2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

canım sen de güzel haberlerle gel inşallah, ben çok korkarak ve heycanla gitmiştim ölçüme, şükür Allahıma, darısı başına... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi
sodayı sordumi içebilirsin ama faydası yok dedi, hatta içmesen daha iyi, elektrolitler var falan dedi, istemiyoruz pek dedi...:44:

maşallah ne güzel, inşallah hiç gerek görmez.. bizlere de..
Evet canım tek plesentadan besleniceklermiş bölunduğu gunlerle alakalıymış tek plesenta olması benim herseyim ilgiç zaten allah yardımcımız olsun
tatlım sana bi link vermiştim baktın mı?
aynen öyle canım bende ne zaman gelecek o günler dıye beklıyorum...ama bebeklerime siz bana aldırmayım ha ne kadar içeride dursanız o kadar iyi dıyorum umarım benı duyarlar ...
hehe eveet dursunlar biraz kuzular
bu günlerimizi arayacakmişiz bılıyon mu? serklaj oldum ben haziran ın 8 inde..
serklaj acıyo mu, zor bi işlem mi?

ben çok acı hissetmedim canım zaten genel anesteziyle alıyorlar seni en fazla 1 saatte çıkarıyorlar 1 saat maksımum tabi daha erken bıtenlerde var..sonrasında bıraz sızın olabılır normal.. sonra geçıyo, ben bır saatte kendıme geldım 2 saat sonrada yemek yedım.korktuğum kadar değilmiş.. tabı doktorun da önemli..:

genel anesteziyle mi yapılıyo?? bak bunu bilmiyodum.. ve 1 saat sürüyo demek... baya ameliyat gibi o zaman

Evet canım bakmıştım o kdar çok şeye bakıyorumkı nerde ne yazdığını unuttum ama benım durum bu da ıkızlerin bi çeşidiymiş tek yumurtadan farkı keselerının ayrı olması hersey de bı hayır vardır dıyorum artık

evet tatlım, öğrenen çok ama benim doktor belli olmaz diyince üstelemedim, sonraki kontrole inşallah.. belki öğrenirsin sen

inşallah sağlıkla kucaklarsın kuzularını canım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ,17 haftalık üçüz anne adayıyım. Yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum .Bugün kontrole gittim çok şükür her şey yolunda .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşallah ...

Hoşgeldin hulcem gitgide kalabalıklaşıyoruz ne güzel Maşallah canım ne güzel umarım sonuna kadar hep böyle güzel haberler alırsın. Ben de 11. haftadayım yarın kontrolüm var acayip heyecan sardı inşallah ben de gğzel haberler duyarım bebişlerimle ilgili.. Eee senin nasıl geçiyo, sıkıntı var mı, hiç oldu mu, bebişlerin cinsiyeti ne???

kızlar nasılsınız ne zmandır giremiyodum
cuma günü kontrolümüz vardı
bebikler 1100 gram civarındalar kocaman olmuşlar maşallah
darısı sizlere inşallah tek gebelikle aynı gidiyosun diyo doktorum
ağustosunda 15 25 arasına kadar dayanabilirsem çok süper olcakmış inşallah küvöze falan gerek kalmazmış
yani tam sıcaklara geliyo bayrama bebeklerle gircem inşallah:)))
liste yapalım hatta ben yapabilirim
isim hafta cinsiyet
1 ufacan
2 lila 29.hafta 2kız erkek
3 zeynep emre
bunun gibi yani haftalarınza göre yapalım

bu arada benimde kızlar tek yumurtada sizinkilerin hepsi ayrı mı???

Hoşbulduk canım inşallah güzel haberler alırsın. ilk haftalar da bulantı halsizlik gibi sıkıntılarım oldu tabi... maalesef cinsiyetlerini öğrenemedim doktarum henüz kesin bir şey söyleyemeyeciğim dedi.Halbuki sabırsızlıkla bekliyordum neyse hayırlısı olsun inşallah ...

lilacım süpersin maşallah ya baya ilerledin.
bende 24.haftayı devirecem inşallah
demek 1100 gr olmuşlar,süper valla.
benim kontrolümde ayın 15 inde,inşallah benim bebişlerde iyi besleniyordur.
benimkiler ayrı yumurta canım,iki böcük bir de çiçeğim var göbüşümde

hulcemcim hoş geldin,Allah sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin.
kaç kilo aldın,nasıl gidiyor?

