2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Sağolasın canım evet yavaşta almak lazım bazı şeyleri sonra çok yorulmayaalım. Ördüklerimi koyucam koyucam merak etmeyin ilk frsatta eklicem resimleri..
Evet ilerleyen aylarda partiler daha coşkulu hale gelecek tahmin edebiliyorum bu hali bile insanı uyutmamaya yetiyo bakalım o zaman napıcaz :)))

Evet canım ben de çok su içemiyorum artık havalar serinledikçe unutyorum su içmeyi..
Tetanoz kişiye göre değişiyomuş bazılarının kolu şişiyomuş mesela benim öyle bişey olmadı vurulduğum gün çok ağrıdı, ertesi gün hafifledi ama gece üstüne yattığım için yanlışlıkla 2 gün daha çektim ağrısını. 6 doz yapılacakmış ayda 1 olmak üzere..
Evet kız hareketleri beni de korkutuyo geçen gün dalmış tv izliyodum birden bi vurdu ben bi irkilim ayyy diye bağırıvermişim eşim de bi türlü göremedi o hareketleri merak ediyo, hemen koştu geldi 10-15 dk bekledi tık yok ben de diyorum bak aşkım senden korkuyo çekiniyo bunlar sen bakınca hemen duruyolar :))) iyidir iyidir babadan korkmak lazım biraz :)))
Benim karnım yanlarda pek yok öne daha çok çıktı hani şu kız olursa yayılır erkek olursa sivri olur geyiği doğru mudur nedir çoğunluk erkek diye öne sivrildi :)))

Evet canım site düzeni değişmiş beğen butonu yok artık elim onu arıyo kaç gündür alışkanlıkla

valla canım işte iş güç yan gel yat derken fırsat olmuyo bilgisayar açmaya pek ama bundan sonra arayı pek açmam sonra birikenleri okuması zor oluyo

Ben kendimi bildim bileli hiç et yemiyorum desem yeridir canım daha doğrusu yemiyodum. sadece kıyma o da isteksiz bi şekilde. ama şurda 3-4 senedir yiyorum bazı şekillerini(haşlama falan hariç). Ama tabi bebişler söz konusu olunca daha fazla yemeye başladım yine de ihmal ediyorum tabi sevmiyorum çünkü. Ama sonuçlar düşük çıkınca her yemeğe koymaya başladım bari suyundan muyundan geçsin vitamini. bi de zorlama da olsa yiyorum artık napiyim herşey onlar için. Mercimek nohut fasülye bğday gibi şeyleri de çok tüketiyorum zaten, sebzelerle desen aramaız çok iyi, meyvelerle desen aşk yaşıyoruz evde meyve kalmasın paniğe kapılıyorum et aricinde hep sağlıklı beslenen biri oldum şimdi proteinim düşük, karaciğer enzimlerim çok yüksek yağlı yasak falan dediğimde herkes şok geçiriyo senin nasıl olur diye :)))

Evet mobilyaları sipariş verdik bakalım inşallah hayırlısıyla içini de doldururuz, bebişlerimize de giydiririrz güzel sağlıklı günler de inşallaaah hepimizz...

Aman örgü işini annenler falan yapıyosa boşver hayatım hiç üzülme hamileliğin tadını çıkar benim ne anneden ne kayınvalideden örgüden yana hayır olmadığı için iş başa düştü napalım :)))) şaka bi yana ikisi de rahatsız boyun fıtığı falan var yormak istemiyorum onları bi de benim anne biraz tembel el işi konusunda 3 ay önce bi hırka başladı bizimkilere hala bitmedi anlayın işte halimi bi de ben örgü örmeyi çooookkk seviyorum terapi gibi geliyo bana hamile değilken de hep doğum yapan arkadaşlarıma yapardım hediyeler şimdi de kendi bebişlerime yapıyorum bakalım Allahım inşallah onları içinde görmeyi de nasip eder....

Biz de (dördümüz) senin bebişlerini öptük şekerim inşallah 1-2 hafta daha dayanırlar da iyi örnek olurlar bizimkiliere, sonra bizimkiler de demesin anne yaa figen teyzenin çocukları dışarı çıkmış biz de çıkabilir miyiiiiiiizzzzz :)))))))

