canım nasıl yaptın onu? yani bu çizelgeler 40 haftalık olmuyo mu :44:
hımm :) inşallah daha uzun süre de durcak senin kuzular, maşallah onlaraaylincim çizelgeyi hazırlarken beklenen doğum tarihi kısmını ben doldurmuştum
bu tarihi yazmışım
yoksa nerde bizde 40 hafta gelecek de 6 gün kalacak
Sgün hoşgeldin ortalarda yoktun arayı çok açma burdaki arkadaşları göremeyince insan merak ediyor...çok geçmiş olsun canım zaten hamileliğimiz zorlu geçiyor birde böyle sağlık sorunları eklenince iyice sıkıntılı oluyor...bu kadarla gelmiş geçmiş olsun diyelim...alışverişte başlamış yavaştan aldıklarını bebişleri güle güle giyer inşallah...arada böyle ufak tefek uygun bulunan şeyler alınmalı bencede sonra hepsini bir araya sıkıştırmak zor olur...oh ne güzel örgülerde örülmüş ben pek anlamam ama annem kayınvalidem ablamlar yapıyor bizdede...ördüklerinin resmini eklesen görürdük bizde cicileri...kuzucuklarda kıpır kıpır maşallah sen ilerleyen haftalarda gör parti yapmak neymiş daha büyüdükleri için birde kemik yapılar oluşmaya başladığı için bazen öyle bir vuruyorlarki gerçekten insanın canı yanıyor...kendine dikkat et görüşmek üzere...
selam kızlar
hepiniz bebişlerinizle iyisiniz inşallah
sgüncüm benim de o haftalarda başladı galiba... ama karın büyüdükçe daha belirginleştiya telaş yaptım..
bol su içmeli, ben de aman aman dikkat edemiyorum ama..
inşallah hiçbirimiz 36 dan önce doğum yapmayız da hayırlısıyla kuzularımızı sağlıklı kucaklarız
canımm çok geçmiş olsun, ben de geçen demir hapı ikiye çıktığı için sanırım çok kötü ishal olmuşum, gece bi karın ağrısı çektimki sorma... sağlık ocağındaki doktora değişik hap yazdırdım..
tetanozu bana bu hafta içi yapcaklar. aslında geçen hafta yapacaklardı ama çok fena gribim ve ishal de vardı, üst üste gelmesin dediler. demek öyle ağrı yapıyo ya, korktum şimdi...
biz daha pek bişe almadık bebişlere ama ananeleri bisürü bişeler ördü sağolsun, battaniye falan yapmış ikişer tane, kundak yapmış. onları seviyorum.
odalarının gardroplarını ve şifonyeri seçtik, park yatak alcaz. herşeylerini aynı yerden alcaz sanırım, konuştuk.
hareketleri bazen korkutuyo artık beni, dün karnımı teptikçe nasıl dışarda belli oluyodu, eşime de gösterdim ama o bakarken daha nazik teptiler, anladıkki babalarından korkuyolar :))
ne güzel 2-3 kilo canım, maşallah, ben 9 kilo almışım şimdiden ama görenler kilo almamışsın diyo, ama tabi göbüş aldı başını gidiyo. benim de füze gibi sipsivri, yanlara dağılmaya başlar bndan sonra sanırım..
ya kızlar ben şu aşağıdaki suratları falan kullanamıyorum
beğen tuşu nereye gitti kimseyi beğenemiyorumda
niye böyle olduki ne güzeldi eskiden
hepinizi beğeniyorum kızlar haberiniz olsun!! ama içimden tabii :)))
sgüncüm hoşgeldin
şu arayı açmayın diyoz daa
açtırmayın bana karadenizli ağzımı :)
canım ne yaptın protein işini
et yenmez mi yaa bende iyice düştüm ete
sırf kırmızı et yedim resmen
süt içebiliyor musun oradan alırsın proteini
tetanozda ne kötü yapmış yaa ben hiçbişey anlamamıştım
halbuki etkiler beni böyle aşı maşı
sadece ikincisi biraz kolumu acıttı
sana dokundu demek
ana kuzusuyuz biz daha yaa nasıl anne olcaz anlamadımki :)
benim yaşadıklarımada üzülmüşsün canım ama bende ona üzüldüm
hepimiz hassasız ve birbirimizin yaşadıklarından çok etkileniyoruz
ben iyiyim artık çok şükür ama sende üzülme çünkü bazı şeyleri daha kuvvetli yaşıyoruz
yaramaz bebişlerini de öpüyorum
maşallah hareketli olmaları çok iyi
dolapları falanda vermişsiniz marangoza
allahım içini doldurmak nasip etsin cicilerle
şu ördüklerine de çokk özeniyorum yaa ne beceriksiz karı çıktım ben yaa
hiçbirşey öremedim bebişlerime
yaw kızlar benim çizelgemde doğum 6 gün sonra yazmışım
evlilik yıldönümümüze anca denk gelir diye öyle bir beklenen doğum tarihi yazmıştım
gerçek olurmuş bide :)
ayyy bi tuhaf oldum şimdi!!
