2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

canım adım uzun diyemi güldünüz. benim 2 ismim 2soyadım var biri eşimin soyadı diğeri kendi kızlık soyadım

hayır isminle degil cnm eşimin beni sıkıştırmasına güldüm faceden ekle konuş evleri kaç m2ymiş falan beni dürtüyorda ona güldüm senle alakası yok yanlış anlama sakın haa....yoksa tahmin ettim cnm eşinle oldugunu

kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...

cnm valla her gittigimizde böyle morellerimizi bozulacak boşver cnm sıkma allaha sıgınalım zaten 15 haftadan sonra bişey yapamazlar bu konuda kapanır allahın izniyle dediğin gb hep kötüleri sayıyolar onlarda bi problem yoksa allahın izniyle hiç birşey olmaz çokkkkkk şükür...ölçümleride iyi çıkmış çok sevindim darısı bana cnm bende haftaya pazartesi gitcem..

darısı başına kuzumm, korka korka gitmiştim, şükür...
vee bukadarmı kaldık kızlarrr nerdeyiz:18::18:

ben de uğruyorum bakıyorum kimse yok

Aylincim gelip dövecem senin o doktorları ya!
kuzum değiştir sen şu doktorunu,başka yok mu allah aşkına?
bu kadar da olmazki.haftan ilerlese bile gözünü korkutmaya devam edecektir.
ben ikinci bir doktora daha görünüyordum bir ara evime yakın diye.asıl doktorum bir saatlik mesafede çünkü.
o ikinci doktor başlarda birini aldır dedi.sonra haftalar geçti baktı bi sorun yok bu seferde 20.haftadan sonra hepsini birden kaybedebilirsin demeye başladı.ayy dedim ya allah seni bildiği gibi yapsın.bir daha da yüzünü görmedim.
bu dönemde sen sana en rahatlatıcı olanı seçmelisin,böyle şom ağızlıyı değil.zaten biz de biliyoruz sıkıntıyı,korkuyoruz da üstelik.birde doktorun böyle olursa rahatlayamazsın.
benim asıl doktorum bana her türlü riskten bahsetti ama başaracağız buna inanalım dedi.
allaha şükür de gidiyoruz bakalım.geçen hafta denize bile girmeme izin verdi,beni rahatlattı.
sen sabırlı ol,hiç üzülme.inşallah alacaz bebişleri kucağımıza..

figenaycımmm çok sağolun tatlımm ya.. moral oluyosunuz bana, Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..
ben de artık ciddi ciddi doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum! eşim bile farketmiş bunu resmen birinde sağlıksız bi durum çıksa da ordan yüklensem diye bekliyo sanki.. üçü de sağlıklı çıktıkça sevinmiyo sanki!!!
ya biz de biliyoruz riskleri ama cinayet bui inançlı insanlarız biz, Allahım bilir ne olacağını, tek bebek olunca yüzde yüz vaktinde mi doğuyo, hep risk var ama Rabbim isterse hiçbişe olmaz... bizim ihtiyacımız olan kararımıza saygı duyup, birlikte elimizden geleni yapıcaz diyerek pozitif olacak iyi bi dr... ya belli artık kararımız, neden hala psikolojimi bozmaya çalışıyosun!!!
Allahım korusun bana ne diyo, yok üçünü de kaybedebilirsin yok kör olabilirler çok erken gelirlerse !!! bunları ben de biliyorum, tekrar tekrar söyleme bana! ya annem anlattı, küçükken köylerinde bi kadın dr yüzü görmeden hem de normal doğumla üçüz doğurmuş çok sağlıklı...
burda da konu açıp ankarada dr araştırıcam...

ah canım ya üzülme..bebeklerin de üzülüyo sonra ..Bak bana ben dördüz doğurucam (ALLAH IN İZNİYLE) şurda bir ayım kaldı çok şükür herşey yolun da..şekerim yok proteinim yok albumım yok ,tansıyorum 12/8 i geçmedi..bebeklerim de çok iyi maşallah
moralını bozmalarına izin verme..dualarım senınle canımm..

bır dip not serklaj oldum eee okadar da olsun:))

canımmm maşallah maşallah maşallah maşallah kuzularına ve sana da maşallah :) Rabbim dördünü de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, uzun güzel ömürler versin... darısı bizlere, inşallah biz de hiç sorunsuz tamamlarız hamileliklerimizi ve kucaklarız kuzularımızı sağlıkla...
kaçıncı haftadasın canım??

sağol canım cümlemize maşaallah..

ben 25 + 3 günlük gebeyim şurda bir ayım kalmış...

sağol canım cümlemize maşaallah..

ben 25 + 3 günlük gebeyim şurda bir ayım kalmış...

ya ne güzel bir ayın kalmış yaa banane banane bende istiyorum
amam allah korusun erken gelmesinlerde vakit geçsin de başlasın heyecan aksiyon
boş oturmaktan kafayı yedim heralde

canım sen serklajı ne zaman oldun yeni mi oldun?

tatlım sen serklaj yaptırmış mıydın?

