2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

sen anlattıkça heyecanım arttı gözümde canlandırdım Allahım ne güzel bişey bu! :) Evet benim aşılama değil yumurta takibi büyüklükleri farklı, en son gittiğimde biri 6+0, biri 5+1 diğeri de 5+2ydi. ASlında bugün çağırmıştı doktor ama garanti olsun diye cumartesi gidicem ben..

bir de doktor şimdi redüksiyonu anlatıyodu, üsttekini gösteriyo mesela buna ulaşmamız daha kolay diyodu ve en hareketli olanı da oydu biliyo musun.. kollar bacaklar oynuyo, sanki anne baba bana dokunmayın diyomuş gibi geldi gözümün önünden gitmiyo ve o hareketleri görünce kesin kararımı verdim, ben dokunamam bebeklerime diye.. çok farklı bi duygu.. sen de görürsün inşallah, onları daha çok seveceksin

Son düzenleme:

Yaa bişey sorucam şunu merak ediyorum, redüksiyon işlemini neye göre öneriyo doktor, bebeklerden birinde bir sorun görürse mi, yoksa her üçüz veya daha fazla gebeliğe teklif ediliyo mu? Hiçbir sorun yokken bunu teklif etmek zalimlik bence....

üçüz ve daha çok bebekte öneriyolar canım ya üçü de sağlıklı görünüyor dedi bana.. düşünsene sağlıklı bir bebek, bizim bebeğimiz, nasıl kıyar insan.. ama redüksiyona karar verilirse tek baktıkları ense kalınlığı oluyomuş. ense kalınlığı açısından en riskli gördüklerini sonlandırıyolarmış.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

selam .........nasıl gıdıyo hamılelık kızlar allah kolaylık versın onumuz yaz ...bol bol su ıçın cok zor sıcaka havada hele bıde evde beklemek ...dr la reduksıyona uçuz ve daha cogullarda karar verıyo ..cok zor elbette ama rıskı yuksek ...ense olçumlerı ıyı cıkarsa sıkıntı yok ama ıyı olmazsa dıgerlerı ıçın ıyı cıkmayan elenıyo anne ıcın ne olursa olsun cok zor bende kabul etmedım yola devam dedım ama benımkıler erken damladı ınş sızınkıler ıyı bır haftada gelırler sıkıntısız ..karnınızın buyumesı ılk haftalarda normal ılaçlar cok etkı edıyo .....

canım çok düşüncelisin, tecrübeli üçüz annelerinin öneri ve desteği o kadar iyi geliyoki, Allah bebeklerini size bağışlasın, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
karınlar normale döner di miii ??

Sağlıklı bir bebeğin canına kıymak katillik bence.. Allah kimseyi o zor kararı vermeye mecbur bırakmasın inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Bazen bebeklerden biri kendiliğinden kayboluyomuş diye duymuştum. Eğer sağlıksızsa, gelişim sorunu varsa, yani illa yaşamayacaksa o şekilde olsun bize bu seçimi yaptırmasın Allahım....

Tavsiyelerin için çok teşekkürler Allah senin de evlatlarını sana bağışlasın, acılarını göstermesin. Darısı başımıza...

bence de katillik... amin canım ya. evet bana da dediler, kendiliğinden kaybolabiliyomuş, olacaksa öyle olsun, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için... son kontrolüme giderken belki de biri kaybolmuştur diye aklıma geldi, dr ultrasona aldı, üçü de sağ salim duruyo diyoo :)) hayırlısını diliyorum, bi de benim yaşım da 32, belki hayırlısı böle...

Bu arada örgüler başladı mı kızlar, bizim işimiz zor herşeyden üçer tane

hahahaaa doğru sölüyosunn anca yetişir ama ben bilmiyorum, annecimin ellerinden öper, kayınvalidem de örgü bilmez.. bebek bezi falan da stoklasak aslında şimdiden.. herşeyi birden almak zor olur, yavaş yavaş tamamlamalı :) ama cinsiyetlerini de öğrenmek lasımm ama cinsiyetin önemli olmadığı şeyleri alabiliriz bi de örgüler mesela sarı yapabiliriz, kız da erkek de giyer

Son düzenleme:
sagolun kızlar darısı sıze ınşşşşşşşş.........aylıncım sımdı karnını dusunme eskı halıne donuyo zaten yasınız genc hemen verırsınız kıloları sımdı bebıslerı dusunme zamanı uç bebıs bu kolaymı gelıcek kılolar yetrkı onlar ıyı olsun.....zaten dogumdan sonra cok yoruyolar sımdıden dınlenın ....hr ay dr bakıyo kıloya zaten ılerkı aylarda seker yuklemesı de olucak hamur ısı cok yemeyın bol meyve sebze yıyın ..hazırlıklar da baslar yavas yavas ...

