canım sen de güzel haberlerle gel inşallah, ben çok korkarak ve heycanla gitmiştim ölçüme, şükür Allahıma, darısı başına... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dediTeşekkürler canım yarım lite sütü ben öldürseler içemem heralde bol bol ayran içmeye çalışıyorum onun yerine..
Serklajdan falan bahsetmedi bana daha zaten daha çok erken bakalım neler bekliyo bizi..
Ben de hadtaya doktora gidicem burda, kendi doktorum gittğin yertde bi doktora görün demişti 11.haftada. Çok heyecanlı vwe stresliyim ense ölçümü için...
yaa demek 11.haftada bişeyler söylüyolar cinsiyet için ben o konuda çok heyecanlıyım en azından ikisinin cinsiyeti belli olsa keşke...
Canım sodanın minerallerinin yanı sıra bi de hergün içilen sodanın bebeğin sarılık olmamasında faydası varmış bilgin olsun...
Geçmiş olsun canım arada oluyo böyle şeyler benim de çok başım ağrıyınca falan oluyo kusma 2 kere oldu inşallah bi daha yaşamayız...
Canım hayırlı olsun yaa ne güzel güzel haberler almışsın darısı başımıza artık. 6sında ben de gitcem çok heyecanlıyım :18:
Bu redüksiyon işlemi için söylenenlere lütfen kulak asma bunlar olaya duygusal yönden bakmıyolar ki ayrıca ben de kistlerim için hastanelik olup hastanede yattığım gece başhemşire gelip bana 1 saat bi konuşma yapmıştı (ben üçüzlere üzülüyodum o zamanlar) sakın birini aldırmayı düşünme, biz ne kadar redüksüyon yaptıysak diğer ikisi de öldü diye anlattı. Ben o yüzden hiç düşünmüyorum doktorum bana da tavsiye tti, eskişehire geleceğiimi duyunca bi prof adı önerdi riskli gebelik uzmanıymış sırf beni redüksüyona ikna etsin diye yani anlayacağın. Ama ben o profa falan gitmiycem alnımıza ne yazıldıysa o olur bizim komşumuzun 8 aaylıkken karnında öldü çocuğu tek bebek olmasına rağmen. Olacaksa her türlü oluyo ikiyle üçle alakası yok herşey Allahın elinde sen ona sığın ve dua et bak bu mübarek günde bebeklerimiz için dualar edelim....
maşallah ne güzel, inşallah hiç gerek görmez.. bizlere de..canım benim doktorum gerek görmedi.iki hafta önce alttan muayene etti eliyle rahim ağzım iyi durumda olduğu için gerek görmedi.iki hafta sonra bir daha alttan muayenem var belki o zaman yapar.ama o haftalarda da belki yapılmıyordur serklaj bilmiyorum pek.
tatlım sana bi link vermiştim baktın mı?Evet canım tek plesentadan besleniceklermiş bölunduğu gunlerle alakalıymış tek plesenta olması benim herseyim ilgiç zaten allah yardımcımız olsun
hehe eveet dursunlar biraz kuzularaynen öyle canım bende ne zaman gelecek o günler dıye beklıyorum...ama bebeklerime siz bana aldırmayım ha ne kadar içeride dursanız o kadar iyi dıyorum umarım benı duyarlar ...
serklaj acıyo mu, zor bi işlem mi?bu günlerimizi arayacakmişiz bılıyon mu? serklaj oldum ben haziran ın 8 inde..
genel anesteziyle mi yapılıyo?? bak bunu bilmiyodum.. ve 1 saat sürüyo demek... baya ameliyat gibi o zamanben çok acı hissetmedim canım zaten genel anesteziyle alıyorlar seni en fazla 1 saatte çıkarıyorlar 1 saat maksımum tabi daha erken bıtenlerde var..sonrasında bıraz sızın olabılır normal.. sonra geçıyo, ben bır saatte kendıme geldım 2 saat sonrada yemek yedım.korktuğum kadar değilmiş.. tabı doktorun da önemli..:
canım sen de güzel haberlerle gel inşallah, ben çok korkarak ve heycanla gitmiştim ölçüme, şükür Allahıma, darısı başına... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi
sodayı sordumi içebilirsin ama faydası yok dedi, hatta içmesen daha iyi, elektrolitler var falan dedi, istemiyoruz pek dedi...:44:
aaa bak ya herkes farklı bişiy söylüyo napcaz şimdiBen de yararlıdır diye içiyodum hergün içmiyim bari napalım artık...
