2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Merhaba arkadaşlar nasılsın umarım herkes iyidir...yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum bu aralar pek evde kalmıyorum fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı sırt ve kaburga ağrıları benim için kabus oldu resmen ne biçim bişeymiş bu ya insan ne oturabiliyor ne yatabiliyor...herkes kendine çok dikkat etsin öpüyorum hepinizi...

evet figencim, hava da çok sıcak, tam da öğle vakti çalışıyoruz.. bugün de vardı, yine dönüşte hafif bi ıslaklık vardı ama terlemiş de olabilirim bu kez..
ben de kılı kırk yaran biriyim, ben de sizler olmasanız çok daha tedirgin olurdum sanırım, burda birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.
doğumdan sonra çizelge yapmak da süper fikir, ben de yaparım inşallah
yarın resimlerini de alırsın di mi, paylaşsana bizlee
dinlen güzelce canım, dualarımız senle
lilacım ne güzel anlatmışsın evde 3 bebek heyecanını
inşallah senin kuzular da tombik yanak olcaklar :)
biz de seni ve bebiciklerini öpüyoruz
begümcüm tahmin edebiliyorum, benim de midem kötü olunca bi yerlere sığamıyorum, içim daralıyo..
öptüm canım, sen de çok dikkat et

nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))

kızlar illaki park yatak almanızın bir ndeni var mı?

Ben IKEA nın beyaz beşiklerinden düşünüyorum hem 200 küsür lira hem öndeki parmaklıklar çıkınca 3 yaşına kadar filan kullanılabiliyor. 120 cm boyu büyük de değil

Yorumlarınız nelerdir.

Canım Maşallahhh, benim de 2 oğlum 1 kızım olacak inşallah :)))) isimleri ile yaşasınlar maşallahh güzel isimlerrr .
Biz de Elif&Ömer&Emir düşünüyoruz :) bakalım bir doğsunlar da.

kızlar bikaç gündür biraz sulu bi akıntım var.. korktum biraz, Allah korusun amniyo sıvısı olabilir mi diye

İşte benim de normal olan bu sıvı gelmesi nedeniyle 2 gün hastanede yatırıp, tehlike var diye moralimizi bozdular ya.
5. ayda artık idrar kesesine baskı oluyor çok normal. Bir de turnusol kağıdı aldım ben , hastanede onunla bakıyorlar çünkü. sıvı ya değdirince kırmızı oluyorsa sorun yok, çivit mavi olursa amnion sıvısı diyorlar.

Kızlar bu arada Pazartesi günü bebeklere fetal ekokardiyografi yapıldı, 3 bebeğin de kontrolleri güzel çıktı çok şükür.
Bu pazartesi günü de kontrollerimiz olacak.

Hastaneye gitmişken doğum&kuvez&extra masrafları öğrendik, benim doktorum muayenesinden gelecek ona da extra para vereceğiz. Ve gözümüz korktu biraz kuvez 1000 ile 1500 tlgünlük bebek başına ücreti. Kafam karıştı biraz doktorum özel -belli başlı en lüks hastaneler dışında doğuma gelmiyor. Biz de en azından SGK anlaşmalı özel bir hastane olmazsa altından kalkamayız. Bunları düşünmek için erken mi onu da bilmiyorum. İstanbul da olan arkadaşlar hastaneye karar verdiler mi.

nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))

ben burnumu unutalı baya oluyor zeynepcim
ayrıca bende horluyormuşum ara sıra
şok olmuştum ilk duyduğumda ama sonra bi gece horladığımı uyanma esnasında bende duydum

ben artık yemek yemeğe de kalkamaz oldum
yattığım yerden yiyorum
evin içinde de yürüyememeye başladım
bütün hareketler çok acı vermeye başladı
fazla gözünüzü korkutmayım ama ben çok zorlanıyorum

bugün kontrolümüz vardı
ama bende de feci bir ağrı vardı
dedim belki yatırır beni belki doğururum diye
ama o acı bile karnın gerginliğinden normalmiş,doğum sancısı değilmiş
her gün acı eşiğim biraz daha yükseliyor anlıcanız,kendimi geliştiriyorum

ama diğer yandan bebişlerim 2 kiloyu geçmişler
en küçüğü 2150 gr olmuş
bunun moraliyle uçarak geldim eve

ben gerçekten yeni anladım sanırım üçüz gebeliğin ne olduğunu
tek gebelikle uzaktan yakından alakası yok,ilerleyince daha iyi anladım
ama allaha şükür 3 tane bebekle dönücez evlerimize
mucizenin ta kendisi

canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim
hastane için bence çok avantajlı bir yerdesin
hem bedava küvez hemde sgkyla anlaşmalı bi sürü güzel hastane var orda
ben burda pek seçeneğim olmadığı için biraz fazla para vericem ama sen daha şanslısın
iyice araştırırsan kafana göre biyer bulursunuz nasılsa
ayrıca düşünmeye başlamak içinde erken değil tam sırası bence

park yatakları çoğumuz kolay taşınabilir yani odadan odaya
veya biryere gittiğinde ailen uzaktaysa mesela
kolay söküp kurulabileceği için tercih ettik sanırım
o bahsettiğin yatakları görmüştüm internetten çok şık vede ucuz gerçekten
hoşuna gittiyse sende ondan al ne olcak
nasılsa ömrü birkaç yıl

ayrıca o 7 li badi takımınıda söylemen iyi oldu
burada sadece normal mağazası olduğundan hasetimden çatlamama sebep oldu
siz gidin alın beni düşünmeyin

