2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim valla ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyorsunuzda heralde . birbirinize destek olursunuz işte . inşallah sağlıkla haftalarıda tamamlarsınız bizede bol bol resim yolarsınız

İSİM ------------------ HAFTA-------------------- CİNSİYET
1 emrezeynep --------14.hafta
2 figenay -------------24.hafta
3 lila3146 ------------ 29.hafta-------------------- 2kız 1erkek
4 ufocan
5 aylint--------------- 14.hafta
6 s_gun --------------12.hafta
7 hulcem
8 snalan ---------------26.hafta

kızlar liste nasıl??? unuttuğum olabilir cinsiyetlerinizide belli olduğunda yada belli olan varsa söylesin yazarım

Son düzenleme:

çok saol canım evet hepimiz güzel haftalara geliriz inşallah senin doğumun hangi hafta da oldu bebekler kaç kiloydu??? ve kiminle bakıyosun

Lilacığım liste güzel olmuş benim 17. hafta cinsiyetler belli olunca söylerim

2 figenay -------------24.hafta
4 ufocan
5 aylint--------------- 14.hafta
6 s_gun --------------12.hafta
7 hulcem---------------17.hafta
8 snalan ---------------26.hafta

günaydın kızlarrr:)))
ya bu canavarlar beni rahat bırakmıyolar çok yaramazlık yapıyolar içerde
ilk başta hoşuma gidiyodu tekmeleri ama şimdi canımı yakıyolar
bide sürekli bi yerlerini dayama gayretindeler
oğlan sırtını dayıyo oturamıyorum ööle yapınca
kızında poposunu sağ göğsümün altında
diğer kız bi panik dirsek atıyo bi şeyler karıştırıyo
naptıklarını çözemedim acaba sıkıştırıyo muyum diyorum yatarkende huzursuzlar
bende huzursuz oluyorum uykumu alamıyorum gece
şimdi böyle yoruyolar beni çıktığında düşünemiyorum

ah canım sorma yaa ben bile senden 4 hafta geriyim nereye nasıl oturayım nasıl yatayım şaşırıyorum.kızımın kafası midenin üstünde,bir de yemeği kaçırırsam resmen çıkıtntı oluyor,yerim o kafayı ben

liste de çok güzel olmuş eline sağlık,benimki iki erkek bir kız,eklersen sevinirim.

herkes nasıl bugün,iyi misiniz hamişler?

ya kızlar bişey sorcam kafam çok karıştı ..ense ölçümü yapcakmısınız dedim olurrrr dedii :)))yaptımı bilmiyorum bende heycandan sormadım tek dediği gelişimleri iyi:))soruz sonra ikili tarama testi istedim.. üçüzlerde tavsiye etmiyoruz dedi ok dedim bende yaptıranlarda var yaptırmayanlarda sonra ok dedi yapalım ama kafa karıştırıyo dedi sonrada yaptırdık sonuç olarak..haftaya belli olcak ankaraya gidiyomuş çarşanba 3te arayın dediler....şimdi ben ortalıgı karıştırdımmı siz yaptırdınızmı bu testlerii kaçıncı haftada bebeklerin resmi ileimde olayı çözmeye çalışıyorum anlamadım bakıp duruyom yardımcı olunnn:))))

canım benimki 13 haftalık yani 12+2 oluyomuş:)))ufacan 4aylık dogurmuş anne onu silebilirisn bide istersen nasıl hamile kaldıgımızıda yazalım mesela ben çatlatma ignesiyle çünkü derdi olanlar belki derman oluruz ben 2.5 sene araştırdım nasıl neyle kalmışlar benim niye olmuyo diye çok şükür rabbim üçtane verdi ama okuyanlar araştıranlar için belki çare oluruz sevgilerr...

