2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

ayy kızlar ya sabah kadar kaşınmaktan uyuyamadım..
hatta birde yanıyo resmen delircem yaa.
.nasıl geçecek bu bilmiyorum..krem felan hikaye....
kolonya sürüyorum soğuk spğuk...

Sorma canım ya gelen giden hazırlık annemlerde hergün ayrı bir curcuna oluyor bende kendimi iyi hissettiğim günlerde gidiyorum işte...insanın içi biraz burkuluyor tabi insan annesini yanında istiyor ama olsun yıllardır gitmek için bekliyorlardı o yüzden çok mutluyum...Allahım birçok mutluluğu aynı zamanda yaşatacak inşallah bize hayırlısıyla...canım güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim inşallah bütün arkadaşlarla birlikte uzun uzun haftalar görürüz...sen artık yolun sonuna geldin şimdi bile doğum olsa Allahın izniyle bebişlerinin küvez ihtiyacı olacağını sanmıyorum ben inşallahta olmaz bir yere yazmıştın ya kuzucuklarını alır evine gelir lohusa pijamalarını giyer gelene gidene lohusa şerbeti ikram edersin inşallah hayalin gerçek olacak sanırım...kendine dikkat et öpüyorum....

Aylin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah hacca gitmeyi...anneme diyorum zaten dua ederken sadece bana etme benimle aynı durumda olan tüm arkadaslara et diyorum...yanımda olamasada duaları ile yanımda olacaklar inşallah...canım sende öyle veda eder gibi yazmışsın nereye gidiyorsun ya gel arada bizi habersiz bırakma öpüyorum kendine ve kuzucuklara iyi bak...

cnm valla üzüldüm çok erken çatlamaya başlamışsın dogurana kadar sürecek bu yapacak bişey yok ama en azından acını en aza indirgemeye çalış kolanya tavsiye etmem kurutur nemlendirici veya yag falan sür sürekli çok faydası olmaz ama kolanyadan iyidir sabret şurda 37ye ne kaldı:)))

doğru diyorsun cnm ya kolonya kurutur cildi
ama oyle ferahlatıyor ki buz gibi yapıo..
krem sürüyorum bebeyağı sürüyorum..
ama ne fayda resmen yanıo cayır cayır..
daha 16 da bole 35 lerde nasıl olurum acaba bu arada sen ist. oturuyorsun..

Begümcüm annen ve baban ne güzel bir yere gidiyorlar Allah haclarını kabul etsin hayırlısıyla bebişlerinle sağlıkla onları karşılayacaksın inşallah .Haklısın biraz buruk olacak ama şu anda bizim için en önemli şey olan dualarıyla seninle olacaklardır.kendine iyi bak...Bak aramızda bir hafta var seni takip ediyorum hedefimize ulaşacağız inşallah tamam mı :)))

nefessss almak istiyorum kızlar valla imkan olsa şu makinelerden alırım nefes almak için astımlı gb oldum:)))allah korusun aldıgım nefes yetmiyo horlamyada başladım 23.hafta sendromu :)))

emrezeynep ben de aynıyım hep uzanır olursam sorun yok ama oturursam kemikler öyle batıyorki sesim çıkmıyor :)

kızlar bugün migrosta kampanya bezlerde 1alana 2. ürün %50indirim var 4 paket bez aldık bayagı hesaplı oldu tavsiye ederim yarın son gün

esracım alemsin kız kolonyayı nerden buldun
güzelce git bir aktara
sana iyi bir karışım yapsın onu sür bolca
en azından daha da ilerlemesini durdurabilir

hastane içinde ben pek yardımcı olmıycam ama bir ablamız medicana dan çok memnun kalmıştı
bebeklerini bir kaç ay küvezde bekledi ama şimdi çok iyiler
el-muallim nicki, sorabilirsin ona da mutlaka fikir verir sana

birde korkularını endişelerini bir tarafa koy canım rahatla
senin haftanda bende çok umutsuzdum,çok korkuyordum
ama sonra bir baktımki herşeyin bir yolu bulunuyor
cinsiyetleri belli mi?
değilse de belli olunca daha bir değişiyor herşey

begümüm saol canım
40 haftalık bebek bile küveze girebiliyor ama haftam geçtikçe rahatlıyorum bende nispeten

anam demek okudun o şerbet muhabbetini de
çok saol canım allah hepimizin muradını versin inşallah
valla dedinde ben daha şerbet çalışmadım
bu hafta içi halledeyim onu da
ama ona da şimdi güzel sürahi,küçük bardaklar falan almak lazım
öyle su bardağıyla ikram etmek istemem de
yeni masraf çıkaracam eşim valla sinir olacak iyice

sen de annenlerin olayına dediğin gibi bak
bi hastalığa falan gidiyor olsalar üzülürdün de buna sevinmek lazım
allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin
öpt.

