günaydın canlar günlerdir sizlere ulaşmaya çalışıyorum şükür kavuşturana...
16 haftalık üçüzlere hamileyim bu süreci sizlerle geçirip korkularımı yenmek işterim..
benide aranıza alır mısınız...:)
Hoşgeldin aramıza esra öncellikle bebeklerin hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı ve uzun uzun haftalar göreceğimiz bir hamilelik geçirirsin...burda herkes elinden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışır aklına takılan merak ettiğin ne varsa sorabilirsin çünkü gerçekten birbirimizden öğrenebileceğimiz farklı şeyler olabiliyor birde konuştuğun insanlar seninle aynı şeyleri yaşadığı için seni anlayabiliyorlar...tekrar hoşgeldin görüşmek üzere
nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))
16 haftalık üçüzlere hamileyim bu süreci sizlerle geçirip korkularımı yenmek işterim..
hayırlı olsun öncelikle allahım 37 haftalar göstersin tabiki aramızdasın bizimlesin tebrik ederim cnmm
ah figencim ben gidip alabilsem gider sana da alır kargo yaparım inan, ben de rica minnet arkadaşıma aldırdım. doktor dışında evden çıkamıyorum ben hep uzanır -yatarhaldeyim. ama imkan olursa giden olursa sana da aldırırım
esracım hoşgeldin
hele şükür bulabildin bizi
kaç gündür takip ediyorum doğru adresi buldun sonunda :)
canım ne yedin falan demişsin
fazla iştahım olmadı benim,mide bulantım da olmadı
yani tatlıya çikolataya hamur işine pek düşmedim
benim drum kilo konusunda çok sıkıştırdı beni
süt yoğurt yumurta meyve ve etle beslendim durdum
zaten hep protein alınca hiç acıkmıyorsun
benim en büyük eksiğim beyaz et yiyemedim
sürekli köfte allah köfte
omega3 üde ceviz fındık badem ve semizotundan falan almaya çalıştım
klasik hamile beslenmesi işte
annem allah razı olsun hakkı ödenmez bana bir tek iş yaptırmadı
ya yattım yada iyi hissedince gezdim tozdum
dinlenebilmek de bu işin anahtarlarından biri
çok kilo almak da erken doğumu tetikleyebiliyor evet
ama ben bu erken geç doğurma işinin yapıyla ilgili olduğunu düşünüyorum birazda
çünkü burada erken doğuranlarda çok iyi besleniyorlardı
ama bebişler durmuyor işte yaramazlar
sende inşallah stressiz dertsiz tasasız çok haftalı doğumlar yaparsın
esracım hoşgeldin
esracım hoşgeldin
Fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum...annemle babam hacca gidecek onların koşuşturmacası var bizim ailede o yüzden pek evde duramıyorum ben bir işe yaramıyorum ama gidip geliyorum işte...zaten doğumumda annemler büyük ihtimalle burda olmayacaklar o yüzden biraz üzgünüm aslında ama olsun onlar gitmeyi çok istiyorlardı Allah nasip etti gidiyorlar onlar adınada mutluyum tabiki...neyseki ablamlar varda yalnız değilim bir de kayınvalidem gelicek doğuma onlarla idare edeceğiz artık...demek ilerleyen haftalarada bu ağrılar daha fazla olacak ha neyse onada katlanacağız ne yapalım tek erken doğmasınlarda ağrıyı sızıyı görmezlikten geleceğiz....senin niye 36 hafta sezeryan falanmı planladınız o hafta için durabildiği kadar durdurmayacakmı drun ...inşallah sıkıntısız güzel bir doğum geçirirsin canım öpüyorum...
evet figenaycım ya günlerdir sizleri arıyorum nete de kafa çok basmıo aradım durdum sonunda burayı buldum tabi bu sırada 2008 üçüz annelerinin başından geçenleride hep okudumseninkiler şu an ne kadarlık nerde doğum yaptın tecrübelerinle aydınlat bizi...allah yardımcımız olsun
sorma canım ya, hepimizde var bu durum sanırım.. ben grip oldumya bi de, burun tıkalı, ağızdan alınan yetmiyo, geçen horlamışım ben de :)))nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))
mercancım o beşikleri ben de düşündüm ama kızların dediği gibi taşımak bi yere gitsek götürmek kolay olur diye park yataklara karar verdim.. ama çok şeker gerçekten ikeanınkiler de...kızlar illaki park yatak almanızın bir ndeni var mı?
