2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canımm nişanlınla görüşmen sorun olmuyo dimi mesafe maddi açı falan ya bilmiyorum bi erkek görüşmek istemiyorsa maddi açıdan sıkıntı falan mı var acaba die gelio aklıma
düğün hazırlıkları falan çok masraf oluyo çünkü

cnm borçları fln var da o konuyla alakası olduğunu sanmıyorum düğün hazırlıklarına hiç başlamadık ztn

cnm borçları fln var da o konuyla alakası olduğunu sanmıyorum düğün hazırlıklarına hiç başlamadık ztn

tatlım sen moral bozmamaya çalış anlamsız tartışmalar her ilişkide oluyo düzelir umarım yakın zamanda ve Hakkında nasıl hayırlıysa öyle olur inş canımm benimm üzme kendinii

bide düğün stresi vardır şimdi, hazırlıklar falan kolay değil...
Baksana birçok kişi nişanlılık döneminde sorun yaşıyor...

canım bide bi erkek evliliğe kolay alışamıyo düşünce olarak yani
tüm evin sorumluluğu maddi açıdan özellikle yapabilir miyim nasıl olcak diye sıkıntıya girenler var farkında olmadan kendilerini ilişkilerinden uzaklaştırıp sadece düşüncelere yoğunlaşanlar yani..
ben eşime hep diyodum evimde huzurum olsunda bi kuru ekmeğimiz olsun...
moral bozmamaya çalış bak üzüldüm çok

ya 28 yaşında ilçe olarakda aramızda yarım saatlik mesafe var mafoldumben

ayy yarım saat mesafe deilmiş kuzm bizim eşimle evlerimiz 2 saatlık mesafeydi her pazar gel git yollar uzuyodu iyice :)
yaşını da acaba evliliğe hazır olmayacak bi yaşta mı diye sordum canım
vardır bi derdi hani erkekler hemen anlatmazlar ya biraz zaman geçsin bakalım yoluna girer herşeyy

yok be cnm devamlı böyleydi sürekli bişeylrle kandırıyodu beni
ama nişandan sonra bu durum daha zor gelmeye başladı
off neyse sinirlerim bozuldu bnm iyice
çıkcam ztn şimdi işten
hepinize iyi akşamlar
yarın görüşürüz

m.m.m.m canım işte bak al birini vur ötekine bu erkekler böyle canım gerçekten de onları biz idare ediyoruz.6 yıl ben neler çektim neler sakin ol canım ya akışına bırak bak bana diyorsun kendin uygulamıyorsun olmaz hadi ama pozitif düşünce :)

işte bak bizim de salı günü kavgaya tutuşmamızın sebebi haftalardır işten 21:00 de çıkıyor mesai yapıyordu o gün 19:00 da çıktı ve aramızda yani işyerimizin arası yürüyerek 20-25 dk diyeyim ben sana.Adama bak hiç umursamadı gitti erkek arkadaşlarıyla olmayı tercih etti,ben de çıldırdım doğal olarak.Yani demem o ki biz sanırım fazla yüz vermişiz bunlara.Nasıl olsa çekiyorlar diye mi düşünüyorlar nedir.
Ama ben bu defa inat ettim aramayacağım arkadaşım sen de öyle yap hiiiçççç görüşelim deme o tutuşsun biraz.Bu ne ya çek çek nereye kadar biz de canız.

m.m.m.m iyi misin,bırakma kendini.Ben ne yapayım ya salı gününden beri sesini doğru düzgün duymuyorum

kızlar sıınkıde bıseymı bız 2006 agustostan berı o ıstanbul ben antalyadayıs dusunun yanı halınıze sukredın :)) 2008den berı nısanlıyızda allahtan gelme gıtmesorun olmuyo gercı 3 kez ben gttım nısandan snra 2 kez o geldı 1er hafta tabı.ama nısandan öncesını hıc sormayn 1 gunluk kacamaklar oda hepi topu 4-5 kere:)) aşkzoru basarmaktır hepımız de zaten bunu yapıyoruz hepımızı nasıl kutlayasım geldı sımdı anlatamam

mervecikim. kuzum benim.Allah güzelliklerle kavuştursun hepimizi. aşk için çekilen çile de kutsaldır değil mi? onun için birşeyler yapıyor olmak çok güzel. karşımızdaki anlasın ya da anlamasın biz sevgiyi yaşarız.

m.m.m.m iyi misin,bırakma kendini.Ben ne yapayım ya salı gününden beri sesini doğru düzgün duymuyorum

yok cnm iyiyim sğl . kendine göre haklı olduğunu sandığı bahaneleri var ama bnm de bi sabır noktam var bundan sonra o görüşelim dicek ben gitmicem anlasın nsl olduğunu. evet sana dedim sakin ol diye ama ben beceremedim bazen sabır taşımızı çatlatıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…