kızlar bugün migrosta kampanya bezlerde 1alana 2. ürün %50indirim var 4 paket bez aldık bayagı hesaplı oldu tavsiye ederim yarın son gün
Esra bu kaşıntılar benim gögüslerimde değil ama karnımda çünkü epey bir çatladım bende...mutlaka nemli tut ben sürekli nemlendirecek ne bulursam sürüyorum inan rahatlatıyor ve kaşınmıyor...ben kakao yağı badem yağı bebek yağı vazelin bunların hangisini bulursam sürüyorum sende bir dene derim...maşallah kuzucukların cinsiyetleride belli olmuş sende bendensin 2 kız bir erkek...inşallah hep birlikte uzun uzun haftalar göreceğiz sende strese sokma rahat ol inan aynı korkuları hepimiz yasadık ve halada yaşamaya devam ediyoruz...kafana takılan ne olursa sorabilirsin burda herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur sana...kendine dikkat et
birgün burdan fiğenay diye yırtıncam ama o ses vermicek :))))) çünnnnküüüüüüüü o anne olmanın son günleri son saatleriiindeee....her gün girmeye çalış dogurmadım diye haber ver ki sesin olmadında bebişlerimizn oldugunu bilelim:)))
Evet canım haklısın bebek 40.haftada doğarsada Allah korusun bir problem olduktan sonra yine girer küveze...bizim durumumuzda olanlar için çok güzel bir haftadasın maşallahbebişlerde iyi sen birazcık daha rahat ol diye dedim öyle...Allahın izniyle bebişlerinle döneceksin eve...canım bu şerbet mevlüt falan yapan arkadaslar bardak sürahi takımlarının resimlerini koymuşlardı çok şık seyler vardı öyle bişey alabilirsin sende ...Allahım o günleri göstersin inşallah ..annemler için pozitif düşünüyorum Allah nasip ettiki gidiyorlar biraz içim burkuluyor o kadarda olur...canım ben hala evde yatmıyorum geziyorum öyle inşallah bir sıkıntı yaşamam sen 30.haftada evden çıkmamaya başladın ya drunmu öyle uygun gördü yoksa sen artık iyice ağırlaştın gezemiyecek durumdamıydın da öyle oldu...ben böyle geziyorum bir zararı olurmu diyede korkuyorum açıkçası gerçi drumda yat falan demedi ama sana bir soruyum dedim...kendine dikkat et öpüyorum canım...
napayım cnm bende otur otur dur evde bende sen gb yatamayanlardanım çok şükür 24 haftadayım daha hiç yatmadım sadece ev işine çok yüklenirsem bel agrısı çekiyorum onun dışında beni etkileyen tek şey nefes alma sorunu başka bişey yok...beni korkutan dr. inat :)))çok şükür rabbime haftaya şeker yüklemesi yapılacak bakalım figenaycım bende nekadar abur cubur nekadar tatlı pasta varsa tüketiyorum:)))9kg aldım ama napıyım cnm istiyo :))emzik işini hemen hallet dogar dogmaz verirsin :)))biliyosundur benim tek sorun siğara içmem onuda böyle giderse ice azaltcam nefes alma sorunundan çok ugraştım ama tiksinmedim ...öyle işte ya ama akşama kadar doktorlar dizisi izliyorum başka bişey yok haa bide bende dogum korkusu var .. çok korkuyorum o masaya yatmaya allahım kurtarsın...kız öyle deme valla heyecan basıyor
yarın 35 hafta bitiyor kısmet olursa
haftaya salı gibi bişeyler olabilir
yani 36 bitince alacak sanırım
ama drum 37-38 i görürsün dedi
bencil olmak istemem ama 36 hafta yetmez mi yaa
daha fazla beklemek isterim tabi ama öyle zorki
hem bana hem bana bakanlar için zorlaşıyor gün be gün
dur bakalım perşembe kontrol var bakalım ne dicek
canım evet ses vermezsem anlayınki bebişler geldi
ama bu kadar planlı programlı olursa çok meraklandıramıcam sizi sanırım
bu kadar günü saati belli olursa kimseye süpriz yapamıcam
ama böyle olsa daha iyi
inşallah ani bişeyler olmaz
kahverengi bişeyler geliyor yavaştan ama :18:
sen neler yapıyosun?
napayım cnm bende otur otur dur evde bende sen gb yatamayanlardanım çok şükür 24 haftadayım daha hiç yatmadım sadece ev işine çok yüklenirsem bel agrısı çekiyorum onun dışında beni etkileyen tek şey nefes alma sorunu başka bişey yok...beni korkutan dr. inat :)))çok şükür rabbime haftaya şeker yüklemesi yapılacak bakalım figenaycım bende nekadar abur cubur nekadar tatlı pasta varsa tüketiyorum:)))9kg aldım ama napıyım cnm istiyo :))emzik işini hemen hallet dogar dogmaz verirsin :)))biliyosundur benim tek sorun siğara içmem onuda böyle giderse ice azaltcam nefes alma sorunundan çok ugraştım ama tiksinmedim ...öyle işte ya ama akşama kadar doktorlar dizisi izliyorum başka bişey yok haa bide bende dogum korkusu var .. çok korkuyorum o masaya yatmaya allahım kurtarsın...
Figenay maşallah canım ya okurken keşke heyecanımı görebilseydinhadi hayırlısı daha ileriki haftaları da görebilirsin inşalllah ...
figenay okurken çok heyecanlandım...idolümüzsün senin izinden geliyoruz..allah kolay doğumlar nasip etsin inş...
figenay okurken çok heyecanlandım...idolümüzsün senin izinden geliyoruz..allah kolay doğumlar nasip etsin inş...
kızlar böyle demeyin ne olur
çok saolun ama herşey bizler için
bakmayın böyle rahat rahat yazdığıma
aslında çok korkuyorum :18:
hepiniz göreceksiniz inşallah bu haftaları fıstık hamişler
sen ne yaptın esracım kaşıntın nasıl oldu gece uyuyabildin mi?
hulcemcim 36 yeter di mi
ne olur ne olur yeter de
sen nasılsın?
kızlar tembel yine yazmıyolar
benim kadar boşu yok tabi
eeeeeeee nerelerdeyiz kızlarrrr......
cnm sen istanbul da mı yaşıyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?