2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

begum0671 selam canım dediğin gibi umarım hep beraber geçiriz bu dönemi hiç sorun yaşamadan.
Cidden insan yaşarken bulantılar hiçgeçmeceyecek sanıyor bu hafta biraz bulantılarım azaldı şükür, ama kusma tam gaz, hala hiç kilo almadım.

kızlar bende bulantı ve kusmalardan çok çekenlerdenim hatta diyodum 9ay böyleyim yok geçmez kesin diyodum ama 2hafta içinde yavaş yavaş azaldı ve kesildi 16.haftada ara ara bazen oluyo ama o kadarınada şükür sen yine kilo almamışım ben 6kilo verdim hortlak gibi dolaşıyodum zaten karnımda 16.haftada çıktı boşver kiloyu yani alma bebeklerle alakası yok ben 6kilo aldım dikkat edin kilo almayın zaten bebekleri zor taşıyoruz bide kendi aldığınız ekstra kilonuzu eklesenize

lilacım maşallah 30 haftayı doldurmuşsunuz 32 yi de tamamlarsan süpper, sonrası bonus :)
karnın 16.haftada mı çıktı?? ya neden benimki erkenden çıktıııı, 11-12 civarı sipsivri çıkmıştı bile...

Hadi inşallah sen de biranönce öğren de paylaş bizimle canım...
Benim kendi doktorum o konulara hiç girmiyodu biz de sormuyoduk ama eskişehirde kontrole gittiğim doktor tek gebeliklere 8 aya kadar müsade ediyoruz ama üçüzlerde kesinlikle yasak dedi. Bi de 3-4 gün sonra kanamam da olunca kesin kesin yasak oldu bize. Riske atmamak lazım bece ama yine de istersen doktoruna bi sor..

Hayırlısı olsun canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı fazla fazla verdi Ben aslen eskişehirliyim ama diyarbakırda yaşıyorum canım. Sen?

Canım o iç karnının geniş olup olmamasıyla alakalı bişey. Mesela benim de iç karnım dardır hamile değilken bile kilom yoktu ama hafiften bi göbek vardı bi de yemek yiyince daha da çıkıyodu. Tedavi sırasında karından iğne vurulunca sanırım o hormonların etkisiyle biraz çıkmıştı 12. haftada falan belirmeye başladı benim de...

lilacım şimdi ben olayı tam anlayamadım, sen şimdi önce 6 kilo verdin, sonra da bu haftana gelene kadar toplam 6 kilo mu aldın??? Yani hamilelikten önceki kilona geri dönmüş oldun? Çok ilginç geldi, peki doktor ne diyo bu konuda? Ben de kilo almaktan çok korkuyorum da inşallah ben de almam senin gibi...

Yaaa kızlar karın çatlamaması için (bizim için çatlaktan kaçış yok gerçi, daha az çatlaması için diyelim) ne kullanıcaz? Alternatifler neler?:44:

ya dr.um dedi zaten serbest şimdi diye ama endişeliyim ben... bu kontrol tekrar sorarım olmazsa...
ben de aynen senin gibi kilom yoktu ama hafif göbeğim vardı ve akşamları yemekten sonra çıkardı biraz da.. :) demekki bizim iç karın dar, amanın ilerde nolcaz yaf
Yaaa kızlar karın çatlamaması için (bizim için çatlaktan kaçış yok gerçi, daha az çatlaması için diyelim) ne kullanıcaz? Alternatifler neler?:44:
dr bana lierac önerdi canım, onu günde bir falan sürüyorum unutmazsam...

evet canım 31deyim çok şükür:)))
ne bilim geç çıktı işte 6kilo verdim sonra o 6yı aldım eski kiloma döndüm
sonra bi 6daha aldım ama doktor 6kilo aldım doktor sen verdiğinin yerine aldığını sayma diyo
canım herkesinki farklı işte benim hala tahminimdeki gibi kocaman bi göbeğim yok
tek gebelikteki gibiyim işin sırrı sık ve az yemek bence en azından benim sırrım bu:)))
yani mesela sabah kalkıyorum küçük bi tost yiyorum asıl kahvaltıyı saat1de yiyorum
öğlen hafif şeyler yiyorum akşamı çok güzel yiyorum yani hamur işinden falan uzak durun diyemicem
çünkü ben tam bi hamburger canavarıyım mesela:)))
ama bünye meselesi olabilir ben zayıf bi insan oldum hep ama çok iştahlıydım
gece uykumdan uyanıp kelle paça içmeye gittiğimiz olurdu mesela
yada kocaman bi tost yerdim gecenin bi yarısı
ama doktorum göbeğinde gram yağ yok diyo
onun içinde bu kadar net algılayabilirmişim hareketlerini
sen kaç kilo aldın

hiiiiç panik yapmana gerek yok 3tanenin peşinden koşarken eskisindende zayıf olucaz bence
kilo meselesinide biraz önce açıklamıştım ordan okuyabilirsin
canım seninde dediğin gibi çatlicaz kurtuluş yok hafifletmek için nemli tutman yeterli bence
ben bella b tummy butter diye bi krem var onu kullanıyorum
çatladım ama hala kullanıyorum çünkü rahatlatıyo bi nebze
çatlak diilde kaşıntıdan çok çektim ben çatlamadan önce bi fasıl kaşınıyo çünkü

Son düzenleme:

,ben mustelaya başladım, hem doktor arkadaşım önerdi, hem de bir arkadaşım kullandı çok memnun kaldı, sürmediği yerlerde çatlak olmuş sadece. geceleri yaterken sürüyorum yumuşacık luyor :)

lilacım hadi 35. haftaya kadar dursun minikler bize de moral olsun :)