evet evet babalarından çekinsinler birazcık yoksa güç yetiremeyiz bu çetelere :)Evet canım ben de çok su içemiyorum artık havalar serinledikçe unutyorum su içmeyi..
Tetanoz kişiye göre değişiyomuş bazılarının kolu şişiyomuş mesela benim öyle bişey olmadı vurulduğum gün çok ağrıdı, ertesi gün hafifledi ama gece üstüne yattığım için yanlışlıkla 2 gün daha çektim ağrısını. 6 doz yapılacakmış ayda 1 olmak üzere..
Evet kız hareketleri beni de korkutuyo geçen gün dalmış tv izliyodum birden bi vurdu ben bi irkilim ayyy diye bağırıvermişim eşim de bi türlü göremedi o hareketleri merak ediyo, hemen koştu geldi 10-15 dk bekledi tık yok ben de diyorum bak aşkım senden korkuyo çekiniyo bunlar sen bakınca hemen duruyolar :))) iyidir iyidir babadan korkmak lazım biraz :)))
Benim karnım yanlarda pek yok öne daha çok çıktı hani şu kız olursa yayılır erkek olursa sivri olur geyiği doğru mudur nedir çoğunluk erkek diye öne sivrildi :)))
Aman örgü işini annenler falan yapıyosa boşver hayatım hiç üzülme hamileliğin tadını çıkar benim ne anneden ne kayınvalideden örgüden yana hayır olmadığı için iş başa düştü napalım :)))) şaka bi yana ikisi de rahatsız boyun fıtığı falan var yormak istemiyorum onları bi de benim anne biraz tembel el işi konusunda 3 ay önce bi hırka başladı bizimkilere hala bitmedi anlayın işte halimibi de ben örgü örmeyi çooookkk seviyorum terapi gibi geliyo bana hamile değilken de hep doğum yapan arkadaşlarıma yapardım hediyeler şimdi de kendi bebişlerime yapıyorum bakalım Allahım inşallah onları içinde görmeyi de nasip eder....
canım biz biraz küçük boy yani 60x110 ya da 70x110 gibi alcaz, bikaç sene yatarlarsa sonra yataklarını alcaz.. odada hareket alanı çok daralmasın istedikkızlar bu arada burdaki herkes yanlış bilmiyosam park beşik alıcak, onların da biliyosunuz boyları var, e malum o kadar masraf ettikten sonra hiç birimiz kısa süre sonra tekrar yatak almayacağımıza göre en büyük boylarından alalım mutlaka sorun yatak boylarını. mesela internette araştırınca en büyük 110cmlikleri vardı ama burdaki mağazada 120 cmliiğini de buldum almışken öyle alalım ki uzunca bi süre yatsınlar. benim arkadaşım öyle almıştı 5 yaşına geldi çocuğu hala yatıyo hiç bi sorun yok. eltim de dikkat etmeden almış minicik sonradan pişman oldu. 2-3 yaşına kadar ya kullanır ya kullanamaz. 5-6 ya kadar kullansınlar sonra ranza manza büyük yataklar alırız, diye düşünüyorum paylaşmak istedim. öpüldünüz tontişler :)))
kızlar bu arada burdaki herkes yanlış bilmiyosam park beşik alıcak, onların da biliyosunuz boyları var, e malum o kadar masraf ettikten sonra hiç birimiz kısa süre sonra tekrar yatak almayacağımıza göre en büyük boylarından alalım mutlaka sorun yatak boylarını. mesela internette araştırınca en büyük 110cmlikleri vardı ama burdaki mağazada 120 cmliiğini de buldum almışken öyle alalım ki uzunca bi süre yatsınlar. benim arkadaşım öyle almıştı 5 yaşına geldi çocuğu hala yatıyo hiç bi sorun yok. eltim de dikkat etmeden almış minicik sonradan pişman oldu. 2-3 yaşına kadar ya kullanır ya kullanamaz. 5-6 ya kadar kullansınlar sonra ranza manza büyük yataklar alırız, diye düşünüyorum paylaşmak istedim. öpüldünüz tontişler :)))
