Bu redüksiyon olayı gerçekten insanın kafasını çok karıştırıyor birde drlar olumsuz konuşunca insanın canı iyiden iyiye sıkılıyor ...bizde o günlerde sıkıntılı zamanlar geçirdik ama sonunda sizlerinde dediği gibi Allah alırsa alır yoksa biz böyle bişey yapamayız dedik ve Allahın izniyle devam ediyoruz bakalım... o yüzden hiç kafanızı yormayın strese sokmayın kendinizi Allah bir hale yola koymuştur inşallah...hele birde hareketlerini görünce insan asla böyle bişey yapamıyor...kendimize aman çok dikkat edelim dinlenmemize beslenmemize stres yapmayalım bugünlerin tadını çıkaralım...daha bizde de bir hazırlık yok bende örgü falan bilmem artık ablamlar annem kayınvalidem yapacak bişeyler ...ufak ufak bakıyoruz aslında ne alabiliriz ne yapabiliriz diye ama daha hiçbişey almadık zamanla hallederizhepsini inşallah...bel ağrısı ve kasık ağrısı bende de oluyor ama dr um bunun çok şiddetli dayanılmaz olmadığı sürece normal olduğunu söyledi o yüzden endişelenmeyin...ev işi yapma konusuna gelince benimde pek bişey yaptığım söylenemez çünkü drum dinlen yorma kendini diyor...çünkü nerdeyde hamileliğin başından beri raporluyum böyle de devam edecek zaten....hayırlısı ile inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur...
canım sat ver, bi de üstüne ne yazmamı istersen söle, ben sana yapim takvim
:)slm kızlar üç tane oyun parkı almaya karar verdim. Tek bi baza alıp hepsini yatırmayı düşünüyodum vazgeçtim.tek yatkları olması daha mantıklı obür türlü çocuk odasına tıkılıp kalacagız ama oyun parkı ile bende onları heryere sürükleyebilirim:)))gittigim uzun yol gezmeleride dahil:))kendimi düşünüryosam namerdim çıldırınslar için herşey:))dahada mantıklı geliyo 3ve 4yaşlarına kadar rahatlıkla kullanabilirler.daha sonrada odalarını yaparız zaten inş.:)))zaten 1tane ben 1 tane annemler 1 de kayınvaldem alacak oyüzden sıkıntıda olmucak allahın izniyle cinsiyetleri bi ögrensem bezleri stok yapmaya başlıcam ha derseniz bezle cinsiyetin ne önemi var yokta o dört ayı garantileyim allahın izniyle saglıklıca sonrası kolar:)))
Evet biz de aynen öyle 3 tane oyun parkı almayı düşünüyoruz. Ama tabi ki henüz bunları düşünmek için bizim için çok erken biz daha çok yolun başındayız
ben bunları düşünürken zaman geçiriyorum...3.ayıma girdim cinsiyetleri belli olnuca almaya başlarız:)))iinsan kafasında karar verince almak kolay oluyo...
takvimi yaptım ama sayfama nasıl geçirecegeim:)))
amin canım, cevapların için de çokk sağol :)canım bel agrısı normaldır sıdetlı olmasın yetrkı ...olur bu tur sıkıntılar buyudukcede artar...hersey uçer tane olucak yetmıyo bıle .....ama dedıgınız gıbı saglıkla gelsınler hepsı olur
ben de kasmıyorum pek ama bu durum hiç de hoşuma gitmiyoooo her gun yapsanız yıne dagılacak ....işim sımdı hıc bıtmıyoo benım ...sımdı bırakın ortalıgı dıkkat edın kendınıze cok yorulmayın tek yemek yapın
amin canım.. biz de böyle düşünüyoruz, Allah yardımcımız olsun..Bu redüksiyon olayı gerçekten insanın kafasını çok karıştırıyor birde drlar olumsuz konuşunca insanın canı iyiden iyiye sıkılıyor ...bizde o günlerde sıkıntılı zamanlar geçirdik ama sonunda sizlerinde dediği gibi Allah alırsa alır yoksa biz böyle bişey yapamayız dedik ve Allahın izniyle devam ediyoruz bakalım... o yüzden hiç kafanızı yormayın strese sokmayın kendinizi Allah bir hale yola koymuştur inşallah...hele birde hareketlerini görünce insan asla böyle bişey yapamıyor...kendimize aman çok dikkat edelim dinlenmemize beslenmemize stres yapmayalım bugünlerin tadını çıkaralım...daha bizde de bir hazırlık yok bende örgü falan bilmem artık ablamlar annem kayınvalidem yapacak bişeyler ...ufak ufak bakıyoruz aslında ne alabiliriz ne yapabiliriz diye ama daha hiçbişey almadık zamanla hallederizhepsini inşallah...bel ağrısı ve kasık ağrısı bende de oluyor ama dr um bunun çok şiddetli dayanılmaz olmadığı sürece normal olduğunu söyledi o yüzden endişelenmeyin...ev işi yapma konusuna gelince benimde pek bişey yaptığım söylenemez çünkü drum dinlen yorma kendini diyor...çünkü nerdeyde hamileliğin başından beri raporluyum böyle de devam edecek zaten....hayırlısı ile inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur...