Evet kontrolüme 2 gün kaldı heyecan dorukta...
Yaa burda biri yazmıştı ya 11.haftada cinsiyet söylemiş doktor, o yüzden ben de umutlanıyorum ama bakalım hayırlsı :))
canım sen de güzel haberlerle gel inşallah, ben çok korkarak ve heycanla gitmiştim ölçüme, şükür Allahıma, darısı başına... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi
sodayı sordumi içebilirsin ama faydası yok dedi, hatta içmesen daha iyi, elektrolitler var falan dedi, istemiyoruz pek dedi...:44:
maşallah ne güzel, inşallah hiç gerek görmez.. bizlere de..
tatlım sana bi link vermiştim baktın mı?
hehe eveet dursunlar biraz kuzular
serklaj acıyo mu, zor bi işlem mi?
evet tatlım, öğrenen çok ama benim doktor belli olmaz diyince üstelemedim, sonraki kontrole inşallah.. belki öğrenirsin senaaa bak ya herkes farklı bişiy söylüyo napcaz şimdiBen de yararlıdır diye içiyodum hergün içmiyim bari napalım artık...
Evet kontrolüme 2 gün kaldı heyecan dorukta...
Yaa burda biri yazmıştı ya 11.haftada cinsiyet söylemiş doktor, o yüzden ben de umutlanıyorum ama bakalım hayırlsı :))
Evet canım bakmıştım o kdar çok şeye bakıyorumkı nerde ne yazdığını unuttum ama benım durum bu da ıkızlerin bi çeşidiymiş tek yumurtadan farkı keselerının ayrı olması hersey de bı hayır vardır dıyorum artık
selam arkadaşlar ,17 haftalık üçüz anne adayıyım. Yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum .Bugün kontrole gittim çok şükür her şey yolunda .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşallah ...
Hoşgeldin hulcem gitgide kalabalıklaşıyoruz ne güzelMaşallah canım ne güzel umarım sonuna kadar hep böyle güzel haberler alırsın. Ben de 11. haftadayım yarın kontrolüm var acayip heyecan sardı inşallah ben de gğzel haberler duyarım bebişlerimle ilgili.. Eee senin nasıl geçiyo, sıkıntı var mı, hiç oldu mu, bebişlerin cinsiyeti ne???
kızlar nasılsınız ne zmandır giremiyodum
cuma günü kontrolümüz vardı
bebikler 1100 gram civarındalar kocaman olmuşlar maşallah
darısı sizlere inşallah tek gebelikle aynı gidiyosun diyo doktorum
ağustosunda 15 25 arasına kadar dayanabilirsem çok süper olcakmış inşallah küvöze falan gerek kalmazmış
yani tam sıcaklara geliyo bayrama bebeklerle gircem inşallah:)))
liste yapalım hatta ben yapabilirim
isim hafta cinsiyet
1 ufacan
2 lila 29.hafta 2kız erkek
3 zeynep emre
bunun gibi yani haftalarınza göre yapalım
bu arada benimde kızlar tek yumurtada sizinkilerin hepsi ayrı mı???
selam arkadaşlar ,17 haftalık üçüz anne adayıyım. Yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum .Bugün kontrole gittim çok şükür her şey yolunda .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşallah ...
hulcemcim hoş geldin,Allah sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin.
kaç kilo aldın,nasıl gidiyor?
hoşgeldin canımm, aminnn...selam arkadaşlar ,17 haftalık üçüz anne adayıyım. Yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum .Bugün kontrole gittim çok şükür her şey yolunda .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşallah ...
kuzuu yarın kontrol hee, hadi güzel haberlerle gel inşallahHoşgeldin hulcem gitgide kalabalıklaşıyoruz ne güzelMaşallah canım ne güzel umarım sonuna kadar hep böyle güzel haberler alırsın. Ben de 11. haftadayım yarın kontrolüm var acayip heyecan sardı inşallah ben de gğzel haberler duyarım bebişlerimle ilgili.. Eee senin nasıl geçiyo, sıkıntı var mı, hiç oldu mu, bebişlerin cinsiyeti ne???
ayyy maşallah yaaakızlar nasılsınız ne zmandır giremiyodum
ağustosunda 15 25 arasına kadar dayanabilirsem çok süper olcakmış inşallah küvöze falan gerek kalmazmış
isim hafta cinsiyet
1 ufacan
3 zeynep emre
sana da maşallah figenayım, hayırlı sağlıklı olsunlar da tabi öncelikle, benim favorim de iki böcük bir çiçek :) hayırlısı bakalımlilacım süpersin maşallah ya baya ilerledin.
