ah canım ya ne gelen giden olur şimdi size
bir işe yaramakta ayrı yoruyor insanı
sürekli allahım sen elden ayaktan düşürme diye dua ediyorum
ne zor şey ya
çoğu kez yanımda kimse yoksa yattığım yerden kalkamıyorum
annenlerin yanında olmaması da biraz üzücü ama olsun
oradan ne güzel dualar ederler sana
her hayır bir anda olacak ne güzel
annenlerin haccı,senin doğumun
ne güzel bir yıl sizin için aslında
nasılsa ablanlar yanında,kayınvaliden yanında
canım ağrılar iyice artıyor ama gördümki günler de gelip geçiyor bi şekilde
ben 36 yı artık iyice ağırlaşırım çok zorlanırım diye dedim
haftaya gittiğimizde ertesi hafta için bi tarih alırız sanırım
zaten o zamanda 36 bitip 37 ye giriş yapmış olurum kısmet olursa
tabi bizimkilerr o zamana kadar haylanmazsa
benimde içime doğuyor sanki sende ilerleyen haftaları görecekmişsin gibi
inşşallah..
diğer kızlarla ilgili içime doğanları sonra paylaşayım
falcı bacı figenay hizmetinizde
ayy kızlar ya sabah kadar kaşınmaktan uyuyamadım..
hatta birde yanıyo resmen delircem yaa.
.nasıl geçecek bu bilmiyorum..krem felan hikaye....
kolonya sürüyorum soğuk spğuk...
cnm valla üzüldüm çok erken çatlamaya başlamışsın dogurana kadar sürecek bu yapacak bişey yok ama en azından acını en aza indirgemeye çalış kolanya tavsiye etmem kurutur nemlendirici veya yag falan sür sürekli çok faydası olmaz ama kolanyadan iyidir sabret şurda 37ye ne kaldı:)))
nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))
aylincim bugün sabah doğuracam diye gittim ama rahim ağzım ilk günkü gibiymiş hala
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
sen 40 haftayı görürsün diye benle dalga geçiyo drum
ayrıntılıya da girdim yine ama ne resmi ne mümkün
dolanmışlar birbirlerine kardeş kardeş hiç görüntü yok
sadece önceden de sırıtan bir oğlum vardı hala aynı şekilde gülüyor kerata yaa bu kadar olur
bi onu seçebildik valla
aman iyi olsunlarda gerçeklerini görelim inşallah
canım figenay öyle seviniyorum ki seni gördükce bana da moral oluyor, valla yaptığın özel bişey varsa yaz bize de canım :)
günaydın canlar günlerdir sizlere ulaşmaya çalışıyorum şükür kavuşturana...
16 haftalık üçüzlere hamileyim bu süreci sizlerle geçirip korkularımı yenmek işterim..
benide aranıza alır mısınız...:)
Esra Hoşgeldin :)
Bebeklerin hayırlı olsun canım. Allah 37 leri görmeyi nasip etsin hepimize.
Oh ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah yolun sonuna kadar hep böyle sorunsuz devam eder kuzucukların...hastane küvez olayını hiç sorma canım aynı dertler bendede vardı benim drum üniversitede hocaydı bıraktı sadece özelde hasta bakıyor ve doğumuda özelde yaptırıyor orasıda öyle astronomik rakamlar istiyordu...en son kontrolde konuştuk özele yatırmayacağını ünüversite hastanesine yatıracağını söyledi illaki özele yatıracağım deseydi başka dr arayışını girecektik...senin içinde erken değil canım sanırım istanbuldasın sgk nın karşılayabileceği bir çok dr hastane bulabilirsin alternatif çok yani...sonuçta maddi kısmınıda düşünmek zorundayız kolay değil üç çocuk büyüteceğiz...birde park yatak konusunu sormuşsun canım bende park yatak alacağım taşıması kolay gerekirse farklı odalara taşıyabiliriz diye böyle birşey düşündüm ben kendine dikkat et öpüyorum...
Begüm saol canım, SGK lı bir hastanye geçmek artık bize farz oldu. Doğum yapmış üçüz annelerine de yazdım şimdi bakalım ne önerecekler.
canımm düşünmen yeter
aman kendini zorlama, aldık çok şükür bitirdik alışverişi, ee ne yaparsın ist da yaşamamanın sonuçları :)
sürekli yatacak mısın canım ya?
Valla yatmazsam ağrım çok oluyor figen, dışarı çıksam ayaklarım şişiyor. Geçen doktora gittikl rapor için döndük, fena oldum 2 gün ancak kendime gelebildim.
saol cnm bnm rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
istanbulda değilsin galiba bende ist. gidebileceğim iyi bi dr arıyorum..burdan kızlarla konuşacağım artık bu mevzuyu..
oyle korkularım var ki .. buraları okuyup 34 haftalıkları görünce çok mutlu oluyorum. darısı yenilere inş.