Ben IKEA nın beyaz beşiklerinden düşünüyorum hem 200 küsür lira hem öndeki parmaklıklar çıkınca 3 yaşına kadar filan kullanılabiliyor. 120 cm boyu büyük de değil
Yorumlarınız nelerdir.
isimlere bayıldım, emir yeğenimin adı, ömer ve elif isimlerini de çok severim. elif etrafımızda çok var diye koymayalım dedik, oğluşa da iki isim koysak ömer kerem olacaktı :) isimleriyle sağlıkla huzurla uzun ömürleri olsun..Canım Maşallahhh, benim de 2 oğlum 1 kızım olacak inşallah :)))) isimleri ile yaşasınlar maşallahh güzel isimlerrr .
Biz de Elif&Ömer&Emir düşünüyoruz :) bakalım bir doğsunlar da.
bu turnusol işe yarıyo mu cidden, şükür yok şimdi öyle akıntı ama işe yarıyo madem bulundurmak lazımİşte benim de normal olan bu sıvı gelmesi nedeniyle 2 gün hastanede yatırıp, tehlike var diye moralimizi bozdular ya.
5. ayda artık idrar kesesine baskı oluyor çok normal. Bir de turnusol kağıdı aldım ben , hastanede onunla bakıyorlar çünkü. sıvı ya değdirince kırmızı oluyorsa sorun yok, çivit mavi olursa amnion sıvısı diyorlar.
maşallah canım kuzularaaKızlar bu arada Pazartesi günü bebeklere fetal ekokardiyografi yapıldı, 3 bebeğin de kontrolleri güzel çıktı çok şükür.
Bu pazartesi günü de kontrollerimiz olacak.
figencimm demek en küçüğü 2150 gr olmuşşş, nasıl sevindim maşallah onlaraaaben burnumu unutalı baya oluyor zeynepcim
ayrıca bende horluyormuşum ara sıra
şok olmuştum ilk duyduğumda ama sonra bi gece horladığımı uyanma esnasında bende duydum
ben artık yemek yemeğe de kalkamaz oldum
yattığım yerden yiyorum
evin içinde de yürüyememeye başladım
bütün hareketler çok acı vermeye başladı
fazla gözünüzü korkutmayım ama ben çok zorlanıyorum
bugün kontrolümüz vardı
ama bende de feci bir ağrı vardı
dedim belki yatırır beni belki doğururum diye
ama o acı bile karnın gerginliğinden normalmiş,doğum sancısı değilmiş
her gün acı eşiğim biraz daha yükseliyor anlıcanız,kendimi geliştiriyorum
ama diğer yandan bebişlerim 2 kiloyu geçmişler
en küçüğü 2150 gr olmuş
bunun moraliyle uçarak geldim eve
ben gerçekten yeni anladım sanırım üçüz gebeliğin ne olduğunu
tek gebelikle uzaktan yakından alakası yok,ilerleyince daha iyi anladım
ama allaha şükür 3 tane bebekle dönücez evlerimize
mucizenin ta kendisi
tüh resim yok demek, olsun dediğin gibi yakında kendileri gelcekaylincim bugün sabah doğuracam diye gittim ama rahim ağzım ilk günkü gibiymiş hala
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
sen 40 haftayı görürsün diye benle dalga geçiyo drum
ayrıntılıya da girdim yine ama ne resmi ne mümkün
dolanmışlar birbirlerine kardeş kardeş hiç görüntü yok
sadece önceden de sırıtan bir oğlum vardı hala aynı şekilde gülüyor kerata yaa bu kadar olur
bi onu seçebildik valla
aman iyi olsunlarda gerçeklerini görelim inşallah
sende dikkat et canım kendine
fazla hız yapma trafikte
esracım hoşgeldin aramızaa, hayırlı olsun gebeliğin ve senin de yeterince uzun ve kolay bir hamileliğin olsun :)günaydın canlar günlerdir sizlere ulaşmaya çalışıyorum şükür kavuşturana...
