol
nursim bencede dişinin geç çıkması daha iyi
zasacım adanın peşinde koşturmaktan tele döndün dimi
özlemim okadarda aç gezme anacım yazık saana yaa sen çok güzelsin eziyet etme kendine yaaa
deniz tuanay depremmi oldu izmirde geçmiş olsun kızlar
elanaz duaların için allah razı olsun tatlım
gulimus sen o kuşu alda kocanın o çok kıymetli arkadaşlarına emanet verdir en güzel çözüm bu bence :)
aha bu kızın yaramazlığını ben sana daha doğmadan söylemiştim
kulak çınlaması bendede var hiç geçmiyor 3 ay oldu vertigo ile başladı bende ara ara kendini hatırlatır(
Kızlar en korktuğum şey başıma geldi dün gece akıntımın içinde pembelik vardı kociş hemen progestan iğne yaptı sabah kuzu kuzu işe gittim öğrencim ısrar etti doktoru aradım doktor hemen gel göreyim dedi ben gene öğlen gidecektim dekan saolsun duyar duymaz güvenliği çağırıyorum bak çabuk doktora giidiyorsun diyince bıraktım dersi çıktım kocişinde bugün yüksek lisans dersi vardı aldım onuda gittik doktorumuza allaha şükür herşey yolunda görünüyordu bir hafta geridendi haftasınıda yakalamıştam 8 haftalık görünüyordu pıtpıtlarada birdaha baktık 2 gün dinlenme yazdı yarın korkunç yoğun günümdü ne yapacağız artık haber yollattım öğrencilere gelmeyecekler dinleneceğim yılbaşındada muhtemelen pinekleyeceğiz 9 yıldır ilk defa evde başbaşa yılbaşı geçireceğiz gelecek yılbaşı bebişimiz bizimle olsunda değer doktor her kanamayı düşük riski olarak görürüz senin geçmişinede bakınca riske atamayız dedi ben geçmişi mokluyum
![]()
çok geçmiş olsun canımela 3 gündür ishal oldu diş mi çıkaracak ne yemesi düzeliyo derken yine yemesi bozuldu...çok canım sıkkın yine...
Kızlar en korktuğum şey başıma geldi dün gece akıntımın içinde pembelik vardı kociş hemen progestan iğne yaptı sabah kuzu kuzu işe gittim öğrencim ısrar etti doktoru aradım doktor hemen gel göreyim dedi ben gene öğlen gidecektim dekan saolsun duyar duymaz güvenliği çağırıyorum bak çabuk doktora giidiyorsun diyince bıraktım dersi çıktım kocişinde bugün yüksek lisans dersi vardı aldım onuda gittik doktorumuza allaha şükür herşey yolunda görünüyordu bir hafta geridendi haftasınıda yakalamıştam 8 haftalık görünüyordu pıtpıtlarada birdaha baktık 2 gün dinlenme yazdı yarın korkunç yoğun günümdü ne yapacağız artık haber yollattım öğrencilere gelmeyecekler dinleneceğim yılbaşındada muhtemelen pinekleyeceğiz 9 yıldır ilk defa evde başbaşa yılbaşı geçireceğiz gelecek yılbaşı bebişimiz bizimle olsunda değer doktor her kanamayı düşük riski olarak görürüz senin geçmişinede bakınca riske atamayız dedi ben geçmişi mokluyum
![]()