evet figencim, hava da çok sıcak, tam da öğle vakti çalışıyoruz.. bugün de vardı, yine dönüşte hafif bi ıslaklık vardı ama terlemiş de olabilirim bu kez..canım araba kullanırken bende çok terliyordum
birde şehir içinde heralde daha bi stres olup akıntım falan artıyordu çünkü hamile emniyet kemeri yoktu
bende biraz tedirgin kullanıyordum haliyle
bikere annem elinni kesmişti ileri haftalardan biriydi onu hastaneye götürecek bir ben vardım evde
ama son oldu gerçekten çok riskli
sen bide yeni öğreniyorsan yaz günü tabi biraz yormuş olabilirsin kendini
heyecanımız artıyor evet aylincim
ama bunu sizlerle paylaşmak çok daha güzel
ben bu hamilelik dönemini sizler ve doğum yapmış anneler olmasaydı zor geçirirdim
zaten kılı kırk yararım
bu paylaşımlar olmasaydı çok zordu
çizelge fikrinde çok güzel
bende daha önce olsa yapabilirdim
çok hoş geliyor kulağa çünkü
bende şimdi doğumdan sonrası için bişey hazırlamak istiyorum
hangi bebek ne zaman kaç dakka emdi yada mama yedi
ne kadar uyudu falan diye
sürekli not alması zor olur ama bence sonuçları açısından çok faydalı olur
şimdi annemi gecelik almaya gönderdim
hep pijama almışım çünkü
yarın kontrol var,son kez ayrıntılıya gircez
son hallerini görcez inşallah bıdıkların
bugün biraz ağrım var
geçer inşallah
öpüyorum herkesi
lilacım ne güzel anlatmışsın evde 3 bebek heyecanınıkızlar ben geldim
merak edenler ve soranlara teşekkürler
dediğim gibi oğlum lazer ameliyatı olmuştu ve hala hastanede
kızlarda iyi kucağa alıştırıcam galiba bu gidişle aman yeterki iyi olsunlar kucağımdan indirmem
ama çoğu yaşıtlarına göre kucak delisi diiller tabi:)))
günler tahmin ettiğiniz gibi action içinde geçip gidiyo bi solukta akşam oluyo
evimiz şenlendi çok şükür biberonlar bezler battaniyeler alırken çok güzel oluyoda
kullanmak ayrı bi keyif veriyo herkes aldıklarını böyle güzel günlerde giysin inşallah
şimdilik 2takımları var küçük dönüp dönüp onları giyiyolar:)))
başka takımlarıda var tabi ama olmuyoki minicikler
ilk başlarda onlarda büyük geliyodu ama şimdi biraz doluyo kıyafetler
büyüdüklerini kıyafetlerden de anlayabiliyosunuz yani sürekli görünce değişikliği farketmiyorum çünkü
bugün doktorda bi kız gördüm oda 28haftada doğum yapmış
şimdi 5 aylık maşallah tosun olmuş 5kiloymuş yanakları görseniz
onu gördükten sonra benimkilerin yanaklarının olmadığın farkettim
bu hafta doktora gidecektik ama göz doktorumuzdan fırsat olmadı
2gün önce hiç uyanmamışlardı akşama kadar ne güzel gece gözlerini bi açtılar saat 2:30a kadar kırpmadılar
dünde baktım hala uyuyolar uyandırdım akşam gece yarısına kadar uğraştım sonra bayıldılar
çok tatlı ya bi evde 3 bebek kimselere kısmet olmaz gerçekten çok şükür bugünlerimize
hepinizi öpüyorum kıslar minnoşlarıda öptüm
begümcüm tahmin edebiliyorum, benim de midem kötü olunca bi yerlere sığamıyorum, içim daralıyo..Merhaba arkadaşlar nasılsın umarım herkes iyidir...yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum bu aralar pek evde kalmıyorum fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı sırt ve kaburga ağrıları benim için kabus oldu resmen ne biçim bişeymiş bu ya insan ne oturabiliyor ne yatabiliyor...herkes kendine çok dikkat etsin öpüyorum hepinizi...
