Selam kızlar uzun süredir uğramıyordum. Maşallah lilacığım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bayramda bebişlerinle beraber olursun. Benim de cumartesi kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda 22 haftalık oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah .Ya kızlar benim midem ağrıyor aynı zamanda yanma var bu beni çok rahatsız ediyor bir şey yiyemiyorum .Doktorum mide şurubu verdi ama kullanmadım. Bu arada Rabbim nasip ederse 2 erkek 1 kızım olacak. Yavaş yavaş hazırlıklara başladım .Neyse fazla oturamıyorum belim ağrıyor .Allah'a emanet olun dua ile...
Çok teşekkür ederim canım verdiğin cevaplar için inan insan kararsız kalıyor neyi nasıl yapsam diye aman senin söylediklerin yol gösteriyor bana yine takıldığım yerler olursa sorarım sana...bebişlerinde aldıklarını iyi güzel sağlıklı günlerde kullanırlar inşallah...aman canım sende kendine dikkat et biraz daha sabır sonrasında bebişlerle inşallah sağsalim evine geleceksin ...öpüyorumcanım benim hazırlıklar az kaldı,son partiyi yarın sipariş vericez internetten inşallah bitecek
canım ben pompayı çooook düşündükten sonra tekli aldım
epey bi süre çiftli araştırdım ama sonra bir kaç bayana sordum ikili alanlarda genelde hep tek tek sağmışlar
çünkü biraz elle destek verip sıkmak gerekebiliyormuş,o yüzden tekli aldım
park yataklarımız içinde ben uyku seti almadım,çünkü parklarda kenar korumalığına gerek yok bence,olursa da alırım sonradan dedim
nevresim takımı bol bol lazım olacağı için ben kumaşçıları bir güzel dolaştım,istediğim desenleri karıştırıp kombinler yapıp terziye verdim
istediğim gibi pamuklu kumaşlardan diktirdim çok içime sindi
çocuk başına 2 şer 3 er nevresim takımı diktirmiş oldum bu şekilde
biraz zahmetli oldu ama içime sindi
e birazcık da uyguna geldi tabi
yataklarını visco al mutlaka
yorganlarını da nevresiminin ebadına göre alırsın zaten
kıyafet içinde 0-3 ay için olanlardan aldım
en az 4-5 ay giyerler bizimkiler onları,e buda az buz süre değil bence
sonra üstünü küçülene alt takviyesi yaparsın falan derken zamanla büyüklere geçersin
birde genelde hediyeler hep büyük aylar için geliyor
genelde yenidoğan boyutu pek gelmez
o yüzden ilerde daha rahat ederiz bence
aylincim valla çok merak ettim
yeni bir haberi kaldıracak gücüm kalmamış valla çok etkisinde kalıyorum
iyice hassaslaştım heralde
hulcemcim hoşgeldin sende
ama arayı çok açma böyle
benimde 20.haftaların başında sanki takatim bitmiş gibiydi ama sonra yeniden toparlamıştım
sizde yürüyüşünüzü çok aksatmayın bence ki bel ağrılarınız daha da artmasın
ama tabi doktorlarınız hareket etme diyorsa onu bilemem
bana hiç demedi doktorum,hala da çık dışarı yürü diyor
ama ben çıkmıyorum artıık evden
aman sokaklarda erken bişeyler olursa vicdanım rahat bırakmaz diye otuyruyorum evde anca
ama çook bunaldım
gerçi oturmakta güçlük çekiyorum bırak yürümeyi
sanırım böylesi daha iyi
öpüyorum herkesiiii..