Tayinin hayırlı olsun canım dikkat et kendine Ben bu sayılanların tamamını hayatta yiyemem birgünde zaten iştahsızlık var, sen diyet listesine uyabiliyo musun bari?

Teşekkürler canım yarım lite sütü ben öldürseler içemem heralde bol bol ayran içmeye çalışıyorum onun yerine..
Serklajdan falan bahsetmedi bana daha zaten daha çok erken bakalım neler bekliyo bizi..
Ben de hadtaya doktora gidicem burda, kendi doktorum gittğin yertde bi doktora görün demişti 11.haftada. Çok heyecanlı vwe stresliyim ense ölçümü için...

yaa demek 11.haftada bişeyler söylüyolar cinsiyet için ben o konuda çok heyecanlıyım en azından ikisinin cinsiyeti belli olsa keşke...

sade sodayla hiç aram yok ya.. meyveli zararlı mı? bi de soda midemi yakıyo benim

Canım sodanın minerallerinin yanı sıra bi de hergün içilen sodanın bebeğin sarılık olmamasında faydası varmış bilgin olsun...

Bebekler aynı plesantadan beslenecek demek ki, tek yumurta ikizlerinde böyle olabiliyo ama senin ilginçmiş. Doktorunla görüş korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum..

Canım hamilelikte doktorlar light süt önermiyolar haberin olsun gerekli besini alamıyosun çünkü onda. Kabızlık şikayeti bende de var benim hep vardı zaten bağırsak tembelliği için bi ilaç kullanıuyodum ama hamile kalınca doktor yasakladı c kategorisi olduğu için. Bi de şmdi annemlerdeyim hava değişimi olunca hepten kötü oldum geçen gün tuvalette ağladım resmen ayıptır söylemesi. Sabah uyanınca aç karna kayısı ye ve bol su iç. Mardinden ayrılana kadar senin yerinde olsam kilo kilo mardinn kirazı yerim sipariş ettim zaten gelecek bana da oradn bi 12 kilo :))) O benim tuvalet alışkanlığımı düzene sokuyo. Bi de mardinde bol dut var bunlar da çok iyi gelir...

Nasıl bi çizelge ? Biz de yapalım burda..

Geçmiş olsun canım arada oluyo böyle şeyler benim de çok başım ağrıyınca falan oluyo kusma 2 kere oldu inşallah bi daha yaşamayız...

Canım hayırlı olsun yaa ne güzel güzel haberler almışsın darısı başımıza artık. 6sında ben de gitcem çok heyecanlıyım :18:

Bu redüksiyon işlemi için söylenenlere lütfen kulak asma bunlar olaya duygusal yönden bakmıyolar ki ayrıca ben de kistlerim için hastanelik olup hastanede yattığım gece başhemşire gelip bana 1 saat bi konuşma yapmıştı (ben üçüzlere üzülüyodum o zamanlar) sakın birini aldırmayı düşünme, biz ne kadar redüksüyon yaptıysak diğer ikisi de öldü diye anlattı. Ben o yüzden hiç düşünmüyorum doktorum bana da tavsiye tti, eskişehire geleceğiimi duyunca bi prof adı önerdi riskli gebelik uzmanıymış sırf beni redüksüyona ikna etsin diye yani anlayacağın. Ama ben o profa falan gitmiycem alnımıza ne yazıldıysa o olur bizim komşumuzun 8 aaylıkken karnında öldü çocuğu tek bebek olmasına rağmen. Olacaksa her türlü oluyo ikiyle üçle alakası yok herşey Allahın elinde sen ona sığın ve dua et bak bu mübarek günde bebeklerimiz için dualar edelim....

tatlım sen serklaj yaptırmış mıydın?
canım benim doktorum gerek görmedi.iki hafta önce alttan muayene etti eliyle rahim ağzım iyi durumda olduğu için gerek görmedi.iki hafta sonra bir daha alttan muayenem var belki o zaman yapar.ama o haftalarda da belki yapılmıyordur serklaj bilmiyorum pek.

Evet canım tek plesentadan besleniceklermiş bölunduğu gunlerle alakalıymış tek plesenta olması benim herseyim ilgiç zaten allah yardımcımız olsun

bizlerin de gelecek mi o zamanları ben şimdiden sabırsızım ama bebişler sabırsız olmasınlar demi :))

aynen öyle canım bende ne zaman gelecek o günler dıye beklıyorum...ama bebeklerime siz bana aldırmayım ha ne kadar içeride dursanız o kadar iyi dıyorum umarım benı duyarlar ...

bu günlerimizi arayacakmişiz bılıyon mu? serklaj oldum ben haziran ın 8 inde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…