2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Hulcem hoşgeldin seninle haftalarımız çok yakınmış ya bende 23.haftama girdim...mide şikayetleri bende de oluyor benim dr umda şurup verdi bazen içiyorum...bebişlerinin cinsiyetleride hayırlı olsun Allah nasip ederse beimde 2 kızım 1 oğlum olacak benim belim ağrımıyor ama benimde sırtım ve kaburgalarım çok ağrıyor ama idare ediyorum işte...bizde de hazırlıklar yavaş yavaş başladı insan bilmeyince ne alacak ne yapacak inan bilemiyor sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor..neyse arayı çok açma yine yaz..

Çok teşekkür ederim canım verdiğin cevaplar için inan insan kararsız kalıyor neyi nasıl yapsam diye aman senin söylediklerin yol gösteriyor bana yine takıldığım yerler olursa sorarım sana...bebişlerinde aldıklarını iyi güzel sağlıklı günlerde kullanırlar inşallah...aman canım sende kendine dikkat et biraz daha sabır sonrasında bebişlerle inşallah sağsalim evine geleceksin ...öpüyorum

Aylinciğim sende hoşgeldin ya merak ettik seni yazmayınca inan aklıma kötü şeyler geldi iyi olmana sevindim...s_gün oh ne güzel bebişlere cicişler yapmışsın inşallah iyi sağlıklı güzel günlerde kullanırlar ...öpüyorum herkesi

Canım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah ...

s-guncüm 22. haftadayım çok fazla ayakta kalamıyorum ve oturunca da belim ağrıyor ...

ben de iyi hissedince kendime fazla güveniyorum galiba, geçen akşam iftardan sonra dolaşmaya çıkalım mı dediler, oluuuuur dedim, eve dönene kadar belim koptu ya...

Sen öndeymişsin bizden canım çalışmıyosan evdeysen bol bol yatarak geçirmeye çalış ben de kendime iyi hissettiğimde güvenip çılgınlıklar yapıyodum ama artık tövbe ettim, geçenlerde yatak örtüsü silkmeye kalktım camdan, örtüyü sarkıttığım an pişman oldum ne büyük bi delilik yaptığımı anladım çünkü kalakaldım öyle ama işişten geçmişti kasıklarımda, yani tam rahim bağlarının olduğu yerde öyle bir ağrı oldu ki o gün ağrııdan öldüm resmen ağladım akşama kadar ama ders oldu artık yere bişey düşse eğilip almıyorum nerdeyse neyse ki dikkat ettiğimden beridir iyiyim çok şükür aman ha kızlar dikkat edelim bizim öyle lükslerimiz yok ne kadar içimizde tutarsak o kadar iyi ben şimdi kendime hedef koydum 37.haftayı 36 bile değil yani büyük düşün kızım büyük olsun dediim bakalım başarabilecek miyim (tabi ki bunlar tatlı hayaller ama pozitif düşünmekten kim ölmüş ki :97: )

lilacım Allah yardımcınız olsun, iyi olcaklar annelerinin koynunda uyicaklar az kaldı inşallah... sütünden alsınlar da az/çok onlara ilaç olur.
cnm benim merakta bıraktım sizi ama elimde olmadı.. iyiyiz şükür.
afferin! dikkat etmemiz lasım be yavrum... ben de korkuyorum artık ama bazen yoruyorum kendimi yine de :26:
şu hedef işini beğendimm, 37. hafta en erken inşallah hepimiz anlaştık mı kıslar :13:

Kızlar kimler çalışıyor, ben ilşe geliyoruma ma çok yoruluyorum

25. hafta itibariyle rapor olmayı düşünüyorum

30. hafta zaten doğum izni başlıyor.

Sizlerin nasıl geçiyor

Sizlerin nasıl geçiyor

ben de çalışıyorum canım ama masa başındayım, eşimle çalışmanın avantajlarını sonuna kadar kullanıyorum :)
dr bana da 28. haftadan itibaren işi bırak evde yatak istirahati diyo.. çoğul gebeliklerde doğum izni daha erken başlıyo olması lazım, bu 30. hafta çoğul için mi?

Son düzenleme:

şimdi baktım doğumdan önceki 8 haftalık izin çoğulda 10 haftaymış.. yani evet 30. haftadan itibaren (40 hafta normal doğum haftası sayılıyodur)

supersiniz Allah daim etsin insAllah mutlulugunuzu kucaginaza almayida nasip etsin guzel Allahim bana da nasip etsin hayirlsindan insAllah

Sizlerin nasıl geçiyor

ya soma ben doğum yaptıktan sonra rapor aldım
üçüzlerde devlet maaşın 3te 2 sini geri veriyolarmış
10 hafta doğumdan önce 8 haftada doğumdan sonra diye biliyorum
sen araştırdın mı??? ben çok bilmiyorum ama süt parasıda veriyolarmış
doğumdan 15gün sonra ama daha almadım ben :26:
ben çalışmadım ama eşim sigortamı ödedi bu arada:)))

selam kzlar
doğum iznine siz istediğiniz zaman çıkabiliyosunuz bende 32 yi baz alarak 10 hafta önceden 22. haftamda doğum iznine çıktım 32 de doğuramayıp 36 ya sarkınca aradaki 1 ayın parasını alamadım sadece . yani illada 30 u falan beklemeye gerek yok . zaten ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için 28 den sonra risk altındasın demişti bana dokturum bende hemen aldım :)) zaten canıma minnet ti

Sizlerin nasıl geçiyor

Meraba canım normalde bende çalışıyorum ama hamileliğimin başından beri neredeyse evdeyim ...çünkü drum bana sürekli heyet raporu veriyor ...başlarda çok bulantı kusmam oldu o yüzden çalışamadım sonrasında aslında ben iyiydim ama drum stres yapma evde geçir hamileliğini dedi ve sürekli heyet raporu veriyor...böyle iyide oldu işte olsam daha stresli geçerdi sanırım...