He heeeeyyt ne güzel muhabbet dönmüş burda
ben bi çarşıya çıkayım dedim kaynatmışsınız buraları

bugün resmen rekor kırdım tam 6 saat boyunca çarşılarda dolaştım durdum
nevresimler havlular battaniyeler havada uçuştu
çok şükür hallettik bir işi daha
ama eve bir geldik yaklaşık bir saat heralde 130 nabızla nefes alamadım
ama ne ayağım şişti ne bişey rahat rahat gezdim ama sonrasında biraz yorulmuşum heralde

aylincim ilişki için biz risk almaya korktuk,bekleriz dedik biraz.tabi zor oluyor kolay değil ama biz bunu tercih ettik.
doktorun bir tehlike görmüyorsa kasmayın kendinizi bence,ama dikkatli olun tabi.

ben çatlak için kayısı çekirdeği yağına gliserin karıştırttım 80 lira verdim ama güzel birşey yaptı.henüz bişey yok ama biliyorum çatlıcam,en azından doğal birşeyler kullanayım demiştim.maksat nemli tutmak,sabah akşam sürün bişeyler işte.

şu cinsiyet meseleside sıktı valla,aylincim seninkiler pek namuslu çıkmış göstermiyorlar heralde
değiştirmiş miydin sen doktorunu ne oldu o iş?
ben biraz bakındımda genelde 2 erkek bir kız oluyor üçüzlerde.
hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

lilacım kilo almadım deyip durma kıskanıyorum valla,burada rekor bende sanırım
benim hiç mide bulantım olmadı,o yüzden ilk üç ay neye uğradığımı şaşırdım hemen 10 kilo aldım.
sonrada doktorum canıma okudu tabi,son üç ayda da sadece 2 kilo aldım.
bundan sonra da 3 kilo hakkım var,ama zaten sıkı protein diyeti yaptırıyorlar bana istesem de ben almıyorum kiloları,bebişlerim alıyor artık.
ah o ilk aylarda da dikkat etseydim daha iyi olacaktı ama bulantının olmaması da iyi birşeydi benim için.
ama şu anda da toparladım 15,16 kiloyla bitiricem inşallah.

sıcaklarla aranız nasıl,valla ben geceleri çok uyanıyorum.
uykusuz gecelere alıştırıyorum kendimi sanırım

öptüm herkesi..

maşallah canım ya, ben de çok abartmamaya çalışıyorum, benim bulantım olmadı o yüzden iştahım pek olmasa da yiyebildim.. 13. haftamda tartıldım en son, 2 kilo almıştım. bakalım bu kontrolde kaç çıkıcam. eve bi baskül almam lazımm
ben de hep zayıf oldum ama hafif göbeğim hep vardı, s_gunun dediği gibi iç karnımız dar belki de..
,ben mustelaya başladım, hem doktor arkadaşım önerdi, hem de bir arkadaşım kullandı çok memnun kaldı, sürmediği yerlerde çatlak olmuş sadece. geceleri yaterken sürüyorum yumuşacık luyor :)
doktorun önerdiği diğer krem de mustelaydı

lilacım hadi 35. haftaya kadar dursun minikler bize de moral olsun :)
eveeeeeet inşallah
Aylincim iyiyim :) seninle günlerimiz aynı ya hem de üçüz, böyle bir garip geliyor hem üçüz hem aynı hafta ne güzel:)
kusmalar tam gaz devam ama bulantılarım hafifledi binlerce şükürler olsun.
kuzum benle diil s_gunle aynıydınız galiba, ben 16.haftadayım :)
bulantı olmadan mı kusuyosun? o da zor, yani sinyal vermiyo öyle mi.. o da geçer inşallah
amin canım benimde hayalim 35 hafta zaten
lilacımm inşallah hayalin gerçek olur :) darısı da bize olur, inşallah hepimiz en az 35.haftaya kadar geliriz sağlıkla

figenim güle güle kullansın kuzuların :)
yaf ilişki ben de yapamıcam gibi :))
cinsiyet konusuna gelince, geçen kontrol dr bakmadı ki... belli olmaz dedi geçti
doktoru değiştirip değiştirmemeye bu kontroldeki durumuna göre karar vercez..

Evet Mercan biz seninle aynı haftadayız 14.hafta. Aylin bizden 2 hafta önde..

Figenaycım güle güle kullanamyı nasip etsin Allah aldığın cicileri ne güzel günler şimdi hazırlıklar tam gaz ben de o günlere gelmek istiyorum biran önce...

Son düzenleme:

canımm çok saolun Allahım sizede de nasip etsin inşallah.
inan bende çok sabrettim bir şu haftalar gelsinde alışveriş yapayım diye
daha önceden ne aldımsa içim içimi yiyordu
gerçi hala da erken belki ama Allah korusun erken merken gelmeye kalkarlar,dursun kenarda.
kendinizi çok yormayın,gelecek bugünlerde inşallah.

bende lilanın haftasına özeniyorum,o da benden 4 hafta ilerde,ama sanki aylar varmış gibi
çok özledim bebişlerimi,bi doğsalar da sağlıkla sevsem
ben bu gidişle nasıl kucağa falan alıştırmıcam bilmiyorum valla öpücük manyağı yapıcam onları

sen ne yaptın sgüncüm nasıl gidiyor?
aylincim sen nasılsın?

inşallah kendilerini de sevcez, oyunlar oynicaz... :)
ben de iyiyim çok şükür, göbişli göbişli geziyom

kıslar göbiş resimleri koysakkk, ben burda benden başka üçüz göbişi göremedim.. s_gun üm koycaktı o da unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…