kızlar bu arada burdaki herkes yanlış bilmiyosam park beşik alıcak, onların da biliyosunuz boyları var, e malum o kadar masraf ettikten sonra hiç birimiz kısa süre sonra tekrar yatak almayacağımıza göre en büyük boylarından alalım mutlaka sorun yatak boylarını. mesela internette araştırınca en büyük 110cmlikleri vardı ama burdaki mağazada 120 cmliiğini de buldum almışken öyle alalım ki uzunca bi süre yatsınlar. benim arkadaşım öyle almıştı 5 yaşına geldi çocuğu hala yatıyo hiç bi sorun yok. eltim de dikkat etmeden almış minicik sonradan pişman oldu. 2-3 yaşına kadar ya kullanır ya kullanamaz. 5-6 ya kadar kullansınlar sonra ranza manza büyük yataklar alırız, diye düşünüyorum paylaşmak istedim. öpüldünüz tontişler :)))
2 oglum 1 tanede kızım olacakkkkk yaşasın :))))çokk şükürrrr kızlar herşey normal artık ..kontrolum vardı tetenoz iğnesini yarın vuruluyorum vurdur bi sorun yok dedi ayrıntılı ultrasyondada bişey çıkmadı çok şükür kan sulandıran ilacıda sordum farketmiyomuş nezaman kullanırsak kullanalım faydası oluyomuş üçüzlerde kan basıncını dengelemek ve pıhtılaşmayı önlemek için...ciğer geliştirici iğne agrın olursa 27 olmazssa 30haftada vurulacak figenay senin igneni söyledim böyle bi iğne varmış ben de kullansam mı diye gerek yok hapını kullanman yeter dedi 3 haftadır başladım zaten onda başka aklıma gelmiyo:))))
isimlerimizi paylaşayım sizinle :))))eymen aksu ayaz aksu eylül ela aksu:)))nasıl sizde söleyin isimleri kızlar ne düşünüyosunuz
kızlar bikaç gündür biraz sulu bi akıntım var.. korktum biraz, Allah korusun amniyo sıvısı olabilir mi diye
nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))
Kızlar bu arada Pazartesi günü bebeklere fetal ekokardiyografi yapıldı, 3 bebeğin de kontrolleri güzel çıktı çok şükür.
Bu pazartesi günü de kontrollerimiz olacak.
Hastaneye gitmişken doğum&kuvez&extra masrafları öğrendik, benim doktorum muayenesinden gelecek ona da extra para vereceğiz. Ve gözümüz korktu biraz kuvez 1000 ile 1500 tlgünlük bebek başına ücreti. Kafam karıştı biraz doktorum özel -belli başlı en lüks hastaneler dışında doğuma gelmiyor. Biz de en azından SGK anlaşmalı özel bir hastane olmazsa altından kalkamayız. Bunları düşünmek için erken mi onu da bilmiyorum. İstanbul da olan arkadaşlar hastaneye karar verdiler mi.
evet figencim, hava da çok sıcak, tam da öğle vakti çalışıyoruz.. bugün de vardı, yine dönüşte hafif bi ıslaklık vardı ama terlemiş de olabilirim bu kez..
ben de kılı kırk yaran biriyim, ben de sizler olmasanız çok daha tedirgin olurdum sanırım, burda birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.
doğumdan sonra çizelge yapmak da süper fikir, ben de yaparım inşallah
yarın resimlerini de alırsın di mi, paylaşsana bizlee
dinlen güzelce canım, dualarımız senle
kızlar ben geldim
merak edenler ve soranlara teşekkürler
dediğim gibi oğlum lazer ameliyatı olmuştu ve hala hastanede
kızlarda iyi kucağa alıştırıcam galiba bu gidişle aman yeterki iyi olsunlar kucağımdan indirmem
ama çoğu yaşıtlarına göre kucak delisi diiller tabi:)))
günler tahmin ettiğiniz gibi action içinde geçip gidiyo bi solukta akşam oluyo
evimiz şenlendi çok şükür biberonlar bezler battaniyeler alırken çok güzel oluyoda
kullanmak ayrı bi keyif veriyo herkes aldıklarını böyle güzel günlerde giysin inşallah
şimdilik 2takımları var küçük dönüp dönüp onları giyiyolar:)))
başka takımlarıda var tabi ama olmuyoki minicikler
hepinizi öpüyorum kıslar minnoşlarıda öptüm
Merhaba arkadaşlar nasılsın umarım herkes iyidir...yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum bu aralar pek evde kalmıyorum fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı sırt ve kaburga ağrıları benim için kabus oldu resmen ne biçim bişeymiş bu ya insan ne oturabiliyor ne yatabiliyor...herkes kendine çok dikkat etsin öpüyorum hepinizi...
canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim
hastane için bence çok avantajlı bir yerdesin
hem bedava küvez hemde sgkyla anlaşmalı bi sürü güzel hastane var orda
ben burda pek seçeneğim olmadığı için biraz fazla para vericem ama sen daha şanslısın
iyice araştırırsan kafana göre biyer bulursunuz nasılsa
ayrıca düşünmeye başlamak içinde erken değil tam sırası bence
park yatakları çoğumuz kolay taşınabilir yani odadan odaya
veya biryere gittiğinde ailen uzaktaysa mesela
kolay söküp kurulabileceği için tercih ettik sanırım
o bahsettiğin yatakları görmüştüm internetten çok şık vede ucuz gerçekten
hoşuna gittiyse sende ondan al ne olcak
nasılsa ömrü birkaç yıl
ayrıca o 7 li badi takımınıda söylemen iyi oldu
burada sadece normal mağazası olduğundan hasetimden çatlamama sebep oldu
siz gidin alın beni düşünmeyin
bahane yok begümcüm
anlamayız
buraya yazılacakk
sen takıl canım şaka bir yana
ha kaburga ağrısı dedinde
yorum yapmıcam bekle ve gör diyorum sadece
bende ne korkuttum gözünüzü yaww
yok yok acı yok kızlar hedef 37!!
ama benimki 36 söyliyim baştan
sonra yok ben duymadım ben görmedim demeyin
öptüm canım kib
nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))
Kızlar bu arada Pazartesi günü bebeklere fetal ekokardiyografi yapıldı, 3 bebeğin de kontrolleri güzel çıktı çok şükür.
Bu pazartesi günü de kontrollerimiz olacak.
Hastaneye gitmişken doğum&kuvez&extra masrafları öğrendik, benim doktorum muayenesinden gelecek ona da extra para vereceğiz. Ve gözümüz korktu biraz kuvez 1000 ile 1500 tlgünlük bebek başına ücreti. Kafam karıştı biraz doktorum özel -belli başlı en lüks hastaneler dışında doğuma gelmiyor. Biz de en azından SGK anlaşmalı özel bir hastane olmazsa altından kalkamayız. Bunları düşünmek için erken mi onu da bilmiyorum. İstanbul da olan arkadaşlar hastaneye karar verdiler mi.
ben burnumu unutalı baya oluyor zeynepcim
ayrıca bende horluyormuşum ara sıra
şok olmuştum ilk duyduğumda ama sonra bi gece horladığımı uyanma esnasında bende duydum
ben artık yemek yemeğe de kalkamaz oldum
yattığım yerden yiyorum
evin içinde de yürüyememeye başladım
bütün hareketler çok acı vermeye başladı
fazla gözünüzü korkutmayım ama ben çok zorlanıyorum
bugün kontrolümüz vardı
ama bende de feci bir ağrı vardı
dedim belki yatırır beni belki doğururum diye
ama o acı bile karnın gerginliğinden normalmiş,doğum sancısı değilmiş
her gün acı eşiğim biraz daha yükseliyor anlıcanız,kendimi geliştiriyorum
ama diğer yandan bebişlerim 2 kiloyu geçmişler
en küçüğü 2150 gr olmuş
bunun moraliyle uçarak geldim eve
ben gerçekten yeni anladım sanırım üçüz gebeliğin ne olduğunu
tek gebelikle uzaktan yakından alakası yok,ilerleyince daha iyi anladım
ama allaha şükür 3 tane bebekle dönücez evlerimize
mucizenin ta kendisi
bahane yok begümcüm
anlamayız
buraya yazılacakk
sen takıl canım şaka bir yana
ha kaburga ağrısı dedinde
yorum yapmıcam bekle ve gör diyorum sadece
bende ne korkuttum gözünüzü yaww
yok yok acı yok kızlar hedef 37!!
ama benimki 36 söyliyim baştan
sonra yok ben duymadım ben görmedim demeyin
öptüm canım kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?