Valla olur mu olur canım benim, hayırlısı olsun, ben de ilk hamile kaldığımı öğrenince babasıyla aynı günlere geliyo doğum tarihi (ocak başı) diye seviniyodum ama tabi sonradan üçüz olduğu öğrenilince o hayaller suya düştü tabi. ama ben çok fena hırs yapıp 40.haftada doğurup tıp literatürüne geçersem o başka tabi :))))
Hadi bakalım senin de yıldönümünüze gelecek mi merakla bekliyoruz.. :)

kızlar bu arada burdaki herkes yanlış bilmiyosam park beşik alıcak, onların da biliyosunuz boyları var, e malum o kadar masraf ettikten sonra hiç birimiz kısa süre sonra tekrar yatak almayacağımıza göre en büyük boylarından alalım mutlaka sorun yatak boylarını. mesela internette araştırınca en büyük 110cmlikleri vardı ama burdaki mağazada 120 cmliiğini de buldum almışken öyle alalım ki uzunca bi süre yatsınlar. benim arkadaşım öyle almıştı 5 yaşına geldi çocuğu hala yatıyo hiç bi sorun yok. eltim de dikkat etmeden almış minicik sonradan pişman oldu. 2-3 yaşına kadar ya kullanır ya kullanamaz. 5-6 ya kadar kullansınlar sonra ranza manza büyük yataklar alırız, diye düşünüyorum paylaşmak istedim. öpüldünüz tontişler :)))

evet evet babalarından çekinsinler birazcık yoksa güç yetiremeyiz bu çetelere :)
valla canım o geyik doğru olsa benim karnımın yayılması lazımdı ama benim de yanlarda bişe yok, sipsivri
örgü örmen de gerçekten çok güzel ya, keşke ben de yapabilseydim, Amin Allah giydirmeyi de nasip etsin
canım biz biraz küçük boy yani 60x110 ya da 70x110 gibi alcaz, bikaç sene yatarlarsa sonra yataklarını alcaz.. odada hareket alanı çok daralmasın istedik

evet cnm bende senin gb düşünenlerdenim en büyük en geniş en kullanışlı benimde tercihim.. park beşik en mantıklı koca beşikleri odaya koycaz yerinden de kımıldamıcak bizde bi odaya mahkum olcaz ama park yatakta öle degil evin içinde fırr döndür yani bence mantıklı üç çocukla nerde nasıl yatacagımızı bilemicemiz için...:))))

2 oglum 1 tanede kızım olacakkkkk yaşasın :))))çokk şükürrrr kızlar herşey normal artık ..kontrolum vardı tetenoz iğnesini yarın vuruluyorum vurdur bi sorun yok dedi ayrıntılı ultrasyondada bişey çıkmadı çok şükür kan sulandıran ilacıda sordum farketmiyomuş nezaman kullanırsak kullanalım faydası oluyomuş üçüzlerde kan basıncını dengelemek ve pıhtılaşmayı önlemek için...ciğer geliştirici iğne agrın olursa 27 olmazssa 30haftada vurulacak figenay senin igneni söyledim böyle bi iğne varmış ben de kullansam mı diye gerek yok hapını kullanman yeter dedi 3 haftadır başladım zaten onda başka aklıma gelmiyo:))))

isimlerimizi paylaşayım sizinle :))))eymen aksu ayaz aksu eylül ela aksu:)))nasıl sizde söleyin isimleri kızlar ne düşünüyosunuz

maşallah canımm :)
isimler de çok güzel, üçüne de isim bulmuş olman daha da güsell, biz erkekimize kerem adını koycaz inşallah da kızlara bulamadık, biri azra olacak gibi ama..

kızlar bikaç gündür biraz sulu bi akıntım var.. korktum biraz, Allah korusun amniyo sıvısı olabilir mi diye

kızlar bikaç gündür biraz sulu bi akıntım var.. Korktum biraz, allah korusun amniyo sıvısı olabilir mi diye

korkma korkma :))) bende de olmaya başladı bazen altımamı kaçırıyorum diyorum:))))normalmiş baskı çogaldı bebişler işemeyi ögrendi bide bizimki oldumu zaten tuvalete kamp kuruyoruz...

Maşallah hayırlı olsun isimleri de çok güzel biz daha karar veremedik

sgüncüm sen bu gidişle 40 haftayı bulşacan inşallah
anaa surat ekleyebildim bu arada hayret,neyse

valla tıpta kesin kaideler yok değişik bir bilim dalı
sanki fen içerikli değilde daha çok sosyal birşey gibi
herkesinki farklı
önemli olan drun sana güzen veriyormu
eğer seni rahatlatıyorsa tamamdır

şu örme işide hep özenmişimdir
ve eminim çok da iyi bir terapi aracıdır
ama nerde bende o sabir
annemler halamlar yaptılar baya yeter işte

biz park yataklarını 60-120 aldık
fazla yer kaplamasın istedik
inşallah bi 4 sene götürür bizi

bende de saat bu saat oldu hala uyku yok
siz uyuyun bari mışıl mışıl
sonra çok arıcaz nasılsa

Son düzenleme:

zeynepcimm süper haberlerle gelmişsin
seninde 2 böcüğün bir çiçeğin olacak benim gibi
allah bağışlasın maşallah canım

herşeyin iyi gitmeside çok güzel
drun seni rahatlatmış sevindim
zaten en önemli şey bu

bizde perşembe günü son kez 4 boyutluya girip bi son poz alıcaz bebişlerden
sonrada inşallah gerçek hallerini görücezzz
çok heyecanlanıyorum kızlar yaa gün yaklaştıkça

ayrıca isimlerde çok güzel olmuş
çok beğendim maşallah

Son düzenleme:
korkma korkma :))) bende de olmaya başladı bazen altımamı kaçırıyorum diyorum:))))normalmiş baskı çogaldı bebişler işemeyi ögrendi bide bizimki oldumu zaten tuvalete kamp kuruyoruz...

