- Konu Sahibi merwecik_20
-
canım haftasonu uğrarım merak etme, bu haftasonu bir plan yok nasılsa...
ya acaba bitirmemekle hata mı yapıyorum ben
nsl nişanlıyız anlamıyorum yrn görüşmeyeli iki hafta olcak hergün tlfla konuşuyoruz ama başka nişanlıları görünce biz neden böyle dğliz diye demeden geçemiyorum bu hafta arayıp sormadım görüşelimde demedim o bu sefer kızdı niye arayıp sormuyosun diye o arayıp durdu ama görüşelim fln demedi uzaklaştırıyo beni kendinden artık off sıkıldım ben ya herşeyden mafoldumben
canımm nişanlınla görüşmen sorun olmuyo dimi mesafe maddi açı falan ya bilmiyorum bi erkek görüşmek istemiyorsa maddi açıdan sıkıntı falan mı var acaba die gelio aklıma
düğün hazırlıkları falan çok masraf oluyo çünkü
cnm borçları fln var da o konuyla alakası olduğunu sanmıyorum düğün hazırlıklarına hiç başlamadık ztn
ya 28 yaşında ilçe olarakda aramızda yarım saatlik mesafe var mafoldumben
ayy yarım saat mesafe deilmiş kuzm bizim eşimle evlerimiz 2 saatlık mesafeydi her pazar gel git yollar uzuyodu iyice :)
yaşını da acaba evliliğe hazır olmayacak bi yaşta mı diye sordum canım
vardır bi derdi hani erkekler hemen anlatmazlar ya biraz zaman geçsin bakalım yoluna girer herşeyy
yok be cnm devamlı böyleydi sürekli bişeylrle kandırıyodu beni
ama nişandan sonra bu durum daha zor gelmeye başladı
off neyse sinirlerim bozuldu bnm iyice
çıkcam ztn şimdi işten
hepinize iyi akşamlar
yarın görüşürüz
m.m.m.m iyi misin,bırakma kendini.Ben ne yapayım ya salı gününden beri sesini doğru düzgün duymuyorum
mervecikim. kuzum benim.Allah güzelliklerle kavuştursun hepimizi. aşk için çekilen çile de kutsaldır değil mi? onun için birşeyler yapıyor olmak çok güzel. karşımızdaki anlasın ya da anlamasın biz sevgiyi yaşarız.
m.m.m.m iyi misin,bırakma kendini.Ben ne yapayım ya salı gününden beri sesini doğru düzgün duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?