tatlım ben de seni sorcaktım, merak ettim.. takvimi hallerderizKızlar kayınvaldem yanımda çok fazla giremedim ama yarından sonra rahatım ama böyle yazdıklarınızı görünce mutlu oluyorum takvim meselesine gelince vallla bende beceremedim isterseniz beni siz ekleyin dün ikinci ayım bitti .. çok şükür :)))
mutfağa benim de giresim yok, biri yapıp önüme koysa yerim ama bak :))) eşim de hiç beceremez..Dağınıklık konusunu şimdiden kafama takmıyorum desem yalan olurZaten istesem de kendimi yoramıyorum iki tane büyük kistim var biraz yorulsam hemen alarm veriyolar. Buna rağmen her türlü işi yapmaya hazırım ama en son isticem şey yemek yapmak mutfağa hiç giresim yok
yani son adet tarihin canım, kız satı öğrenmedin mi, bundan sonra parolamız :))):)))sat mı vercem...o nasıl olcak:)))
ben de oyun parkı düşünüyorum.. birini abimin oğlu büyüdü, ondan alcam, annem ben de yapıcam odalarına diyo.. bakalım.:)slm kızlar üç tane oyun parkı almaya karar verdim. Tek bi baza alıp hepsini yatırmayı düşünüyodum vazgeçtim.tek yatkları olması daha mantıklı obür türlü çocuk odasına tıkılıp kalacagız ama oyun parkı ile bende onları heryere sürükleyebilirim:)))gittigim uzun yol gezmeleride dahil:))kendimi düşünüryosam namerdim çıldırınslar için herşey:))dahada mantıklı geliyo 3ve 4yaşlarına kadar rahatlıkla kullanabilirler.daha sonrada odalarını yaparız zaten inş.:)))zaten 1tane ben 1 tane annemler 1 de kayınvaldem alacak oyüzden sıkıntıda olmucak allahın izniyle cinsiyetleri bi ögrensem bezleri stok yapmaya başlıcam ha derseniz bezle cinsiyetin ne önemi var yokta o dört ayı garantileyim allahın izniyle saglıklıca sonrası kolar:)))
yok karın resmi bence de şimdilik almayalım :))) ben nette bi tane baktım bakmasaydım dedimgünaydın kızlar
okudugum kadarıyla sorunsuz ilerliyorsunuz ne güzel verdiğiniz devam kararı içinde hepinizi tebrik ediyorum hakkınızda hayırlısı olsun .
bebeler oynamaya başladıkça doktorlar sizden daha meraklı oluyor benim doktorum önüne alırdı ultrosonu aa gördünmü bak naptı bak şimdi tekme atıyor derdi bende doktor bey siz orda seyrederseniz ben nasıl görebilirim banada çevirsenize derdim o hala şöyle yaptı böyle yaptı diye seyrederdi :))) bide ilk tekmesinde ağlamıştım ben o kadar nettiki yatıyordum resmen bluzum havalandı yani o zaman doğru karar verdiğimi anladım sizde yaşadıkça anlayacaksınzı . sağlıkla gelsinler inşallah
karınlardan bahsedilmiş valla bir resim kmoyardımda hamilelik öncesi hamile ve sonrası diye kabusunuz olur diye sona saklıyom :))işin şakası tabiki kocaman bir karnınız oluyor ki normal üç çocuk var ama dogumla yarısını kaybediyorsunuz yarısıda size kalmış benim gibi salarsanız 2 aylık gibi dolarsınız ortalarda .