2 oglum 1 tanede kızım olacakkkkk yaşasın :))))çokk şükürrrr kızlar herşey normal artık ..kontrolum vardı tetenoz iğnesini yarın vuruluyorum vurdur bi sorun yok dedi ayrıntılı ultrasyondada bişey çıkmadı çok şükür kan sulandıran ilacıda sordum farketmiyomuş nezaman kullanırsak kullanalım faydası oluyomuş üçüzlerde kan basıncını dengelemek ve pıhtılaşmayı önlemek için...ciğer geliştirici iğne agrın olursa 27 olmazssa 30haftada vurulacak figenay senin igneni söyledim böyle bi iğne varmış ben de kullansam mı diye gerek yok hapını kullanman yeter dedi 3 haftadır başladım zaten onda başka aklıma gelmiyo:))))
isimlerimizi paylaşayım sizinle :))))eymen aksu ayaz aksu eylül ela aksu:)))nasıl sizde söleyin isimleri kızlar ne düşünüyosunuz
kızlar bikaç gündür biraz sulu bi akıntım var.. Korktum biraz, allah korusun amniyo sıvısı olabilir mi diye
kızlar bikaç gündür biraz sulu bi akıntım var.. korktum biraz, Allah korusun amniyo sıvısı olabilir mi diye
2 oglum 1 tanede kızım olacakkkkk yaşasın :))))çokk şükürrrr kızlar herşey normal artık ..kontrolum vardı tetenoz iğnesini yarın vuruluyorum vurdur bi sorun yok dedi ayrıntılı ultrasyondada bişey çıkmadı çok şükür kan sulandıran ilacıda sordum farketmiyomuş nezaman kullanırsak kullanalım faydası oluyomuş üçüzlerde kan basıncını dengelemek ve pıhtılaşmayı önlemek için...ciğer geliştirici iğne agrın olursa 27 olmazssa 30haftada vurulacak figenay senin igneni söyledim böyle bi iğne varmış ben de kullansam mı diye gerek yok hapını kullanman yeter dedi 3 haftadır başladım zaten onda başka aklıma gelmiyo:))))
isimlerimizi paylaşayım sizinle :))))eymen aksu ayaz aksu eylül ela aksu:)))nasıl sizde söleyin isimleri kızlar ne düşünüyosunuz
inşallah aylin teyzesihımm :) inşallah daha uzun süre de durcak senin kuzular, maşallah onlara
Sağolasın canım evet yavaşta almak lazım bazı şeyleri sonra çok yorulmayaalım. Ördüklerimi koyucam koyucam merak etmeyin ilk frsatta eklicem resimleri..
Evet ilerleyen aylarda partiler daha coşkulu hale gelecek tahmin edebiliyorum bu hali bile insanı uyutmamaya yetiyo bakalım o zaman napıcaz :)))
Evet canım site düzeni değişmiş beğen butonu yok artık elim onu arıyo kaç gündür alışkanlıkla
valla canım işte iş güç yan gel yat derken fırsat olmuyo bilgisayar açmaya pekama bundan sonra arayı pek açmam sonra birikenleri okuması zor oluyo
Ben kendimi bildim bileli hiç et yemiyorum desem yeridir canım daha doğrusu yemiyodum. sadece kıyma o da isteksiz bi şekilde. ama şurda 3-4 senedir yiyorum bazı şekillerini(haşlama falan hariç). Ama tabi bebişler söz konusu olunca daha fazla yemeye başladım yine de ihmal ediyorum tabi sevmiyorum çünkü. Ama sonuçlar düşük çıkınca her yemeğe koymaya başladım bari suyundan muyundan geçsin vitamini. bi de zorlama da olsa yiyorum artık napiyim herşey onlar için. Mercimek nohut fasülye bğday gibi şeyleri de çok tüketiyorum zaten, sebzelerle desen aramaız çok iyi, meyvelerle desen aşk yaşıyoruz evde meyve kalmasın paniğe kapılıyorumet aricinde hep sağlıklı beslenen biri oldum şimdi proteinim düşük, karaciğer enzimlerim çok yüksek yağlı yasak falan dediğimde herkes şok geçiriyo senin nasıl olur diye :)))
Evet mobilyaları sipariş verdik bakalım inşallah hayırlısıyla içini de doldururuz, bebişlerimize de giydiririrz güzel sağlıklı günler de inşallaaah hepimizz...