aylincim bugün sabah doğuracam diye gittim ama rahim ağzım ilk günkü gibiymiş hala
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
sen 40 haftayı görürsün diye benle dalga geçiyo drum

ayrıntılıya da girdim yine ama ne resmi ne mümkün
dolanmışlar birbirlerine kardeş kardeş hiç görüntü yok
sadece önceden de sırıtan bir oğlum vardı hala aynı şekilde gülüyor kerata yaa bu kadar olur
bi onu seçebildik valla
aman iyi olsunlarda gerçeklerini görelim inşallah

sende dikkat et canım kendine
fazla hız yapma trafikte

iyi aman iyi olunda lilacım zamanla büyüyecekler nasılsa
hafifliğin tadını da çıkarmak lazım bence
sonra ağırlaşınca taşımak zorlaşabilir

ya bende istiyorum kucama bebişlerimiiii
sabredemiyorum artık
vakit yaklaştıkça ne zor oluyor
öptüm canım yaramazlarını

bahane yok begümcüm
anlamayız
buraya yazılacakk

sen takıl canım şaka bir yana
ha kaburga ağrısı dedinde
yorum yapmıcam bekle ve gör diyorum sadece

bende ne korkuttum gözünüzü yaww
yok yok acı yok kızlar hedef 37!!
ama benimki 36 söyliyim baştan
sonra yok ben duymadım ben görmedim demeyin
öptüm canım kib

günaydın canlar günlerdir sizlere ulaşmaya çalışıyorum şükür kavuşturana...
16 haftalık üçüzlere hamileyim bu süreci sizlerle geçirip korkularımı yenmek işterim..
benide aranıza alır mısınız...:)

ah figencim ben gidip alabilsem gider sana da alır kargo yaparım inan, ben de rica minnet arkadaşıma aldırdım. doktor dışında evden çıkamıyorum ben hep uzanır -yatarhaldeyim. ama imkan olursa giden olursa sana da aldırırım

maşalah figenay ne güzel 34 ü görmüşsün darısı bizlere nelere dikkat ettin ne yedin ne içtin tüyo versene biraz birde hangi ilde yaşıyorsun doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun....yardım et biz yenilere....

Zeynep canım hiç sorma aynı dertten bende muzdaribim nefes almak mümkün değil birde geceleri horlamaya başlamışım eşim öyle diyor:))) birde sırt ağrısıydı kaburga ağrısıydı derken doğru düzgün uykuya hasret kaldım...bu arada kuzucukların isimleride çok güzelmiş maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim öpüyorum...

Oh ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah yolun sonuna kadar hep böyle sorunsuz devam eder kuzucukların...hastane küvez olayını hiç sorma canım aynı dertler bendede vardı benim drum üniversitede hocaydı bıraktı sadece özelde hasta bakıyor ve doğumuda özelde yaptırıyor orasıda öyle astronomik rakamlar istiyordu...en son kontrolde konuştuk özele yatırmayacağını ünüversite hastanesine yatıracağını söyledi illaki özele yatıracağım deseydi başka dr arayışını girecektik...senin içinde erken değil canım sanırım istanbuldasın sgk nın karşılayabileceği bir çok dr hastane bulabilirsin alternatif çok yani...sonuçta maddi kısmınıda düşünmek zorundayız kolay değil üç çocuk büyüteceğiz...birde park yatak konusunu sormuşsun canım bende park yatak alacağım taşıması kolay gerekirse farklı odalara taşıyabiliriz diye böyle birşey düşündüm ben kendine dikkat et öpüyorum...

Maşallah maşallahdiyerek başlayayım ...sana ve kuzucuklara maşallah canım hayırlısı ile inşallah yolun sonuna geldin darısı bizim başımıza...sen bu gidişle doğurmuyacaksın heralde tıp literatürüne falan girmeyi düşünüyorsun heralde:))))sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla alırsın inşallah bebişleri kucağına tabiki sende hiçbir sıkıntı çekmeden kolay bir sezeryan olur inşallah canım...inan aklım sende hergün heyecanla açıyorum yeni bir haber varmı diye malum senden sonra sıra bende...ben şimdiden mızmızlanıyorum valla senin neler çektiğini tahmin edebiliyorum...bazen öyle bir oluyorki bu sıpalar biri bi tarafa geriliyor biri bir tarafa şidi diyorum ortadan ikiye ayıracaklar beni diyorum ilerleyen haftaları düşünemiyorum bile nasıl olacak...kendine dikkat et öpüyorum...

Fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum...annemle babam hacca gidecek onların koşuşturmacası var bizim ailede o yüzden pek evde duramıyorum ben bir işe yaramıyorum ama gidip geliyorum işte...zaten doğumumda annemler büyük ihtimalle burda olmayacaklar o yüzden biraz üzgünüm aslında ama olsun onlar gitmeyi çok istiyorlardı Allah nasip etti gidiyorlar onlar adınada mutluyum tabiki...neyseki ablamlar varda yalnız değilim bir de kayınvalidem gelicek doğuma onlarla idare edeceğiz artık...demek ilerleyen haftalarada bu ağrılar daha fazla olacak ha neyse onada katlanacağız ne yapalım tek erken doğmasınlarda ağrıyı sızıyı görmezlikten geleceğiz....senin niye 36 hafta sezeryan falanmı planladınız o hafta için durabildiği kadar durdurmayacakmı drun ...inşallah sıkıntısız güzel bir doğum geçirirsin canım öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…