limonsuz sade de içerim olmazsa, sağol canımcanım onun için dedim bende benim biraz yüksek çıkıyo onun için rahatlıkla içebiliyorum milletin tansiyonu düşer benimki tam tersi
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucakla bebeklerini inşallah... kaan kocatepenin ikiz ve çoğul gebelik sitesi var, ordan link verim sen de karıştır sonraArkadaşlar benım de ıkız ve bugun öğrendiğime göre tek plesenta ıkı kese bunun yararı zararı nedır kı ya kafama takıldı bu konu doktoroda ıkı hafta sonra gıtcem ozamana kadar bılen varsa sorayım dedım
aradan 24saat geçti ve hala kimse yok :26:
var varr :)))ama ev toplamaktan halim kalmıyo yazılanları okumaya :))) bide artık bol bol geziyorum malum bidaha göremeyiz buraları:)mardin d.bakır urfa :)))))onun dışında çok şükür yeme içme de bişey yok sütüde lıght alıyorum denedim sıkıntı olmadı bool karpuz sogukk çok iyi gidiyo:))salı 11. hafta bitiyo 12de kontrolum var ense ölçümünü benmi söyleyim dr hiç bahsetmedi daha..başka ne söyleyim deneyimliler testler hakkında dr.a bide bende kabızlık oluyo kötü haber bideben siğara içiyorum azalttım ama yinede canım istiyo:))
selamm üçüz anneleriii
nasılsınız bakalım?
bizim bugün kontrolümüz varrinşallah herşey yolundadır...
kıslar bulantım olmamıştı çok şükür, yanma-hazımsızlık oluyodu ama dün ilk kez kustum, dur dur 13.haftada kusbi yemeğin kokusundan midem bulandı ve hava almak falan geçirmedi...
inşallah olmaz tekrar...
öptümm hepinizi
sizi telaşlandırmak istemem ama benim bulantılarım 3.5 aylıkken başladı 5 aya kadar sürdü. bide ağzıma metal tadıgelmişti. hiçbişeyden zevk alamaz olmuştu.dilerim size olmaz miraç kandiliniz mübarek olsun
iyiyiz cnm sen nasılsın :))cnm olsun okdarda dimi :)))şaka şaka inş bidaha olmas bende senin gb rahat geçiriyorum biliyosun haftaya da benim kontrolum var çok merak ediyorum ne olcak bakalım...inşş hayırlı haberler alırsın ...tostla besleniyorum :)))tek zevk alarak yediğimselamm üçüz anneleriii
nasılsınız bakalım?
bizim bugün kontrolümüz varrinşallah herşey yolundadır...
kıslar bulantım olmamıştı çok şükür, yanma-hazımsızlık oluyodu ama dün ilk kez kustum, dur dur 13.haftada kusbi yemeğin kokusundan midem bulandı ve hava almak falan geçirmedi...
inşallah olmaz tekrar...
öptümm hepinizi
ufocan dün net evlere baktım kafayı ydim ya
çıldırmışlar bunlar küçücük evler 500.600tl ya ben antalyada deniz kenarına bukadar para veriyodum anlamadım sinir oldum ya abartmışlar bide evlerin içi felaket bekardan çıkma çogu sinir oldum istediğim gb ev bulmakta zorlancam sanki ha bu ev sahiplerine çok saydım ıspartaya altı üstü parismiiiiiiiii:)))))
öyle burası çok pahalı ev alsan antalyadanda pahalı işte. yapacak bişey yok.ben 430a oturuyorum. bide birici kat ama evim güzel. bizim 3.kat boşaldı. tutcaksan numarayı alıvereyim. bizim evlerimiz güzel. ordanda yeni evli doktor çıktı. 500 der ama. neyse üzülme nete ne bakıyon sen buraya gel öyle bulalım sana evi. kaç para vermek istiyon sen eve canım.mavikent ışıkkent diye bir mahalle var orda hem güzel hem ucuz ev bulunur.benim buralardada 450 600 arası iyi bi ev bulunur .sıkma canını sen.
cnm bizde zaten 450 500 gözden çıkardık ama fazlası zorlar:)))malum üç çocuk siz yakıt aidat falan ne kadar veriyosunz bide eviniz nasıl kaç m2 ya aslında beni faceden eklesen daha rahat konuşurduk varsa tabi....haber bekliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?