figenaycım cnm kolonya dolopta idi sürdüm buz gibi ole rahatlattıki ....
sonra ole bikaç gün sürdüm..
ya bizim buralarda aktar felan yok pek o imkan yok yani...
şimdilik krem felan idare ediyorum.
ama çok yanıyo ya....
ya daha başlarda olduğum için korkularım var..
ama burda sizleri okudukça rahatlıyorum biraz daha...
senin nasıl geçiyo hamilelik..rahat mısın..
ama burda sizleri görüp konuştukça rahatlıyorum..

mercancım size umut verebilmek beni de çok mutlu ediyor
evde sıkılırken birilerine destek olmak çok güzel
bence bu işin anahtarı kendine dikkat etmekte ama en çok da genetik
bana ilk günden itibaren çok iyi bakıldı
elime bıçak alsam nasıl keseceğimi unuttum neredeyse
allah herkese böyle destek görmeyi nasip etsin
bütün enerjimi bebek alışverişine ve günlük yürüyüşlere harcadım
gerisinde hep dinlendim
merak etmeyin şimdi herkes bilinçli ama en önemlisi tıp çok gelişti
herşeyin bir yolu var artık çok şükür
28 i devirin inşallah bişey olmaz

sen şişmenin nedenini druna sordun mu?
tansiyonun nasıl çıkıyor?
yoksa tuzu kesmedin mi hala ondan mı oluyor bunlar?

zeynepcim şimdi yolluyorum eşimi migrosa
biz sadece bir paket bez aldık,o da numunelik sanırım
ikinci günü çıkarmaz bile
off of

bu arada figenaycım dr 2 kız bi erkek dedi..

oy maşallah canım
benimde çiçeğim yalnız kalacak iki böcüğün arasında :)

benim hamileliğim de canım iyi geçiyor
bugün evlilik yıldönümümüz ama ben oturamadığım için bir yemek bile yiyemicez karşılıklı
neyse diyorum allah böyle bir sebepten kutlayamamak nasip etmiş
buna da şükür

sen nasılsın başka?

banada herkes 2 erkek bi kız dedi ama hep bnm içimde 2 kız bi erkek vardı rabbim boyle nasip etti..
olsun seneye çoluk çocuk kutlarsınız inş.
ben idare ediyorum işte cnm bu çatlaklar beni mahvediyo kaşın kaşın..
sıkışıyorum yemek yiyince felan daralıyorum biraz..
yeni yeni başlıo bnm şikayetler..zamanla neler olacak merak ediyorum hareketlenince felan.....
senin nasıl gidio..

Hülcem canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Rabbim dileyen isteyen herkese gitmeyi nasip etsin inşallah...biraz buruk olacak ama ne yapalım olsun onlar duaları ile yanımda olacaklar...ha bu arada şöyle dişimi sıkar 38.haftayı görürsem o zamana dönmüş oluyorlar ama bu bir hayal tabiki:))))evet canım aramızda bir hafta inşallah hep birlikte uzun uzun haftalar görürüz kendine dikkat et...

Evet canım haklısın bebek 40.haftada doğarsada Allah korusun bir problem olduktan sonra yine girer küveze...bizim durumumuzda olanlar için çok güzel bir haftadasın maşallahbebişlerde iyi sen birazcık daha rahat ol diye dedim öyle...Allahın izniyle bebişlerinle döneceksin eve...canım bu şerbet mevlüt falan yapan arkadaslar bardak sürahi takımlarının resimlerini koymuşlardı çok şık seyler vardı öyle bişey alabilirsin sende ...Allahım o günleri göstersin inşallah..annemler için pozitif düşünüyorum Allah nasip ettiki gidiyorlar biraz içim burkuluyor o kadarda olur...canım ben hala evde yatmıyorum geziyorum öyle inşallah bir sıkıntı yaşamam sen 30.haftada evden çıkmamaya başladın ya drunmu öyle uygun gördü yoksa sen artık iyice ağırlaştın gezemiyecek durumdamıydın da öyle oldu...ben böyle geziyorum bir zararı olurmu diyede korkuyorum açıkçası gerçi drumda yat falan demedi ama sana bir soruyum dedim...kendine dikkat et öpüyorum canım...

,,
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...inşallah eşinle çocuklarınla birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirirsiniz canım...yemek konusundada üzülme seneye inşallah kalabalık bir aile olarak kutlarsınız bugünü..

Esra bu kaşıntılar benim gögüslerimde değil ama karnımda çünkü epey bir çatladım bende...mutlaka nemli tut ben sürekli nemlendirecek ne bulursam sürüyorum inan rahatlatıyor ve kaşınmıyor...ben kakao yağı badem yağı bebek yağı vazelin bunların hangisini bulursam sürüyorum sende bir dene derim...maşallah kuzucukların cinsiyetleride belli olmuş sende bendensin 2 kız bir erkek...inşallah hep birlikte uzun uzun haftalar göreceğiz sende strese sokma rahat ol inan aynı korkuları hepimiz yasadık ve halada yaşamaya devam ediyoruz...kafana takılan ne olursa sorabilirsin burda herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur sana...kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…