Canım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah ...canım benim hazırlıklar az kaldı,son partiyi yarın sipariş vericez internetten inşallah bitecek
canım ben pompayı çooook düşündükten sonra tekli aldım
epey bi süre çiftli araştırdım ama sonra bir kaç bayana sordum ikili alanlarda genelde hep tek tek sağmışlar
çünkü biraz elle destek verip sıkmak gerekebiliyormuş,o yüzden tekli aldım
park yataklarımız içinde ben uyku seti almadım,çünkü parklarda kenar korumalığına gerek yok bence,olursa da alırım sonradan dedim
nevresim takımı bol bol lazım olacağı için ben kumaşçıları bir güzel dolaştım,istediğim desenleri karıştırıp kombinler yapıp terziye verdim
istediğim gibi pamuklu kumaşlardan diktirdim çok içime sindi
çocuk başına 2 şer 3 er nevresim takımı diktirmiş oldum bu şekilde
biraz zahmetli oldu ama içime sindi
e birazcık da uyguna geldi tabi
yataklarını visco al mutlaka
yorganlarını da nevresiminin ebadına göre alırsın zaten
kıyafet içinde 0-3 ay için olanlardan aldım
en az 4-5 ay giyerler bizimkiler onları,e buda az buz süre değil bence
sonra üstünü küçülene alt takviyesi yaparsın falan derken zamanla büyüklere geçersin
birde genelde hediyeler hep büyük aylar için geliyor
genelde yenidoğan boyutu pek gelmez
o yüzden ilerde daha rahat ederiz bence
aylincim valla çok merak ettim
yeni bir haberi kaldıracak gücüm kalmamış valla çok etkisinde kalıyorum
iyice hassaslaştım heralde
hulcemcim hoşgeldin sende
ama arayı çok açma böyle
benimde 20.haftaların başında sanki takatim bitmiş gibiydi ama sonra yeniden toparlamıştım
sizde yürüyüşünüzü çok aksatmayın bence ki bel ağrılarınız daha da artmasın
ama tabi doktorlarınız hareket etme diyorsa onu bilemem
bana hiç demedi doktorum,hala da çık dışarı yürü diyor
ama ben çıkmıyorum artıık evden
aman sokaklarda erken bişeyler olursa vicdanım rahat bırakmaz diye otuyruyorum evde anca
ama çook bunaldım
gerçi oturmakta güçlük çekiyorum bırak yürümeyi
sanırım böylesi daha iyi
öpüyorum herkesiiii..
s-guncüm 22. haftadayım çok fazla ayakta kalamıyorum ve oturunca da belim ağrıyor ...
ben de iyi hissedince kendime fazla güveniyorum galiba, geçen akşam iftardan sonra dolaşmaya çıkalım mı dediler, oluuuuur dedim, eve dönene kadar belim koptu ya...
lilacım Allah yardımcınız olsun, iyi olcaklar annelerinin koynunda uyicaklar az kaldı inşallah... sütünden alsınlar da az/çok onlara ilaç olur.kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
bugün gördüm bebişleri çok yemiyolarmış
bende süt olsun yeterki diye neler yapıyorum bilseniz
normalde tek bebeğe yeterde artar ama üçüne zor yetişiyor
yememelerine rağmen mama takviyesi yapıyolarmış
ve mamamız prematüre bebekler için özel olanlardan 40tl
allah yardımcımız olsun valla bezleri mamaları çok pahalı
ama allahım yardım eder hiç şüphem yok:)))
cnm benim merakta bıraktım siziAylinciğim sende hoşgeldin ya merak ettik seni yazmayınca inan aklıma kötü şeyler geldi iyi olmana sevindim...s_gün oh ne güzel bebişlere cicişler yapmışsın inşallah iyi sağlıklı güzel günlerde kullanırlar ...öpüyorum herkesi
afferin!Sen öndeymişsin bizden canım çalışmıyosan evdeysen bol bol yatarak geçirmeye çalış ben de kendime iyi hissettiğimde güvenip çılgınlıklar yapıyodum ama artık tövbe ettim, geçenlerde yatak örtüsü silkmeye kalktım camdan, örtüyü sarkıttığım an pişman oldum ne büyük bi delilik yaptığımı anladım çünkü kalakaldım öyle ama işişten geçmişti kasıklarımda, yani tam rahim bağlarının olduğu yerde öyle bir ağrı oldu ki o gün ağrııdan öldüm resmen ağladım akşama kadar ama ders oldu artık yere bişey düşse eğilip almıyorum nerdeyse neyse ki dikkat ettiğimden beridir iyiyim çok şükür aman ha kızlar dikkat edelim bizim öyle lükslerimiz yok ne kadar içimizde tutarsak o kadar iyi ben şimdi kendime hedef koydum 37.haftayı36 bile değil yani büyük düşün kızım büyük olsun dediim bakalım başarabilecek miyim (tabi ki bunlar tatlı hayaller ama pozitif düşünmekten kim ölmüş ki :97: )
Kızlar kimler çalışıyor, ben ilşe geliyoruma ma çok yoruluyorum
25. hafta itibariyle rapor olmayı düşünüyorum
30. hafta zaten doğum izni başlıyor.
