2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Hoşgeldin aramıza esra öncellikle bebeklerin hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı ve uzun uzun haftalar göreceğimiz bir hamilelik geçirirsin...burda herkes elinden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışır aklına takılan merak ettiğin ne varsa sorabilirsin çünkü gerçekten birbirimizden öğrenebileceğimiz farklı şeyler olabiliyor birde konuştuğun insanlar seninle aynı şeyleri yaşadığı için seni anlayabiliyorlar...tekrar hoşgeldin görüşmek üzere

saol begümcüm teşekkür ettim sizler konuştukça imreniyorum...bende artık sizlerleyim..

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım allah 37 haftalarda kucagına almayı nasip etsin tabiki bizimlesin

hayırlı olsun öncelikle allahım 37 haftalar göstersin tabiki aramızdasın bizimlesin tebrik ederim cnmm

esracım hoşgeldin
hele şükür bulabildin bizi
kaç gündür takip ediyorum doğru adresi buldun sonunda :)

canım ne yedin falan demişsin
fazla iştahım olmadı benim,mide bulantım da olmadı
yani tatlıya çikolataya hamur işine pek düşmedim
benim drum kilo konusunda çok sıkıştırdı beni
süt yoğurt yumurta meyve ve etle beslendim durdum
zaten hep protein alınca hiç acıkmıyorsun
benim en büyük eksiğim beyaz et yiyemedim
sürekli köfte allah köfte
omega3 üde ceviz fındık badem ve semizotundan falan almaya çalıştım
klasik hamile beslenmesi işte
annem allah razı olsun hakkı ödenmez bana bir tek iş yaptırmadı
ya yattım yada iyi hissedince gezdim tozdum
dinlenebilmek de bu işin anahtarlarından biri
çok kilo almak da erken doğumu tetikleyebiliyor evet
ama ben bu erken geç doğurma işinin yapıyla ilgili olduğunu düşünüyorum birazda
çünkü burada erken doğuranlarda çok iyi besleniyorlardı
ama bebişler durmuyor işte yaramazlar
sende inşallah stressiz dertsiz tasasız çok haftalı doğumlar yaparsın

hayırlı olsun öncelikle allahım 37 haftalar göstersin tabiki aramızdasın bizimlesin tebrik ederim cnmm

teşekkür ettim emrzeynep inşallah o günleri görürüm 34 u bulmak bile bnm için nimet gibi gözüküyor...şimdiden daralıp sıkışıyorum....sizler doğumlarınızı nerelerde yapmayı düşünüyorsunuz....

canımm düşünmen yeter
aman kendini zorlama
aldık çok şükür bitirdik alışverişi
ee ne yaparsın ist da yaşamamanın sonuçları :)

sürekli yatacak mısın canım ya?

evet figenaycım ya günlerdir sizleri arıyorum nete de kafa çok basmıo aradım durdum sonunda burayı buldum tabi bu sırada 2008 üçüz annelerinin başından geçenleride hep okudumseninkiler şu an ne kadarlık nerde doğum yaptın tecrübelerinle aydınlat bizi...allah yardımcımız olsun..

evet figenaycım ya günlerdir sizleri arıyorum nete de kafa çok basmıo aradım durdum sonunda burayı buldum tabi bu sırada 2008 üçüz annelerinin başından geçenleride hep okudumseninkiler şu an ne kadarlık nerde doğum yaptın tecrübelerinle aydınlat bizi...allah yardımcımız olsun..

evet figenaycım ya günlerdir sizleri arıyorum nete de kafa çok basmıo aradım durdum sonunda burayı buldum tabi bu sırada 2008 üçüz annelerinin başından geçenleride hep okudumseninkiler şu an ne kadarlık nerde doğum yaptın tecrübelerinle aydınlat bizi...allah yardımcımız olsun

ah canım ya ne gelen giden olur şimdi size
bir işe yaramakta ayrı yoruyor insanı
sürekli allahım sen elden ayaktan düşürme diye dua ediyorum
ne zor şey ya
çoğu kez yanımda kimse yoksa yattığım yerden kalkamıyorum

annenlerin yanında olmaması da biraz üzücü ama olsun
oradan ne güzel dualar ederler sana
her hayır bir anda olacak ne güzel
annenlerin haccı,senin doğumun
ne güzel bir yıl sizin için aslında
nasılsa ablanlar yanında,kayınvaliden yanında

canım ağrılar iyice artıyor ama gördümki günler de gelip geçiyor bi şekilde
ben 36 yı artık iyice ağırlaşırım çok zorlanırım diye dedim
haftaya gittiğimizde ertesi hafta için bi tarih alırız sanırım
zaten o zamanda 36 bitip 37 ye giriş yapmış olurum kısmet olursa
tabi bizimkilerr o zamana kadar haylanmazsa
benimde içime doğuyor sanki sende ilerleyen haftaları görecekmişsin gibi
inşşallah..

