2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Allah kavuştursun cnm sizide

kızlar ne oluyo bölee ama kavga etmeyın yahu nısanlılarınızla onları cok sevıosunuz unuttunuzmu? rejımdeyız dıe mı sınırler gergın yksa ama bı rejımdedeılız kı:))

Günaydın kızlaar, dün güya haftasonu tatildi ama malesef işler yoğunmuş çalışacakmışız, oysaki iş falan yok canım çok sıkkın.
Akşamda annemle bi ton tartıştık, ağlaya ağlaya sabah yaptım ( onunsa hiç umrunda bile değildi...

merwecik çok mutsuzum aslında ama senin için bir kere daha anlatıyorum.Yani biz bayanlar gerçekten de bir şey yapmıyoruz.Sadece çok incemi düşünüyoruz çok şey mi bekliyoruz bu odunlardan bilmiyorum oku sen karar ver.Salı günü akşamından beri böyleyiz salı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı ve cumartesi oldu bugün.......

Son düzenleme:
depresyonnn sende mi ya,ben de tartıştım annemle ay neler söyledi bana sonrasında yok kayınvalidem den çok çekecekmişim,ağlayarak kapısına çok gidecekmişim daha ne sözler.Ben bu defa ağlamadım.O kadar yorgun kalmışım ki nişanlımla uğraşmaktan annemin lafları devede kulak kaldı.

gunaydın tatlım okumuştum kavganızın sebebını daha önceden.cnm dedıgım gıbı o suc bastırmak senın canını yakmak ıcın öle bı msj atmıs bence annelerımıze gelınce kızlar onlar ıcınde kolay deıl ya evlerınden gıdıcez onların psıkolojısıde etkılenıo ısterıstemez. Bu dönem tehlıkelı ve hassas herkes ıcın elınızden geldıgınce olayları buyutmemeye bakın cunku bu sızı yıpratır.

canım ya arkadaş yüzünden bizde çok tartışıyoduk eşimle önceden haftanın 3 4 günü buluşuyorlardı biz çıkarken yani sonra haftada 2 ye düştü nişanlanınca da sadece c.tesi akşamları buluşuyorlardı. şimdi de ben kıyametleri koparıyorum akşam çıkamazsın diye düğünden beri bi kez görüştü galiba arkadaşlarıyla ama bu arkadaş muhabbeti yüzünden çook tartışıyoduk çook

Caspersy ortamı canlandırmak lazım bence sen su evlılıgın guzellıklerınden nekdr tatlı bahsedıyodun meselaaa:))

ayy hemen tatlımm mesela gece hava soğuk oluyo ya aşkım saat başı nerdeyse uyanıyo ve üstümü falan düzeltiyo biraz deli yatarım da yorgan pek durmaz üstümde bu gece de uyanmış ah aşkım hasta olcan ya diye die üstüme yorganı örtüyodu..
o an naparsın aşkım benim ya o kadar mutlu edio ki bu insanı sonra sarıldım uyudum aşkıma bi saat geçmeden yine yorgan yoktu üstümde bu sefer ben uyanmışım aşkımı örttüm sıkı sıkı :)
ya evlilik gerçekten çok güzel de işte şu sorunlu dönemi bi atlatsanız nişanlılık da çoook güzell

merwecik çok haklısın canım ya burada iş bizede çok düşüyor.

caspersy ne güzel söylemişsin evliliğin güzelliğini,atlatalım şu sıkıntıyı ve bıran önce sevdiğim adamla uyuyayım bende

Ayy bende antalyada sıcak memleketteyım buranın souuna dayanamıyorum ıstanbulda napcaksam aŞkım ben orda souktan donarım dıorum ben senı ısıtırım dıo bÖle bıse heralde:)

Yanı bak sımdı sabır gÖster sonunda zafer senın oluyo

aynen öyle güzelim hani erkeklere göre biz çok ayrıntıcıyız ya ondan abartıyoruzz yani eşim öyle derdi bana çok ayrıntılı düşünüosun o yüzden üzülüyoruz diye..
geçen akşam çok sebepsiz bişiden kırıldım ben eşime o da bana tabi yemek yedik hiç konuşmadan oturduk yatana kadar yattık uyuduk hoş kırgın olsak da sarılıp uyuyoz.
sabah oldu yine kırgınlık devam edio akşama ben saçma sebep olduğunu anladm artk diye devam ettirmedim evde şebeklik yapıorm sonra oturduk konuşruk saçmaydı evet dedik ve bi günü boş yere heba ettiğimize üzüldük ve anında sorunları çözmeye karar verdikk..
olmuo deil yani evlenince de oluyo kırgınlıklar ama kısacık sürüyo

Kızlar sorunu kısaca özetleyeyim acaba benmi haksızım yaa...
Biz şimdi benimkinin memleketine gitcez bu ay sonu, aslında onlar için değil kardeşimin yemin töreni için, kayınvalidem de aradı davet etti annemle konuştu annem de tamam dedi. Şimdi de annem diyoki biz evine gitmeyelim kadın gelsin bizi görsün, yada gelip kendi alıp evine götürsün, neymiş orada beni isteyenler olmuş şimdi bunu laf yaparlarmış. Ona canım sıkıldı ama bişey demedim.
ıkinci konu ise ablamlar ya şimdi yanlış anlayacaksınız ama her akşam bizdeler evlerimiz karşılıklı, inanın her akşam, e bende işten gidiyorum istiyorumki ayaklarımı uzatıp televizyon izleyeyim, ablamla ilgili bir sorun yok ama eniştemden rahatsız oluyorum. Ben kapalı bir bayanım istiyorumki eve gidince üstümü çıkarayım eşofmanlarımla rahat rahat gezeyim ama olmuyor, çünkü her akşam bizdeler, dün akşamda yatak odasına kapandım kitap okudum. Vay sen niye odaya kapandın, çıkmadın, bi güler yüz göstermedin. Ya zaten her akşam bizdeler insanın canının sıkkın olduğu an olur, rahat etmek ister, işten gidiyorum kafam kazan gibi zaten. Neymiş onların anlayışlı olmasını beklemeyecekmişim, ben hep anlayış göstercekmişim, e nereye kadar...Bide ona konuştu ve yattı uyudu bende ağlaya ağlaya sabahı yaptım. Kimseyede anlatamıyorum, aşkım soruyo noldu diye anlatamıyorum, çünkü annem nasıl şikayet edeyimki (

bak ne guzel demıssın sevdıgın adam o senın ya kesınlıkle konunda yuzdeyuz haklısın ama gecıcek ben ılıskının yıpratılmamasından yanayım o yuzden mutlu olun ya yoksa soukta kım ısıtıcak sızı bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…