Ben de şimdi aramaya başladım canım. İnşallah buluruz.
aynı cnm benim kocada araştırma bakma demekten sıkıldı morelim bozuluyomuş ama napayım insan kendi başına gelecekleri ögrenmek istiyor falcı bacı benide unutma ama ben çok inançlılardanınm aralık 15 te doguracam kararlıyım :))))
Emrezeynep seninle aynıyız benimde 15 Nisan SAT tarihim. 15 Aralık en erken hedefim benim de :) Hadi inşallahhh görürürüz canım.
kızlar bugün migrosta kampanya bezlerde 1alana 2. ürün %50indirim var 4 paket bez aldık bayagı hesaplı oldu tavsiye ederim yarın son gün
ayy kızlar ya sabah kadar kaşınmaktan uyuyamadım..
hatta birde yanıyo resmen delircem yaa.
.nasıl geçecek bu bilmiyorum..krem felan hikaye....
kolonya sürüyorum soğuk spğuk...
Sorma canım ya gelen giden hazırlık annemlerde hergün ayrı bir curcuna oluyor bende kendimi iyi hissettiğim günlerde gidiyorum işte...insanın içi biraz burkuluyor tabi insan annesini yanında istiyor ama olsun yıllardır gitmek için bekliyorlardı o yüzden çok mutluyum...Allahım birçok mutluluğu aynı zamanda yaşatacak inşallah bize hayırlısıyla...canım güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim inşallah bütün arkadaşlarla birlikte uzun uzun haftalar görürüz...sen artık yolun sonuna geldin şimdi bile doğum olsa Allahın izniyle bebişlerinin küvez ihtiyacı olacağını sanmıyorum ben inşallahta olmaz bir yere yazmıştın ya kuzucuklarını alır evine gelir lohusa pijamalarını giyer gelene gidene lohusa şerbeti ikram edersin inşallah hayalin gerçek olacak sanırım...kendine dikkat et öpüyorum....
esracım alemsin kız kolonyayı nerden buldun
güzelce git bir aktara
sana iyi bir karışım yapsın onu sür bolca
en azından daha da ilerlemesini durdurabilir
hastane içinde ben pek yardımcı olmıycam ama bir ablamız medicana dan çok memnun kalmıştı
bebeklerini bir kaç ay küvezde bekledi ama şimdi çok iyiler
el-muallim nicki, sorabilirsin ona da mutlaka fikir verir sana
birde korkularını endişelerini bir tarafa koy canım rahatla
senin haftanda bende çok umutsuzdum,çok korkuyordum
ama sonra bir baktımki herşeyin bir yolu bulunuyor
cinsiyetleri belli mi?
değilse de belli olunca daha bir değişiyor herşey
bu arada figenaycım dr 2 kız bi erkek dedi..
oy maşallah canım
benimde çiçeğim yalnız kalacak iki böcüğün arasında :)
benim hamileliğim de canım iyi geçiyor
bugün evlilik yıldönümümüz ama ben oturamadığım için bir yemek bile yiyemicez karşılıklı
neyse diyorum allah böyle bir sebepten kutlayamamak nasip etmiş
buna da şükür
sen nasılsın başka?
Begümcüm annen ve baban ne güzel bir yere gidiyorlar Allah haclarını kabul etsin hayırlısıyla bebişlerinle sağlıkla onları karşılayacaksın inşallah .Haklısın biraz buruk olacak ama şu anda bizim için en önemli şey olan dualarıyla seninle olacaklardır.kendine iyi bak...Bak aramızda bir hafta var seni takip ediyorum hedefimize ulaşacağız inşallah tamam mı :)))
begümüm saol canım
40 haftalık bebek bile küveze girebiliyor ama haftam geçtikçe rahatlıyorum bende nispeten
anam demek okudun o şerbet muhabbetini de
çok saol canım allah hepimizin muradını versin inşallah
valla dedinde ben daha şerbet çalışmadım
bu hafta içi halledeyim onu da
ama ona da şimdi güzel sürahi,küçük bardaklar falan almak lazım
öyle su bardağıyla ikram etmek istemem de
yeni masraf çıkaracam eşim valla sinir olacak iyice
sen de annenlerin olayına dediğin gibi bak
bi hastalığa falan gidiyor olsalar üzülürdün de buna sevinmek lazım
allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin
öpt.
,,oy maşallah canım
benimde çiçeğim yalnız kalacak iki böcüğün arasında :)
benim hamileliğim de canım iyi geçiyor
bugün evlilik yıldönümümüz ama ben oturamadığım için bir yemek bile yiyemicez karşılıklı :ş43:
neyse diyorum allah böyle bir sebepten kutlayamamak nasip etmiş
buna da şükür
sen nasılsın başka?
figenaycım cnm kolonya dolopta idi sürdüm buz gibi ole rahatlattıki ....
sonra ole bikaç gün sürdüm..
ya bizim buralarda aktar felan yok pek o imkan yok yani...
şimdilik krem felan idare ediyorum.
ama çok yanıyo ya....
ya daha başlarda olduğum için korkularım var..
ama burda sizleri okudukça rahatlıyorum biraz daha...
senin nasıl geçiyo hamilelik..rahat mısın..
ama burda sizleri görüp konuştukça rahatlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?