begümcüm annenle baban adına sevindim, Allah kabul etsin ibadetlerini, dualarını... bizlere de dua etselerFırsat buldukça yazmaya çalışıyorum...annemle babam hacca gidecek onların koşuşturmacası var bizim ailede o yüzden pek evde duramıyorum ben bir işe yaramıyorum ama gidip geliyorum işte...zaten doğumumda annemler büyük ihtimalle burda olmayacaklar o yüzden biraz üzgünüm aslında ama olsun onlar gitmeyi çok istiyorlardı Allah nasip etti gidiyorlar onlar adınada mutluyum tabiki...neyseki ablamlar varda yalnız değilim bir de kayınvalidem gelicek doğuma onlarla idare edeceğiz artık...demek ilerleyen haftalarada bu ağrılar daha fazla olacak ha neyse onada katlanacağız ne yapalım tek erken doğmasınlarda ağrıyı sızıyı görmezlikten geleceğiz....senin niye 36 hafta sezeryan falanmı planladınız o hafta için durabildiği kadar durdurmayacakmı drun ...inşallah sıkıntısız güzel bir doğum geçirirsin canım öpüyorum...
figencim kaç kilo aldın toplam?esracım hoşgeldin
falcı bacı ben ben ?? :)))diğer kızlarla ilgili içime doğanları sonra paylaşayım
falcı bacı figenay hizmetinizde
esracım lilypie.com dan yaptım ben, yardımcı oluruz sana da tatlımbirde bu cetveli nasıl yapıyoruz acemi çaylağa yardım...
selam kızlar
sorma canım ya, hepimizde var bu durum sanırım.. ben grip oldumya bi de, burun tıkalı, ağızdan alınan yetmiyo, geçen horlamışım ben de :)))
mercancım o beşikleri ben de düşündüm ama kızların dediği gibi taşımak bi yere gitsek götürmek kolay olur diye park yataklara karar verdim.. ama çok şeker gerçekten ikeanınkiler de...
isimlere bayıldım, emir yeğenimin adı, ömer ve elif isimlerini de çok severim. elif etrafımızda çok var diye koymayalım dedik, oğluşa da iki isim koysak ömer kerem olacaktı :) isimleriyle sağlıkla huzurla uzun ömürleri olsun..
bu turnusol işe yarıyo mu cidden, şükür yok şimdi öyle akıntı ama işe yarıyo madem bulundurmak lazım
maşallah canım kuzularaa
figencimm demek en küçüğü 2150 gr olmuşşş, nasıl sevindim maşallah onlaraaa
darısı bizlere olsun inşallah ve Allahım senin de bu son hamilelik günlerini kolay geçirtsin
tüh resim yok demek, olsun dediğin gibi yakında kendileri gelcek
ben hız yapmam tamam :))) bu haftasonu direksiyon sınavım var, sonra uzunca bi süre araba falan kullanamam zaten, istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergündil dışarda şekildeki gibi :)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi kızlar?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
hem bişeye takılırsam kime sorcam, kim anlıcak beni
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz kolay ve yeterince uzun hamilelikler geçirir ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...
esracım hoşgeldin aramızaa, hayırlı olsun gebeliğin ve senin de yeterince uzun ve kolay bir hamileliğin olsun :)
gülüm ben seni tanıyorum di mi???
begümcüm annenle baban adına sevindim, Allah kabul etsin ibadetlerini, dualarını... bizlere de dua etseler
eminim yanında isterdin onları da ama hayırlısı olsun, dualarıyla yanında olacaklar inşallah...
figencim kaç kilo aldın toplam?
bi de günde ne kadar su içtin
bi de bi de çok yattın mı?
beslenmen bana çok benziyo..
falcı bacı ben ben ?? :)))
esracım lilypie.com dan yaptım ben, yardımcı oluruz sana da tatlım
Canım hoşgeldin bebişlerin de hayırlı olsun Rabbim nice haftalara ulaştırsın inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?