bende 24.haftayı devirecem inşallah
demek 1100 gr olmuşlar,süper valla.
benim kontrolümde ayın 15 inde,inşallah benim bebişlerde iyi besleniyordur.
benimkiler ayrı yumurta canım,iki böcük bir de çiçeğim var göbüşümde
kızlar nasılsınız ne zmandır giremiyodum
isim hafta cinsiyet
1 ufacan
3 zeynep emre
slm arklar nasılsınız görüşmeyeli ben süperim ev topluyorum:))15. de ailemin yanına gidicem inşşş yarın kontrolum var allahtan bir mani çıkmassa eger allahım hayırlı sonuçlar versin...arkk ler istediğiniz listeyi yapın ben hala bir çizelgeyi ile yapamadım yapıyorumda kopyalayamıyorum:)))yarım 13+0 oluyorum inşş dr son muayne oluşum herşeyi sormak istiyorum bakalım ne ddiyecek duaa edin bana bi ense ölçümlerini söylücem gitmeden yapsın...başka bende akdeniz anemisi vardı bu hamilelikte geçti çok şükür derlerdi hamileliğin hastalık tedavi ettiğini inanmazdım bide ya bende çok üşengeç ve yorgunluk yaşıyorum nezamn geçer bu sorun bi tecrübeliler yazın kaçar kg oldunuz benim iştah çok açıldı ama karnım yeni çıkmaya başladı hamilelik bakmaya başladım eski kıyafetlerim sıkmaya başladı kasıklarımı düşük bel olunca))
çok yorma canım kendini, kolay gele :) ölçümleri iyi çıkar inşallah.slm arklar nasılsınız görüşmeyeli ben süperim ev topluyorum:))15. de ailemin yanına gidicem inşşş yarın kontrolum var allahtan bir mani çıkmassa eger allahım hayırlı sonuçlar versin...arkk ler istediğiniz listeyi yapın ben hala bir çizelgeyi ile yapamadım yapıyorumda kopyalayamıyorum:)))yarım 13+0 oluyorum inşş dr son muayne oluşum herşeyi sormak istiyorum bakalım ne ddiyecek duaa edin bana bi ense ölçümlerini söylücem gitmeden yapsın...başka bende akdeniz anemisi vardı bu hamilelikte geçti çok şükür derlerdi hamileliğin hastalık tedavi ettiğini inanmazdım bide ya bende çok üşengeç ve yorgunluk yaşıyorum nezamn geçer bu sorun bi tecrübeliler yazın kaçar kg oldunuz benim iştah çok açıldı ama karnım yeni çıkmaya başladı hamilelik bakmaya başladım eski kıyafetlerim sıkmaya başladı kasıklarımı düşük bel olunca))
ah canım hadi kolay gelsin.kilo dedin yaramı deştinben 10 kilo aldım toplamda ama bu kiloyu ilk 16 haftada aldım sonra da sabitledim.resmen rejim yapıyorum ben son haftalarda.ama iyi oldu böyle yoksa duba gibi olacaktım.
aneminin iyileşmesi de çok iyi olmuş,inşallah enselerde güzel çıkar.
halsizliğinin geçmesine de az kaldı canım,bir iki haftaya yerinde duramayacak kadar enerjik olabilirsin.benim öyle olmuştu.bir anda okulda kendimi çocuklarla top oynarken bulmuştum da okul müdürü hocam hayırdır deyince kendime geldim
çok yorma canım kendini, kolay gele :) ölçümleri iyi çıkar inşallah.
yorgunluk uyku bende de var, hiçbişe yapasım yok yahu ama iştah hala yok
karnım benim çıktı bile, pantolon düğmelerini bağlayamıyorum, tez vakitte kıyafet olayını çözmeli
biz de bi enerjik olsak, bazen kendimi çok enerjik ve iyi hissediyorum, hamile diilmişim gibi oluyorum ama bazen şişiyorum ağırlık çöküyo.. bi de progesteron iğnelerim varya haftalık, iki iğnem daha var...
kızlar bu sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda ağrı var, özellikle ayaktayken, yürürken, bazen belim ağrıyo.. sizler de yaşadınız mı? endişelendim biraz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?