aminn canımm karnım gece yatağa ilk yattığımda özellikle sola yatınca bi süre rahatsız bile ediyo.. hayırlısı bakalım, daha çok büyücek bir de bel ağrım var şimdiden, bu da normal di mi? yakaladık seni sorup duruyorum ama

Evet Allah böyle nasip ettiğine göre hayırlısı böyleymiş, bir tane doğursak ikinciyi düşünene kadar yaş iyice geçicek belki de o zaman başka sorunlar olucaktı, iyi yönünden bakmak lazım olaya...

Evet almaya şimdiden başlasak iyi olur aslında :) Ben çevremdeki bebeklilere demeye başladım zaten, devir tasarruf devri, bebekleriniz eskimeden küçülen cicilerini atmayın diye
Ben evde test yapıp çift çizgiyi görünce hemen o hevesle bir bebek battaniyesi başlamıştım, şimdi karar kara düşünüyorum iki tane daha örmem lazım diye
Bunların hepsi olur yeter ki biz de bebeklerimiz de sağlıklı olalım.. Ben biraz temizlik yapayım iyice tembelliğe vurdum, size iyi günler kızlarrrrr

demek iki tane daha örmem lazımm haklısın tatlım, tamamlanır hepsi yeterki Rabbim hayırlı sağlıklı bebekler versin ve bizlere ve eşlerimize de sağlık versin inşallah..
kolay gelsin, çok yorma kendini, boşver biraz da dağınık kalsın.. buna da alışmak lazım, 3 bebiş dağıtıcak hep :))

canım bel agrısı normaldır sıdetlı olmasın yetrkı ...olur bu tur sıkıntılar buyudukcede artar...hersey uçer tane olucak yetmıyo bıle .....ama dedıgınız gıbı saglıkla gelsınler hepsı olur

ooo her gun yapsanız yıne dagılacak ....işim sımdı hıc bıtmıyoo benım ...sımdı bırakın ortalıgı dıkkat edın kendınıze cok yorulmayın tek yemek yapın

Bu redüksiyon olayı gerçekten insanın kafasını çok karıştırıyor birde drlar olumsuz konuşunca insanın canı iyiden iyiye sıkılıyor ...bizde o günlerde sıkıntılı zamanlar geçirdik ama sonunda sizlerinde dediği gibi Allah alırsa alır yoksa biz böyle bişey yapamayız dedik ve Allahın izniyle devam ediyoruz bakalım... o yüzden hiç kafanızı yormayın strese sokmayın kendinizi Allah bir hale yola koymuştur inşallah...hele birde hareketlerini görünce insan asla böyle bişey yapamıyor...kendimize aman çok dikkat edelim dinlenmemize beslenmemize stres yapmayalım bugünlerin tadını çıkaralım...daha bizde de bir hazırlık yok bende örgü falan bilmem artık ablamlar annem kayınvalidem yapacak bişeyler ...ufak ufak bakıyoruz aslında ne alabiliriz ne yapabiliriz diye ama daha hiçbişey almadık zamanla hallederizhepsini inşallah...bel ağrısı ve kasık ağrısı bende de oluyor ama dr um bunun çok şiddetli dayanılmaz olmadığı sürece normal olduğunu söyledi o yüzden endişelenmeyin...ev işi yapma konusuna gelince benimde pek bişey yaptığım söylenemez çünkü drum dinlen yorma kendini diyor...çünkü nerdeyde hamileliğin başından beri raporluyum böyle de devam edecek zaten....hayırlısı ile inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur...

Kızlar kayınvaldem yanımda çok fazla giremedim ama yarından sonra rahatım ama böyle yazdıklarınızı görünce mutlu oluyorum takvim meselesine gelince vallla bende beceremedim isterseniz beni siz ekleyin dün ikinci ayım bitti .. çok şükür :)))

ooo her gun yapsanız yıne dagılacak ....işim sımdı hıc bıtmıyoo benım ...sımdı bırakın ortalıgı dıkkat edın kendınıze cok yorulmayın tek yemek yapın

Dağınıklık konusunu şimdiden kafama takmıyorum desem yalan olur Zaten istesem de kendimi yoramıyorum iki tane büyük kistim var biraz yorulsam hemen alarm veriyolar. Buna rağmen her türlü işi yapmaya hazırım ama en son isticem şey yemek yapmak mutfağa hiç giresim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…