selam kıslar nasılsınız???
bizim kontrolümüze az kaldı, 10 gün, cinsiyetleri öğreniriz inşallah hayırlısıyla
iki gündür evde temizlik için kadın vardı, ben de yorulmuşum, hemen sağ kasığım ve kalçam ağrıdı, dün de belim ağrıyodu çok... hiç yorulmaya gelmiyo..
begümcüm proluton ben de haftada bir yaptırıyorum ama dr 16. haftadan sonra bırak dedi.. sana neden devam ediyo?
kendilerini seversin inşallah :)
ben tavsiyelerini merak ediyorum çok... dikkat ettiğin şeyler oldu mu? mesela daha çok istirahat mi ettin yoksa normal yaşantında mıydın??? bunu çok merak ediyorum, acaba bolca dinlenmek mi daha iyi yoksa çok kasmamak strese girmemek daha mı iyi??
bizim kontrolümüze az kaldı, 10 gün, cinsiyetleri öğreniriz inşallah hayırlısıyla
iki gündür evde temizlik için kadın vardı, ben de yorulmuşum, hemen sağ kasığım ve kalçam ağrıdı, dün de belim ağrıyodu çok... hiç yorulmaya gelmiyo..
canımm maşallah büyümüşler :) ama inşallah bikaç hafta daha dururlar.. heycan yaptım yaf, sağlıkla kucakla inşallah, oyy oy daha benim çok vardır yafslm kızlar doktordaydık bugün güzel geçti ama biraz korktum
sona yaklaştım ben galiba........
bebekler 1350 1450 arasındalar noyları 36cm
kızın birinin kafası çok aşağıdaymış
bide kasılmamlarım şiddetlenince hemen gelcekmişim
ya millet nerdesiniz ???
ah figenayım dikkat et canım yaa.. çocuklardan uzak durmalı demekki.. milletin dediğini de duyma... insanlar çok düşüncesiz olabiliyolar.. eşinlede çabucak kavuşun inşallah..misafir misafir misafir valla annem çalıştı ben yoruldum
kadın evde koşturup bende hiçbir şey yapamayınca,evde habire oturacak yada uzanacak yer aramaktan resmen yorgun düştüm
yarın yine misafir geliyormuş
dün akşam da misafir çocuklardan biri karnıma atladı
korkudan gözümden yaş geldi,allahtam eşim görmedi,çocuk demez boğardı valla
o andan beri de kendime gelemedim zaten
şimdi de azcık lilaya üzüldüm,inşallah erken gelmez bebişleri
kocişimi de memlekete yolladım az önce,iyice moralim düştü
ben tam rahat rahat geçirirken günlerimi,şu gelenden gidenden ay nasıl bakacan da bilmemnede diye diye tüm enerjimi düşürdüler
ben ne güzel rahatlatmıştım kendimi,bir yol bulduğuma inanıyordum
milletin çenesi yordu beni
benden böyle kızlar,umarım sizler iyisinizdir
oyyyy yerim yaa maşallah:)aa çızelge yapmışınız ne güzel benım 3 kızım 1 oğlum olacak inşallah bunuda ekleyın..
canım benim merak ettik, haberlerini aldığıma sevindim :) sonuçlar iyi çıkar inşallah..Meraba arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir...uzun süredir giremedim malum tayinimiz çıktı taşınma telaşımız vardı sonunda bitti yerleştik yeni evimize ...şükürler olsunki bende herşey yolunda bebişlerin cinsiyetleride kesinleşti 2 kız 1 erkek gelişimleri falan herşey yolunda ...bu arada ben amniyosentez yaptırdım bir problem olduğu için değil bu ikili üçlü tarama testleri çoğul gebeliklerde yapılmadığı için amniyosentez yaptırmanın uygun olacağını söyledi drum ...aslında ben çok yaptırma taraftarı değildim ama eşim çok istediği için yaptırdık ...sonuçlarımız daha çıkmadı büyük ihtimallede bişey çıkmayacak zaten drum söylediğine göre...ilaçlardan bahsetmişsiniz ben ferrum forte ve elevit kullanıyorum birde 15 günde bir proluton iğne yaptırıyorum ...şimdilik benden haberler bu kadar umarım hep beraber uzun uzun haftalar dayanırız....
begümcüm proluton ben de haftada bir yaptırıyorum ama dr 16. haftadan sonra bırak dedi.. sana neden devam ediyo?
ayyyy canımmm amin...canım benim hazırlıklarım bitti sayılır yani çok ufak tefek şeyler kaldı
bu haftada çantamı hazırlarım inşallah
aslında herşeyimiz tamam hastane için çantaya koymak kaldı
kapı süsü aldım bebek şekeri için sepette aldım
bebek şekeride aldım küçük biberonlar ve pusetler şeklinde
ama daha içinde bişey yok badem şekeri ve kuş lokumu koymayı düşünüyoruz
sadece yatak işi belli diil bide dolabımız gelmedi oda takımıda almicam
daha sonra belki odaları ayırıp hepsine ayrı genç odası almayı düşünüyoruz
tam bitti derken yine bi sürü eksik çıkyo ben senin haftalarda başlamıştım bişeyler almaya
mesela biberon emzik hastane takımı battaniye ıslak mendil şampuan falan alabilirsin
ben öyle öyle yavaş yavaş başlamıştım sende başla bence
daha onları yıkayıp ütüleyip yerleştirmekte var geçen haftada onları yapmıştım
çok zevkli ama çok eğlendim ben onları yaparken bi ütüleyip bi seviyodum:)))
allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kendilerini seversin inşallah :)
canımmm amin.. nasıl moral oluyo böyle örnekler bi bilsen, nasıl sevaba giriyosunuz :) maşallah diyorum, Allahım uzun güzel ömürler versin yavrularınla...bugünleri yaşamış biri olarak hepinize uzun uzun haftalar diliyorum... 36+0 doğum yaptım.doktorum 2 hafta daha bekleyebiliriz dedi ama seminere gideceğin için ve artık zorlanmaya başladığım için alın dedim.. çok şükür sağ salim doğdular.
2600-2300-2280 inşallah bu haftayı ve kiloları görürsünüz..
ciğer geliştiriciyi mutlaka olun arkadaşlar... solunum cihazına gerek kalmadan kendileri aldılar nefeslerini..ve bu benim tek duamdı..
hayırlı doğumlar hepinize.
ben tavsiyelerini merak ediyorum çok... dikkat ettiğin şeyler oldu mu? mesela daha çok istirahat mi ettin yoksa normal yaşantında mıydın??? bunu çok merak ediyorum, acaba bolca dinlenmek mi daha iyi yoksa çok kasmamak strese girmemek daha mı iyi??