Kızlar selam,
Güzel haberlerle geldim Allahım'a binbirrrrrrrr şükür.......
Dün kontrole gittim ama neler yaşadım bi sorun.. Bekleme salonunda ağlaya ağlaya kül oldum heyecandan, stresten, ense ölçümü olacak diye...
Neyse sıra bana geldi nihayet girdim, doktor amcamız baktı ölçümleri yaprı ve maşallah üçü de normal gelişimleri iyi. 5 buçuk cm olmuş hepsi yüzüp duruyolardı suyun içinde :))) Kendi doktorumuz değil bu, hala eskişehirde olduğum için acıbademde bi doktora gittim ama ultrason cihazları beklediğimden çok kötüydü net görünmüyodu bebekler göründüğü kadarıyla idare ettik işte. 10 gün sonra eve dönünce kendi doktorumuza gidicez tekrar.

Ya benim de aklımı karıştıran şeyler oldu, şöyle ki;
Ben folicplus, multibionta(vitamin kompleksi) ve crinone jel (düşük engellemek için) kullanıyodum. Bu doktor hepsini bıraktırdı. Demir hapı, magnezyum için sulandırmalı ilaç ve düşük için haftada 1 vurulan bir iğne verdi.
Şimdi ben vitamin kullanmıcak mıyım yani? Asıl şimdi gerekmiyo mu bu? Sizler neler kullanıyosunuz çok kafam karıştı... Gidince doktoruma sorucam ama o zamana kadar napsam bilemedim.
Bi de benim kramplarım çok oluyo ilk haftalar başladı bu aralar çok arttı gece de 2-3 kere ağrılar içinde kıvranarak uyanıyorum... Ayy ne çok konuştum

Hastalığının geçmesine sevinfim canım umarm bir daha böyle sorunlar yaşamazsın.

İlk haftalarda o üşengeçlik yorgunluk hali bende de vardı uyku yoktu ama devamlı felöli hasta gibi yatmak istiyodum hiç kıpırdamadan. Ama şimdi geçti çok şükür ağrıları saymazsak iyiyim. Benim de karmın çıktı bi de elbise falan giyiyorum bazen onlarla hepten çıkıyo komplekse giriyorum :))) kot pantolon ilk öğrendiğimden beri giymiyorum zaten düşük tehtidi yaratıyomuş keten falan giyiyorum ama düğmewsi kapanmıyo ağrı oluyo kasıklarımda...

Benim ilk haftalardan beri ağrılarım çok hatta 5.haftada hastanelik oldum iki büyük kist yüzünden ölüyodum resmen, şimdi kaybolmuşlar ama ağrılar devam ediyo 2-3 gün süper geçiyo hiç hamile değilim gibi hissediyorum 4.gün bel ağrısı kasık ağrısı yüzünden kıvranıyorum sıcak su torbası en büyük dostum oldu...

teşekkürler tria, inşallah biz de senin gibi kucağımıza alacağımız günleri de görürüz bazen etraftan moral bozucu şeyler duydukça üzülüyorum çok zor bir süreç sen nasılsın şimdi 3üyle uğraşmak nasıl?

Ayy ben de şimdiden son haftaların derdine düşmüştüm zaten demek böyle oluyomuş. daha şimdiden bile gece biraz yana doğru dönsem azıcık altta kalsalar hemen ağrı oluyo son günleri düşünemiyorum bile Allah hepimize kolaylık versin şekerim...Ama herşeye rağmen varlıklarını hissetmek muhteşem olsa gerek...

2li3lü yapcak myız diye sormuştum üçüzlerde olmuyo demişti benim doktorum. Sonra ben araştırdım ense ölçümünde falan bi anormallik görürlerse yapıyolarmış zor bi işlemmiş çünkü üçüzlerde karışıklık olabiliyomuş. Ama sen yaptrımışsın artık umarım güzel haberler gelir de için rahatlar. Ama kötü bile gelse üzme kendini çünkü çok net ve belirleyici olmayabilir üçüzlerde bu testler...

Evet benim de puregon iğnesi + çatlatma iğnesi ile oldu...

selam emrzeynep , benim de çatlatma iğnesi ile oldu .

Doktarum üçüzlerde 2'li ve 3'lü testin yapılmadığını söyledi .ayrıca ense ölçümü de yaptırmadık. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ...