Aman örgü işini annenler falan yapıyosa boşver hayatım hiç üzülme hamileliğin tadını çıkar benim ne anneden ne kayınvalideden örgüden yana hayır olmadığı için iş başa düştü napalım :)))) şaka bi yana ikisi de rahatsız boyun fıtığı falan var yormak istemiyorum onları bi de benim anne biraz tembel el işi konusunda 3 ay önce bi hırka başladı bizimkilere hala bitmedi anlayın işte halimibi de ben örgü örmeyi çooookkk seviyorum terapi gibi geliyo bana hamile değilken de hep doğum yapan arkadaşlarıma yapardım hediyeler şimdi de kendi bebişlerime yapıyorum bakalım Allahım inşallah onları içinde görmeyi de nasip eder....
Biz de (dördümüz) senin bebişlerini öptük şekerim inşallah 1-2 hafta daha dayanırlar da iyi örnek olurlar bizimkiliere, sonra bizimkiler de demesin anne yaa figen teyzenin çocukları dışarı çıkmış biz de çıkabilir miyiiiiiiizzzzz :)))))))
Valla olur mu olur canım benim, hayırlısı olsun, ben de ilk hamile kaldığımı öğrenince babasıyla aynı günlere geliyo doğum tarihi (ocak başı) diye seviniyodum ama tabi sonradan üçüz olduğu öğrenilince o hayaller suya düştü tabi. ama ben çok fena hırs yapıp 40.haftada doğurup tıp literatürüne geçersem o başka tabi :))))
Hadi bakalım senin de yıldönümünüze gelecek mi merakla bekliyoruz.. :)
Korkma canım benim de uzun süredir oluyor doktora sordum baskıdan olduğunu söyledi .
korkma korkma :))) bende de olmaya başladı bazen altımamı kaçırıyorum diyorum:))))normalmiş baskı çogaldı bebişler işemeyi ögrendi bide bizimki oldumu zaten tuvalete kamp kuruyoruz...
Korkma canım benim de uzun süredir oluyor doktora sordum baskıdan olduğunu söyledi .
evet bana hala oluyor azar azar
çok olmadıkça sorun yok
korkmayın
aminnn...inşallah aylin teyzesi
darısı herkesin başına
bizde perşembe günü son kez 4 boyutluya girip bi son poz alıcaz bebişlerden
sonrada inşallah gerçek hallerini görücezzz
çok heyecanlanıyorum kızlar yaa gün yaklaştıkça
sağolun kıslar ya, içime su serptiniz, dün bi de direksiyon dersim vardı, ordan gelince farkettim ödüm koptu.. çok diil ama, çamaşırımın ağ kısmının ortasını islatmış, sonra da olmadı tekrar
aminnn...
figencim ben de senin adına çok heyecanlıyımm... hergün merakla giriyorum.. :)
çok şükür endişeli bi merak diil artık
lilacımı ve bebişlerini de merak ediyorum, biran önce toparlasınlar diye sabırsızlanıyorum
diğer kızlarla da gün sayıyoruz birlikte
ben excelde bi takvim hazırladım, tehlikeli dönemleri kırmızı yaptım, doldurduğum günleri yeşile çeviriyorum ve kalan zamanı görüyorum, motive ediyo beni :) riskli dönem sonrasını da pembe yaptım, hedefimiz 37 ya, oraya kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?