- Konu Sahibi merwecik_20
-
kızlar sıınkıde bıseymı bız 2006 agustostan berı o ıstanbul ben antalyadayıs dusunun yanı halınıze sukredın :)) 2008den berı nısanlıyızda allahtan gelme gıtmesorun olmuyo gercı 3 kez ben gttım nısandan snra 2 kez o geldı 1er hafta tabı.ama nısandan öncesını hıc sormayn 1 gunluk kacamaklar oda hepi topu 4-5 kere:)) aşkzoru basarmaktır hepımız de zaten bunu yapıyoruz hepımızı nasıl kutlayasım geldı sımdı anlatamam
depresyonnn sende mi ya,ben de tartıştım annemle ay neler söyledi bana sonrasında yok kayınvalidem den çok çekecekmişim,ağlayarak kapısına çok gidecekmişim daha ne sözler.ben bu defa ağlamadım.o kadar yorgun kalmışım ki nişanlımla uğraşmaktan annemin lafları devede kulak kaldı.
caspersy günaydın fıstık :)
merwecik çok mutsuzum aslında ama senin için bir kere daha anlatıyorum.Yani biz bayanlar gerçekten de bir şey yapmıyoruz.Sadece çok incemi düşünüyoruz çok şey mi bekliyoruz bu odunlardan bilmiyorum oku sen karar ver.Salı günü akşamından beri böyleyizsalı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı ve cumartesi oldu bugün.......
Caspersy ortamı canlandırmak lazım bence sen su evlılıgın guzellıklerınden nekdr tatlı bahsedıyodun meselaaa:))
Yanı bak sımdı sabır gÖster sonunda zafer senın oluyo
merwecik çok haklısın canım ya burada iş bizede çok düşüyor.
caspersy ne güzel söylemişsin evliliğin güzelliğini,atlatalım şu sıkıntıyı ve bıran önce sevdiğim adamla uyuyayım bende
merwecik çok haklısın canım ya burada iş bizede çok düşüyor.
caspersy ne güzel söylemişsin evliliğin güzelliğini,atlatalım şu sıkıntıyı ve bıran önce sevdiğim adamla uyuyayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?