2 figenay -------------24.hafta--------------------2erkek 1kız
4 aylint--------------- 14.hafta
5 s_gun --------------12.hafta
6 hulcem---------------17.hafta
7 snalan ---------------26.hafta

hamile kalma şekli nasıl yazılırki yaaa bilemedim:)))
bu arada emrezeynep canım ense ölçümlerine baktı doktorum ama kan vermedim
yani kanda 1sorun çıkarsa hangisinden olduğu bilinmiyo diye biliyorum

sonradan o kafayı içeri itmek istiyosun:)))
güzel günlerin bunlar hatta benimde ööle en azından kendi işimi görebiliyorum ya oda yeter
bazıları tek gebelikte bile zorlanıyo bu haftalarda
kızlar bebekler nasıl bakmayı düşünüyosunuz bu arada ben bakıcı alıcam
yarın bi tane gelecek görüşmek için bide annem var yatar bende 1 yaşlarına kadar inşallah
en azından çok sıkışırsak gece gelir evlerimiz yakın allahtan

s_gun canım ilaçları sormuşun ben 12.haftada jeli bırakmıştım
folik asitide aynen doktorun dediği gibi demire başladım
ama vitamini hala alıyorum iğnede kullanmıyorum hiç kullanmadım
magnezyumuda çok erken demiş ben başlayalı 1ay olacak
aaa belkide krampların için vermiştir
ama sen kendi doktoruna danış içine sinmediyse her doktor birbirini tutmuyo
mesela bazı üçüzlere 28.haftada ciğer geliştirici vuruyolar benimkiler vurmuyo
benimkiler dediğim 2doktora gidiyorum :)))

selam,bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar
24 hafta 6 günlük üçüzlere hamileyim vitaminlere devam ediyorum her hafta proluton iğne vuruluyorum
ayın 14 ünde kontrolüm var ciğer geliştririci iğnelere başlıycağımızı söylemişti doktorum...

bende yeni geldim aranıza arkadaşlar 24hafta 6 günlük 3adamım olucak

sağol canım ya, endişelendirmişti beni..
inşallah canım, amin :)
güsel olmuş, eline sağlık :) biz 15.haftamıza girdik şükür
oy oy oy çok ilginç ya :))
çok şükür figenayım, biraz kıyafet bakayım dedim bugün, bi t-shirt alıp geldim ancak.. yazın elbise giycem galiba.. çokk yoruldum ama ve çokk sıcaktı
canım bana ikili yapmadı, 12+4 te ense ölçümleri yapıldı sadece...
bence de iyi fikir, ben de puregon+çatlatma iğnesi ile aşılama
kuzu bana foliki 12. haftadan sonra bıraktırdı, demir hapım var, elevit(multivitamin) ve haftalık iğnem var... iğneyi 16.haftadan sonra bırak dedi. elevit sonuna kadar içecekmişim. magnezyumu da kramplar için veriyolar.. daha sonraki haftalarda krampların için magnezyum vercem demişti bana...
kist ağrısı ilk haftalar ben de yaşadım..

hoşgeldin aramızaa maşallah büyütmüşsün kuzularını, sağlıkla kucakla inşallah...

bende yeni geldim aranıza arkadaşlar 24hafta 6 günlük 3adamım olucak

oy maşallah 3 küçük adam ha :)

hoşgeldin canım aramıza inşallah devamlı uğrarsın burdaki kızlar çooook hayırsız
sonuna kadar kullanaz heralde o vitaminleri iğne hakkında doktorum bişi demedi bana
ama yarın kontrolumuz var sorucam mutlaka
ama iğne kullanmadım hiç ben düşük için heralde dimi bilmiyorumda!!!
senide listeye ekliyorum o zaman

2 figenay -------------24.hafta--------------------2erkek 1kız
3 lila3146 -------------29.hafta-------------------- 2kız 1erkek
4 aylint---------------15.hafta
5 s_gun --------------12.hafta
6 hulcem--------------17.hafta
7 snalan --------------26.hafta
8 ebruliiiii--------------25.hafta--------------------3erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…