diğer kızlarla ilgili içime doğanları sonra paylaşayım
falcı bacı figenay hizmetinizde

aa estağfirullah esracım :)
aslında ilk orayı okuman daha iyi olmuş
ben yeni yeni okuyorum o topiği çok faydalı oluyor

canım ben daha doğurmadım
bi 10 gün daha var sanırım
doğumda kendi drumun kliniğinde olacak inşallah

çizelgeyi de lilipinin sayfasına gir
hazırla kendi bilgilerine göre,oraya da üye ol
sonra hazırlanan linki profildeki eklenti yerine kopyala
böyle bişeydi yani,kızlardan daha iyi anlayan çıkar zaten
valla ben öyle zorlanmıştımki en sonunda eşim acıdıda o yaptı
bende senden az internet özürlü değilimdir yani

saol cnm bnm rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
istanbulda değilsin galiba
bende ist. gidebileceğim iyi bi dr arıyorum..burdan kızlarla konuşacağım artık bu mevzuyu..
oyle korkularım var ki .. buraları okuyup 34 haftalıkları görünce çok mutlu oluyorum.
darısı yenilere inş.

selam kızlar
nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))
sorma canım ya, hepimizde var bu durum sanırım.. ben grip oldumya bi de, burun tıkalı, ağızdan alınan yetmiyo, geçen horlamışım ben de :)))
mercancım o beşikleri ben de düşündüm ama kızların dediği gibi taşımak bi yere gitsek götürmek kolay olur diye park yataklara karar verdim.. ama çok şeker gerçekten ikeanınkiler de...
Canım Maşallahhh, benim de 2 oğlum 1 kızım olacak inşallah :)))) isimleri ile yaşasınlar maşallahh güzel isimlerrr .
Biz de Elif&Ömer&Emir düşünüyoruz :) bakalım bir doğsunlar da.
isimlere bayıldım, emir yeğenimin adı, ömer ve elif isimlerini de çok severim. elif etrafımızda çok var diye koymayalım dedik, oğluşa da iki isim koysak ömer kerem olacaktı :) isimleriyle sağlıkla huzurla uzun ömürleri olsun..
bu turnusol işe yarıyo mu cidden, şükür yok şimdi öyle akıntı ama işe yarıyo madem bulundurmak lazım
Kızlar bu arada Pazartesi günü bebeklere fetal ekokardiyografi yapıldı, 3 bebeğin de kontrolleri güzel çıktı çok şükür.
Bu pazartesi günü de kontrollerimiz olacak.
maşallah canım kuzularaa

figencimm demek en küçüğü 2150 gr olmuşşş, nasıl sevindim maşallah onlaraaa
darısı bizlere olsun inşallah ve Allahım senin de bu son hamilelik günlerini kolay geçirtsin
tüh resim yok demek, olsun dediğin gibi yakında kendileri gelcek
ben hız yapmam tamam :))) bu haftasonu direksiyon sınavım var, sonra uzunca bi süre araba falan kullanamam zaten, istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi :)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi kızlar?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
hem bişeye takılırsam kime sorcam, kim anlıcak beni
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz kolay ve yeterince uzun hamilelikler geçirir ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...
esracım hoşgeldin aramızaa, hayırlı olsun gebeliğin ve senin de yeterince uzun ve kolay bir hamileliğin olsun :)
gülüm ben seni tanıyorum di mi???

begümcüm annenle baban adına sevindim, Allah kabul etsin ibadetlerini, dualarını... bizlere de dua etseler
eminim yanında isterdin onları da ama hayırlısı olsun, dualarıyla yanında olacaklar inşallah...
figencim kaç kilo aldın toplam?
bi de günde ne kadar su içtin
bi de bi de çok yattın mı?
beslenmen bana çok benziyo..
diğer kızlarla ilgili içime doğanları sonra paylaşayım
falcı bacı figenay hizmetinizde
falcı bacı ben ben ?? :)))
birde bu cetveli nasıl yapıyoruz acemi çaylağa yardım...
esracım lilypie.com dan yaptım ben, yardımcı oluruz sana da tatlım

cnm kaç gündür sitede avare avare dolaşıyorum ordan göz aşınalığı olabilir başka yerden de tanıyor olabilirsin mesala nerden ayy bak meraklandım şimdi....bana da cetvel yapın garip kalmayım :)

Canım hoşgeldin bebişlerin de hayırlı olsun Rabbim nice haftalara ulaştırsın inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…