Ben devlet memuruyum bizdekini söyleyim ben ssk nasıl bilmiyorum çünkü doğum öncesi 30.haftadan itibaren yani 10 hafta doğum sonrasıda 8 hafta sonrasındada istenirse 2 yıl ücretsiz izin alınabiliyor...birde erken doğum durumlarında doğum öncesinden kullanılamayan izinler doğum sonuna aktarılabiliyor...bu süreçlerde maaşımızı tam olarak alıyoruz ...doğum parası diye bişey var onuda memurlarda sadece çalışan eşlerden birine veriyorlar babaya yani diye biliyorum...birde verilen heyet raporlarındada maaşımda kesinti olmuyor tam maaş alıyorum ...umarım yardımcı olmuşumdur..

slm kızlar sizleri takip edemiyorum taşınma işleriyle meşgulum daha yerleşemedim lila sen dogum mu yaptın ben mi yanlış okudum bu arada kızlar benim 3 oluşum oluyomuş kesinleşti kız yok yani((( hayırlı şu anda herşey normal gidiyo umarım bi sıkıntıda olmaz bana serklaj işlemini uygun görmedi dr gerek yokmuş başka da aklıma gelmiyo pc buldugum yerlerden yazarım bu arada 3üz gebeliktede 3lü tarama yapılıyomuşbi dr buldum o yapıyo bana
cuma belli olcak onun dışında bi aksilik yok sanaırım sizleri çok öptüm en kısa zamanda neti baglatıp evime yerleşmek dilegiyle göç ebe hayatından sevgiler:)))

lilacım sütünün iyi olmasına çok sevindim
neler yaptın süt için?malt içeceklerin geldi mi?
senin sütlerin üstüne bir de mama alıyorlarsa nasıl fazla yemiyolar anlamadım,bal gibi de yiyolar işte
kaç gr oldular şimdi?
bu bebeklere mamayı falan hemşireler yediriyor dimi,yani bilmediğimden soruyorum
yani onlar besleyeceğine anneler verse yemeklerini,buna izin vermezler mi?
altını falan anne değiştirse ne bileyim işte cahil cahil soruyorum
ama hayati tehlikeleri yok ya canım önemli olan o
allah yardımcın olsun canım,gerçekten tam zengin işi bu iş

zeynepcim kolay gelsin
oğluşların da hayırlı olsun
Allah hayırlı evlat versin kzıı erkeği önemli değil
bana da doktorum ikili yapmıştı ama bir anlamı olduğunu sanmıyorum
sadece yapmış olmak için yaptı o da galiba
üçlüyü de hiç yapmadı zaten
senin doktorun farklı bir uygulama mı yapacakki üçlü de acaba
çünkü genelde bizlere pek yapmıyorlar

aferim sana sgüncüm
kız koca yatak örtüsü silkelenir mi
masa örtüsü değil bişey değil bu,Allah korumuş valla

sana diyorum da bende 20.haftalarıma doğru bir ara o kadar iyi hissetmiştimki okulda çocuklarla top oynamıştım
hafif hafif vuruyordum güya ama sonuncusu bitirdi olayı
onların kalelerine gol atıyorum güya
hafif hafif bir iki derken son vuruşta havaya girdim paaat diye vurdum topa
akıllı adam işi mi bu değil tabi ama unuttum resmen bir an için
sonra müdür uyardı beni hocam hayırdır diye de kendime geldim
sonra da akşam daha da bi kendime geldim çünkü kahverengi akıntılar gelmeye başlamıştı
hemen doktoru aradım o panikle ama nasıl ağlıyorum
kendime nasıl kızdım
ama olmuştu işte
çok korktum çok ağladım ama geçti bir kaç gün sonra
yazarken içim bi tuhaf oldu
rabbim bağışladı yani tüm salaklığıma rağmen
Allahım hepimizin bebeklerini korusun

bu arada evet hedef 37 !!!

evet canım doğum yaptım ben sen gerçekten bu topiğin sahibi olarak çok uğramamaya başladın
allah yardımcın olsun ama seninde işin zor çizelgen yok takip edemiyorum seni kaç hafta oldun
bize devamlı hatırlat sen:))) dikkat et kendine sakın bişey kaldırma
oğluşlarıda öptüm demek 3herif geliyo oyyy maşallah yerim ben onları:)))

canım süt az yaaa bugün yine çok gelmedi canım sıkıldı
günde 100ml oda bi sürü şeyler içersem geliyo
malt içcekleride gelmedi hala kargodaymış tek umudum o şimdi
günde 6ml 4kere besleniyolarmış 3tanesini hesaplarsan 100e yakın yapıyo ucu ucuna yetiyo yani
mamaları hemşireler yediriyo enjektörle veriyolar ben yediemiyorum
altlarını açmayı emzirmeyi yada biberonla beslemeyi normal küvözde yaptırıyolar
daha dokunamadım bile düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…