Korkma canım benim de uzun süredir oluyor doktora sordum baskıdan olduğunu söyledi .

evet bana hala oluyor azar azar
çok olmadıkça sorun yok
korkmayın

sağolun kıslar ya, içime su serptiniz, dün bi de direksiyon dersim vardı, ordan gelince farkettim ödüm koptu.. çok diil ama, çamaşırımın ağ kısmının ortasını islatmış, sonra da olmadı tekrar

inşallah aylin teyzesi
darısı herkesin başına
aminnn...
bizde perşembe günü son kez 4 boyutluya girip bi son poz alıcaz bebişlerden
sonrada inşallah gerçek hallerini görücezzz
çok heyecanlanıyorum kızlar yaa gün yaklaştıkça

figencim ben de senin adına çok heyecanlıyımm... hergün merakla giriyorum.. :)
çok şükür endişeli bi merak diil artık
lilacımı ve bebişlerini de merak ediyorum, biran önce toparlasınlar diye sabırsızlanıyorum
diğer kızlarla da gün sayıyoruz birlikte
ben excelde bi takvim hazırladım, tehlikeli dönemleri kırmızı yaptım, doldurduğum günleri yeşile çeviriyorum ve kalan zamanı görüyorum, motive ediyo beni :) riskli dönem sonrasını da pembe yaptım, hedefimiz 37 ya, oraya kadar :)))

canım araba kullanırken bende çok terliyordum
birde şehir içinde heralde daha bi stres olup akıntım falan artıyordu çünkü hamile emniyet kemeri yoktu
bende biraz tedirgin kullanıyordum haliyle
bikere annem elinni kesmişti ileri haftalardan biriydi onu hastaneye götürecek bir ben vardım evde
ama son oldu gerçekten çok riskli
sen bide yeni öğreniyorsan yaz günü tabi biraz yormuş olabilirsin kendini

heyecanımız artıyor evet aylincim
ama bunu sizlerle paylaşmak çok daha güzel
ben bu hamilelik dönemini sizler ve doğum yapmış anneler olmasaydı zor geçirirdim
zaten kılı kırk yararım
bu paylaşımlar olmasaydı çok zordu

çizelge fikrinde çok güzel
bende daha önce olsa yapabilirdim
çok hoş geliyor kulağa çünkü
bende şimdi doğumdan sonrası için bişey hazırlamak istiyorum
hangi bebek ne zaman kaç dakka emdi yada mama yedi
ne kadar uyudu falan diye
sürekli not alması zor olur ama bence sonuçları açısından çok faydalı olur

şimdi annemi gecelik almaya gönderdim
hep pijama almışım çünkü
yarın kontrol var,son kez ayrıntılıya gircez
son hallerini görcez inşallah bıdıkların
bugün biraz ağrım var
geçer inşallah

öpüyorum herkesi

kızlar ben geldim
merak edenler ve soranlara teşekkürler
dediğim gibi oğlum lazer ameliyatı olmuştu ve hala hastanede
kızlarda iyi kucağa alıştırıcam galiba bu gidişle aman yeterki iyi olsunlar kucağımdan indirmem
ama çoğu yaşıtlarına göre kucak delisi diiller tabi:)))
günler tahmin ettiğiniz gibi action içinde geçip gidiyo bi solukta akşam oluyo
evimiz şenlendi çok şükür biberonlar bezler battaniyeler alırken çok güzel oluyoda
kullanmak ayrı bi keyif veriyo herkes aldıklarını böyle güzel günlerde giysin inşallah
şimdilik 2takımları var küçük dönüp dönüp onları giyiyolar:)))
başka takımlarıda var tabi ama olmuyoki minicikler
ilk başlarda onlarda büyük geliyodu ama şimdi biraz doluyo kıyafetler
büyüdüklerini kıyafetlerden de anlayabiliyosunuz yani sürekli görünce değişikliği farketmiyorum çünkü
bugün doktorda bi kız gördüm oda 28haftada doğum yapmış
şimdi 5 aylık maşallah tosun olmuş 5kiloymuş yanakları görseniz
onu gördükten sonra benimkilerin yanaklarının olmadığın farkettim
bu hafta doktora gidecektik ama göz doktorumuzdan fırsat olmadı
2gün önce hiç uyanmamışlardı akşama kadar ne güzel gece gözlerini bi açtılar saat 2:30a kadar kırpmadılar
dünde baktım hala uyuyolar uyandırdım akşam gece yarısına kadar uğraştım sonra bayıldılar
çok tatlı ya bi evde 3 bebek kimselere kısmet olmaz gerçekten çok şükür bugünlerimize
hepinizi öpüyorum kıslar minnoşlarıda öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…