hoşgeldin canımm, aminnn...
kuzuu yarın kontrol hee, hadi güzel haberlerle gel inşallah
ayyy maşallah yaaa darısı bizlere.. bişi kalmamış, hadi sağlıkla küvöze de girmeden kucakla inşallah bebişlerini.. benimkiler ayrı keselerde canım
liste iyi fikir bence dee
sana da maşallah figenayım, hayırlı sağlıklı olsunlar da tabi öncelikle, benim favorim de iki böcük bir çiçek :) hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
slm arklar nasılsınız görüşmeyeli ben süperim ev topluyorum:))15. de ailemin yanına gidicem inşşş yarın kontrolum var allahtan bir mani çıkmassa eger allahım hayırlı sonuçlar versin...arkk ler istediğiniz listeyi yapın ben hala bir çizelgeyi ile yapamadım yapıyorumda kopyalayamıyorum:)))yarım 13+0 oluyorum inşş dr son muayne oluşum herşeyi sormak istiyorum bakalım ne ddiyecek duaa edin bana bi ense ölçümlerini söylücem gitmeden yapsın...başka bende akdeniz anemisi vardı bu hamilelikte geçti çok şükür derlerdi hamileliğin hastalık tedavi ettiğini inanmazdım bide ya bende çok üşengeç ve yorgunluk yaşıyorum nezamn geçer bu sorun bi tecrübeliler yazın kaçar kg oldunuz benim iştah çok açıldı ama karnım yeni çıkmaya başladı hamilelik bakmaya başladım eski kıyafetlerim sıkmaya başladı kasıklarımı düşük bel olunca))

hoşgeldin aramıza allah kolay dogumlar versin.. her yeni üçüz annesi bir umut benim için ohh diyorum tek ben degilim demekki doguran var demekki sorunsuz oluyomuş diye rahatlıyorum:)))hepimize allah kolaylık versin...

cnm çok sevindim ya ne güzel kocaman ettin darısı bizee :))benimkiler ayrı keselerde 13+0 sen yap çizelgeyi olsun sıcak mıcak bayram hediyenle gircem çok şükür inşş kurbandan sonrada ben alcam kucagıma :)))dayan tut çocukları bırakma :)))isim düşündünmü bu arada..

ah canım hadi kolay gelsin.kilo dedin yaramı deştin ben 10 kilo aldım toplamda ama bu kiloyu ilk 16 haftada aldım sonra da sabitledim.resmen rejim yapıyorum ben son haftalarda.ama iyi oldu böyle yoksa duba gibi olacaktım.
aneminin iyileşmesi de çok iyi olmuş,inşallah enselerde güzel çıkar.
halsizliğinin geçmesine de az kaldı canım,bir iki haftaya yerinde duramayacak kadar enerjik olabilirsin.benim öyle olmuştu.bir anda okulda kendimi çocuklarla top oynarken bulmuştum da okul müdürü hocam hayırdır deyince kendime geldim

çok yorma canım kendini, kolay gele :) ölçümleri iyi çıkar inşallah.
yorgunluk uyku bende de var, hiçbişe yapasım yok yahu ama iştah hala yok
karnım benim çıktı bile, pantolon düğmelerini bağlayamıyorum, tez vakitte kıyafet olayını çözmeli
biz de bi enerjik olsak, bazen kendimi çok enerjik ve iyi hissediyorum, hamile diilmişim gibi oluyorum ama bazen şişiyorum ağırlık çöküyo.. bi de progesteron iğnelerim varya haftalık, iki iğnem daha var...

kızlar bu sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda ağrı var, özellikle ayaktayken, yürürken, bazen belim ağrıyo.. sizler de yaşadınız mı? endişelendim biraz:26:

yok güzelim hiç endişelenme,o ağrılar hep olacak.olmasa zaten sıkıntı olurdu.bebişlerin büyüyor işte ne güzel.
benim de yavaş yavaş yeniden yorulma evrelerim geliyor sanırım,eskisi gibi dolanamıyorum dışarlarda.sandalyede uzun süre oturmak bile çok zor geliyor.hemen uzanasım geliyor.
ee böyle böyle geçecek günler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…