Sizlerin nasıl geçiyor
ben de çalışıyorum canım ama masa başındayım, eşimle çalışmanın avantajlarını sonuna kadar kullanıyorum :)
dr bana da 28. haftadan itibaren işi bırak evde yatak istirahati diyo.. çoğul gebeliklerde doğum izni daha erken başlıyo olması lazım, bu 30. hafta çoğul için mi?
Sizlerin nasıl geçiyor
Sizlerin nasıl geçiyor
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
bugün gördüm bebişleri çok yemiyolarmış
bende süt olsun yeterki diye neler yapıyorum bilseniz
normalde tek bebeğe yeterde artar ama üçüne zor yetişiyor
yememelerine rağmen mama takviyesi yapıyolarmış
ve mamamız prematüre bebekler için özel olanlardan 40tl
allah yardımcımız olsun valla bezleri mamaları çok pahalı
ama allahım yardım eder hiç şüphem yok:)))
slm kızlar sizleri takip edemiyorum taşınma işleriyle meşgulum daha yerleşemedim lila sen dogum mu yaptın ben mi yanlış okudum bu arada kızlar benim 3 oluşum oluyomuş kesinleşti kız yok yani((( hayırlı şu anda herşey normal gidiyo umarım bi sıkıntıda olmaz bana serklaj işlemini uygun görmedi dr gerek yokmuş başka da aklıma gelmiyo pc buldugum yerlerden yazarım bu arada 3üz gebeliktede 3lü tarama yapılıyomuşbi dr buldum o yapıyo bana
cuma belli olcak onun dışında bi aksilik yok sanaırım sizleri çok öptüm en kısa zamanda neti baglatıp evime yerleşmek dilegiyle göç ebe hayatından sevgiler:)))
Sen öndeymişsin bizden canım çalışmıyosan evdeysen bol bol yatarak geçirmeye çalış ben de kendime iyi hissettiğimde güvenip çılgınlıklar yapıyodum ama artık tövbe ettim, geçenlerde yatak örtüsü silkmeye kalktım camdan, örtüyü sarkıttığım an pişman oldum ne büyük bi delilik yaptığımı anladım çünkü kalakaldım öyle ama işişten geçmişti kasıklarımda, yani tam rahim bağlarının olduğu yerde öyle bir ağrı oldu ki o gün ağrııdan öldüm resmen ağladım akşama kadar ama ders oldu artık yere bişey düşse eğilip almıyorum nerdeyse neyse ki dikkat ettiğimden beridir iyiyim çok şükür aman ha kızlar dikkat edelim bizim öyle lükslerimiz yok ne kadar içimizde tutarsak o kadar iyi ben şimdi kendime hedef koydum 37.haftayı36 bile değil yani büyük düşün kızım büyük olsun dediim bakalım başarabilecek miyim (tabi ki bunlar tatlı hayaller ama pozitif düşünmekten kim ölmüş ki :97: )
slm kızlar sizleri takip edemiyorum taşınma işleriyle meşgulum daha yerleşemedim lila sen dogum mu yaptın ben mi yanlış okudum bu arada kızlar benim 3 oluşum oluyomuş kesinleşti kız yok yani((( hayırlı şu anda herşey normal gidiyo umarım bi sıkıntıda olmaz bana serklaj işlemini uygun görmedi dr gerek yokmuş başka da aklıma gelmiyo pc buldugum yerlerden yazarım bu arada 3üz gebeliktede 3lü tarama yapılıyomuşbi dr buldum o yapıyo bana
cuma belli olcak onun dışında bi aksilik yok sanaırım sizleri çok öptüm en kısa zamanda neti baglatıp evime yerleşmek dilegiyle göç ebe hayatından sevgiler:)))
lilacım sütünün iyi olmasına çok sevindim
neler yaptın süt için?malt içeceklerin geldi mi?
senin sütlerin üstüne bir de mama alıyorlarsa nasıl fazla yemiyolar anlamadım,bal gibi de yiyolar işte
kaç gr oldular şimdi?
bu bebeklere mamayı falan hemşireler yediriyor dimi,yani bilmediğimden soruyorum
yani onlar besleyeceğine anneler verse yemeklerini,buna izin vermezler mi?
altını falan anne değiştirse ne bileyim işte cahil cahil soruyorum
ama hayati tehlikeleri yok ya canım önemli olan o
allah yardımcın olsun canım,gerçekten tam zengin işi bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?