bizim göbüşlerin resimleri vardı üçüz anneler topiğinde ama :))
:)))sat mı vercem...o nasıl olcak:)))
Selam kaderdaşlarım :))) Yarın kalp atışları için doktora gidicem çok heyecanlıyım şans dileyin bana
inş hayırlı haberler almışsındır cnm bende 15de gitcem çok heycanlı ve korku doluyum
allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin:)))
ohh ohh üçüz anne adayları çoğalmışda yeni konu açmışlar,, maşallah sizlere,, inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız, öncelikle kendinize ve bebişlerinize güvenin,, ve en önemlisi bol bol dua edin.. ben 37.haftada doğum yaptım, hiç küvöze de girmediler yaklaşık 2,5 kg doğdular,, darısı başınıza en önemlisi sakin ve stressiz olarak geçirmek bu süreci,, geçmiş sayfaları pek okuyamadım ama eminim bizim kızlar bu konuyu benden önce fark edip sizlere yardımcı olmaya başlamıştır bile,, belki söylemişlerdir ama doğum hikayelerimizin olduğu konu var, onu da okuyabilirsiniz..
inşallah güzel haberler alırsın sen dee canıminş hayırlı haberler almışsındır cnm bende 15de gitcem çok heycanlı ve korku doluyum
allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin:)))
canımm çok sevindim, maşallah onlaraTeşekkür ederim canım evet güzel haberler aldım binlerce şükür inşallah böyle devam eder. Üçünü de gördüm ilk defa ve kalp atışlarını duyduk ve gördük. Kal atışlarının görülebildiğini bilmiyodum sadece sesini duyucaz sanmıştım, ama pıtı pıtı hızlı hızlı atan yanıp sönen minicik bi nokta görüyosun müthiş bir duygu.. Gözlerimden yaşlar süzüldü zaten o an. Üçüz olduğu için üzülüp ağladığıma depresyona girdiğime çok pişman oldum. Doktor formalite icabı redüksiyondan bahsetti söylemekle yükümlüyüm dedi ama ben hemen reddettim kıyamam hiçbirine.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz sağlıklı bişekilde alırız yavrularımızı kucağımıza Hadi bakalım 15inde doktora gidince gelişmeleri paylaş merka ederim... :)))
tarçınımm, sen benim idolüm oldun aslındaa :))) doğum öykülerinizi okudum, hepiniz çok güçlüsünüz, ama sen benim için umut kaynağı oldun... 37.hafta süpper! ve fazla kilo da almamışsın... bunu nasıl başardın, beslenmeyle ilgili tavsiyelerini de alalım :) darısı bizlere olsun, sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah hiç küvöze girmelerine gerek kalmadan... ve Allahım evlatlarını bağışlasın, çok güzel uzun ömürler versin, maşallah... tüm anneler için bu duam tabi... arada uğrayın, çokk iyi geliyo :)ohh ohh üçüz anne adayları çoğalmışda yeni konu açmışlar,, maşallah sizlere,, inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız, öncelikle kendinize ve bebişlerinize güvenin,, ve en önemlisi bol bol dua edin.. ben 37.haftada doğum yaptım, hiç küvöze de girmediler yaklaşık 2,5 kg doğdular,, darısı başınıza en önemlisi sakin ve stressiz olarak geçirmek bu süreci,, geçmiş sayfaları pek okuyamadım ama eminim bizim kızlar bu konuyu benden önce fark edip sizlere yardımcı olmaya başlamıştır bile,, belki söylemişlerdir ama doğum hikayelerimizin olduğu konu var, onu da okuyabilirsiniz..
canım çok teşekkürler,, benimki hamilelik kısmıydı,, asıl başarı erken doğum yapıp bebişlerine çok güzel bakıp,, yaşıtlarının durumuna getiren anneler..
benimkiler arka bahçeye indiler şimdi onlarına yanına gidiyorum, müsait olunca yazarım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?